World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.419
|
čitano: 9.142.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Obi Wan kaže...
Unimatrix 007 kaže...
ti Obi Wan šuti jer si ti novi ovdje, ne znamo se i ne seruckaj bezveze... kako je netko rekao meni da poštujem člana koji je duže ovdje u temi, tako i ja sad kažem tebi....

ne znam dal da se smijem il da placem na ovaj komentar... ja kao ''novi'' clan pa moram postovat ''starijeg'' clana.

te seljacke trikove prodaji nekom drugom, meni sigurno neces. to sto si ti napuhanko i sto mislis da si iznad svih i da si izmislio svijet mene uopce ne interesira. ako ti je to nekakav mehanizam da budes ''cool'' na forumu to ti kod mene ne pali. ja cu napisat sta hocu i kad hocu.

Ne novi član, nego novi u temi i WoT-u, to nisu nikakvi seljački trikovi nego je netko takvu poruku meni uputio zadnji puta kad je isto bila rasprava, a to što ti imaš neke ideje u glavi i tu se praviš pametan i izmišljaš gluposti poput "mehanizam da budeš cool na forumu" nema nikakve veze s ovim što sam ja napisao. To očito ti hoćeš bit "cool" na forumu i sad mene poklopiti pa izmišljaš ovakve gluposti. Također nisam ja napuhanko nego ti jer se ti očito javljaš na moju poruku upućenu nekome drugome iako sam mu dao samo savjet. 

Da se ne guraš u tuđe stvari, ne bi ni raspravljali sad, a o ovome što ja mislim da sam kao iznad svih ostalih, to prodaji svome frendu Dedi koji ima taj kompleks, a ne meni, jer me ne poznaješ i stoga šuti. 

Ja sam čovjeku dao savjet, a ti i Deda ste počeli sa nepotrebnim provokacijama koje nisu imale nikakvu svrhu nego započeti svađu jer očito imate previše slobodnog vremena i nemate pametnijih stvari za pisat ovdje ili ne daj Bože nešto vezano za WoT je li? 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Unimatrix meni ti djelujes ko da si dobio PTSP od Wota {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
12 8 hvala 0
15 godina
World of Tanks

{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Unimatrix meni ti djelujes ko da si dobio PTSP od Wota {#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/290864?secret=beca06f52f1ec69a52dca1dbaf121e75

jedna loša partija sa SU-152, ali epic skok na 13:00 vrijedi pogledati

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Imao sam sličan problem kao ti prije nekih mjesec dana, neko mi je promijeno password od wota i isto nisam mogao primiti sms kao ti, problem sam riješio tako da sam napravio novi račun te ih sa tim novim računom kontaktirao i rekao im u čemu je problem, tražili  su od mene ove podatke, i onda smo preko supporta riješili sve :)

1. Account registration date.

2. Name of Internet provider when you registered your account.

3. City of Registration.

4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any.

A screenshot of your bank account or Paypal account showing a transaction for World of Tanks is sufficient (you can cross the rest).

5. Which email do you want to change to.

Eto nadam se da sam pomogao, na ovaj način ti je čak moguće i promijeniti mail, samo im reci da nemožeš ući u mail i pomoći će ti :)

Napravio sam sve što su me trazili bas kao sto si i ti tu napisao,i likovi mi odgovore,i kako ostati mirnih živaca, kad tjedan dana ne igram svoj račun a golda i golda sam spisko ....kako ostati miran? 

''Greetings Commander,

Thank you for contacting our customer support service. My name is Javier and I will do whatever is in my power to help you solve your issue.

In order to deeply investigate your case and verify that you are the owner of the account, I would like you to provide me with phone bills you may have regarding the SMS payments you have performed. If you don’t have them, I suggest you ask your phone company. Please, understand this information is extremely important to make sure you are the legit owner of the account.

Please, do not hesitate to contact us again should you have any further questions or doubts.

Best Regards,

Javier White - "Heisenberg"
Wargaming EU Customer Service Representative ''

Live to win!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 9:33 (BuhaBT).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Slika za desktop{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
8 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je t32? Probija li mu top ferdu na većoj udaljenosti u prednji oklop?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 7:47 (Ae_hr).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T32 odlican tenk, ima bolesniju kupolu od t29, pa u hull down te skoro pa nista u sta te mm baca ne moze probiti. Top mu je solidan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ae_hr kaže...

To ovisi o više faktora, gdje ga gađaš i dali je isti nakošen. i naravno "otklon" topa na toj udaljenosti

17 godina
Ae_hr kaže...

Probija sa zuckastim granatama {#}

12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Ae_hr kaže...

To ovisi o više faktora, gdje ga gađaš i dali je isti nakošen. i naravno "otklon" topa na toj udaljenosti

Ali manje je faktora potrebnu uračunati kada igraš s Tigrom II ili is3. ;)

U beti me taj top koštao živaca i živaca i zapravo to je jedini razlog zašto sam prešao na ruse nakon izlaska igre. Najgori top u klasi, ali moram priznat da mi je bio veći užitak igrati s t32 nego s is3.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja igram t32 muka mi je od njeg vise,nije on los u svom tieru samo kad te mm baci u t9 i t10 borbe{#}{#},ali eto fali mi jos 30k exp pa uzimam m103,za koji sam prilikom grindanja t32 skupio 25k free exp da mogu odma otkljucat 120mm t122 gun..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 9:26 (began).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
began kaže...

Ja igram t32 muka mi je od njeg vise,nije on los u svom tieru samo kad te mm baci u t9 i t10 borbe{#}{#},ali eto fali mi jos 30k exp pa uzimam m103,za koji sam prilikom grindanja t32 skupio 25k free exp da mogu odma otkljucat 120mm t122 gun..

Mislim da je sramotno da svi osim njega u tom tiru imaju lvl 9 top. To se vuče još od bete. Znam da su igrači tražili neku promjenu ali jok.

Ova igra je gora nego prije. Jedino što su promjenili jest da možeš past u vodu.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

LOL. care.

t32 meni dobar, s njime imam 5% vise win rate nego s tigrom. samo racunaj na to da ce te uvijek probit ispod kupole

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

T34 i njegov patrol duty {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 11:12 (gamer_101).

6 0 hvala 0
16 godina

A ja sam ga dobio sa SP-om i to mi je bio prvi uopće.

15 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...

U dobroj situaciji probija.Inače,je dobar tenk.Sada kada nema toliko artija,možda još i bolji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo neka solidna, nisam neki ekspert i KV-1 mi je najjači tenk što posjedujem, mada imam neki tier VI laki tenk a ne volim ga.

KV-1 KV-1

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

U dobroj situaciji probija.Inače,je dobar tenk.Sada kada nema toliko artija,možda još i bolji.

iako sa druge strane sada lakše dobiš u komanderovu kupolicu od kada su topovi precizniji {#}

što se tiče topa, što ne može probiti standardnom municijom, može sa zlatom {#} malo je blesavo što nije dobio jači top, ali bez obzira na to, tenk je jako brutalan.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Što reći?? I nekima Stugii nevalja :S

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...
g12356 kaže...

iako sa druge strane sada lakše dobiš u komanderovu kupolicu od kada su topovi precizniji  {#}

što se tiče topa, što ne može probiti standardnom municijom, može sa zlatom  {#}  malo je blesavo što nije dobio jači top, ali bez obzira na to, tenk je jako brutalan.

Ali zato nek se ponaša kao pravi metalac od čelika i maše glavom(kupolom):P

Ako maše kupolom dok reloada neće mu nitko ništa radit sa zapovjednikovom kupolom.

Horatio_Hornblower kaže...

Što reći?? I nekima Stugii nevalja :S

Ja bi nekako radije hetzera sa derp gunom.Iako ne kažem da je stug loš.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
nerevar20 kaže...

LOL. care.

t32 meni dobar, s njime imam 5% vise win rate nego s tigrom. samo racunaj na to da ce te uvijek probit ispod kupole

Ma pitam  jer imam istraženog tigra II i t32 pa neznam kojeg da kupim (nažalost nemam premium pa da brzo mogu nakupit pare).

Nekako naginjem prema amerima čisto zbog tier 10 heavy-a. Nevolim velike i trome tenkove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 13:40 (Ae_hr).
12 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...
nerevar20 kaže...

LOL. care.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 13:40 (Ae_hr).
15 godina
Ae_hr kaže...
began kaže...

Mislim da je sramotno da svi osim njega u tom tiru imaju lvl 9 top. To se vuče još od bete. Znam da su igrači tražili neku promjenu ali jok.

Ova igra je gora nego prije. Jedino što su promjenili jest da možeš past u vodu.

ni VK4502 nema T9 top i puno lišiji oklop od T32,a sa 200mm penetracije možete gotovo sve T9 tenkove probijat,jedini koji može bit problematičan je E75

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...
nerevar20 kaže...

LOL. care.

Ma pitam  jer imam istraženog tigra II i t32 pa neznam kojeg da kupim (nažalost nemam premium pa da brzo mogu nakupit pare).

Nekako naginjem prema amerima čisto zbog tier 10 heavy-a. Nevolim velike i trome tenkove.

Osobno sam probao i jednog i drugog,t32 je puno bolji.

luka94 kaže...
Ae_hr kaže...
began kaže...

ni VK4502 nema T9 top i puno lišiji oklop od T32,a sa 200mm penetracije možete gotovo sve T9 tenkove probijat,jedini koji može bit problematičan je E75

Problem je što tier 8 ide protiv tier 10.

15 godina
World of Tanks

i ostali T8 heavy tenkovi kao IS3 i KT imaju probleme protiv T10 tenkova a ne samo T32 i VK,napuni zlatnu granatu i imaš 250mm penetracije i deri,protiv ostalih T8 tenkova je 200mm sasvim dovoljno...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

....

luka94 kaže...
Ae_hr kaže...
began kaže...

Problem je što tier 8 ide protiv tier 10.

Onda se ide na t32 pa nek mi je sa srećom. A što se tiče tier 8 vs 10, topovi na tier 8 kao da se boje oštetit tier 10 tenkove.

Meni se događa da mi arti promašuje tier 10 tenkove a  tier 9 i na niže uredno pogađa.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

da,ali sa 200mm penetracije je to još veći problem.više kao skrij se čim ih vidiš.A vjerujem da za većinu ovdje na forumu gold municija nije opcija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...

da,ali sa 200mm penetracije je to još veći problem.više kao skrij se čim ih vidiš.A vjerujem da za većinu ovdje na forumu gold municija nije opcija.

Mi tu pričamo o prosječnoj penetraciji. Mislim da stvarna ovisi o udaljenosti od tenka, gunneru itd..

Ali da, da se  s tier 8 heavy-em  moraš skrivat i nadat se da su ovi otišli u drugom smjeru mi je malo smješno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice