Hoće li uskoro bit popust na sve tenkove. Upravo sam istražio MT-25 i JPanther.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li uskoro bit popust na sve tenkove. Upravo sam istražio MT-25 i JPanther.
http://worldoftanks.eu/en/news/festivities/march-of-nations/
propustio si švabe i ruse već
s obzirom da je mt-25 govno, ništa strašno
Jel mozete rec koje su opcenito slabe tocke tenka i gdje se one uglavnom nalaze. Fala
Jel mozete rec koje su opcenito slabe tocke tenka i gdje se one uglavnom nalaze. Fala
Sprijeda gledano: donja ploča, prozorčići/otvori za vozača, strojnica (mada kod KT-a ona više nije slabost) i na kupoli raznorazne izbočine, otvori kroz koje gleda zapovjednik i poklopac za zatvaranje ulaza u tenk. I mislim da je kod nekih tenkova slabiji oklop bliže topu, a kod KT-a npr. ako imaš top od oko 220 mm probojnosti možeš ga gađati u kupolu, ali ne u ojačani dio oko topa.
A tenkove od IS-3 pa na dalje možeš gađati u prednji oklop, ako je kojim slučajem nakošen, pa ti se izravnaju ploče koje inače čine špic. To isto vrijedi i za 110 kineski tenk.
I to je u pravilu to.
Jutros drama partije ni platun ne pomaze.
Da vidiš sad koje su partije. Pola ljudi pijano vozi.
Evo danas sam igrao po prvi put nakon otprilike 3-4 tjedna pauze i nije bilo strašno loše - 13 partija, a od toga 6 pobjeda i 7 poraza. Odnosno ja sam odigrao 10, a brat i njegov prijatelj ostalo.
Upisao sam onaj kod za 3 dana premiuma i igrao sam samo sa SP-om i VK 36.01 (H). Ali sa SP-om sam dobio samo jednu partiju od 6 odigranih, ali zato sam radio štete, pa je zarada bila dobra u nekoliko partija s njim.
A bratov prijatelj je odigrao jednu sa IS-3, a moj brat jednu sa E-75 i imali su 0 napravljene štete na kraju tih partija.
Ali dobro, nema veze.
EDIT: Ali začudo, "pobijedili" su u tim partijama.
evo jedne odlične sa t14 šteta poraza. i dokaz da je statistika kur..a.
90% win chance lol.
Kako se zove taj mod za sauronovo oko?
evo jedne odlične sa t14 šteta poraza. i dokaz da je statistika kur..a.
90% win chance lol.
Kako se zove taj mod za sauronovo oko?
heh ma na omc-u pod tom sekcijom sauron nešto-nešto... ali možda da je malo transparentnije radi bolje vidljivosti.
Sretna Nova godina!
Ne mogu vjerovati, danas od 5 odigranih partija, svih 5 je završilo pobjedom!
Kako ne volim ove šarene modove. Pa ne vidiš tenkove od gluposti po ekranu.
a gle kako tko voli, ja recimo volim znati protiv koga igram, pogotovo staviti prioritet vatre na igrače sa većim efi.
a nerjetko igram sa napola prekrivenim monitorom čisto da dam ostalima igračima poštenu šansu kako neprijateljima tako i suborcima
Deda u akciji
ali jace od mene
OT: vidim dosta novina su najavili, a posebno me zanimaju ove historijske bitke pa zna li netko otprilike kada mozemo ocekivati to cudo ??
Ahahah, ni blizu.
A ta dva t57 heavy da su igrali skupa i pametno mogli su urnisati 3/4 protivnickog tima...a ovako zali Bože...
Koliko je vama koji imate objecta 140 reload time ?
Meni je 5,44 a imam i rammer i vent i bia.
[0.8.10] Color Messages and Session Stats - Mislim da je to to
Edit: Ili je ovaj, nezz, ja koristim prvi..
Nije, imam taj jeroohn mod, ovaj je drugačiji.
pa jesi probao iz omc-a jel ti pase koji (tamo ih ima nekoliko..)
samo, niti jedan mod ti nece pokazat takvu statistiku ak ne budes igrao dobro;)
Ma imam ja nekoliko, al mi je onaj najbolji a ne znam kako se zove.
Btw, ono jest moj SS ;)
Kolko google kaze ti imas ovo, to je onaj prvi link koji sam ti dao, samo je decko malo izmjenio to.. Sad ak oces opet to morat ces ga trazit.. i onda postat taj file ovdje :P
Unimatrix 007 je stavio taj config i link u kasnijem postu:
Unimatrix, ima li taj config za aktuelnu verziju ili moram ove cirkus-šarene verzije? ;)
Koliko je vama koji imate objecta 140 reload time ?
Meni je 5,44 a imam i rammer i vent i bia.
Meni je to sljedeća, također druga desetka. Samo moram skupiti dovoljno srebra da je kupim. I isto već imam IS-7, kao i ti. Samo što ja imam 10.5k partija, a ti koliko vidim 4.6k.
Trenutno sam zacrtao sebi kao cilj da stavim opremu na sve tenkve koje imam u garaži, osim na T18. To mi je prilika sada jer je u pola cijene. A jučer i danas sam do kraja stavio opremu na E-75 i VK 36.01 (H) i još su mi ostali VK 30.01 (P) i Tiger (P). Još kada bih uspio na vrijeme skupiti dovoljno novaca da kupim Object-a 140 dok je jeftiniji...
...Uh, trebao bih dosta igrati!
I sve to nastojim odraditi sa ova 3 dana premiuma koja smo dobili povodom Nove godine. S tim da ću kada kupim T14 uzeti još i 3 dana premiuma, pa onda možda i uspijem kupiti Object-a 140. A onda bih još trebao staviti opremu i na njih...
Eh, da - što se tiče Tigra (P), maloprije sam primjetio da mu prednji oklop na kupoli nije više 120 mm, nego je 100 mm. Dakle, kao i kod običnog Tigra. Pa zna li možda netko kada su to promijenili?
Unimatrix 007 je stavio taj config i link u kasnijem postu:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=1007&jumpto=3930868&sort=asc&view=flat
Unimatrix, ima li taj config za aktuelnu verziju ili moram ove cirkus-šarene verzije? ;)
Ne znam, odmah nakon patcha sam ubacio cirkus verziju dok se ne nađe opet ovo, zasad ništa... ako nađeš javi, iako nisam baš ni tražio ovih dana...