World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.398
|
čitano: 9.089.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Želite pokazati da igranje ove igre pravilno zahtjeva barem jednu nobelovu nagradu i 3 doktorata. Igra je. Malo paziš što radiš, pročitaš uputstva, zapamtiš mape i igraš. Najviše noobova viđam u top tier borbama nego primjerice u tier 6-7 borbama.

Na kraju krajeva to je timska igra, a ti možeš biti expert level 9999+ GTI turbo, izgubit ćeš ako ti je team loš.

Ne znam zašto kmečite oko AP shellova. Tu su od kad je igre. Ako vam smetaju igrači koji ih koriste, kupite ih pa ih i vi koristite. Jednostavno. Povijesno? AP shellovi postoje od prvog svjetskog rata, a jedino tko ih nije u drugom svjetskom ratu koristio toliko su britanci.

Autoloaderi? Većinom su došli nakon drugog svjetskog rata, ali počelo se raditi na njima na početku rata. Prvi američki tenk sa autoloaderom je bio T22 (T20). Ruski T62. Pošto igra ima tenkova koji su nastali poslije WWII autoloader je sasvim normalna stvar.

Manje filozofije, više igre i zabave.

Roll out!

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Želite pokazati da igranje ove igre pravilno zahtjeva barem jednu nobelovu nagradu i 3 doktorata. Igra je. Malo paziš što radiš, pročitaš uputstva, zapamtiš mape i igraš. Najviše noobova viđam u top tier borbama nego primjerice u tier 6-7 borbama.

Na kraju krajeva to je timska igra, a ti možeš biti expert level 9999+ GTI turbo, izgubit ćeš ako ti je team loš.

Ne znam zašto kmečite oko AP shellova. Tu su od kad je igre. Ako vam smetaju igrači koji ih koriste, kupite ih pa ih i vi koristite. Jednostavno. Povijesno? AP shellovi postoje od prvog svjetskog rata, a jedino tko ih nije u drugom svjetskom ratu koristio toliko su britanci.

Autoloaderi? Većinom su došli nakon drugog svjetskog rata, ali počelo se raditi na njima na početku rata. Prvi američki tenk sa autoloaderom je bio T22 (T20). Ruski T62. Pošto igra ima tenkova koji su nastali poslije WWII autoloader je sasvim normalna stvar.

Manje filozofije, više igre i zabave.

Roll out!

Ovakvi auto reloaderi kao u wot- nemaju nikakve veze kao oni u pravim tenkovima,ovi su naprvljeni samo radi balansa igre,da ima malo tenkova drugačije punjenje granata nego ostali,pa da budu drugačiji,dok pravi tenkovi,npr naš degman nema nikakav pak od 6 ili 4 granate nego direktno vadi granate iz spremnika pomoću hidrauličkog nabijača,probližnom brzinom kao sam punitelj.

17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Zdravo.

Ja sam Vedran i noob sam. Sta da vam kazem sve je pocelo sasvim bezazleno kada sam odlucio kupiti premium nalog, a pogorsalo se kada su uveli gold granate za creditse. 
Ne zelim se lijeciti jer mi se svidja biti noob....

Cheers {#} {#} {#}

nije dobro,ispravno bi bilo ovak:

Bok!

Ja sam Marko i noob sam.

koristim malo ili opće ne koristim gold granate,ali uvidom svega rećenog u pravu ste,treba iskoristiti sve prednosti igre i od sad ukrcavam u svaki tenk barem 10 gold granata i prestajem biti noob.ispričavam se svima koje sam uvrijedil i želim se izlječiti jer neću biti noob.{#}

Eto ljudi hvala vam svima,ali i dalje ostajem kod toga da bi igra bila zanimljivija bez gold granata,ali ako ih večina koristi od dana današnjeg budem i ja više.{#}

Bez zamjere i vidimo se prek nišana.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
raptor22 kaže...

Ovakvi auto reloaderi kao u wot- nemaju nikakve veze kao oni u pravim tenkovima,ovi su naprvljeni samo radi balansa igre,da ima malo tenkova drugačije punjenje granata nego ostali,pa da budu drugačiji,dok pravi tenkovi,npr naš degman nema nikakav pak od 6 ili 4 granate nego direktno vadi granate iz spremnika pomoću hidrauličkog nabijača,probližnom brzinom kao sam punitelj.

Ajde ne lupetaj, prvo prvi autoloader su imali klip...dokaz o tome ti je francuski amx 13 koji je imao dva klipa po 6 granata...i drugo ti pričaš o degmanu koji je počeo sa razvojem 91 godine, mnogo poslije nego što je uvidjeno da taj mehanizam punjenja na prvim autoladerima zbog kompleksnosti nije pogodan za korištenje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:14 (DrNasty).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

sad da se vratimo na raspravu posto sam propustil dobar dio... kvs je pokvareni op, a reload mu opce nije dug... ak neznas igrat s 15 sec reloada onda si zaboravi top tier svabe zauvijek :D o td-ovima da ne govorimo

a t28 protoshit je takvo smece da je to tesko... penat ga neznaju samo paradajzi + kaj te armor tolko trolla kad ga vozis da je to zalosno... i onda dolazimo do najboljeg djela, a to je brzina... J E B E N I H 18 NA SAT PO RAVNOM? aaaaaaaaaaaaahahahahahaha da ne govorimo da mu je bocni i straznji oklop tak dobar da te malo bolji HE probija xD o cemu mi pricamo? ako naletis protiv bande crvenih onda uzivas, al 1 kolko tolko sposoban igrac te siluje 293583497 put prije neg ga stignes sterati u rodno mjesto.

u biti, utipkajte u youtube t28 prototype rage review od thefochyou i sve bu vam jasno. za nekog ko voli spore i nepokretne td-ove ok, al sve ostalo...

EDIT: a kaj se gold granata tice, najbolje da ides usrat partiju zato jer ti se ne puni gold kad je gusto. koji kill vise i koji postotak vise u wr nikad nije za odbaciti, bar iz moje perspektive

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:03 (rogi1).

0 6 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Vec dugo nisam dragog mi čefija provozao pa da na zarđam...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

moram nagrindat to malo cudoviste sad kad stigne novi komp

ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nema vise igranja na 10fpsa

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prototype je sve samo ne shit od tenka...naravno da nećeš sa njim jurcati okolo ali ulogu td-a obavlja više nego odlično....

Moj PC  
11 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

volim mobilne td-ove (otud beskrajna ljubav prema jp2)

jedini ajmo rec manje mobilan koji mi je zakon je krme, al on ima pouzdani armor za razliku od protoshita... proto je jednostavno meh.. nema ni jednu jedinu stvar po kojoj je dobar osim kupole

0 7 hvala 0
16 godina
rogi1 kaže...

sad da se vratimo na raspravu posto sam propustil dobar dio... kvs je pokvareni op, a reload mu opce nije dug... ak neznas igrat s 15 sec reloada onda si zaboravi top tier svabe zauvijek :D o td-ovima da ne govorimo

a t28 protoshit je takvo smece da je to tesko... penat ga neznaju samo paradajzi + kaj te armor tolko trolla kad ga vozis da je to zalosno... i onda dolazimo do najboljeg djela, a to je brzina... J E B E N I H 18 NA SAT PO RAVNOM? aaaaaaaaaaaaahahahahahaha da ne govorimo da mu je bocni i straznji oklop tak dobar da te malo bolji HE probija xD o cemu mi pricamo? ako naletis protiv bande crvenih onda uzivas, al 1 kolko tolko sposoban igrac te siluje 293583497 put prije neg ga stignes sterati u rodno mjesto.

u biti, utipkajte u youtube t28 prototype rage review od thefochyou i sve bu vam jasno. za nekog ko voli spore i nepokretne td-ove ok, al sve ostalo...

EDIT: a kaj se gold granata tice, najbolje da ides usrat partiju zato jer ti se ne puni gold kad je gusto. koji kill vise i koji postotak vise u wr nikad nije za odbaciti, bar iz moje perspektive

18 km/h je još odlično....t95 ide j...h  13 km/h ali....odigrao sam sve td-ove u igri i najzabavnije mi je bilo igrati sa T-95...pošto je opće poznato da u wot-u ima njubara na pretek nema većeg gušta nego stajati i napucavati njubare i siemke koje se jednostavno zbune kada im se sve odbija i samo piju granatu za granatom...iza njega je tortoise...puni svako 6.2 sec...lol....pa jt i 704.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 18:21 (stručnjak).
16 godina
World of Tanks

Dok sam bio vani brat mi je postavio novi rekord u broju uništenih tenkova - 10! Prije je bilo 8, a baš sam imao osjećaj da će se sljedeći novi rekord po pitanju uništenih tenkova postići sa T14.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Dok sam bio vani brat mi je postavio novi rekord u broju uništenih tenkova - 10! Prije je bilo 8, a baš sam imao osjećaj da će se sljedeći novi rekord po pitanju uništenih tenkova postići sa T14.

Bice nesto od tebe, tj. tvog brata :D

Izgleda da je on malo jaci {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

meni je rekord 9....i to još dok sam imo matildu....jel netko za igru?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
raptor22 kaže..

M95 degman ima 42 granate, od te 42 granate 22 su u tzv spremištu za automatsko punjenje i puni 8 granata u minuti. Izvor wiki a i mene su tako učili. Automatski punjač nije tu da brže puni od čovjeka nego da ga u potpunosti zamijeni odnosno smanji broj posade. Autoloaderi kao što su u WOT-u su bili samo u jako dobroj zamisli ali nikada nisu ozbiljno korišteni u borbi. Inače smatram da nisu OP nego igrači su ljuti kada ih izbuža sa 4 granate i over. I ja sam ih mrzio dok ih nisam počeo igrati, tek sam tada shvatio kako uopće nisu OP i kako igrati protiv njih.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:26 (stručnjak).
13 godina
neaktivan
rogi1 kaže...
... i onda dolazimo do najboljeg djela, a to je brzina... J E B E N I H 18 NA SAT PO RAVNOM?

Na otvorenim mapama mi se više puta desilo da ni ne stignem do neprijatelja jer ih moji unište, a ja se gegam za njima ko kakvo siroče....{#}

EDIT: a što se tiče golda, on je nužan ali ga na neki način treba ograničiti. Moja ideja je bila max. 3 shella u randomu (ili puni klip). To bi dovelo do toga da se pazi na koga se puca gold, i da se štedi za pravi trenutak, jer se sada događa prekomjerna upotreba istih (zbog raznih "eventa" i "akcija" ljudi su izračunali da im je bolje pucati gold).

S goldom dobro oklopljeni tenkovi gube smisao, jer im je to često jedina prednost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 19:09 (hoss).
14 godina
stručnjak kaže...

T95 degman ima 42 granate

Nije T95 Degman, nego M-95 Degman

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:15 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad ste već kod degmana...

http://www.esl.eu/hr/wot/news/236273/

0 0 hvala 0
16 godina
scipion kaže...

Nije T95 Degman, nego M-95 Degman

Tako je isprika post prije sam pisao o t95 td-u pa mi je još "zvonio" u glavi a pisao sam o M-95.{#}

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:16 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Svi više maje pucaju gold kada situacija to traži nije to problem,meni idu na živce likovi koji sa t10 pucaju samo gold a u t10 je toga najviše,ostali tierovi su zanemarivi.Nema ničeg boljeg nego kad nabasaš na "pro" platun od 3xt57 koji naravno pucaju gold only jer ipak sa ap-ima nemožeš ništa probit.

Ja sam taj problem gotovo poništio na taj način da igram unazad dosta vremena isključivo mediume,pucaj šta hoćeš ionako ćeš probit,pošto armor više nepredstavlja nikakav problem više,sljedeća svar je brzina i mobilitet koja barem meni najviše znači.

Evo dole mojih statsa sa t57,ispucan jedan clip heat-a u mausa jer nisam više imao ap-a.Tenk je kako se kaže,totaly balanced.

Pošto naravno ima u wot divljini i puno boljih igrača od mene zamislite šta tek oni rade sa ovim.

wot:antifa247
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Anti-fa kaže...

Ja sam taj problem gotovo poništio na taj način da igram unazad dosta vremena isključivo mediume,pucaj šta hoćeš ionako ćeš probit,pošto armor više nepredstavlja nikakav problem 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
jura kaže...
Dr. Vicko kaže...

Zdravo.

Ja sam Vedran i noob sam.

nije dobro,ispravno bi bilo ovak:

Bok!

Ja sam Marko i noob sam.

Bez zamjere i vidimo se prek nišana.

o neeeeee

vicko je vedran, jura je marko, kaj je iduce....edo je ivica?

bok ja sam ivica i ja sam noob, nab, nub, nubina, njabinjo, blob, bob, bobinjo, bobishka (my favourite)

nedavno sam taman prije moje 21-ve tisuce borbi zgrajndal svoj prvi tir 10, is-7, jer is-4 brojim pod tir 9 koji je unaprijedjen

ja sam nub, nepopravljivi, ne koristim xvm jer neznam instalirat modove, neznam ni cropat sliku za forum, do nedavno nisam znal ni visestruko citirat al su me forumasi naucili {#}

koristim 6th sense na dosta tenkova-a dedaa kaze da to samo nubovi koriste

reko mi je bivsi clan comander bivseg klana da kad dignem wr na 52 mogu nazad u klan {#}, a effe je oko 1000

dok se dogodi da dodjem do vecine grana kaj sam sad na tir 8 na tir x, mogu licitirat koji klan ce me uzet {#}

do tad, racunal sam da me samo prelaz po granama sa tira 7 na 8 ce doc oko 25 milja, a kad sadasnje 8-ice izgrajndam na 9-etke to ce me zadovoljstvo kostat 40 milja{#}

al srecom ove misije su ko samar budali, opet sam na 3 milje nakon kaj sam kupil is-7, scout pantera, sifilisa i a-44, taman za ferdija

jucer sam imao stronk start {#}{#} ukokal 20 amera, samo ih cekam na nisan {#}

treba skesirat 14 milja za betmena i tumora i opremu {#}

Intel&ATI kaže...

tebi u ime foruma zabranjujem vozanje chefija (kao sto sam i vicku-vedranu-jozi-ko vec je iza nicka da kupuje vise prem tenkove {#}) kao i postanje slika o tome, kao i samo spominjanje istog, uzo si laptop i sad suti {#}

ili snimi koju dobru partiju i postaj nama ostalima kak se uzima laptop, mene zivo zanima jer ja suxam u cefiju{#}

stručnjak kaže...
rogi1 kaže...

18 km/h je još odlično....t95 ide j...h  13 km/h ali....odigrao sam sve td-ove u igri i najzabavnije mi je bilo igrati sa T-95...pošto je opće poznato da u wot-u ima njubara na pretek nema većeg gušta nego stajati i napucavati njubare i siemke koje se jednostavno zbune kada im se sve odbija i samo piju granatu za granatom...iza njega je tortoise...puni svako 6.2 sec...lol....pa jt i 704.

ja sam natjero churcha 7 da ide 26kmh nizbrdo {#}

Izzy kaže...

jos malo pa ces poravnat max broj kilova sa brojem fps-a{#}

stvarno si stronk hardkoras kad igras tak, skidam ti kapu dole majstore{#}

Intel&ATI kaže...
Izzy kaže...

Bice nesto od tebe, tj. tvog brata :D

Izgleda da je on malo jaci {#}

stronk brothier12_PL

p.s. necu gledat tekmu, ali...

ALI cu ingame u chat pisat da se nadam da ce croatia sprasit siemke, stronk win

a sad idem spojit ugodno s korisni, vozit lightove, skupljat kilove i kill-stealat svaki ameriski tonk, nema gejma bez bar 1-2 hellcata{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Danas je očito međunarodni dan noobova jer ne mogu dobiti random igru da se na trepavice postavim.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ZZ ljudi ima kod od vas neki wot akaunt s 500 1000 3000 ili 4000 bitaka koji neigra
meni bi dobro došo :) 

0 8 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Napokon As sa Ferdom {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...
Anti-fa kaže...

Ja sam taj problem gotovo poništio na taj način da igram unazad dosta vremena isključivo mediume,pucaj šta hoćeš ionako ćeš probit,pošto armor više nepredstavlja nikakav problem

U ovoj igri se desilo isto što i u real life krajem 2.svj.rata kad su uveli "gold" ammo za kredite.

Kada su se počela koristit modernije i naprednije vrste municije klasični armor(čelik) je postao problem jer napraviti tenk koje je da se tako izrazim teško probit,zbog svoje težine bi bio beskoristan tj nebi se ni micao,stoga su se prestali proizvoditi heavy tenkovi,dok nisu počeli svakakve mixeve legura i materijala koristi za proizvodnju oklopa.

Zato je stvoren   npr. leo1 koji nema armora ali je brz,okretan itd. jer da ima npr. 200mm armora samo bi bio spor i skoro ništa bolje oklopljen što se moderne municije tiče.(negje sam čitao da moderni heat može probiti do 800mm,čelika ako se dobro sjećam).

Stoga meni u wotu puno više znači da se mogu puno brže relocirat po mapi nego da imam neki veliki,spori tenk koji se ionako kroji bez puno muke,ovo sam konkretno mislio ali nije mi se dalo pisat.

wot:antifa247
13 godina
neaktivan
World of Tanks

15. Degman kup u subotu (25.1.) od 16:00h

http://www.esl.eu/hr/wot/news/236273/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon sam shvatio kako igrati sa is8 i danas nonstop odlicne partije nizem i neocekivano dobijem ace jer sam mislio da nisam puno napravio mislio sam da sam jedva bio u plusu sa dmg...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 21:50 (ja111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace sa 1349 exp,e onda zamisli kakvi likovi ga igraju. IS8 isto ko E100 najvece njubare ga igraju.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace sa AT8. Jesam primio batina,umalo me kretenski arty ubio na kraju. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Danas je očito međunarodni dan noobova jer ne mogu dobiti random igru da se na trepavice postavim.

Sve do sada sam lovio 30 "killova". I izgubio tko zna koliko bitaka dok nisam izvršio misiju. Baš ću pogledati u WoT Assistantu rezultat za danas. Sve se bojim što ću vidjeti.{#}

Anti-fa kaže...

U ovoj igri se desilo isto što i u real life krajem 2.svj.rata kad su uveli "gold" ammo za kredite.

Kada su se počela koristit modernije i naprednije vrste municije klasični armor(čelik) je postao problem jer napraviti tenk koje je da se tako izrazim teško probit,zbog svoje težine bi bio beskoristan tj nebi se ni micao,stoga su se prestali proizvoditi heavy tenkovi,dok nisu počeli svakakve mixeve legura i materijala koristi za proizvodnju oklopa.

Zato je stvoren   npr. leo1 koji nema armora ali je brz,okretan itd. jer da ima npr. 200mm armora samo bi bio spor i skoro ništa bolje oklopljen što se moderne municije tiče.(negje sam čitao da moderni heat može probiti do 800mm,čelika ako se dobro sjećam).

Stoga meni u wotu puno više znači da se mogu puno brže relocirat po mapi nego da imam neki veliki,spori tenk koji se ionako kroji bez puno muke,ovo sam konkretno mislio ali nije mi se dalo pisat.

Da, i mene baš zanima koliku bi oklop imao ulogu u eventualnim borbama današnjih modernih tenkova. Laik sam po tome pitanju, ali imam dojam da se više polažu nade u sposobnost i razvoj tehnologija koje omogućavaju tenku/posadi brže i efikasnije uništavaje neprijateljskih tenkova sa što veće udaljenosti u raznovrsnim vremenskim uvjetima i okruženju, nego u oklop. Odnosno, oklop je sigurno dostatan što se tiče zaštite posade od ručnog, lakog protuoklopnog naoružanja, ali što se tiče drugih tenkova - e to već ne znam i zanima me kakva je tu situacija?

A još ako tu uključimo i zrakoplovstvo - najveću opasnost i prijetnju tenkovima, a i svima ostalima na tlu... Ali najbolje je da ne skrećem više s teme.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice