World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mirda 1 kaže...
Zaja kaže...
Mirda 1 kaže...

Još jedna 10-ka u garaži .

A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.

Davno sam krenuo i dugo je trajalo , što zbog nedostatka vremena što zbog nedostatka volje i u to doba nije baš bilo nekog izbora za grindanje , a neke zanimljive strojeve su izbacili kasnije. Ali nema veze ima se osim njega još 16 10-ki u garaži pa zabave ne fali .

Reci mi jel tvoj klan BOND? Ako je jednoim liku hebat cu mater i njemu i platunu kad ga sretnem.

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Mirda 1 kaže...
Zaja kaže...
Mirda 1 kaže...

Još jedna 10-ka u garaži .

A di njega mirda,mnogo los med. Jos kad su izbacili ove japance teman su pokazali srednjaka svima koji su grindali britance.

Davno sam krenuo i dugo je trajalo , što zbog nedostatka vremena što zbog nedostatka volje i u to doba nije baš bilo nekog izbora za grindanje , a neke zanimljive strojeve su izbacili kasnije. Ali nema veze ima se osim njega još 16 10-ki u garaži pa zabave ne fali .

Reci mi jel tvoj klan BOND? Ako je jednoim liku hebat cu mater i njemu i platunu kad ga sretnem.

Ne on je u klanu NPLM..ingame nick mu je Mirda_1 ,a ovi MirdaCRO i MirdaZG su neki drugi.

16 godina
World of Tanks

Koja je najbolja municija za Fv215 183 td?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo je sa druge teme odavde, ali ako je netko zainteresiran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

hesh

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...
stručnjak kaže...

hesh

Nema on HESH.

Na tom tenku se pucaju premium HE granate...ako si ne možeš priuštiti te granate, nije bilo ni poante grindati taj tenk...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 22:36 (DamageHigh).
16 godina
DamageHigh kaže...
The Unforgiven kaže...
stručnjak kaže...

hesh

Nema on HESH.

Na tom tenku se pucaju premium HE granate...ako si ne možeš priuštiti te granate, nije bilo ni poante grindati taj tenk...:P

Znači one koje koštaju 8000 po granati:)...ma ko ga šljivi gušti se plaćaju, t34 će pokriti trošak:)

Frka85
15 godina
DamageHigh kaže...
The Unforgiven kaže...
stručnjak kaže...

hesh

Nema on HESH.

ma da

al' da, oboje smo mislili na isto

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 21:36 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...
DamageHigh kaže...
The Unforgiven kaže...
stručnjak kaže...

hesh

Nema on HESH.

ma da

al' da, oboje smo mislili na isto

Moj bed, brain fart...u pravu si, o HESH-u se radi...;)

Uglavnom da..one koje koštaju 8k..:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Churchill nakon 23. odigrane, pokazao pravo lice {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...
g12356 kaže...
tomo104 kaže...

Pitanje: što nakon T46? T50 ili T28? Tj, jel za početnika bolje ić na T ili KV liniju? {#}

Linija od kv-a do IS-a je dobra.

is3 je isto brutalna

U biti T-150,Kv3 i Kv4 su isto zakon.Sa KV-om 1 nemožeš pogriješiti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Te dvije linije su dost dobre zbog 122mm topa koji je stvarno op u tier VI, a dos je i jak za tier VIII čak i sa 175mm pena, jednostavno je top brutala. nevjerojatno je koliko je točan usprkos podacima, ali da se da promašit svašt ali puno više pogodaka nemogučih se može imat.

Ako se više voli brzina u odnosu na oklop onda nek ide na is liniju u suprotnom na kv liniju

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Redovno imam problema sa pingom u zadnje vrijeme, ali prvi put da mi se ovako nešto dogodi i da uspijem screenshotovati {#}

EDIT: Kliknuo pošalji prije nego što se slika uploadovala.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 23:44 (r3bl).

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Redovno imam problema sa pingom u zadnje vrijeme, ali prvi put da mi se ovako nešto dogodi i da uspijem screenshotovati {#}

Kakav će tenk nastati iz te ljubavi? :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Dogodilo se, Neponovilo se!

EDIT: Vi se tu hvalite sa is-6 ja se hvalim sa 3 dana premiuma 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 1:28 (ja111).
17 godina
World of Tanks

Evo jedne kvalitetne oproštajne sa Chi-He japancem... na kraju malo kreativnosti i win. REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon par mjeseci uživanja sa Hellcatom i IS-3 odlučio da počnem novu liniju: francuske heavy tenkove i usput da uzmem sebi ELC AMX za zabavu.

Malo je reći da su mi muka ovi low tier francuzi nakon igranja sa OP tenkovima višeg nivoa i da samo kvarim statistiku sa njima, ali ajde, izdržaće se.

Popravio mi je raspoloženje ovaj tier II H35.

Sa tenkom koji ima ukupno 160 HP-a, prvo 1800 potencijalne štete sa 54 non-penetrating udarca pa onda 2034 potencijalne štete sa 136 non-penetrating udarca.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Kupio davnih dana Churchill III (jednom kad je bio za 750 golda. volim tako kupovat premium tenkiće ko žensko sam xD) i nisam ga niš igrao neko vrijeme, jer meh :D jučer sam konačno izdvojio neš para i kupio opremu (rammer, vents i GLD), pa odigro prvi meč i ace tanker nažalost draw, jer jbg nisam u Hellcatu da naganjam i uhodim pljen po mapi, ali dobar score na kraju bio za mene

long story shor danas sam imao još bolji meč 2.7k dmg-a 1950 baznih expa... stronk tonk... realno seal clubbing al šta ćeš :)

Replay: http://wotreplays.com/site/520757#self

Ja ga uzeo sad na popustu, nekih 25 kuna je koštao :)

Mrak tenkić, ROF je ubojica, sve i da ne prođe svako tane ekipa bježi jer im dinganje kida živce.

Malo ga nakosiš i ništa ispod njegovog tiera ne probija. Posadu trenira ko veliki!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.oglasi.rs/oglas/733617/razno+novi+sad

Evo jedna dobra prilika za sve one koji razmišljaju o kupnji tenka {#}

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
dasoo988 kaže...

http://www.oglasi.rs/oglas/733617/razno+novi+sad

Evo jedna dobra prilika za sve one koji razmišljaju o kupnji tenka {#}

Lol kupio bi odmah da znam da ima udarnu iglu!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo zbilja nije pošteno :(

1 0 hvala 0
15 godina
Cro_Biggy kaže...

Ovo zbilja nije pošteno :(

Premium nije uključen :)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu da vjerujem. Bog MM-a me napokon pogledao!!! {#}

0 15 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi igrac veceras u 20:00h za timsku a da ima tenk tier VII ili VIII !!! Javite se tu.    HVALA!

0 4 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ocito je da bez premiuma ja patnja igrati ovo nakon Tier 6... Nemam pojma kad cu skupit 1,5milja coinsa za t-29.... Imam M6 i samo je rijetko da dignem po 20k, ostalo nece proci 10k da se postavim na trepavice...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljiv clanak i s kojim se slazem sad kad sam procital,makar sam glasal za mm da se radi po winrate-u.

http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/regarding-skill-mm/

edit:baš sam danas igral South Coast mapu sa AT15.imam xvm,ali nemam ono kolko su nam šanse za pobjedu,ali po onim igračima kakve sam imal u timu mislil sam ovo sigurno gubimo.ja i još mislim 3 ili 4 zeleni sve ostalo crveni i narančasti.kod njih 3 ljubičasta,2 plava nekoliko još zelenih i malo crvenih ili narančastih,ali na kraju dobili 15-12.bilo je gusto,ali eto dobili smo i zato ne kužim one ljude koji vele čim vide male šanse za pobjedu da odmah izlaze iz igre,za takve ljude onda xvm nije.nek ga izbrišu i nek rađe igraju bez njega.bez veze si glavu razbijaju i odmah p*zde zbog toga,ali ako imaš i 1% za pobjedu to ipak znači da pobjediti možeš.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 16:25 (jura).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...

Zanimljiv clanak i s kojim se slazem sad kad sam procital,makar sam glasal za mm da se radi po winrate-u.

http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/regarding-skill-mm/

edit:baš sam danas igral South Coast mapu sa AT15.imam xvm,ali nemam ono kolko su nam šanse za pobjedu,ali po onim igračima kakve sam imal u timu mislil sam ovo sigurno gubimo.ja i još mislim 3 ili 4 zeleni sve ostalo crveni i narančasti.kod njih 3 ljubičasta,2 plava nekoliko još zelenih i malo crvenih ili narančastih,ali na kraju dobili 15-12.bilo je gusto,ali eto dobili smo i zato ne kužim one ljude koji vele čim vide male šanse za pobjedu da odmah izlaze iz igre,za takve ljude onda xvm nije.nek ga izbrišu i nek rađe igraju bez njega.bez veze si glavu razbijaju i odmah p*zde zbog toga,ali ako imaš i 1% za pobjedu to ipak znači da pobjediti možeš.

Istina, al takvih situacija je jako malo...

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
World of Tanks

Meni se isto smuči kada vidim koliko u mome timu ima "crvenih", ali nikada nisam izašao iz bitke.

Samo, jedno kratko vrijeme sam imao mod koji pokazuje statistike igrača (ne i šansu za pobjedu) i s ovom novom verzijom igre sam maknuo modove i nisam ih više ni stavljao.

Primjetio sam da mi modovi dodatno usporavaju igru, a treba mi svaki fps i isto tako mi je bolje kada ne znam kakvi su drugi igrači.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice