World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.078.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li itko hellcat? davno prije fizike u wotu sam imao sluggera (sada jackson) pa sam neki dan uzeo wolverina i sviđa mi se pa sam mislio kupiti hellcat? dosta ljudi govori da je op u dobrim rukama, koje su taktike za njega, je li sličan wolverinu?

btw: nije napisano ali je li itko primjetio da se top na t110e5 ponaša drugačije od 8.1?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Peacekeeper kaže...

Stigao novi t10 u garažu {#}....To je zadnji za neko duže vrijeme.

prevarili su te stari moj, tobi trebo bit kineski tenk, a poglej kaj pise malim slovima sa unutrasnje strane gusjenica skroz otraga:

made in indonesia; assembled in hong kong

Intel&ATI kaže...
Eyekool kaže...
Intel&ATI kaže...

Vec dugo nisam dragog mi čefija provozao pa da na zarđam...

Replay? {#}

Posto imaju nekakve probleme s replayima nije mi spremilo taj, tj pokrenem replay i odmah na pocetku mi javi da je replay gotov...

Al evo danas sam opet ga igrao (unatoc zabrani EdgeBoya{#}) pa imam dvije solidne borbe

http://wotreplays.com/site/558410#self

http://wotreplays.com/site/558411#self

da da naravno da ne slusas, jos ces krenut europom po sajmovima i na istu foru ljudima chefijat laptope ispred nosa, sam ti vjezbaj i dalje {#}

izzy-u treba jedan gejmerski lap, a i njegov buraz se nebi bunil isto na svoj lap... {#} skupi jedno desetak komada pa napravi nagradnu igru tu na forumu, vozi chefija i odvezi laptop doma, stronk playiers onliey{#}

al sad si dao tehniku narodu, sace to svi znat {#} cim pogledaju riplej uz kavu {#} ili vicko uz {#} sa vedranom

The Unforgiven kaže...

lol a ko si ti da govoriš što bi smjelo a što ne biti u !igri!

"on nebih" {#}

on je strucnjak pa to smije govoriti, a to zakljucujem iz sljedeceg navoda:"Ja se bavim takvim poslom da sam svakako stručniji od tebe"

Predator003 kaže...

šta staviti na is7 uz nabijač?

edit: postane li at8 bolji sa onim 3. topom po redu? ako ne da odustanem od tog stabla?

ja sam za vrijeme grajnda uzo sa free expima taj zadnji top, postane tenk igriviji, probije ono sto gadjas, cak nemoras ni cesto gold koristiti

ja stavljam gore vent, spall i binos, posadi sve repair

is-7 ramer, vent i vertikal ili optiku, zavisi od kvalitete posade koju imas gore

Intel&ATI kaže...
Predator003 kaže...

šta staviti na is7 uz nabijač?

edit: postane li at8 bolji sa onim 3. topom po redu? ako ne da odustanem od tog stabla?

Idealna kombinacija za skoro svaki heavy je: ventilacija-rammer-vert stabilizator

Pa u vecini slucajeva zadnji top je najbolji top, ima nekoliko izuzetaka, kod at8 je zadnji najbolji ako se ne varam...

Po mojem svaki tenk treba do kraja istraziti i onda sudit dal valja il nevalja...

dobro je reko kolega, jos bi dodo da posada treba bit barem na 100% pa da vidis nasto neki tenk lici i kaj moze, sa svim top modulima naravno, i opremom

korak dalje je-a neko je vec to pital tu prije par stranica-dodatni benzin ili hrana

ja sam na chi - to jap tir 6, da bi sto bolje skupljao expe za grajnd stavio prvo vent i optiku i binocs, al sam zamjenio optiku za ramer jer je tenk dosta spor i nije bas dinamican

onda sam umjesto protupozarnog stavio dodatni benzin +5% na motor, al ni to nije bilo bas bajno

na kraju sam stavio im onaj sushi-hranu prem consumable, jer po 10k za borbu se cak i sam tenk pokrival u troskovima(a i  sa is-6 se moze skupit sva lova tada "izgubljenja")

dakle, sa hranom svaki clan posade dobije +10 na svoj skill, tak da je comander bil na 100+5%(vent) + 10% hrana=115%

ostali su bili na 100+5(vent) + 12(comander bonus-zaokruzuje se 11.5 na12)+10=127%

i mogu rec da to dosta mijenja ponasanje tenka, ubrzanje, okretanje, spoting itd.

jos da su imali BiA, comm bi bil na 120%, ostali na 132%, a to je hebena razlika u odnosu na 100% samo

sjecam se kak se tajp ponasal sa stock posadom na 75%, i posle kad su bili na drugom il trecem skilu, sa bia, perkom i skilom svaki, opet sam uzo drugu stock posadu na 75% da ju dignem, i to su tada 2 potpuno razlicita tenka

kad bude opet akcija za consumables, nakupuj i spremi, pa mozes u grajndu nekog tenka imat dodatnu prednost

(nad siemkama ofc) {#}

p.s. u kaj se rasprava pretvorila o modernim tenkovima, strasno, pozdravio vas je spiridon

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Najjače mi je dok vidim t-44 sa 122mm topom {#}

Uskoro E-75, ST-1, E-50,  i još mnogo drugih tier 9. Nije loše za manje od 4k partija {#}

Naravno realni broj partija bi bio u par desetaka tisuća, ali eto, kad mi je account resetiran par puta {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stručnjak kaže...

Evo pišeš post kao da je nešto glupo a nisi objasnio što je glupo. Za tvoju informaciju u 2. svjetskom ratu Njemci uopće nisu došli do ideje nakošenog oklopa (čitaj, gledaj uči)....a to što protivnk nije imao granate ni tehnologiju za uništiti tiger to je nešto dr. U to vrijeme Rusi su imali daleko bolji i kvalitetniji čelik od Njemačkoga kao i samu obradu. Sad u jednom imaš pravo..leo slab ili ne nije bitno...on uopće nebih smio biti u wot-u. Ja se bavim takvim poslom da sam svakako stručniji od tebe a izjaviti da čelik nije primarni u izradi tenkaje u najmanju ruku GLUPO, to što se pridodaju i miješaju razni materijali, poput keramike to je sasvim normalno.

How terrible {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 21:26 (pirat).
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ima li itko hellcat? davno prije fizike u wotu sam imao sluggera (sada jackson) pa sam neki dan uzeo wolverina i sviđa mi se pa sam mislio kupiti hellcat? dosta ljudi govori da je op u dobrim rukama, koje su taktike za njega, je li sličan wolverinu?

btw: nije napisano ali je li itko primjetio da se top na t110e5 ponaša drugačije od 8.1?

Oko 250 dmg AP-om. Puni oko 6 sekundi. Mobilan. Uz binocs i camo na njega možeš čuda uraditi. Ima prije tri-četri stranice postavljen moj rezultat sa 1800 base XP i nekih 4500 DMG-a.

OP je zato što može svaku poziciju da popuni. Možeš igrati support, scout-ati druge tenkove, igrati ga kao neki medium sa slabim armorom, ali može i on da bounca s vremena na vreme. Mobilan si pa možeš brzo da pomogneš na drugoj strani mape ako zaškripi. Jedina mana okretanje turrent-a, ali navikneš se na to. Preporučujem 6th sence i repair na svim ostalim članovima kao prve perkove.

Pričam uopšteno, nemam iskustva sa Wolverine-om.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
How terrible {#}

"stručnjak" ima potpuno pravo,leo 1 ima preslab armor u wotu,kao prvo,nije ista razlika oklopau ww2 i 70-im godinama,u ratu se radilo brže,štedilo se na materijalu,to su uglavnom bili lijevani oklopi od ugljičnog čelika.Tek kasnije počeli su radit prave oklope,od legura,dodavali krom,titanij,onda kasnije osiromašeni uran,karbon,reaktivni....tako da bi leo1 trebao imati 3x bolji oklop od nekog tako is8 koji nije ni postojao,ali bože moj znamo iz koje države je igra nastala,pa se ne čudim koliko su tenkovi realni,

btw; njemci nisu počeli s proizvodnjom kosih oklopa,nego nek su to otkrili kod t-34,pa su svi ostali imali kosi ,panther king tiger....

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 21:26 (pirat).
15 godina
nije turrent nego turret... viđao već par puta u ovoj temi

/grammar nazi

@raptor22 ti si isto među onima koji ne kuže da je ovo igra i da se radi po povijensim činjenicama is7 bi bio tier 14 a ktiger desetka/11?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sačekajte war thunder,pa ćete dobit pravu simulaciju....

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
5 12 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
nije turrent nego turret... viđao već par puta u ovoj temi

/grammar nazi

@raptor22 ti si isto među onima koji ne kuže da je ovo igra i da se radi po povijensim činjenicama is7 bi bio tier 14 a ktiger desetka/11?

ma razumin,nije ovo realistična simulacija pa da sad imamo puno priče oko toga...

17 godina
raptor22 kaže...
...tako da bi leo1 trebao imati 3x bolji oklop od nekog tako is8 koji nije ni postojao...

A ne? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/T-10_tank

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
13 godina
neaktivan
Vido kaže...
raptor22 kaže...
...tako da bi leo1 trebao imati 3x bolji oklop od nekog tako is8 koji nije ni postojao...

A ne? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/T-10_tank

ma dobro, to sam ja bubnuo is8 bzvz.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

može savjet, što staviti na posadu E 25?

brz, okretan, brzo puni i učim igrati s njim ali me muči što staviti na posadu da bude učinkovito..

svaki savjet dobro došao, fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
raptor22 kaže...
,ali bože moj znamo iz koje države je igra nastala,pa se ne čudim koliko su tenkovi realni,

"Russian bias", odgovor na svaku nepravdu. Jer, WG boli briga za balans igre, profit i ostalo, jedino je  važno prikazati "svoje" tenkove kao najbolje na svijetu.

Smiješni ste svi, raspravljate o mmo arkadi koja koristi hitpointse i RNG kao da je stvarna...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Warthunder je isto iz Rusije ali nitko njih ne optužuje za russian bias.Ne optužujem ni ja wot za russian bias.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kaj je nes sa serverima igramo troje u platoonu i vec drugi put svima trojci istovremeno connection interupted

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
raptor22 kaže...
,ali bože moj znamo iz koje države je igra nastala,pa se ne čudim koliko su tenkovi realni,

"Russian bias", odgovor na svaku nepravdu. Jer, WG boli briga za balans igre, profit i ostalo, jedino je  važno prikazati "svoje" tenkove kao najbolje na svijetu.

Smiješni ste svi, raspravljate o mmo arkadi koja koristi hitpointse i RNG kao da je stvarna...

Pa znas sta, mene iskreno i nije toliko briga za to jer su me ameri toliko nazivcirali sa svojim spikama da su oni superioni nad svima u svakojoj igri neka je sad malo drukcije

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako nešto mi se nije dogodilo od starog Komarina.

"Zalomio" se encounter jer frend ima upaljenje modove, tako da smo igrali encounter u Redshi*u.

Tier 10 bitka je završila rezultatom 1:0 jer su naši capali, a njihove praktički nismo ni spotali.

I tako sam ja dobio 434 expa, SA PREMIUMUM, i x2.

Zanimljivo da 13 njihovih tenkova nije uspjelo napraviti ništa štete, i da ih je 8 dobilo 0 expa, tj. nije dobilo ništa {#}.

Al pobjeda je pobjeda. Nek tako bude i ovaj vikend pa da lakše sjedne T-15. {#}

434 expa 434 expa

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...

Ovako nešto mi se nije dogodilo od starog Komarina.

"Zalomio" se encounter jer frend ima upaljenje modove, tako da smo igrali encounter u Redshi*u.

Tier 10 bitka je završila rezultatom 1:0 jer su naši capali, a njihove praktički nismo ni spotali.

I tako sam ja dobio 434 expa, SA PREMIUMUM, i x2.

Zanimljivo da 13 njihovih tenkova nije uspjelo napraviti ništa štete, i da ih je 8 dobilo 0 expa, tj. nije dobilo ništa {#}.

Al pobjeda je pobjeda. Nek tako bude i ovaj vikend pa da lakše sjedne T-15. {#}

Tako je to kad capas na pocetku meca. Ja bi rado reporta te igrace nego neznam zasto? unfair play? idlle/bot? {#}

play2much
13 godina
World of Tanks

Mi smo nekidan na Prohorovki, tier 5 bitka, tko će prije capat (ili kill-ati) pobijedili za 2 minute i 30 sekundi... Odmah ušli u bazu, roknuli 4 njihova oni jednog našeg i dok sam buljio "di je mrski neprijatelj", game over uz pobjedu. Ne pamtim bržu pobjedu čak ni u slučajevima 15:0 kill-ovi... {#}{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

highway mapa mi je najjaca.cim sam na onoj suprotnoj strani di se moras penjat do grada je poraz.svaki put debile flenkaju ali svaka partija se penje gore i gubi. {#} dont go city spam u chatu ne pomaze. lol

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 12:32 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrači se naviknu igrati po nekoj špranci, i bilo kakva promjena taktike im je strana. Ja sam odigrao 10-ak puta tu stranu da nitko nije otišao u grad, i mislim da smo sve dobili.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo otvoren test server za 8.11  pa ako ima nekog koga zanima

http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update811/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je Td bolji t8 AMX AC 48 ili AT15 nekoristim premium pa necu ici dalje

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ne mogu vjerovati (zapravo mogu jer sam vidio i gore situacije)... Danas u par partija gdje sam sa T14 napravio 1000 ili više štete smo izgubili, a ove gdje napravim oko 500 dobijem.{#}

Ali veseli me što i inače u dosta izgubljenih partija sa T14 sam pri vrhu, a nekada i prvi po napravljenoj šteti. I isto tako nerijetko uništim 2-3 protivnika prije nego nas pregaze.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

u sljedecem update-u,bitke ce bit organizirane po nacijama ;)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

u sljedecem update-u,bitke ce bit organizirane po nacijama ;)

neće sve,to je samo novi game mod,i isto kao assault i encounter moći će se ugasiti u postavkama.a u tom modu japanci i kinezi neće sudjelovati jer nemaju sve vrste tenkova.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
World of Tanks

Evo razmazujem osmicu sa T14 i to bez premium granata. I u svome timu sam napravio najviše štete.

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Evo razmazujem osmicu sa T14 i to bez premium granata. I u svome timu sam napravio najviše štete.

Dosta vise s tim T14 sugavim.

WoT: GuntherPrien
12 godina
World of Tanks

Molio bi nekog ko igra test server da mi uslika remodelirani hull is-3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Odigrao sam preko 200 team battle-a i prvi puta vidim ovako retardiran setup...

Jos na pocetku pises "omg" sta si ocekivao da ima jos timova s retardiranim tenkovima?

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 19:49 (Intel&ATI).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice