World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

I ja igram dugo vremena WOT, nisam platio ni novcica :)

Premium imam samo kad ga osvojim (ili kad WOT casti), mislim da se moze lijepo igrati bez love.

Igrati sa premium-om je prava zafrkancija :) Na Tier 10 nekad zna biti tesko ali i tu se moze igrati 

bar na 0 i ako budem u minusu popravim se sa Tiger 1, Tiger 2 ili IS3...

Džedaj

2 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks

Da se nadovezem na svoj post, "Nece od mene dobiti ni 1$ :)

Džedaj
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

btw taj grind do t30 (X) mi je najgore i najbolje što mi se dogodilo na wotu {#}

muka mi je svaki put kad odaberem t28 proto i idem odradit prvu pobjedu u danu...

15 godina
Voltron kaže...
Predator003 kaže...

btw taj grind do t30 (X) mi je najgore i najbolje što mi se dogodilo na wotu {#}

muka mi je svaki put kad odaberem t28 proto i idem odradit prvu pobjedu u danu...

On prica o grindu kad je T30 bio tier X hvy.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

On prica o grindu kad je T30 bio tier X hvy.

to nisam znao. nof sam, od 8.8 verzije mislim.

onda je možda izbjegao ovu 10kmph-agoniju {#}

jedan od komentara s ftr-a, potrgao sam se xD

99 little bugs in the code
99 little bugs in the code
Take 1 down, patch it around
.
.
127 little bugs in the code

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 16:55 (Voltron).
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja igram wot od bete sveukupno sam dao 12kuna kad je bio premium 7 dana na sniženju haha

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rookie1231 kaže...
Ja igram wot od bete sveukupno sam dao 12kuna kad je bio premium 7 dana na sniženju haha

ne treba tebi premium ti imas 127 fps-a

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Rookie1231 kaže...

ne treba tebi premium ti imas 127 fps-a

Hahah kad bi to pomoglo a i nisam ja uvijek imao 127 FPS to zadnjih par mjeseci :D 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hrvatski 7on7 kup u subotu u 15h

http://www.esl.eu/hr/wot/news/240276/

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja sam igrao WoT od bete i nisam dao ni lipe za igru {#}

11 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Igra li ko s arty? Ja slona ne mogu pogodit sad s francuzima , u  8.11 gađo muhe u letu osim kad bi koja granata magično nestala, doduše s rusima bata u pokretu i KT-a iz prve... 

2 puta uzeo gold za proširit slotove i baraku...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LordNIbbler kaže...

Igra li ko s arty? Ja slona ne mogu pogodit sad s francuzima , u  8.11 gađo muhe u letu osim kad bi koja granata magično nestala, doduše s rusima bata u pokretu i KT-a iz prve... 

Veliki arty nerf je bio u 8.6 čini mi se, nakon toga službeno WG ih nije dirao. Ja trenutno igram 212A i ne vidim neš posebno, u nekim partijama svaka pogodi i završim prvi po damageu a nekad maši e100 na ravnom i otvorenom.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

gubimo 8-2  na erlenbergu i okrenemo na kraju. epic. odlicna partija isu-a i jos par prisebnih. 

+ tiger2 {#}

http://wotreplays.com/site/801787#erlenberg-dokkli-pzkpfw_vib_tiger_ii

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo dvije sa lightovima

13 90 himmelsdorf ace - 2400+xp - 4800+dmg

VK1602 Leopard murovanka ace - 2000+xp - 1800dmg

Kupio ovog t5 fatoparda sad na akciji malo ga "spimpovao", ova strojnica sa 90mm penetracije je epic , u prosjeku pravi 5-10 critical hitova po borbi, zna se desit po par pozara u borbi, obozavam ga, hvala Nastyu sto me podsjetio na njega, mislim da je on nedavno napisao kako ga je isto nabavio {#} 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 11:34 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Kupio ovog t5 fatoparda sad na akciji malo ga "spimpovao", ova strojnica sa 90mm penetracije je epic , u prosjeku pravi 5-10 critical hitova po borbi, zna se desit po par pozara u borbi, obozavam ga, hvala Nastyu sto me podsjetio na njega, mislim da je on nedavno napisao kako ga je isto nabavio {#} 

Da, taj mitraljez je baš zabavan.

Najjače mi je supportati nekog od velikih i onda samo uletiti, šamarati, pobjeći.

Imao sam komentare iz tima: ''LOL'' ''Go Leo, go'', stvarno je stress relief.

Fali mi još 5 misija da dobijem premium, 750 golda (jer imam t2) i slot, taman za večeras.

Ali kad mi failaju Leo i ELC, prebacim se na Valentine 2 (onog iz generator kodova mislim), samo s njim sam jučer nabio 5-6 pobjeda. Jes da je t2 top al ide samo u t4 partije pa se da nekako, a i može carry napraviti jer je u biti oklopljen i spor.

11 godina
St0ka kaže...
LordNIbbler kaže...

Veliki arty nerf je bio u 8.6 čini mi se, nakon toga službeno WG ih nije dirao. Ja trenutno igram 212A i ne vidim neš posebno, u nekim partijama svaka pogodi i završim prvi po damageu a nekad maši e100 na ravnom i otvorenom.

Da u 8,6 su uništili bumbara(hummel) {#}, tako da nisam igro nekoliko verzija patcha... no sad sam opet počeo, čisto da skupim medalju technical ili kako se već zove kad su svi tenkovi istraženi... U zadnjem 8,11 su granate magično nestajale ili su padale van kruga tako da su to kao popravili u 9,0...

Što se tiče 212A i ja ga igram isto, imajte na umu da Rusi već pucaju pod velikim kutem tako da ako mora pucat preko brda granata još dodatno usporava, mene ubija što ima pre sitan kut ljevo desno s topom.  No francuski lor 155  51 s zadnjim top ima High velocity granate bar za arty, tako da je uber precizan dok puca u direktnom modu(kad ne mora pucat briko briga, kuće i slično od nekih 500m) za veći domet  i oni pucaju s većom parabolom pa je let granate čudan...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
World of Tanks

Sada ste i mene zainteresirali za tog Leoparda... Igrao sam s njim davno i bio mi je OK, ali nije tada imao tu 30 mm strojnicu sa 90 mm probojnosti. Baš ću ga kupiti i isprobati pa makar igrao cijelo vrijeme na 10 fps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

daj nemojte sad svi Leoparda uzimati, zar hocete da ga nerfaju na slijedecem patchu :)

-BiH-slackspace

9 0 hvala 0
15 godina
LordNIbbler kaže...
St0ka kaže...
LordNIbbler kaže...

Da u 8,6 su uništili bumbara(hummel) {#}, tako da nisam igro nekoliko verzija patcha... no sad sam opet počeo, čisto da skupim medalju technical ili kako se već zove kad su svi tenkovi istraženi... U zadnjem 8,11 su granate magično nestajale ili su padale van kruga tako da su to kao popravili u 9,0...

Što se tiče 212A i ja ga igram isto, imajte na umu da Rusi već pucaju pod velikim kutem tako da ako mora pucat preko brda granata još dodatno usporava, mene ubija što ima pre sitan kut ljevo desno s topom.  No francuski lor 155  51 s zadnjim top ima High velocity granate bar za arty, tako da je uber precizan dok puca u direktnom modu(kad ne mora pucat briko briga, kuće i slično od nekih 500m) za veći domet  i oni pucaju s većom parabolom pa je let granate čudan...

Ali i dalje glavnu riječ ima RNG. Baš sam neki dan imao situaciju, igro sa 212A, logično na Himmelsdorfu. I skužim na mapi da njihov AMX1375 preletio preko sredine na našu stranu i pošto nitko nije bio tamo on prošo bez problema. Pošto je bilo lako za pretpostavit gdje će doći ja se okreno, naciljo i čeko. Kad je izletio pred mene ja opalim i direktno ga pogodim (imajte na umu da sam imao 203mm top) i on ostane živ na jedva par HP. I sad on na mene počne prazniti klip i na kraju me ostavi na 22HP. Zatim dođe E100 iz mog tima i samo ga uspije trackat. Na kraju sam ga uspio ubiti rammanjem. Tak da ak te RNG hoće onda hoće ali kad neće e onda moš u garažu.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvi dans moroni igraju....15 mečeva, niti jedna pobjeda....uništiš po dva, tri, četiri tenka ostali ko da gađaju pored livadu, kamenje ili valjda ptice u zraku...nevjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

zasto mi xvm nista ne kaze?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

treba aktivirat na xvm web stranici statistiku

Carpe Diem
13 godina
World of Tanks

ima vec netko taj aktiviran file posto sam ja bolje zasrao nego slozio?(nek posalje u PM)

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moraš otići na stranicu od XVM-a i aktivirati za svoj account posebno.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi sto je sa mm za tigera 2? 90% vremena sam u t10 borbama? zar su toliko nesposobni? ili je to namjerno stavljeno? srecom pa su ok runde bile vecinom.. ma smijesno

xfact
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Remzi kaže...

ima vec netko taj aktiviran file posto sam ja bolje zasrao nego slozio?(nek posalje u PM)

kao što je DamageHigh rekao, odeš na njihovu web-stranicu koja te pritiskom na Log in preusmjeri na WG logiranje i samo klikneš na Activate statistics. meni često ne radi kad tek upalim Wot ali onda se diskonektiram, uradim Deactivate i odmah Activate i krenem igrati... pisat će ti još dok si u garaži da li je xvm aktivan.

16 godina
World of Tanks

I jel imam kakv fix za ono rušenje igre u sred partije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Narode, ja se ispričavam ako ću nekoga uvrijediti ali, imam pitanje. Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate sa ATI grafičkim driverima, od drivera koje mi je windows update instalirao?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 19:58 (xilC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xilC kaže...

Dali bi mi igra možda dala bolje rezultate od onih koje mi je windows update instalirao?

- Daj pojasni to malo bolje. Kakve veze ima igra s windows update?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice