World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.094.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Koja od ove 3 artiljerije je po vama najbolja i  koja je najvise noob friendly???

Veceras je prvi put otkako igram WoT da sam igrao bas ozbiljno i odgovorno i jbt mozda bi i moglo da nes bude od mene {#} 
Sve se moze kad se mora {#} 

9 Object 261
5 GwE100
1 Bat 155 58

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

Sve zavisi sta od svega najvise volis,dmg,splash ili "prcanje"...{#}

Dakle object 261 po videnom i po igranome nesto malo definitivno najbolji arty...Najbrze puni ( oko 27 sec ako se ne varam ili cak i manje ),brzo cilja,dosta orketan,ima solidno dobar dmg (600-850 u prosjeku) dobar splash ( 250-300 ) solidno brz,jedini problem je sto ima mali kut pa se nisan stalno siri ali posto brzo cilja to i nije neki veci problem...

GW E100 je po meni drugi po redu najbolji...Ima veci dmg od 261 (izmedu 750-950) duze puni (35 sec) ali zato ima dosta bolji splash od 261 (400-450), sporiji je od 261,manje okretan i sporije cilja tako da zahtjeva malo vise strpljenja i zivaca...

Bat 155 bi mi bio na trecem mjestu jer duugooo puni (mislim da je 70 sec tako da si u pocetku partije beskoristan),ima 4 granate (mislim da je reload izmedu svake granate 4 ili 5 sec) i s njima solidan dmg ( 450-650),ali zato splasha gotovo da i nema (150-200,najvise 250) dok je ciljanje srednja zalost, a brzina brutalna (cak do 70/h)...Dakle prednost bata je ta da kad te jednom pogodi i slucajno odu tracnice a vec si nesto popravio to znaci da te moze opalit sa jos svoje 3 granate za bar 1500 cistog dmg a ti u 5 sec ne stignes nikud pobjec i onda nastane problem kada opet mora reloadat i 70 sec je beskoristan...Po meni se on cini najzabavniji arty i najljepsi je za igrat pogotovo na velikim mapama gdje mozes s jedne strane na drugu...{#}

A T92 o njemu ni neznam previse nit sam ga vozio ali po videnju i iskustvu ostalih i mojih starijih "artiljeraca" u klanu mogu reci da je najgori od svih,najduze puni,najduze skuplja nisan,najsporiji,najmanje okretan a dmg je j...dobar samo sto ovo prvo troje traje 3 gladne godine...O britancu neznam skoro nista...Eto kratak osvrt od mene...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 11:47 (Tomo53nja).
15 godina
Krešo91 kaže...

Navodno je neki ruski lik dobio ban na 3 dana i oduzeto je što je unio kodovima na taj dan. Reko je SS na FTR-u, ali opet možda laže. 

Al ja bi reko da je taj rus žešće pretjerao, garant je pustio grindalicu da radi 0-24 i aktiviro poprilično kodova i onda je to WG zamijetio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 9:28 (DrNasty).
15 godina
St0ka kaže...

Al ja bi reko da je taj rus žešće pretjerao, garant je pustio grindalicu da radi 0-24 i aktiviro poprilično kodova i onda je to WG zamijetio.

Može bit, ali ništa nije sigurno sada dok ne vidimo više informacija, valjda će se ovaj tjedan WG budale javit javnosti....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

VERSION BUILD=8601111 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED SLOW
SET !DATASOURCE C:\Users\imeracunara\Downloads\250_unique_codes.csv
SET !DATASOURCE_COLUMNS 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
SET !LOOP 1
URL GOTO=http://worldoftanks.eu/
WAIT SECONDS=30
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:korisnickoime
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Activate<SP>Bonus<SP>Code
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:js-edit-bonuscode-form ATTR=ID:id_code CONTENT={{!COL1}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:js-edit-bonuscode-form ATTR=*
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:close

Gdje se unese taj kod? Skinuo sam iMacro,ali mi nije jasno gdje to paste-am.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 9:28 (DrNasty).
15 godina
World of Tanks

Ja mislim da imaju log samo od onih kodova koji uspiju, tako da ako vam je u tih 200 kodova samo par kodova uspjelo nebi trebalo biti problema jer neznaju dal ste dobili kodove ili bruteforcali

Druga stvar je ta sta je taj rus vjerojatno pustio cijeli dan da to radi pa mu uspjelo kojih 50, mozda i vise kodova, normalno da se to skuzilo {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam pustio 100 kodova za valentine i ima ih dosta vec iskoristenih lol :)

Pokusao sam i neke druge kodove al dobijem gresku nesto kao Not for your region ..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Bez živciranja, samo gušt

Ja se nadam da je ovo s lijeve strane telefon!!!!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
ja111 kaže...

Bez živciranja, samo gušt

Ja se nadam da je ovo s lijeve strane telefon!!!!

HAHAHAHHAHA, you made my day, zivcira me kad stalno svijetli pa ga okrenem(telefon naravno)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 11:41 (ja111).
15 godina
Intelovac123 kaže...

Ja sam pustio 100 kodova za valentine i ima ih dosta vec iskoristenih lol :)

Pokusao sam i neke druge kodove al dobijem gresku nesto kao Not for your region ..

Da neki koji su bili za gold i premium time su bili vjerojatno za ruse, amere ili čak azijce...

Ali znamo da ova 2 rade: TRU8Wn-xnxxxn APK4Vn-xxnxnx, X je slovo i N je broj.

Ja ti kažem da bolje to NE radit jer ima preko 1.6 mil kombinacija i bruteforce-at samo 1/4 tih kodova bi bilo suludo i ispalo bi ko da vrištiš: YO!!! WG! BAN ME BITCHES!!!

Tako da bolje ostavit to i manit se ćorava posla. :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
15 godina
Krešo91 kaže...

Da neki koji su bili za gold i premium time su bili vjerojatno za ruse, amere ili čak azijce...

Ali znamo da ova 2 rade: TRU8Wn-xnxxxn APK4Vn-xxnxnx, X je slovo i N je broj.

Ja ti kažem da bolje to NE radit jer ima preko 1.6 mil kombinacija i bruteforce-at samo 1/4 tih kodova bi bilo suludo i ispalo bi ko da vrištiš: YO!!! WG! BAN ME BITCHES!!!

Tako da bolje ostavit to i manit se ćorava posla. :P

Aj napravi novi acc ako imas sve kombinacije pa lijepo ostavi komp da radi tjedan dana pa da vidimo sta ce biti {#}

EDIT: Zapravo da bi sve kombinacije unio trebalo bi 555 dana neprestanog rada {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 11:57 (Intel&ATI).
17 godina
Thoroughbred kaže...

Gdje se unese taj kod? Skinuo sam iMacro,ali mi nije jasno gdje to paste-am.

pa krenes praviti svoj macro na otvorenoj wot stranici, kliknes record macro i stopiras i onda ga editujes i kopiras ovaj gore kod..i onda ubacis svoj username i ubacis svoju putanju do tvog fajla sa kodovima.

-BiH-slackspace
14 godina
neaktivan

Dobijem ovo :)

SyntaxError: wrong format of SET command, line: 4 (Error code: -910)

1.Kliknem record

2.Kliknem stop

3.Editiram i pasteam,promjenim ime kompjutera i user name

4.putanja je točna...

EDIT: Promjestio file csv u C: i sada radi...thnx :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 13:41 (Thoroughbred).
17 godina
World of Tanks

Dobra mala masina i veoma zanimljiv kraj {#}

Replay

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imam problem koji se tiče automatskog upisivanja kodova preko iMacroa. Dakle, kada dođe do 12. koda samo prekine cijelu radnju. Pa sam obrisao prvih 11 kodova i stavio sam ponovno da upisuje i prije 30-tak minuta mi je došao brat u sobu reći da je opet stalo. 

U čemu bi mogao biti problem?

Znači, stavio sam da mi upisuje 250 kodova i to samo na WoT stranici, ne i na WoWP. I onda kada je prvi put prekinulo sam obrisao prvih 11 kodova da mi ih ne upisuje ispočetka i pokrenuo ponovno i izgleda da opet stane na 12. kodu. Ne znam što napiše kada prekine. Moram ići pogledati, pa ću ovdje napisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Aj napravi novi acc ako imas sve kombinacije pa lijepo ostavi komp da radi tjedan dana pa da vidimo sta ce biti {#}

EDIT: Zapravo da bi sve kombinacije unio trebalo bi 555 dana neprestanog rada {#}

Uff onda bi morao izbacit duple znamenke pa bi bilo puno manje posla :P

tipa TRU8W8-F3TTT3

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 16:51 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvi kodovi za malo jada lol. Triba grindat Rhm,od jutros odvalio 50 partija,strasan tenk. Usput i farmam statse hehe. E zaboravio sam na zeljka,lave bolje da sam te ja roknuo nego neka siemka.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 16:53 (Zaja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

evo jedan od najboljih gameova sa IS6 i jedna od najvecih zarada dosad...jako zanimljiv game =)

http://wotreplays.com/site/475396#airfield-stipo111-is-6

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel zeli netko mozda kupit acc? 

winrate: ~67%

wn8: ~2600

wn7: ~1850

gold: ~17 000 

5 tier 10 tenkova, 3 prem tenka, svi tenkovi imaju odlicne posade sa minimalno 4-5 skilla(osim 2-3 tenka), javite mi se na pp

+ kada kampanja zavrsi na acc ce doc onaj vk tenk i goldi od klana 

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nema me casak i odmah propustim najbitnije!! :(

nego jel ti kodovi jos uvijek rade da se i ja okusam?

1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jedini problem što se tiče tih kodova je taj da ljudi koji kupe neki časopis ili bilo kakve stvari sa kojima se dobiva neki kod,dobar dio tih kodova neće radit i onda kreću pritužbe supportu itd.

No mislim da nikakvih banova neće bit   jer ovo po meni nije krađa nego lutrija.

Mogli bi uzet tenk,slot,gold ili šta se već dobije sa nekim od tih kodova nazad no sumljam.

Ban bi mogli popiti ljudi koji laju o tim kodovima po wotovim forumima,te ako dođe to toga sami su si krivi.

Dosta o kodovima,igrao sam preko vikenda na test serveru i isprobao između ostalih

britanski   FV215b: sviđa mi se,dobar frontalni armor tjela i kupole,dpm{#},ok tenk ma šta god ljudi rekli,jedini problem koji sam uočio je da nosi malo municije.

kineski     112: depresija topa je totalno depresivna(-4) ostalo više manje ok,ali gledat kako se odbijaja heat sa prednje ploče neprocjenjivo.

Japance   t10 vuče "malo" na op,dok je sve ostalo do t8 meh ili uff,t8 i t9 su ok.

wot:antifa247
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Server down {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Krešo91 kaže...

A opet imam SVE moguće kombinacije tih kodova (preko 1.6 milijuna kombinacija)

Ustvari ima točno 676 000 kombinacija, ako govorimo o ovom EU8nxxnx kodu...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Server down {#}

sad traže ko je upisival kodove na prijevaru{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
World of Tanks

Serveri su opet u banani.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Danas u  8 borbi koliko sam odigrao u svakoj borbi napravio minimum 3k dmg ( igrao T32) i sve sam bitke izgubio :( 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo proradilo mi je na WoT stranici, ali kada to isto pokušam na WoWP napiše mi ovo:

RuntimeError: element A specified by TXT:Steel500 was not found, line: 10 (Error code: -921)

Znači kada dođe do "TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Steel500" prekine i napiše ovo gore napisano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Jesi li se ulogirao na WoWp stranicu?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina

Normalno da jesam. Sam se ulogirao jer sam već bio prijavljen na WoT stranicu.

Nego, sad sam bio odsutan i sada kada sam sjeo za računalo vidim da se opet dogodila neka greška (na WoT stranici, ništa WoWP):

RuntimeError: element INPUT specified by ID:id_code was not found, line: 12 (Error code: -921)

Mislim da mi je to već izbacivalo kada bi došao do 12. koda i onda mi je odjednom proradilo i upisivalo bez problema.

Stalno zeza. No nije ni bitno.

17 godina
World of Tanks

mozda oni imaju problema sa stranicom..vidis da su i serveri bili dole..

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice