World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Nije loš ovaj francuski pisoar, mislim da ću ga zadržati.
Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

mene je cak kickalo u garazi, mislio sam da sam slucajno stisnul X i da mi izaslo iz igre, al ucito je u necemo drugom kvaka..

13 godina
neaktivan
Rookie1231 kaže...

Jeste probali smanjit rezoluciju 3D rendera?

da, dobio sam proljev odmah, radije cu igrat na 25-30 fps-a

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
CrnaBitanga kaže...
Nije loš ovaj francuski pisoar, mislim da ću ga zadržati.

New Nick Successfully Accepted {#}

"Le Pissoire française! "

Vive La France!

Vive Le Pissoire!

stronk{#}

p.s.

@ stolnik

ak ti slucajno bude fps 126 ili 128 samo daj slavkecuDC da ti to malo doradi (pozz slavkec da brush mast'a{#})

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Evo mojih ss-ova...  nije 127 al blizu je {#} 

Prvi je ninđa  tenk prije updejta  127 fps oči mogu zurit u ekran dok imam živaca, fps od 100- 127 vaira (sve je na low osim terena i udaljenosti to je max)

Druga je Torta tj tortoise nakon updejta iste postavke ko prije fps od 40 do 90 fps mora da vrijedi svakog FPS-a ovaj HD ne izgleda plastično uopće {#} 
Treća je  opet Torta,  al sad je 3D  rendering na min fps je isti ko prije updejta, no oči ispadaju. 

Sve u svemu meni bolja HD grafika   koristi isto ko sljepcu slika Pablo Picassoa za promartanje, tj sve je to ljepo al meni nema nikakve koristi od toga,  Ja hoću stabilan Fps i ping, a za ostalo me više manje boli uvo.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Novi redizajnirani PzIV je prekrasan sa onim armorom sastrane.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je pitao što se ping smanjio na EU1 serveru ja mislim da je razlog to što je preseljen u Frankfurt mada nije to moskovskih 5ms.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa gubim volju za životom dok igram ovog T32 sa stock turretom. Ja nemogu nikog probit a kroz mene sve leti ko kroz maslac {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 15:37 (zY3wz).

1 0 hvala 0
14 godina
zY3wz kaže...

Pa gubim volju za životom dok igram ovog T32 sa stock turretom. Ja nemogu nikog probit a kroz mene sve leti ko kroz maslac {#}.

Al zato 298mm razvaljuje :)

14 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

jedina dobra stvar je sta ce se oklop poboljsat sa novom kupolom al ces zato krv pisat sa onom prackom od topa

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Ja sam danas kupio VK 30.01H ako te to tješi (stock je i nemam nimalo slobodnog :/)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 16:02 (Predator003).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje skillove da stavim posadi od američkih heavy tenkova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Entry Point kaže...

Mislim da ću odigrati još tih 16 dana premiuma i onda sam gotov sa ovom igrom. Nekoliko razloga: želi mi spržiti procesor i grafičku svojim vrhunskim engineom, u većini slučajeva igraš sa hrpom budala i treće igra nema neki poseban cilj. Sve se svodi na napucavanje 30 ljudi tenkovima.

Trebam neki prijedlog za neku igru koja mi neće biti više tako dosadna {#}

Zbog cega igras jos 15 dana ako ne uzivas u igri, koja je svrha te patnje? Poseban cilj u igri, hmm? Nisam ni znao da igre imaju neke posebne ciljeve osim zabave. Inace koliko sam upucen u svim mreznim pucacinama zabava se svodi na medjusobno napucavanje odredjenog broja igraca, neki ljudi uzivaju u tome.
17 godina
zY3wz kaže...

Napravi kao i ja, grindaj ga u team battles dok ne dođeš do jačeg turreta, tamo su max tier 8, nema arty, a i većina protivnika automatski zaključuje da ti je turret neprobojan i da se ne isplati gađati u turret...

15 godina
Unimatrix 007 kaže...

većina protivnika automatski zaključuje da ti je turret neprobojan i da se ne isplati gađati u turret...

Većina imalo sposobnih protivnika vidi po HP-u da nemaš turret i gađa te samo tamo...lol..:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
zY3wz kaže...

jedina dobra stvar je sta ce se oklop poboljsat sa novom kupolom al ces zato krv pisat sa onom prackom od topa

S tim tenkom odigram jedino da pokupim onaj 2x exp-a, inače sam gotovo odustao od njega, a kad igram tješi me da jedino to da je m103 vjerojatno bolji {#}. Kutija normabela ili gajba piva {#}.

15 godina
XcomM kaže...
cod4gamer kaže...
zY3wz kaže...

S tim tenkom odigram jedino da pokupim onaj 2x exp-a, inače sam gotovo odustao od njega, a kad igram tješi me da jedino to da je m103 vjerojatno bolji {#}. Kutija normabela ili gajba piva {#}.

T32 je jedan od najjačih tenkova tier-for-tier.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
XcomM kaže...
cod4gamer kaže...
zY3wz kaže...

S E5 imam traume od timova, al kad je tim ok poprilično je zabavan tenkić bar dok ne počmu po onom tumoru pucat...  a kako se sjećam linije je po glasoviam posade koji idu:

T32 u hull down= ding dong bouc po kupoli  u mantil "They've knocked out our cannon!" " Optics hit! Spotting range reduced!"

M103=  Turret jammed!  The turret controls are busted, we can't turn it.  "One of our tracks is gone! We can't move!"+ " Ammo hit! We're lucky it didn't blow!"

T110E5= "The Commander is knocked out!"   "We've lost some ammo, but at least it didn’t explode."

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dilema zvana tiger 2 tračnice ili kupolu s tim ako buden istrazio kupolu moram dignut jaci motor i stavit 50 hp slabiji dok ne istrazim  tracnice ..........Sto vam se cini bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XcomM kaže...
cod4gamer kaže...
zY3wz kaže...

i ja sam bio slicnog misljenja, ali sad kad mi je posada dobra, iznenadjuje me sve vise i vise! super tenk!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
15 godina
neaktivan
Tračnice.
Bar sam tako ja otišao, i drago mi je. Jer se osjeti pomak, i to veliki. Pošto je dosta spor tenk, a zna penetrirat, tako da, samo tračnice sad uzmi. Pa onda kupolu, pa onda top!
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

da a kad te ubaci protiv mausa ili sta ja znam E75 mos jedino scoutat

15 godina
cod4gamer kaže...
DamageHigh kaže...

da a kad te ubaci protiv mausa ili sta ja znam E75 mos jedino scoutat

ako si nesposoban i to ti je 3. bitka u životu - definitivno

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

ako si nesposoban i to ti je 3. bitka u životu - definitivno

bio sam sarkastican.naravno da se moze ucinit.ali je puno teze jer je taj top na njemu isti kao i na T29.

i ovo je jos jedan tvoj pokusaj skupljanja TU na mojim komentarima?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nakon 50 mukotrpnih igara u kojima je win rate bio ispod 45% skupio sam za turret i odma prvi game 3.5k dmg blocked u tier 10 gameu. Tenk je po meni ok ali kad vidim tier 10-9 njemca rađe punim HE pa da mu možda nešto oštetim nego da sa 0,41 topom pokušavam pogodit kupolu. Al kada sam ja top tier stvarno je zvjer, makar pa meni isti t29 pomaknit za tier vise. 

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...
Unimatrix 007 kaže...

većina protivnika automatski zaključuje da ti je turret neprobojan i da se ne isplati gađati u turret...

Većina imalo sposobnih protivnika vidi po HP-u da nemaš turret i gađa te samo tamo...lol..:P

Nije to lol, nit sam ja noob, govorim iz vlastitog iskustva i iz prakse, ljudi baš i ne razmišljaju toliko u igri koliko bi čovjek pomislio... A što se tiče T32, ja sam ga nedavno nabavio i polako mi postaje najdraži tier 8, hull down i depresija FTW! {#}

16 godina
neaktivan
Nemreš verovat...ali mislim da si u pravu... :D...ali da se igra ruši i to je istina...meni tri puta i ostaem nasred livade, a najgore kaj se nebrem logirat dok ta partija ne završi!
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Dilema zvana tiger 2 tračnice ili kupolu s tim ako buden istrazio kupolu moram dignut jaci motor i stavit 50 hp slabiji dok ne istrazim  tracnice ..........Sto vam se cini bolje?

Pa nije Tiger 2 vlak da ide po tračnicama...{#}

14 godina
World of Tanks

ljudi jel neko kuzi ovo sa multi corom

http://ftr.wot-news.com/2014/03/24/multi-core-support-in-9-0/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad si tako sitničav što igraš wot??? Evo možeš ode ić pa se uživi u pravu stvar http://hr.wikipedia.org/wiki/Vojni_poligon_%22Eugen_Kvaternik%22 tamo možeš gledat tračnice iz blizine.... I baš ti hvala pomoga si strašnoo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice