World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Ovaj T49 je baš moćan, ali ga prodajem čim otključam hellcata. Sinoć ostanem sam, uništim 6 tenkova, 2100 dmg napravim, pobijem sve cappere i ostane im stug3 i 3 artiljerije. Nestalo mi municije, pa sam plesao oko stuga i malo ga udario i pustio da me ubije.

Yebeni tenk golf klase i mali ammo rack, kad top jednostavno zove na pucanje.

Preko 1300 base xp-a za poraz, FUUUU.

hehe meni jučer prva bitka sa t54, napravim 5,5k dmga i isto tako ostanem bez municije, na kraju me panther ubio ,skinuo mi je sav health. {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
17 godina
never kaže...

hehe meni jučer prva bitka sa t54, napravim 5,5k dmga i isto tako ostanem bez municije, na kraju me panther ubio ,skinuo mi je sav health. {#}

Uvijek se možeš bacit s litice ili u rijeku :D

Fortune favours the brave
17 godina
Hyperion kaže...

Uvijek se možeš bacit s litice ili u rijeku :D

Ili dobiti kamikaza medalju? {#}

13 godina
World of Tanks

Ili ti pukne konekcija i tenk ti izgleda ovako (t54 ako netko ne može prepoznati {#})

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav ekipa, posto vidim da spominjete treniranje posade nakon 100% dolazim do nekih pojmova koji mi bas nisu jasni, tj nerazumjem ih :/, i nisam jos dosao do te opcije, pa ako moze netko da ukratko objasni kako je i sto je nabolje odabrati za svakog člana posade, hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

Ili ti pukne konekcija i tenk ti izgleda ovako (t54 ako netko ne može prepoznati {#})

slična stvar s crommwelom :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
game789 kaže...

pozdrav ekipa, posto vidim da spominjete treniranje posade nakon 100% dolazim do nekih pojmova koji mi bas nisu jasni, tj nerazumjem ih :/, i nisam jos dosao do te opcije, pa ako moze netko da ukratko objasni kako je i sto je nabolje odabrati za svakog člana posade, hvala!

Koji pojmovi?

Nakon što dosegnu 100% možeš trenirati posadu na dodatne perkove ili skilove. Skilovi ti počinju biti aktivni odmah, a perkovi tek kad ih napuniš 100%. Kad napuniš 100% na pojedinom članu, pojavi ti se jedan "+" kod tog člana. Ideš u njegov "personal file" (osobni dosje) gdje ti ponudi opcije koje možeš koristiti na pojedinom članu posade.

Običaj je da se uzmu prvo skilovi pa kad dosegnu 100% da se "pretreniraju" na perkove. Obrati pozornost na jedan perk a to je "brothers in arms" tzv BiA. On je aktivan samo ako SVI članovi posade imaju 100%.

Odabir ovisi o vrsti tenka i načinu igranja.

17 godina
game789 kaže...

Nakon što član/ovi posade dođe/u do 100% dobiješ mali zlatni plusić sa strane kod svakog člana koji je došao do 100%, kada klikneš na taj plusić dobiješ opciju za odabir perka ili skill-a.

Svaka uloga (commander, loader, radio operator, gunner, driver) ima drukčije perkove i neke skillove, međutim imaš 3 osnovna skilla i 1 perk za odabir na svakom članu posade (perk BiA - brothers in arms i skillovi repair, camouflage i firefighting)

Popis svih perkova i skillova po članovima posade i opis - http://worldoftanks.com/en/content/guide/general/guide-how-use-perks-and-skills/

Glavna razlika između perkova i skillova je ta da perkovi dolaze u funkciju nakon što se istraže do kraja odnosno 100%, a skillovi su od početka u funkciji i njihova efektivnost raste dok nedođeš do 100%.

Primjer: Imaš perk sixth sense i on neće radit dok ga ne istražiš do kraja dok recimo skill repair će odmah ući u funkciju i sa svakim postotkom istraženosti više, sve brže će ti se moduli popravljat.

Najvažnija stvar je da isti osnovni skill recimo repair, staviš na sve članove posade inače je bezvrijedan, to vrijedi i za osnovni perk brothers in arms koji tek ulazi u funkciju kada je istražen do kraja na svakom članu posade.

Nakon što istražiš prvi perk/skill, dobivaš opciju za sljedeći perk/skill i tako do kraja sve dok ne istražiš sve skillove i perkove no to najvjerovatnije nećeš uspjeti jer za svaki sljedeći perk/skill treba duplo više experience-a u odnosu na prethodni:

Major Qualification from 0% to 100% requires a total of 105,242 XP
        1st Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 210,484 XP
        2nd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 420,128 XP
        3rd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 840,255 XP

Još bih spomenuo da kada elite-aš tenk (odnosno istražiš sve na tenku) dobivaš opciju "Accelerate crew training", a ona radi tako da jednom članu posade koji ima najmanje experience-a daje duplo više exp-a nego drugima nakon završene partije. Taj član posade ima zlatnu ikonicu pokraj sebe:

Ako ta opcija nije uključena sav exp koji s tim tenkom zaradiš se može pretvoriti sa gold-om u free exp.

Ja za početak preporučam da staviš svim članovima posade skill repair, a kasnije možeš droppat i promjenit ga u recimo perk BiA koji je vjerovatno najznačajniji jer daje svim članovima posade još 5% training levela odnosno pospješuje aim time, accuracy, reload, vožnju itd., kao da si stavio još jedan ventilation na tenk.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 17:33 (Hyperion).
15 godina
World of Tanks

new 7vs7 gamemode

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Skinem update 8.9 testa,i sada se nemogu spojiti na test server
robimarko@gmail.com
15 godina
hvala na obavijesti
13 godina
PaoloDP kaže...

Ima li tko problema sa 100% usage of GPU? Počinje me živcirati već lagano taj WOT. Niti jedna igra mi ne pili grafičku toliko kao WOT. Ajde isključio sam Vertical Sync i sad ide do 80% (što nema logike).

Ja imam gt 430 i msi afterburner veli da ide do 99% ali ne vidim kakav je to problem... Postavim ventilator grafe na 79% (msi afterburner tako "zaokruži") i temp mi je do ~64° C. I Bog te veselio... {#}

EDIT: Postavke su na high skoro sve i na FullHD se vrti.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:22 (Spiridon).
15 godina
World of Tanks

i meni je isto tako mada i ja imam losu graficku HD6750 1GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spiridon kaže...
PaoloDP kaže...

Ima li tko problema sa 100% usage of GPU? Počinje me živcirati već lagano taj WOT. Niti jedna igra mi ne pili grafičku toliko kao WOT. Ajde isključio sam Vertical Sync i sad ide do 80% (što nema logike).

Ja imam gt 430 i msi afterburner veli da ide do 99% ali ne vidim kakav je to problem... Postavim ventilator grafe na 79% (msi afterburner tako "zaokruži") i temp mi je do ~64° C. I Bog te veselio... {#}

GT430 (low end kartica), full HD, high postavke nije ni čudo :D

Samo neznam kakav fps imaš na toj kartici, ja sam spustio postavke na medium jer mi u dimu zna zasrat fps, tomu svemu je najviše kriv procesor zbog famoznog korištenja jedne jezgre koja je stalno 100% opterećena. Sigurno se puno bolje vrti na intelovim procesorima clockanim na 4GHz naviše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:33 (Hyperion).
16 godina
Hyperion kaže...

Samo neznam kakav fps imaš na toj kartici, ja sam spustio postavke na medium jer mi u dimu zna zasrat fps, tomu svemu je najviše kriv procesor zbog famoznog korištenja jedne jezgre koja je stalno 100% opterećena. Sigurno se puno bolje vrti na intelovim procesorima clockanim na 4GHz naviše.

Bez brige, isti problemi...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
Hyperion kaže...

Sigurno bi s istom grafičkom imao veći fps. To baš treba provjerit, a možda i budem. Samo se snimi jedna partija te pusti replay na oba compa i dok se on vrti s frapsom se mjeri average fps.

http://www.overclockers.ru/lab/49944_2/World_of_Tanks_obnovlenie_0.8.0_-_novyj_rendering_i_fizika.html

Intelovi po duplo više fps-a dobivaju od amd-ovih najjačih procesora u ovom testu.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

sad mi je na stocku procesor,a inače kad mi je na 4.6 imam od 20 do čak 40fps više zavisi od mape do mape.sad mi se vrti od 40-60,a na 4.6 mi zna i do 100fps biti.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...
DamageHigh kaže...
Hyperion kaže...

Sigurno bi s istom grafičkom imao veći fps. To baš treba provjerit, a možda i budem. Samo se snimi jedna partija te pusti replay na oba compa i dok se on vrti s frapsom se mjeri average fps.

http://www.overclockers.ru/lab/49944_2/World_of_Tanks_obnovlenie_0.8.0_-_novyj_rendering_i_fizika.html

Intelovi po duplo više fps-a dobivaju od amd-ovih najjačih procesora u ovom testu.

Ma to da...ali samo kažem da postoji isti problem....

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
Hyperion kaže...
Spiridon kaže...
PaoloDP kaže...

GT430 (low end kartica), full HD, high postavke nije ni čudo :D

FPS je 13-20. I igram bez beda. CPU je Intel i3 2100, nema clockanja, 3,1 GHz. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
World of Tanks

Večeras prva bitka neriješeno a onda sami porazi... Zbog mentalnog zdravlja prestajem igrati bar na pola sata... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na ARL-u 44(iako probati ću obadva):

1 Bijesni 105mm
11 Svepenetrirajući 90mm
0 Nemožeš pogriješit
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:09 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Na ARL-u 44:

Meni su oba smeće, trenutno koristim prvi 90mm sa 135 penetracije jer najbrže cilja. Kod ovih ostalih si možeš otići napraviti kavu kad staneš da ciljaš.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
Spiridon kaže...

FPS je 13-20. I igram bez beda. CPU je Intel i3 2100, nema clockanja, 3,1 GHz. {#}

Ti se šališ jel?

Upravo jurio sa IS-7 do pozicije u gradu (sami početak bitke) na Live Oaks mapi, i samo najednom paf, mrtav.  Foch pogodio ammo rack sprijeda -.-

I da li su premjestili motor na IS-7 sprijeda ili koji vrag? Već mi se više puta zapalio hicem u lower plate

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:52 (Hyperion).
15 godina
World of Tanks

Zavrsio danas BDR grind nakon male pauze od wot-a

35 borbi 

ace tanker

74% WR

avg xp (bez premiuma): 752

95 unistenih tenkova

avg dmg: 1356

So stronk tenk, cak mi i drag postao {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 23:01 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hyperion kaže...
Spiridon kaže...

Ti se šališ jel?

Upravo jurio sa IS-7 do pozicije u gradu (sami početak bitke) na Live Oaks mapi, i samo najednom paf, mrtav.  Foch pogodio ammo rack sprijeda -.-

I da li su premjestili motor na IS-7 sprijeda ili koji vrag? Već mi se više puta zapalio hicem u lower plate

Meni je dovoljno dobro. {#}

Nego, opet su moj siroti T-50 (tier IV, za neupućene) umiješali sa tier VI, VII i VIII. Rekli su u wiki.wot da će ga šutati s tim mrcinama da glumi skauta. A nove su mi mape i nije teren uvijek za neko jurcanje pred 100-150 mm topčugama...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 23:52 (Spiridon).
17 godina
Spiridon kaže...

Nego, opet su moj siroti T-50 (tier IV, za neupućene) umiješali sa tier VI, VII i VIII. Rekli su u wiki.wot da će ga šutati s tim mrcinama da glumi skauta. A nove su mi mape i nije teren uvijek za neko jurcanje pred 100-150 mm topčugama...

To je ubitačno za igrat, tak sam nešto imao fps-a i na starom laptopu i jako utječe na igru. Neshvaćam zašto si nesmanjiš detalje na low?

Za danas dosta, lijepi 63% winrate. Bilo super partija i sa t110e4 i IS-7.

15 godina
Spiridon kaže...
Hyperion kaže...
Spiridon kaže...

Ti se šališ jel?

lol igrati sa fps-om <20 je jednako mucenju

jbg naviko si se ali da probas na 60+ mislim da bi se preporoodio...

sa fps <20 nemozes ni pravovremeno regirati na neke situacije tako da nemozes ni posteno igrati

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Spiridon kaže...

To je ubitačno za igrat, tak sam nešto imao fps-a i na starom laptopu i jako utječe na igru. Neshvaćam zašto si nesmanjiš detalje na low?

Za danas dosta, lijepi 63% winrate. Bilo super partija i sa t110e4 i IS-7.

Koji je to mod sa zadnje slike?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
Hyperion kaže...

Najvažnija stvar je da isti osnovni skill recimo repair, staviš na sve članove posade inače je bezvrijedan, to vrijedi i za osnovni perk brothers in arms koji tek ulazi u funkciju kada je istražen do kraja na svakom članu posade.

Mislim da nije bezvrijedan, npr ako na 3 člana imaš camo, a na 4om ne, camo se dijeli na broj članova posade. Po tome bi ispalo kao da kumulativno imaju 75% (tako sam ja shvatio objasnjenje s wiki). Kod BiA je druga situacija, tamo moraš imati 100% na svima...

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice