World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Jučer sam vrhunsku bitku imao sa E-100 u kojoj sam pokupio Ace-a. Ostao sam protiv is-7, t57 heavy, jgd pz. e100 i 183b "death start".  Jgd i 183b su me pogodili svaki 2 puta i napravili jedno 200 dmg {#}, i na kraju ih lijepo sve dokrajčio {#}. Njihov noob level je bio valjda +9999 jer sam imao nekih 600 HP-a.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Uh, E-100 je odličan sa 150 mm topom i HEAT granatama. Baš je zabavno igrati s njim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Jučer sam vrhunsku bitku imao sa E-100 u kojoj sam pokupio Ace-a. Ostao sam protiv is-7, t57 heavy, jgd pz. e100 i 183b "death start".  Jgd i 183b su me pogodili svaki 2 puta i napravili jedno 200 dmg {#}, i na kraju ih lijepo sve dokrajčio {#}. Njihov noob level je bio valjda +9999 jer sam imao nekih 600 HP-a.

Stavi replay ak imas.

11 godina
dedaa kaže...

Stavi replay ak imas.

Nemam to upaljeno :/ .. Imam scrshoot-ove detalja.

Uglavnom danas mi je katastrofa. Wr mi je oko 20% ako ne i manje. Jednostavno ne mogu ući u tim koji ima IQ veći od 20. I onda kad kažem što da rade, počnu pametovanja koliko oni bitaka imaju a koliko ja. Naravno protivnički tim nas pregazi a oni odigraju kao totalni paradajzi. Glavno je da imaju 20k bitaka.

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima kakav hrvatski klan da traži igrače? T9 imam E75 i dobro mi ide s njim, ruski T54... Wr mi je 51%, sa E75 54%

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

poruka na PM :)

11 godina
neaktivan
poruka na PM :)
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
dedaa kaže...

Stavi replay ak imas.

Nemam to upaljeno :/ .. Imam scrshoot-ove detalja.

Uglavnom danas mi je katastrofa. Wr mi je oko 20% ako ne i manje. Jednostavno ne mogu ući u tim koji ima IQ veći od 20. I onda kad kažem što da rade, počnu pametovanja koliko oni bitaka imaju a koliko ja. Naravno protivnički tim nas pregazi a oni odigraju kao totalni paradajzi. Glavno je da imaju 20k bitaka.

Šta misliš kakav bi bio da su svi ostali u tvom timu i protivničkom super unicumi (u svakoj partiji koju odigraš)? Onda bi ti bio "crveni" tako da prestani plakat više nisi jedini koji ponekad ima loš wr, upravo na "crvenim" nabijaš statistiku, do koje ti je vidim jako stalo, a ne na "ljubičastim"

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 17:46 (Predator003).
11 godina
Predator003 kaže...

Šta misliš kakav bi bio da su svi ostali u tvom timu i protivničkom super unicumi (u svakoj partiji koju odigraš)? Onda bi ti bio "crveni" tako da prestani plakat više nisi jedini koji ponekad ima loš wr, upravo na "crvenim" nabijaš statistiku, do koje ti je vidim jako stalo, a ne na "ljubičastim"

Tko plače? Ako igraju glupo onda valjda smijem reći da igraju glupo. Nije mi žao kad izgubimo bitku, a svi su se postavili kako treba pa izgubili. Svi gubimo, to je normalno. Ali kad gledam cijeli je*eni dan lemming trainove, ekipu koja kempa na brdima sa heavy-ima, TD koji vode napad i explodiraju a da nisu pukli, onda imam svako pravo se tu i tamo požaliti.

I ne, ne nabijam ja nikakvu statistiku na crvenima, tomatoima, paradajzima, kako god želiš, jer nemam baš neku statistiku za nabiti. Volim odigrati dobre bitke, bez obzira na ishod. Mrzim kad mi ljude sole pamet sa statistikama, i brojem bitaka, najpametniji su na svijetu i onda izgore u prvoj minuti. Kao da broj bitaka koje imaju dokazuje kako su oni pametni. Možeš imati i 200k bitaka, ako igraš glupo, onda igraš glupo i točka.

Najbolji primjer ti je Himmelsdorf. Kad ti svi odu na brda, a u 99% bitaka onaj koji napada dolazi od strane dvorca. I onda im to kažeš pa ti likovi sole pamet o broju bitaka i kako nemaš pojma. I što se dogodi? 10 protivničkih top tiera dođe sa strane na kojoj je dvorac i izgubiš.

p.s. Ne koristim ni jedan mod, tako da ne znam tko ima kakvu statistiku dok igram niti me briga. Gledam samo KAKO igraju.

Samomrzeći hrvat
13 godina
World of Tanks

Jučer kupio T29, odmah mu sa free expom stavio druge gusjenice, kupolu i top od 90 mm. Prva bitka s njim super kasnije 8 poraza... Evo ss prve.

P.s. Danas kupujem KV3.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Može se i bez APCR-a...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kako stvari stoje s T29 ne moram ni kupovati KV3... Nakon prve bitke Amer je ko uklet, 10 poraza. Ne trpam gold, tier 8 i 9 su mi prejaki, povremeni minus na acc ne smeta ali sve skupa ne vodi nekom veselju... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel počela ona misija za super peršuna. U bolnici sam trenutno(od wota{#}) pa nisam u toku. Takodjer okinem onaj ss sa is8 ak jos imam

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od danas prva devetka u garaži, ST-I. Mogu samo reći - stronk tank{#}

I IS-8 je istražen, al mislim da je ovo bio bolji izbor

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 19:33 (Voltron).
14 godina
Voltron kaže...

ST-I je uživancija za igrat...fali mi još cca 130k expa do IS-4 ali mi se ne žuri uopće :)

15 godina
World of Tanks

flying turrets - working as intended

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Voltron kaže...

ST-1 je zvjer. Pogotovo ako sakriješ hull u nekoj rupi ili iza kamena. Ne može ti nitko ništa u toj poziciji. Much very stronk tank.

Samomrzeći hrvat
14 godina
World of Tanks

Ima netko za platon? T5? (u PP)

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na hladenju vec par dana i nije mi zao. Ima li koji event da sam propustio nisam ni gledao na njihovoj stranici.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koliko novaca mogu dobiti za acc s 17 slotova , 1.2k golda , 4 desetke i 9 k bitki ?? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ja sam na hladenju vec par dana i nije mi zao. Ima li koji event da sam propustio nisam ni gledao na njihovoj stranici.......

Pa pogledaj na njihovoj stranici, zar to nije jednostavnije nego da ti netko prepričava? :)

Evo ti čak i linkovi.

http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-size-matters/

http://worldoftanks.eu/en/news/44/facebook-milestone-reached/

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 11:05 (Moloch).
14 godina
World of Tanks

Ove vikend konjine...treba toliko izubijat tipkovnicom posred face tako da im sjekutići niknu iz malog mozga... jer je veliki, očigledno, zauzet drkanjem na bližu rodbinu.

Netko je napisao par postova prije/dalje da treba biti zahvalan na "crvenima" jer češ si dić statse.

...ahm...budeš si digo spomenik jer je tvoj tim crveniji od suprotnog taman toliko da jedeš govna u grobu koji ti kopaju uz smiješak.

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 17:00 (paleopajdash).

3 25 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji si ti bolesnik..

Toni
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

...ajmo palac gore za "nije baš tako bolestan"....{#}

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

3 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

Prika bar izbrisi post brukas se {#}

16 godina
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/831422#self

Ah ti togovi, velike vrece za nabijanje dmga hehe

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo vam 1 free code od mene,
NTRDH-Y5HH3-9NXMY-28FAF

INVITE CODE FOR NEW PLAYERS ONLY – SHARE WITH YOUR FRIEND!

• 7 days of Premium Account
• 1000 gold 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
someguy kaže...
paleopajdash kaže...

Prika bar izbrisi post brukas se {#}

Buraz/Lega sve štima. Izrazio sam se metaforički u priličnom afektu što ne znači da sam to i mislio upriličit, ili nedaj isuse htio da se nekome dogodi.

Možda je djelovalo neprimjereno, degutantno i opskurno, ali namjera je bila "ispušna".

Moje mentalno stanje je u skladu sa "standardom commonwealth-a Krvacke" uz pokoji društveni hendikep...tako da, hm...nitko se tu "ne bruka" već se ponekad može/mora protiv struje "pravednika".  

PS: Par smajlovinja za wot i siemke ...{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 19:53 (paleopajdash).
11 godina
paleopajdash kaže...

Ove vikend konjine...treba toliko izubijat tipkovnicom posred face tako da im sjekutići niknu iz malog mozga... jer je veliki, očigledno, zauzet drkanjem na bližu rodbinu.

Netko je napisao par postova prije/dalje da treba biti zahvalan na "crvenima" jer češ si dić statse.

...ahm...budeš si digo spomenik jer je tvoj tim crveniji od suprotnog taman toliko da jedeš govna u grobu koji ti kopaju uz smiješak.

Leđenderi {#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Danas osvojio s ESL timom prve pare na Go4Wot  

6. mjesto - stotina ojra {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
16 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice