- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eh koja će to biti fešta na gusjenicama kada otključam zadnji top.
Najzabavnija medium linija u WoT-u. Zaljubljeni sam u t-44
Nije ništa posebno ali mi je nakon pustih nerviranja kao budali šamar sjelo da me MM stavio kao jedini tier 6 u timu, a ostalo su bilo tenkovi od tier 4 na dolje :D
Ugl ostali smo ja i još jedan mali japanac protiv 6-7-8 neprijatelja i samo su se redali lol xD
Čak su me i previše oštetili ali who cares, bilo je zabavno :D
na prvi pogled, ovo je obični screenshot garaže uništen kvalitetom bugovog uploadera...
....
ali pogledate li bolje...
Upravo si dospio na Dedinu crnu listu
http://wotreplays.com/site/576786#redshire-unforgiven-t14
mastery u najboljem tenku u igri
edit: što više ga igram, zasad oko 5-6 borbi(što je ultimativni broj nakon kojeg znaš sve o tenku), sve se više čudim zašto ih ne viđam više, pa čak i prosječna siemka bi u ovome mogla biti korisna
ajmo, svi kupujte t14
pa danas je opet katastrofa za dobiti neku normalnu ekipu i imati prek 50% pobjeda
i odlično vam ide s tim premiumom američkim
Stvarno mi yebete odluku o Excelsioru i tjerate me da kupim T14. Ipak imam posadu od američkih heavyja.
pa danas je opet katastrofa za dobiti neku normalnu ekipu i imati prek 50% pobjeda
i odlično vam ide s tim premiumom američkim
Koma, ispod 49% sam opet
Siemke su stronk kad je više od x2
ajmo, svi kupujte t14
jao jao pa mogli bi napravit klub obozavatelja dedee
kako bi bilo da ga nazovemo:
The One Four Dedaa ()
postacemo ne-cropane SS-ove a slavkec nam bu fotoshopiral imena da izgleda kao da je to random game sa neta
a evo odma i nagradne igre-uslikaj sto vise t14 u mm-u i dobijes nagradno druzenje sa dedoom
p.s. moras i ti vozit t14
p.s.s. za obavjesti o indikacijama i nuspojavama kad te dedaa dohvati upitajte svog moderatora ili ljekarnika i citajte sitna slova (jer je ne-cropano)
by d.e.d.a.a.
E-25 sad kad je lampica tu puno bolje ide.
Jel mi može neko reci zašto srijedom budu tako loši igraci jedva izvucem par pobjeda.
Replay?
Jeste li za to da napravimo wot facebook grupu? (za one kojima je lakše komunicirat i pitat na fb-u)
3 | Da |
---|---|
47 | Ne |
Siema PL.
Lik popi*dio na mene jer sam sa Obj-268 branio flank na Lakeville encounteru. Ostali smo nas dvojica protiv 8 "žutih" tier 8-9 tenkova i lik se sa T-44 zaletio na mene i blokirao me dok ga nisu ubili. Nakon toga sam uspio ubiti dvojicu ali je bilo prekasno jer je neprijatelj capao.
Eh...
E-25 sad kad je lampica tu puno bolje ide.
Jel mi može neko reci zašto srijedom budu tako loši igraci jedva izvucem par pobjeda.
pa kaj nisi skuzil do sad? cinestar ima jeftinije karte za kino
dedaa i raven vode komade u kino, a vicko kupuje premium sjedala na popustu
ostajemo mi kaj smo ljeni ic u kino, imamo torente, nemamo cure, imamo garazu, ....
dalje ti je sve jasno
p.s. a zasto i TI IGRAS SRIJEDOM? zakaj nisi u kinu?
osim toga srijeda je "mala subota"- raj za siemke, stronk plutone sa planete Glupiter (TBF©)
i kao sto pisem u chat za xvm "skillere" jer ga ja nemam; is this tomato server or gazpacho soup?
p.s. ko uspije prvi kupit 2 t14, ali ne u obliku t-28 dobija nagradnu "pro academyie troning" kod dedee
evo da se i ja pohvalim
ace tanker sa E75
link za replay
http://wotreplays.com/site/577626#karelia-kresss-e-75
Jedva cekam 0.9.0
- in 9.0, there will be 12 HD models and a part of Havok engine
- in 9.0, there will be some unannounced features for garage and crew
- there is a high probability HESH shells mechanism will not be reworked (SS: *sigh*)
- 9.0 will bring ammo rack explosions and turrets flying off, but Maus turret will not fly off, it will just fall on the side of the tank, it’s possible other components (hatches, handles etc.) will fly off too during the explosion
- alternative hulls will be soon, but not in 9.0
- Chinese arties and TD’s will be implemented as very last, even Japanese artillery has higher priority
- Wargaming is debating internally, what to do with noobmeter (XVM), some want to ban it outright, but at the same time it does no harm and many people use it
- it will soon be possible to “ping” minimap for platoon members only
- 3rd Campaign will come in the beginning of second quarter of 2014
- there will not be a tier 8 British medium premium tank
- FV4202 will be re-worked a lot soon
- there will be a possibility to somehow get the M60
Jedva cekam 0.9.0
- FV4202 will be re-worked a lot soon
nadam se na bolje