World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Anti-fa kaže...

Motor je iza,prijenos je odispred.

U igri prijenos spada pod motor,e sad dali oni tebi oštetili motor ili prijenos je isti k.

Koliko ja znam sve tekućine koje se nalaze u tenku se mogu zapaliti ako je pogođen pa tako i ulje u prijenosu,što se u igri vodi pod engine fire.  

btw

onda ti tvrdis da je ta informacija na wot wiki kriva?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Anti-fa kaže...

U igri prijenos spada pod motor,e sad dali oni tebi oštetili motor ili prijenos je isti k.

Koliko ja znam sve tekućine koje se nalaze u tenku se mogu zapaliti ako je pogođen pa tako i ulje u prijenosu,što se u igri vodi pod engine fire.  

btw

Igra nema baš puno veze sa realnošću, kakav critical hit bez no dem ; Evo jedna slika kako izgleda tenk poslije jednog pogotka ;)

14 godina
World of Tanks

igra uopce nema veze s realnošću...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra nije simulacija pa ni nemojte tražit veze s realnošću tam di ne treba.

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ljudi da se malo pohvalim stigao je Tiger u garazu. :D

SpyGi je mato.
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...
Anti-fa kaže...

btw

Ovo ti je screenshoot uzet na wiki wot.

I evo link ako se netko želi uvjeriti sam u to. link 

\m/ \m/
17 godina
Anti-fa kaže...
Obi Wan kaže...

evo ti moj komentar na to... nije g*vno neg se pas p*sra....

14 godina
Gauta kaže...

ja se sa tim nebih hvalio. užasan tenk u usporedbi sa drugim heavy sedmicama {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
quickr kaže...
Gauta kaže...

ja se sa tim nebih hvalio. užasan tenk u usporedbi sa drugim heavy sedmicama {#}

Znam, procito sam bio, ali to mi je jedeni nacin da dodem do zeljenog E-100 posto vec imam VK 36.01H

SpyGi je mato.
14 godina
quickr kaže...
Gauta kaže...

Uopce nije, tenk je super, nije to rush tenk tj. da budes stalno u prvim redovima, ima jako precizan top pa ga treba igrat ko snajper-a tj vise kao support...

Imam E-100 u garazi al ostavio sam ti Tiger-a, King Tiger-a i E-75 jer su svi zabavni i odlicni tenkovi, volim igrat s njima...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks

baš mi je drago što sam opet piknul t54.. predobar tenk {#} evo jedna odlična partija od danas.. BTW danas sam prvi put ubrao free dan premiuma {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
quickr kaže...
Gauta kaže...

slazem se stobom u potpunosti

15 godina
World of Tanks

Danas je Highflyer15 organizirao race event, napravio je odlican mod za mapu i skinove za tenkove koji se smiju koristiti...

Nagrada je bila 2500 golda i skoro sam osvojio, bio prvi i pred ciljom me jedan lik ramao kojeg sam za krug vodil {#}, lud sam bil al jbg

Jednostavno EPIC, prezabavno {#}

Skinove cu si zadrzati neko vrijeme za zabavu {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
18 0 hvala 1
17 godina
quickr kaže...
Gauta kaže...

Meni je Tiger odlicna "Sedmica". Igrao sam i druge i svidio mi se npr. T-29 ali mi se na T-29 ne svidja top jer je uzasno neprecizan a granate skupe. Tiger ima pouzdanu dugu osmicu koja je precizna i sa kojom se moze zaradit... Tiger je jos uvijek u garazi ja bih svakome preporucio taj tenk.

Džedaj
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni sniper znači ovo:-tenk ti nije dovoljno OP da igraš na blizinu,pa ako hoćeš ga igrati podržavaj svoje suigrače sa više OP tenkovima iz pozadine.

Razlog,možeš snipeati sa skoro svakim tenkom ako čekaš da ti se reticle smanji i imaš gunnera na 100%.

p.s. tenkove dijelim samo na one koji su OP i one koji to nisu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A ja sam prije par dana otključao i kupio Tigra 2, a Tigra prodao. Jedino što je na tome tenku dobro je top. S druge pak strane zadržao sam Tigra (P). On mi je odličan, mada više ne igram s njim, ali neka stoji jer mi se stvarno svidio.

Imam i Ausf (A), koji mi se ne sviđa i prestao sam odavno igrati s njim, a i čuo sam da je E-75 bolji od Ausf (B) tenka, pa idem lagano s Tigrom 2 do njega. I Tigar 2 mi se sviđa, iako mu još moram staviti kupolu i top da zasja pravim sjajem.

Ali mišljenja sam da je IS-3 ipak bolji jer top mu radi više štete, a i ima bolji oklop (posebno bočni) i teže mu je pogoditi slabe točke, a i mobilniji je.

EDIT: Evo jedna zanimljivost u vezi Tigra: On je ja mislim jedini tenk s kojim sam u 1. partiji dobio "Steel Wall"! Imam ih sveukupno 4 u otprilike 140-150 partija koliko sam odigrao s njim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 21:45 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Ali mišljenja sam da je IS-3 ipak bolji jer top mu radi više štete, a i ima bolji oklop (posebno bočni) i teže mu je pogoditi slabe točke, a i mobilniji je.

tigar 2 ima odlican front armor, dok to is-3 nema. jos gore na ga ''nakrivis'', jer tada ima ogromna 2 weak spotta, a tiger 2 to nema. tiger 2 ima mali weak spot kojeg je tesko pogodit. ja sam sa is-om gadao is-3 naprid i penetrirao...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Po meni Tigar je odlican tenk nije najbolja sedmica ali tu je u sredini. S njim se ne rush-a nego se ostane u pozadini i podrzavas siemka njubove koji ce i ovako i onako riknut  {#}.

Tigar II je jos bolji zbog nakosenog prednjeg oklopa malo ga samo nakosit i bounca ko lud. Na zadnjem topu granate su uzasno skupe ali moze se biti u plusu ako se ne masa samo treba bit strpljiv. Preporucujem oba tenka.

Evo jedna sa Tigrom II. Od 17 ispaljenih, 16 pogodilo, 15 penetriralo. Zarada 48 396, popravci oko 10-15k.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Lijepi Njemacki top gdje nisanis tu i pogodis :)
Džedaj

11 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Dal se isplati sa IS-om otključavat zadnji top (tier 8), jer nevidim baš nekakve razlike da vrijedi dati 19k exp-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 13:56 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Dal se isplati sa IS-om otključavat zadnji top (tier 8), jer nevidim bap nekakve razlike da vrijedi dati 19k exp-a.

jedino je bolji rate of fire... to je sve

15 godina
neaktivan
World of Tanks

i skraćuje put prema BL9 na IS3.. lakše je taj xp na IS-u odraditi..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

tigar 2 ima odlican front armor, dok to is-3 nema. jos gore na ga ''nakrivis'', jer tada ima ogromna 2 weak spotta, a tiger 2 to nema. tiger 2 ima mali weak spot kojeg je tesko pogodit. ja sam sa is-om gadao is-3 naprid i penetrirao...

Ne slažem se. Istina, KT ima deblji i još k tome nakošeni prednji oklop, ali IS-3 ima još nakošeniji (normalno, nije svemoguć). E, sada što se tiče slabih točaka, koliko znam KT ima ih 4, a IS-3 ih ima 3.

Evo ih:

1. Donja ploča je više izražena kod KT-a, nego kod IS-a 3

2. KT ima strojnicu na trupu, dok IS-3 nema, on ima na sredini ispod topa neki vrlo mali otvor (valjda otvor za vozača, iako mi se čini glupo jer je stvarno malen), ali i KT ima nekakva 2 takva mala otvora

3. Na kupoli KT ima malo izraženiji onaj otvor za posadu na vrhu ili što već, u odnosu na IS-a 3 (ovo ostavljam kao mogućnost da se samo meni tako čini)

4. I hajde da spomenem i to, iako ne znam računa li se to kao slaba točka, a to je svjetlo i kod KT-a i kod IS-a 3. Osobno to nikada ne gađam.

Za mene jedinu pravu prednost koju KT ima nad IS-3 je puno precizniji top, tako da onda on ima prednost kada se borba odvija na većoj udaljenosti. I za kraj, nije mi jasno kakve to velike 2 slabe točke ima IS-3 kada se nakosi, ali on se zapravo ne smije nakositi.

Misliš na to da kada se nakosi da se onda izravna ona ploča koja čini vrh tj. špic na trupu? Jer bok, osim ako nije previše izložen ne predstavlja nikako slabost jer će se sve granate odbijati ili pak "upiti", ako ga pogode.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 23:38 (Izzy).
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Daj molim te, is-3 ima god armor, njega ides kositi samo kada znas da te netko cilja u "obraz" pa ga brzo okrenes i pokazes mu drugi da bude auto bounce. KTov oklop pali samo kad igras peekaboo, jer mu tada j*bena akceleracija pomaze.

WoT: GuntherPrien
17 godina
dedaa kaže...
Obi Wan kaže...

Daj molim te, is-3 ima god armor, njega ides kositi samo kada znas da te netko cilja u "obraz" pa ga brzo okrenes i pokazes mu drugi da bude auto bounce. KTov oklop pali samo kad igras peekaboo, jer mu tada j*bena akceleracija pomaze.

mozes ti pricat sta god hoces ali ja sam ja IS-om njega probijao ko od sale... naprid, prema dole mu je armor cca 160mm a top od is-a je 175. mozes i bez i sa goldom kako god hoces...

14 godina

IS3 pojede tiger ll za doručak {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
Obi Wan kaže...
dedaa kaže...
Obi Wan kaže...

mozes ti pricat sta god hoces ali ja sam ja IS-om njega probijao ko od sale... naprid, prema dole mu je armor cca 160mm a top od is-a je 175. mozes i bez i sa goldom kako god hoces...

Probiti ćeš ga kao od šale ako je izdignut. Kao i kod svakog tenka.

17 godina

ajd malo pogledajte ovo

http://wotguru.com/weak-spot-guides/

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

IS3 pojede tiger ll za doručak  {#}

Da pojede ga, ali isto tako Tiger II pojede IS-3 za dorucak. Mozda i 2 ako ga vozi iskusan igrač.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
16 godina
World of Tanks

Samo da vam kažem da na KT-u je puno lakše sa SP-om probiti strojnicu, nego donju ploču (očekivano{#}), dok mi se kod IS-a 3 to pokazalo kao gotovo nemoguća misija, osim ako je izdignut toliko da ga gađam praktički u dno.

EDIT: Ali zato lagano prolazi u jednu od one 2 ploče koje čine špic, ako se nakosi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 0:26 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice