World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.093.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

vi se uhvatili fps i svacega jos, jel tko cita:

treba mi mod za 0.9 koji pokaziva sam: statistike igraca i šanse za pobjedu! (bez onih ciljnika i cega jos)

hvala

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 13:39 (game789).

0 11 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja igram sa modovima i nisam instalirao nanovo igru i radi mi bez problema, sada mi igra manje laga, ne izbaciva me iz igre kao neke, što se tiče arty mislim da nema promjene, kada me pogode dok vozim wt IV naravno da je one shoot, nemojte opet sa tim arty arty arty, pa ljudi sakrijte se{#}. Imam oko 8-9 k partija sa arty i nikada nisu gore....jednostavno nekada ne mogu ništa pogoditi a nekada pogode nemoguće. Što se tiče fps-a...hm, po meni je sramotno da igra u 21 stoljeću i WG koji kaže da su profi stavi da igra koristi samo jednu jezgru, hajde na početku ali već 3 godine oni nisu ništa napravili, ja sa svojim komp znam imati veliki fps drop i to me smeta pa sam smanjio postavke da se ne nerviram, zvuk nema veze sa tenkom niti sa tenkovskom paljbom...ako ne znaju neka snime jedan tenk kako puca i stave zvuk za svaki tenk isto manje bi im zamjerio.

Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
malo zaigrano dijete kaže...

Mislim da ti perkovi ostaju na posadi u upotrebi makar posada nije trenirana za taj tenk. Dal su oni snizili sad na 9.0 postotke za retrain posade,sa KV1 prebacim na KV1S cijelu posadu koja je na 100 posto, napravim retrain i dobijem 80 posto, a prije je bilo 90 posto.

kaj si ti "malo zaigrano dijete" TM?

neznas citat?

kad se stavi posada u tenk za koji nije trenirana, pise:this crew member cannot use his skills and perks in this tank, retrain him for this vehicle first ili nekaj slicno, i to CRVENIM slovima

i ne, do sad nisu radili perkovi posade u drugim tenkovima-osim prem tenkova iste klase-ipak sam ja skill&perk naci pa znam

sigurno ti ima veze sa podatkom da u history modu rade svi skilovi, kao i 6th sense, pa je neko pobrko lolcice;

"its not bug its a feature" TM

a ovo kaj pises za 80%, to se dobije za 20k samo ako pretreniravas posadu za drugu klasu vozila, dijete{#}

i nemoj mi zamjerit kaj te zovem dijete, dijete, nemoj bit djetinjast, ja se pridruzujem tvom dozivljaju tebe{#}{#}

i za tvoj trud dijete, evo ti strumpf {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
game789 kaže...

vi se uhvatili fps i svacega jos, jel tko cita:

treba mi mod za 0.9 koji pokaziva sam: statistike igraca i šanse za pobjedu!

hvala

LP

Probaj ovdje naći: http://worldof-tanks.com/

Frka85
13 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Game crash bug fix

Multifail, not multicore hahahhaha epic :D

Kako su to nesposobni programeri koji rade u usranom wg pa to nije za povjerovat.

Ako si ti tako dobar programer zašto se ti ne javiš tamo pa im pokažeš kako se radi to ? 

17 godina
Rookie1231 kaže...
Stolnik kaže...

Game crash bug fix

Kako su to nesposobni programeri koji rade u usranom wg pa to nije za povjerovat.

Ako si ti tako dobar programer zašto se ti ne javiš tamo pa im pokažeš kako se radi to ? 

Nije nit rekao da je on "tako dobar programer" nego da su oni nesposobni i u pravu je, ako radiš u nekoj firmi i zaposlen si kao programer, očekuje se da znaš što radiš, također takve stvari treba provjeriti prije nego se izbaci van u patchu, al očito su tamo nesposobni. 

12 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Rookie1231 kaže...
Stolnik kaže...

Game crash bug fix

Nije nit rekao da je on "tako dobar programer" nego da su oni nesposobni i u pravu je, ako radiš u nekoj firmi i zaposlen si kao programer, očekuje se da znaš što radiš, također takve stvari treba provjeriti prije nego se izbaci van u patchu, al očito su tamo nesposobni. 

Pa nema veze to nije lagan posao i oni ne mogu gledat dali će ko imat problema sa FPSom ili pingom a za taj crash ne znam jer se meni to još nije desilo...

17 godina
moderator
World of Tanks

Znate li zašto je dobro da radi na jednoj jezgri?

Zato što kad igrate platoon i poginete, možete alt+tabati i normalno surfati po netu dok čekate suborce koji su ostali u partiji {#}

11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Nije meni problem naći najjači quad core, ali nemislim dat preko 500kn za proc koji sam kupio samo da bih mogao igrat wot normalno.

Procesor nije jedini koji gleda dali će ti štekat ili ne , ovo je konf koja bi zadovoljavala low sett uz 50-100fps( u nekim mapama čak i preko 100)

AMD x2 AM3 Soket 3.2Ghz   400kn

HD 4650 512MB           200kn

2GB Ram                150kn

16 godina
World of Tanks

Od izlaska patcha pa sve do sada dosta često im ne radi stranica. Stalno je uređuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rookie1231 kaže...

Pa nema veze to nije lagan posao i oni ne mogu gledat dali će ko imat problema sa FPSom ili pingom a za taj crash ne znam jer se meni to još nije desilo...

molim te prekini pisat gluposti

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Znate li zašto je dobro da radi na jednoj jezgri?

Zato što kad igrate platoon i poginete, možete alt+tabati i normalno surfati po netu dok čekate suborce koji su ostali u partiji {#}

to ja mogu jos od 2009 na bilo kojoj igri.. {#}

xfact
17 godina
World of Tanks

Meni je jedna jezga na 100% cak i u garazi dok ne igram (WTF!!?!?!), a imam Q6600@3GHz

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 14:28 (tnakir).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo nesto sto bi trebalo popravit  pad fps-a pa probajte,isprobano i kazu da radi,meni takoder koliko sam skuzio...{#}

Mapu spaces samo ubacite u mapu 0.9.0 i to je to...{#}

http://www.speedyshare.com/Km6DW/spaces.rar

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 16:29 (Tomo53nja).
15 godina
Tomo53nja kaže...

Evo nesto sto bi trebalo popravit  pad fps-a pa probajte,isprobano i kazu da radi,meni takoder koliko sam skuzio...{#}

To je samo kada se prelazi u sniper mode. Navodno igra prilikom ulaska u sniper mode učitava HD teksture bez obzira htjeli to ili ne, ovaj fix to sprječava i texture ostaju kao i van sniper moda. Meni se nekako čini kao da ima efekta.

16 godina
World of Tanks

Puno epskih situacija ali 1:32{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 17:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Tomo53nja kaže...

Jel to u mapu res_mods pa onda u 9.0?

13 godina
protjeran
St0ka kaže...

To je samo kada se prelazi u sniper mode. Navodno igra prilikom ulaska u sniper mode učitava HD teksture bez obzira htjeli to ili ne, ovaj fix to sprječava i texture ostaju kao i van sniper moda. Meni se nekako čini kao da ima efekta.

Da,na to sam i mislio jer puno je vecih problema oko fps-a bilo bas u tom prijelazu u sniper mode...

Ćoby kaže...

Da...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 22:14 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...
Ćoby kaže...

Da...{#}

E super stari,hvala ti :)

15 godina
World of Tanks

Jel to samo meni se čini ili je ping na EU1 drastično pao, prije patcha je bio 70-80 pa na više, a sada oko 40?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam obrisao sound modove i crosshair, ostavio sam samo XVM i minimap.

FPS mi se dosta popravio u ovih par partija koliko sa probao (oko 30, bez dropova) i sad već liči na ono što sam vidio na test2 ali još čekam Severogorsk mapu i slične na kojima sam imao freezove pa da vidim jel tu išta bolja situacija.

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Izuzetno loši igrači su danas na serveru. 33% winrate. Weee.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš sam htio reći kako užasne timove imam danas. U nekim bitkama i ja kiksam al 80% jednostavno retardiran tim.

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa ljudima se ruši igra u sred partija pa ostanu na sred livade.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa ljudima se ruši igra u sred partija pa ostanu na sred livade.

Da barem. Glupi su. Ne gledaju mapu, ne gledaju chat nego idu čelom naprijed u smrt. Imuni su na sve, čak je ekipa i od vrijeđanja odustala jer su toliko glupi.

Posljednja partija, tier 10, 2 top tiera igraju u patoonu. Na tenkovima im je poljska zastava. Nagradno pitanje: tko je prvi eksplodirao i tko je izgubio? {#}

Ne znam, jel taj narod ima neku urođenu genetsku manu? {#}

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

FPS mi se dosta popravio u ovih par partija koliko sa probao (oko 30, bez dropova) i sad već liči na ono što sam vidio na test2 ali još čekam Severogorsk mapu i slične na kojima sam imao freezove pa da vidim jel tu išta bolja situacija.

I kod mene je to bila situacija, samo obrnuto. Nakon šta sam skinuo neki modpack sa 50 fps sam pao na 30-ak s time da je znalo u nekim navratima biti stvarno nepodnošljivo 

13 godina
neaktivan
zY3wz kaže...
DrNasty kaže...

I kod mene je to bila situacija, samo obrnuto. Nakon šta sam skinuo neki modpack sa 50 fps sam pao na 30-ak s time da je znalo u nekim navratima biti stvarno nepodnošljivo 

Ma ti vam xvm-ovi dropaju fps strašno,zato ih je ne koristim,prije 8.10 bilo je sve ok,nakon toga užas...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 22:56 (raptor22).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

King Tiger {#}

Toni
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali je 127 FPS u wotu max? Meni dođe do 127 i stoji nikad nije prešlo 127 znači stoji na 127 i kad pređem neki dio mape padne 

0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice