ne znam dal da se smijem il da placem na ovaj komentar... ja kao ''novi'' clan pa moram postovat ''starijeg'' clana.
te seljacke trikove prodaji nekom drugom, meni sigurno neces. to sto si ti napuhanko i sto mislis da si iznad svih i da si izmislio svijet mene uopce ne interesira. ako ti je to nekakav mehanizam da budes ''cool'' na forumu to ti kod mene ne pali. ja cu napisat sta hocu i kad hocu.
Ne novi član, nego novi u temi i WoT-u, to nisu nikakvi seljački trikovi nego je netko takvu poruku meni uputio zadnji puta kad je isto bila rasprava, a to što ti imaš neke ideje u glavi i tu se praviš pametan i izmišljaš gluposti poput "mehanizam da budeš cool na forumu" nema nikakve veze s ovim što sam ja napisao. To očito ti hoćeš bit "cool" na forumu i sad mene poklopiti pa izmišljaš ovakve gluposti. Također nisam ja napuhanko nego ti jer se ti očito javljaš na moju poruku upućenu nekome drugome iako sam mu dao samo savjet.
Da se ne guraš u tuđe stvari, ne bi ni raspravljali sad, a o ovome što ja mislim da sam kao iznad svih ostalih, to prodaji svome frendu Dedi koji ima taj kompleks, a ne meni, jer me ne poznaješ i stoga šuti.
Ja sam čovjeku dao savjet, a ti i Deda ste počeli sa nepotrebnim provokacijama koje nisu imale nikakvu svrhu nego započeti svađu jer očito imate previše slobodnog vremena i nemate pametnijih stvari za pisat ovdje ili ne daj Bože nešto vezano za WoT je li?