World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Što je korisnije na Ferdinandu, kamuflaža ili ventilacija? Imam kamuflažnu mrežu na njemu i mislim se hoću li je maknuti i staviti ventilaciju.

Uz to imam još "rammer" i "binocular". Ventilaciju bih stavio u namjeri da dodatno skratim vrijeme punjenja topa (BiA će se uskoro napuniti na 100%), a tenk je velik, pa mislim da onda i nema neke velike koristi od kamuflažne mreže. Ili sam u krivu?

Što vi mislite?

Ventilacija, Rammer i Gun Laying Drive

16 godina
Obi Wan kaže...
St0ka kaže...

Ima li negdje link za to?

pa pise tamo di su misije koje slijede ingame...

Meni tamo piše Win a team battle i za to dobiješ crew i credits koeficijent od 1.2, a za 250k silvera i dalje stoji ova trenutna misija, još od misija mi piše ona za žabarske artye, ona za top 3 experience i ona za halloween.

EDIT: Je*eš me čorava, tek sad sad skužio da postoji i onaj "Coming soon".

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 21:11 (St0ka).
16 godina
World of Tanks

Seal clubbin' like a pro...{#}

(yep, to je steel wall u tieru II {#})

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

7 2 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Le wtfele? Le siemqui? Le moinui?

Otvorim worldoftanks.eu da vidim novosti i sve mi na francuskom, bez obzira što gore stavim engleski. Da li je još nekom tako ili se meni nešto zbrljalo?

EDIT: Refresham i onda bude na poljskom. Kurwa yebani.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 22:56 (DrNasty).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda... a možda je na poljskom {#}

"Hello everyone, just a quick update: yesterday, several people reported they see foreign language in English section on WG EU portal (notably German and Polish). Later, this bug was discovered on both the US server (that had Spanish on main English page) and SEA. A source in Wargaming confirmed that they know about this bug. It’s a bug of the entire portal system (not just WG EU) and they claim to have already fixed it. If you are still having problems, clearing browser cache helps fixing it. If it doesn’t help, the source suggests you contact support with the matter."

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 23:00 (Reichz).
16 godina
World of Tanks

Inače me baš i ne ide sa ovim tenkom (barem po pitanju pobjeda)...

...ali...

Bilo je i boljih partija sa više štete s njim (4900 i nešto sitno najviše), ali dugo nisam odigrao ovakvu partiju. I dojmio me se broj primljenih hitaca i potencijalna šteta.

Stavio sam ponovno modove za novu verziju igre i vidim novost(i) u vidu da sada piše koji tenk me je pogodio i sa kojim granatama. Možete vidjeti da me je Type 59 pogodio sa premium granatom. I isto tako sada mi piše više informacija u prozoru nakon bitke i u sveukupnoj statistici za danas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Inače me baš i ne ide sa ovim tenkom (barem po pitanju pobjeda)...

...ali...

Bilo je i boljih partija sa više štete s njim (4900 i nešto sitno najviše), ali dugo nisam odigrao ovakvu partiju. I dojmio me se broj primljenih hitaca i potencijalna šteta.

Stavio sam ponovno modove za novu verziju igre i vidim novost(i) u vidu da sada piše koji tenk me je pogodio i sa kojim granatama. Možete vidjeti da me je Type 59 pogodio sa premium granatom. I isto tako sada mi piše više informacija u prozoru nakon bitke i u sveukupnoj statistici za danas.

Jel taj damage mod dio XVMa ili može i zasebno?

16 godina

To sve što vidiš je dio ovoga. Još sam zasebno stavio i veći zoom. A iskoristio sam i WoT tweaker da dobijem koji fps više.

13 godina
World of Tanks

Ima netko problema s Chr1schijem da mu se igra prilikom izlaska iz borbe sruši na desktop?

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Iz WG-a su rekli da su sva rusenja igre u 0.8.9. peču vezana za modove i xvm...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Meni je za sada sve u redu. Jučer sam stavio modove i odigrao sam otprilike 20-ak partija (što običnih, što 7 na 7) i nije mi se igra rušila niti jedan put.

Nadam se da i neće i da će biti sve dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli ikome portal dolje?

Ja pokušavam pogledat ponovo neke informacije a ono maintanance navodno, a prije 10 minuta radilo -.-"

EDIT: nvm opet radi nakon pola sata

BTW evo maloprije igr, napokon Fadin medalja (last shell, last kill) ^^

Victory!
Battle: Malinovka 1.11.2013. 10:33:16
Vehicle: StuG III
Experience received: 2.352 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29.608
Battle Achievements: Fadin's Medal

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 10:51 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Aj moze li mi netko objasniti sta trebam da obrisem da mi budu normalni natpisi sa strane ???

Imao u 8.8 verziji instaliran xvm i sada kada se 8.9 instalirao stoji ovako. Kada instaliram xvm bude normalno ali posto vise ne zelim xvm rado bih da se vratim na stock verziju ove liste igraca {#}
Izbrisao citavu igru i ponovo instal i nije pomoglo pa ako netko zna trebam li gdje sta rucno brisati bio bih zahvalan {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,jesu li ublažili cenzuru u ovom patchu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mrzim taj usrani patch, 99% bitki sam na samom dnu..

npr s Tigerom I u fajtu s tierom IX, s Pantherom II s tierom X....

gdje to ima?

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Preživio sam 7 bitaka i uništio 24 vozila. Nije sjelo 250k srebra. Zakaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moras prvo ubiti 24 tenka pa poslije toga preziviti sedam partija a onda nakon svega odigrati jednu random...tim redom, jedan korak otkljucava drugi. i tad ce ti sjesti

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Aj moze li mi netko objasniti sta trebam da obrisem da mi budu normalni natpisi sa strane ???

Imao u 8.8 verziji instaliran xvm i sada kada se 8.9 instalirao stoji ovako. Kada instaliram xvm bude normalno ali posto vise ne zelim xvm rado bih da se vratim na stock verziju ove liste igraca {#}
Izbrisao citavu igru i ponovo instal i nije pomoglo pa ako netko zna trebam li gdje sta rucno brisati bio bih zahvalan {#} 

Provjeri folder

C:\Users\ime_korisnika\AppData\Local\Apps\2.0\

pobriši sve od tamo

17 godina
Jarvan kaže...

kojim ces redom to napravit nije bitno. a mozda je bug

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 12:11 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Jarvan kaže...

to mora bit u team battles. a kojim ce redom to napravit nije bitno.

Netačno, random borbe samo, i kojim redom je bitno.

17 godina

pa neces valjda unistit 24 vozila, onda opet odigrat da prezivis 7 borbi. to ide jedno s drugim

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zar je toliko tesko otici na sajt i provjeriti...

The steps must be achieved in order. Achieving step 1 will unluck step 2, etc. 
These goals can be completed using different vehicles and through multiple battles.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Zar je toliko tesko otici na sajt i provjeriti...

The steps must be achieved in order. Achieving step 1 will unluck step 2, etc. 
These goals can be completed using different vehicles and through multiple battles.

a ingame pise complete the following missions in any order...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.bildites.lv/images/4ou7k1hm1i4njytz2h4q.jpg

Znači Japanci bi prvi trebali imati tier 3 heavija.I imati će tier 8 MBT-a(čitaj kao medium koji je brz ali može i brawlati(nešto kao t-54)).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

WG obavlja traljav posao kao i inace...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
Obi Wan kaže...

pa neces valjda unistit 24 vozila, onda opet odigrat da prezivis 7 borbi. to ide jedno s drugim

Kolega Malina je u pravu a to potvrđuje i iskustvo kolege Jarvana.

Prvo uništiti 24 vozila.

Tek onda preživjeti 7 bitaka.

Nakon svega odigrati jednu random bitku (ne kažu da se mora pobijediti u njoj).

Sretno, kolege tenkaroši.

P.S. Bit će popust na opremu, što da stavim na M4 Sherman?

Njega ću ganjati ovaj vikend jer daju 80% na osnovnu zaradu. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav!! bio sam nedavno postao ali mi nitko nije odgovorio pa cu upitati opet, pa ako tko moze pomoci bio bi mu zahvalan!

pitanje se odnosi na MOD-ove! nemam nijedan instaliran, i sada me zanima proces instaliranja, koji je mod dosta dobar pa da odaberem, kako ga instalirati, i ono meni najbitnije, mogu li sto faliti u instalaciji pa da mi se ne daj Bože blokira igra i da je nepovratno ponistim (ne bi htio, jer vec dugo igram!)!

hvala!

0 0 hvala 0
16 godina

Pogledaj par zadnjih mojih poruka i vidjeti ćeš što koristim i to i tebi preporučam. A ne vjerujem da ćeš nešto pogriješiti pri stavljanju modova, ako pratiš upute. Najbolje ti je napraviti kopiju originalne mape koju mjenjaš, kada se već brineš.

A ionako možeš uvijek ponovno skinuti igru i instalirati, ako ti to ne predstavlja neki problem. I na taj način će proraditi dogodi li se nešto, pa da neradi.

15 godina
neaktivan
game789 kaže...

pozdrav!! bio sam nedavno postao ali mi nitko nije odgovorio pa cu upitati opet, pa ako tko moze pomoci bio bi mu zahvalan!

pitanje se odnosi na MOD-ove! nemam nijedan instaliran, i sada me zanima proces instaliranja, koji je mod dosta dobar pa da odaberem, kako ga instalirati, i ono meni najbitnije, mogu li sto faliti u instalaciji pa da mi se ne daj Bože blokira igra i da je nepovratno ponistim (ne bi htio, jer vec dugo igram!)!

hvala!

XVM,po mom mišljenju najkorisniji i jedini interface mod kojeg koristim.

Googlaj xvm auto installer.On će ti sve odradit,ti samo biraj hoćeš li imati win chances uključene ili ne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice