World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Pajdo56 kaže...

Procesor? omg pa kaj intel i5 3350 nije dovoljan na 3.30 GHz je

EDIT:imam 8 gb rama

Za sve na high izgleda nije...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan

auff...ma i na medimum isto, a imam drugi komp koji ima procesor i5 2500k i gtx 560 1gb i nista ne trokira

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 20:46 (Pajdo56).
13 godina
Pajdo56 kaže...

Pozdrav momci...imam jedno pitanje u vezi igrice ove i moje grafe. jel moguce da je ova grafa ATI Radeon HD 7800 2gb preslaba za ovi igricu na max detaljima. ja kad stavim na max detalje ekran mi jednostavno titra i nmg nis, a kad stavim na najlošije detalje mogu igrat stalno. u cem je problem sad? jel fkt grafa preslaba ili kaj. tnx

ako i povezo gpu i monitor sa vga kabelom onda ce ti slika titrat . Koji procesor imas ?? 

16 godina
Pajdo56 kaže...

Pozdrav momci...imam jedno pitanje u vezi igrice ove i moje grafe. jel moguce da je ova grafa ATI Radeon HD 7800 2gb preslaba za ovi igricu na max detaljima. ja kad stavim na max detalje ekran mi jednostavno titra i nmg nis, a kad stavim na najlošije detalje mogu igrat stalno. u cem je problem sad? jel fkt grafa preslaba ili kaj. tnx

Da nije problem u frekvenciji? Tj. u osvježavanju slike. Driveri možda? Stavi najnovije, ako već nisi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 20:56 (Izzy).
15 godina
neaktivan

a imam procesor i5 3350P 3.30 GHz, a drtiveri su najnoviji, kupio komp prije 2 mjeseca i dobio drivere

16 godina

Ne mislim na radni takt CPU-a, nego na frekvenciju osvježavanja slike na monitoru, ali dobro. Jer kod CRT monitora znam da kada je niska frekvencija osvježavanja slike onda nastaje zamor/umor očiju. LCD-i rade drugačije, pa onda vjerojatno to i nije problem, ali ne znam.

15 godina
World of Tanks

Intel, vidim da su vam ga smjestili. {#}

Hlađenje 3 dana? Taman da se osiguraš na infogameru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

i jel ko zna kaj da sad napravim...msm ja ne vjerujem da je ovaj komp preslab -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmm, na Phenomu 965, 8GB rama i 7790 grafi sve ide fluidno na max, 1080p. Tu i tamo fps padne ispod 30.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jao...nkj me hjebe hahha

16 godina
Pajdo56 kaže...

i jel ko zna kaj da sad napravim...msm ja ne vjerujem da je ovaj komp preslab -.-

Preslab je. Daj ga meni da dobijem koji fps više.

14 godina
World of Tanks

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Zanimljivo! Zna li netko je li sadašnji WoT korisnički račun vezan i sa tom verzijom WoT-a?

15 godina
mystik kaže...

Intel, vidim da su vam ga smjestili. {#}

Hlađenje 3 dana? Taman da se osiguraš na infogameru.

A jbg, malo pauze nece skoditi {#}

- Account suspension for 3 days for the players in those battles.

- Removal of the Fame Points accumulated for the players in those battles.

- 20000 Victory Points penalty for the Clan.

Thank you for your understanding.

Regards,

Wargaming Europe

Customer Service Team

U nedjelju cu im lijepo odgovorit, "neka neka, fala lijepa na laptopu {#}"

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:33 (Intel&ATI).
14 godina
Izzy kaže...

Zanimljivo! Zna li netko je li sadašnji WoT korisnički račun vezan i sa tom verzijom WoT-a?

Yep

EDIT: i tenkovi ce imati puno vise HP-a jer je teze igrati itd...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 22:41 (Stolnik).
16 godina

A znači li to i da ono što dobijemo/izgubimo igrajući na tabletu će se vidjeti u sveukupnoj statistici korisničkog računa?

14 godina
Izzy kaže...

A znači li to i da ono što dobijemo/izgubimo igrajući na tabletu će se vidjeti u sveukupnoj statistici korisničkog računa?

To ne znam, al mislim da da, jer ako cemo prek svojeg acc-a igrati il mozda naprave odvojenu statistiku, kao za CW, kompanie itd

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Remzi kaže...

jučer sam igrao bitku s kv4 i stock 107topom protiv dede i njegove ekipe koji su imali nove t8 švabe i pucali su gold, ali im ni to nije pomglo jer smo ih dobili, ali su me skoro dobili :)

kak mozes rec da te deda skoro dobil? {#}

videl je da bus skoro zgubil pa te pustil da jednom i ti dobijes{#} bravo dedaa,treba imat meko srce za forumase{#}

Pajdo56 kaže...

ne kuzim, jel ati fir pro 7800 grafa za radne stanice ili iz obicne serije 7800 (ak je koja je)

nemoj odma sve na high, samo drawing distance na max, ostalo na med za pocetak pa lagano povecavaj

i mozda si stavio staru grafiku unutar klijenta, imas onu neku opciju use advanced graphic

ili ti je kak su decki rekli problem sa monitirom ili kabelom

Pajdo56 kaže...

Procesor? omg pa kaj intel i5 3350 nije dovoljan na 3.30 GHz je

EDIT:imam 8 gb rama

kao sto ti je reko izzy, preslab je, pokloni ga njemu a ti si kupi jaci i noviji{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne misli na mene, jer ja wot nisam igrao kak spada vec ohoho.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Ima dosta likova kojima je wot nick deda, dedaa, deda(random broj) tako da te zamijenio vjerojatno...

15 godina
World of Tanks

e da zaboravih reci

ako nekome slucajno treba nekaj sitno golda za demount

u WoWp se dobije 75 golda ak se zavrsi 3 trening "questa" za cca 3 minute pa ko oce...

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Stolnik kaže...
Izzy kaže...

To ne znam, al mislim da da, jer ako cemo prek svojeg acc-a igrati il mozda naprave odvojenu statistiku, kao za CW, kompanie itd

Bilo bi dobro kada bi odvojili statistike kao što su odvojili "Team Battles" od običnih.

16 godina

Jako teško i nikako, uzmi neki laptop koji ima zasebnu grafičku.

Frka85
17 godina
16 godina
World of Tanks

Kako nisam razumio kolegu @Dinko7, mislio sam da kod koji je dijelio važi za stare accounte.

Ispada da je za nove igrače.

Kod daje 100000 credita,1000 golda, 3 dana premiuma i T-127 tenk.

Ako je netko zainteresiran molim da se javi na PP.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Od kada je oklop na VK36.01 (H) postao beskoristan? Svaka granata koja ga pogodi prođe. Znam da prije nije bilo tako.

Eh, nedostaju mi ta vremena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Danas je kupljen E-75! Ima najbolji radio, gusjenice i top sa Tigra 2. Za sada su se odigrale 4 partije (2 brat i 2 ja sada) i niti jedna se nije dobila, ali dobro, to je početak.

Koliko mi se čini kupola Tigra 2 predstavlja veliku slabost. Gotovo svi je probijaju. Staviti ću nju prije motora zbog toga.

Ali i inače na Tigru 2 kupola nije nešto ekstra. Znam da je i sam ciljam i probijam na protivničkom kada sam u svome Tigru 2 ili IS-u 3. Čak i sa većih udaljenosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...

Ima dosta likova kojima je wot nick deda, dedaa, deda(random broj) tako da te zamijenio vjerojatno...

jedini pravi dede na wotu su dedawillim i deda123 {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
17 godina
Izzy kaže...

Danas je kupljen E-75! Ima najbolji radio, gusjenice i top sa Tigra 2. Za sada su se odigrale 4 partije (2 brat i 2 ja sada) i niti jedna se nije dobila, ali dobro, to je početak.

Koliko mi se čini kupola Tigra 2 predstavlja veliku slabost. Gotovo svi je probijaju. Staviti ću nju prije motora zbog toga.

Ali i inače na Tigru 2 kupola nije nešto ekstra. Znam da je i sam ciljam i probijam na protivničkom kada sam u svome Tigru 2 ili IS-u 3. Čak i sa većih udaljenosti.

Ma i ovaj drugi turret od e-75 probijaju lako, pokraj gun mantleta prolazi od svih td-a, ma i tenkova, ali ne svaki put, hatch i dalje pogode sa laserskom preciznošću bez ciljanja (neznam kak im to uspijeva).

U frontalnom sukobu svi ti gađaju i nepromašuju lower plate i uvijek probiju, a ak se nakosiš previše skinu ti bok. Jedini spas je sidescraping ili nekako sakrit lower plate.

Nedavno sam otkrio da neki bolji igrači gađaju malo iznad gusjenice i dilaju damage.

Prodao sam ga jučer i uzeo E-100 koji me i iznenađuje i razočarava. Puno i "pro"(pod izgovorom nabijanja stats-a) i noob igrača igra s goldom, ni sa nakošenim turretom nemože se bouncat. Sidescraping je shit u odnosu na is-4, nije ni čudo 160mm vs 120mm, a budale iz wot-a su ga još nerfale sa 130mm na 120mm prije par patcheva. Sa 66% winrate-a pao sam sad na 54%. Vidjet ću hoće li postat bolji sa 15-icom za koju mi još treba par tisuća exp-a samo, imam osjećaj da me se nitko ne boji dok imam ovu 128-icu i reload je bezveze 11.80s sa ventom, bia i rammerom.

Nadam se da ću kao i unicumi sa e-100 (150-ica + gold) u platoonu razbijat sve živo i ne ovisit o retardiranom timu.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 4:12 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice