World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

Obozavam E50, fakat me je odusevio tenk i drago mi je sto sam uspio upiknunti i mastery prije nego otkljucam 50M {#}

Replay ako koga zanima {#} 

great game!!

volim pogledat dobar replay i pokušat nešto naučit..

jedno pitanje, kad ti ispod ciljnika pokazuje npr. motor ili druge (prozirne) simbole to predstavlja oštećene "dijelove" neprijateljskog vozila ili potencijalnu štetu ako pogodiš dio koji ciljaš?

nadam se da sam jasno formuliro pitanje..

i drugo, je li to neki môd ili se aktivira u postavkama?

puno fala

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije dobre stvari su mi se dogodile danas.

1. Napokon mi se update-ovala XMV statistika i napokon sam postao prosječan igrač.

2. Imao sam jednu van-prosječnu bitku sa svojim Hellcat-om. 1800 base XP i preko 4500 DMG.

Nažalost, iz meni nepoznatog razloga, replay nije sačuvan kako treba. Zauzima 43 KB i prije nego što se završi odbrajanje mi piše replay complete {#}

Windows? B**ch my Arch can do anything.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 17:24 (r3bl).

1 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Obozavam E50, fakat me je odusevio tenk i drago mi je sto sam uspio upiknunti i mastery prije nego otkljucam 50M {#}

Replay ako koga zanima {#} 

Svaka čast. Ja već pola godine lovim Ace Tanker na E-50 i nikako neće. Već sam imao hrpu bitaka s preko 5000 dmg, top gun, spotting dmg i opet ništa {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
bivsi branitelj kaže...

jedno pitanje, kad ti ispod ciljnika pokazuje npr. motor ili druge (prozirne) simbole to predstavlja oštećene "dijelove" neprijateljskog vozila ili potencijalnu štetu ako pogodiš dio koji ciljaš?

puno fala

to ti je perk na gunneru koji pokazuje koje oštećene module ima tenk na kojeg ciljaš trenutno

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 18:03 (The Unforgiven).
15 godina
World of Tanks

1390 action

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
The Unforgiven kaže...
bivsi branitelj kaže...

puno fala

to ti je perk na gunneru koji pokazuje koje oštećene module ima tenk na kojeg ciljaš trenutno

Eagle eye se zove i barem po meni je koristan na medium tenkovima. Zna olaksati dosta ako npr vidis da je protivnickom tenku unisten top, motor, ammorack pa onda znas gdje da gadjas dodatno da ga onesposobis do kraja {#}

15 godina
Zaja kaže...

Nova "pila" u garazi. Svima koji su ga igrali ili igraju,imate moju sucut.{#}

bravo zaja, bices odusevljen: nema depresiju ni jako top ko church GC, al ima faktor sile

krene na choke point i probija silom

p.s. ja sam na svojeg i spall stavio,uz vent i binos

jer vent ipak svima poboljsava sposobnosti, a puni dosta brzo

i stavio sam comanderu mentor, ostalim repair-nemislim da je to zakon, al se meni pokazalo ok

Dr. Vicko kaže...

{#} {#}

e vicko kad te jos jednom vidim da mi pingas po mapi doci cu ti doma i iscupat CTRL sa tastature i otpilit dio ekrana di je mapa jer te se nemoze drukcije naucit{#}

ja111 kaže...
Dr. Vicko kaže...

{#} {#}

Ja sam taj kad poludim klikam po mapi... cudno mi sto jos nisam pobro ban.

Nego, nek se i meni napokon desilo prije td nerfa

evo odgovora na nagradno pitanje desetak stranica unazad-max broj td-a u partiji = 28

how terrible (znaci moze bolje)

Dr. Vicko kaže...
Izzy kaže...

Što se pravimo pametni...

EDIT: Sada sam iz znatiželje išao pretražiti sebe (Steel500) i iznenadio sam se kada me je izbacilo u partijama drugih igrača. Morati ću pogledati kako to izgleda sa one druge strane kada igram.{#}

Bez uvrede druze ne mislim nista lose ali nitko se ovdje ne pravi pametan vec ti ispadas glup {#}

Veceras ja u klubu i iza mene stoji dobra brineta ono zvoni ona sva, em lijepa, em zgodna i jos ima dobre sise (nema mi nis draze od dobre sise {#}) i kontam ja da krenem u akciju kad nacujem ja pricu nje i drugarice:

Drugarica: sta ima sa tobom i Jaskom
Ona: ma nista poebno, slabo zove, slabo se javlja, nije izgleda zainteresovan samo igra one neke tenkice {#}

Pa ako taj Jasko posjecuje ovu temu samo da ti se care zahvalim na posvecenosti tenkovima, samo nastavi  {#} 

jesi uletio maloj i reko nesto u stilu : siema, mala, pogledaj gugl i upisi "zanemaruje me zbog igrice wot"{#}

i onda joj onak pametno iskomentiras: cuj mala, za rodjendan mu nemoj kupovat gejmerski laptop jer te vise nece ni pogledat....

p.s. jasko je zainteresovan, ali opet si ti vicko kriv jer nisi maloj objasnio da je aktualan is-6 grajnd i da ce ju nazvat nakon 16.1.{#} jer je sad zauzet, ima strasno puno posla {#} (700k to be exact {#})

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
stock tiger 2...

such fun
so good
much wow
12 godina
World of Tanks

http://coderbag.com/Programming-C/CPU-core-parking-manager

ovaj program mi je podignuo wot za 20fpsa, pa sad ko voli nek izvoli

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

8.11.

....

- completely removed the Port map from all the game modes

- added the option to actually see you fulfilled the conditions for the mastery badge, even if you already have one for that vehicle

- added new group operations with the crew: mass retraining of the entire crew on the new tank and the one-click return of the old crew

- fixed the bugs in size of Type 59, T-54, WZ-120, Nashorn

- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1

- the “Sniper” medal was moved from “sniper” to “special” category, in the achievement window you will be able to see how many Sniper medals you got and on what vehicles. It will not be possible to recieve Sniper medals anymore.

- fixed the way visual camo works: now, if you buy camouflage pattern for gold, it gets stored and you can return to it later if you buy other camo of the same type

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra x2 exp za svaku pobjedu a meni cura slobodna i doma. Zeno kani me se,moram grindat{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
ED63 kaže...

8.11.

- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1

Da sada će povisiti a koliko su prije smanjili pa kao sada nam povećavaju i mažu oči...napravim sa t 34 u bliskoj borbi 3000 dg i dobijem sa premiumom 90k a prije sam za to dobio više od 120k.

Frka85
15 godina
World of Tanks

since the ASAP is out already, I think everyone figured by now that the 8.11 test server will start next Thursday – 23.1.2013

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

Da sada će povisiti a koliko su prije smanjili pa kao sada nam povećavaju i mažu oči...napravim sa t 34 u bliskoj borbi 3000 dg i dobijem sa premiumom 90k a prije sam za to dobio više od 120k.

assisted damage?

na koji tier tenkova si pucao?

sve to ulazi u formulu za konačnu zaradu, a ni shellovi nisu baš pretjerano jeftini, pa ovisi kolko si ih ispucao

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Napravim 3k dmg i par killova sa T34 u tiru8,izgubim i dobijem 66k cisto love.  Serem se na takvu zaradu.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ja danas napravio 500dmg sa is7 i onda se zaletio nasred polja gdje me udesili td-i i završio partiju 15k u minusu, pa šta je ovo ljudi moji?
13 godina
World of Tanks

Poruka mora sadržavati tekst!

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

jel ima gdje kakvih kodova aktivnih još? napravio sam si novi acc, pa čisto za lakši početak da imam.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo je priceless, trgam se i nemogu prestat gledati {#}

Citajte chat...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
28 0 hvala 7
16 godina
The Unforgiven kaže...
stručnjak kaže...

assisted damage?

na koji tier tenkova si pucao?

sve to ulazi u formulu za konačnu zaradu, a ni shellovi nisu baš pretjerano jeftini, pa ovisi kolko si ih ispucao

Jučer sam sa batchatom na malinovci samo vozio te napravio 1600 dmg i assist dmg oko 8000 te dobio 78000 kredita a evo malo prije  sa t 34 86k ...za 2800 dmg, pucao na ostale top tenkove.

Frka85
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Citajte chat...

KV2 sav ponosan ide: I are teh rush! {#}

Ima stvarno pravih debila u ovoj igri. Priceless video xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
15 godina
Intel&ATI kaže...

Citajte chat...

Kakvi kraljevi, ne znaš koji je gori, KT koji hoće "atacker" medalju ili ovaj debil u KV2 koji ga posluša i izađe iz capa sekundu prije pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 3:44 (St0ka).
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Citajte chat...

To sam vec vidio, bilo je ovdje prije nekih cca 200 stranica

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
neaktivan
Je li itko probao ovo ili je neki scam?
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

jel ima gdje kakvih kodova aktivnih još? napravio sam si novi acc, pa čisto za lakši početak da imam.

Ako si vec napravio acc, ne možeš koristiti invite kod. Kod se unosi prilikom same izrade acc. Pokušaj na Alienware areni ili upisi u google...

Intel&ATI kaže...

Citajte chat...

you sefish whore...{#}{#}

15 godina
World of Tanks

poruka mora sadržavati tekst

Evo za pc link 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 13:33 (zagi55).
Moj PC  
17 0 hvala 2
12 godina
World of Tanks

Jel danas x2 za svaku pobjedu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Jel danas x2 za svaku pobjedu?

Yep, samo što se ne vidi ono x2 na tenkovima.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Znaci to neradi za prvu pobjedu u danu, vec za sve ostale? pitam posto nisam primjetio nista dosad.. 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dobiš x2 xp na sve pobjede... ne znam kako jasnije ovo napisati
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice