World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.144.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

A otkad to st1 nema neprobojnu kupolu? Jedini weakspot je naravno commanderova kupolica, iako je dosta zaobljena pa zna i zabouncat.

komanderove kupolice su puno ranjivije od kada su topovi precizniji.. mene je nedavno u t32 neki britanac sa 200tinjak metara par puta za redom u kupolicu pogodio..

uostalom jača kupola od ST-I je toliko velika da ju je lakše i sa boka pogoditi i probiti.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...
kivic15 kaže...

eo dokle sam dogurao...

krivi top na matildi

slikano prije 2 dana,mislim...kupio sam sva 3

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
14 godina
World of Tanks

onaj srednji s najviše penetracije je najbolji

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 17:42 (Remzi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

onaj srednji s najviše penetracije je najbolji

taj mi je trenutni..nije najveca penetracija,mislim,veca je na onom 3-em,ali onaj treci,kako bih rekao,ima nekakvu putanju projektila kao top,tj udara tenk odozgo

17 godina
World of Tanks

Eto kako inače ne igram scoutove, iznenadio sam se ovim kad sam počeo skupljat xp za one misije... frend je govorio koliko je 59-16 sr@nje i da ništa ne može s tim... al svejedno sam počeo s njim da barem uzmem x2 za misiju i eto prva runda u tome, tenk je full stock, posada je 80%, nema punu opremu al me opet iznenadio...

Replay

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
g12356 kaže...
kivic15 kaže...

isplati li se prelazit amerikance i doc do t1 heavy-a?francuze i njemce onda ne bih ni prelazio,btw,prodao sam lpt

Svakako se isplati ići američkom heavy linijom...ali ne razumijem zašto onda nebi išao na francuze ili njemce...

Ne stignem skupljat experience na sve strane...od njemaca sam došao do pz kfv(kako vec) II..a za francuze sam cuo da nisu dobri tj,imaju los oklop

Ma čuj,svi mi koliko god više ili manje vremena imali pičimo po više grana...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
World of Tanks

I onda koju ja drugo granu pored rusa da igram da ima dobar armor i dobre topove ???? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zbunjuje me jedna stvar.

postoji: enchaned gun laying drive   (ako sam dobro napisao) => to služi za 10% brže nišanjenje

vertical stabilizator => kada si u pokretu nišan ti je manji za 20% tj, precizniji si

E sad, kad se ja vozim primjerice u is7, ugledam protivnika i stanem da nanišanim i opalim, ako imam ovo prvo nišanim 10% brže to razumijem, a sad ako imam ovo drugo, kad ja stanem meni je automatski nišan 20% manji te s time i automatski trebam manje vremena da nanišanim do kraja?

Ako je tako može mi neko objasnit kojoj vrsti tenka koji od ta dva dodatka bolje paše?

0 0 hvala 0
17 godina
renofan kaže...

Zbunjuje me jedna stvar.

postoji: enchaned gun laying drive   (ako sam dobro napisao) => to služi za 10% brže nišanjenje

vertical stabilizator => kada si u pokretu nišan ti je manji za 20% tj, precizniji si

E sad, kad se ja vozim primjerice u is7, ugledam protivnika i stanem da nanišanim i opalim, ako imam ovo prvo nišanim 10% brže to razumijem, a sad ako imam ovo drugo, kad ja stanem meni je automatski nišan 20% manji te s time i automatski trebam manje vremena da nanišanim do kraja?

Ako je tako može mi neko objasnit kojoj vrsti tenka koji od ta dva dodatka bolje paše?

ovo prvo je kad si stationary, najbolji za arty da im smanji aiming time. u biti za stvari sta se ne micu.

ovo drugo je kad si u pokretu, tipa scout ili medium sa dobrom brzinom, tipa cromwell ili kad radis peek-a-boo taktiku. 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje mogu vidjeti koliko sam killova danas napravio?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
na papiru na koji si pisao poslije svake bitke
I like trains
15 godina
g12356 kaže...

Jebo vas sto pitate gluposti, pa valjda znas otprilike koliko ih imas a ako nisi dobio 300k znaci da ti jos fale...

Mogao si za vrijeme pisanja ovog posta uci u borbu i pribliziti se 30 killa

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

Pozdrav ljudi,

pošto prestajem sa igranjem, odlučio sam pokloniti račun. 

Detalji:

Server: EU

Nickname: APazinjan

Tip računa: Premium

Ostalo premiuma: 262 dana

Zlato: 10,605

Kredita: 1,795,381

Free exp.: 84,456

Borbi: 7,051

Win rate: 49.84%

Kao što vidite, imate dosta golda za promjenu nadimka. Od tenkova imam jednu desetku (IS7) i jedan premium tenk (KV-5), hrpa drugih tenkova (francuski td 8, francuski light 8, ruski td 6 i istraženi 7), uglavnom ima se šta igrati.

Prijave za račun primam do sutra u podne na privatnu poruku, samo napišite da ste zainteresirani i to je to, novi će vlasnik biti odabran nasumičnim izborom.

WordPress ❤

23 0 hvala 17
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
na papiru na koji si pisao poslije svake bitke

A šta za one koji se nisu sjetili pisati?

Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Jebo vas sto pitate gluposti, pa valjda znas otprilike koliko ih imas a ako nisi dobio 300k znaci da ti jos fale...

Mogao si za vrijeme pisanja ovog posta uci u borbu i pribliziti se 30 killa

Je je,još da mi se desi da odustanem na 29...

15 godina
OriginalEXE kaže...

Pozdrav ljudi,

Detalji:

Kao što vidite, imate dosta golda za promjenu nadimka. Od tenkova imam jednu desetku (IS7) i jedan premium tenk (KV-5), hrpa drugih tenkova (francuski td 8, francuski light 8, ruski td 6 i istraženi 7), uglavnom ima se šta igrati.

Prijave za račun primam do sutra u podne na privatnu poruku, samo napišite da ste zainteresirani i to je to, novi će vlasnik biti odabran nasumičnim izborom.

Ovo mozes bez problema utopiti za vise i to dosta vise mažuranića..

Svaka cast so dijelis acc s tolko golda/premiuma dana gore {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koju posluku porati??? :(

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo montirao danas prvi jači top na m103, ubrao ace tankera i drito mi se poklopio bonus {#} prekrasan prizor..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Moj omiljeni AMX 13 90
Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

11 izgubljenih zaredom. Ovo jutros nije normalno...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

I ti igraš od 4:30 ujutro?{#} ja otiša spavat u 1,a u 4 i po već igram {#}

17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Dr.Malenica kaže...

I ti igraš od 4:30 ujutro?{#} ja otiša spavat u 1,a u 4 i po već igram {#}

A nije bas od 4, al skoro XD

Ponadao sam se da ce biti manje idiota kroz jutro, ali ocito cu vikende opet zaobilaziti u sirokm luku.

17 godina
World of Tanks

Comet super tenk {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Htio bi poceti sa nekom arteljeriom da vidim kako je sa njima igrati.

Koji su najbolji (ruski,njemacki,americki itd)?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

www.wotlabs.com

14 godina
OriginalEXE kaže...

Pozdrav ljudi,

Detalji:

Nisam očekivao toliko prijava :) Random.org je ispljunuo svoje:

Sretni dobitnik je... Unimatrix 007 i biti će kontaktiran na privatnu.

Čestitke, a ovi koji nisu dobili, više sreće neki drugi put. Hvala svima na sudjelovanju.

WordPress ❤
14 godina
World of Tanks

odlican game sam imao upravo,ovolika zarada sa eventom(nije 300k več top gun bonus) na IS6 je zapanjujuca

steta sto smo izgubili =(

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
2 bonusa su ti tu, top gun i vjerojatno za najviše XP-a u gubitničkom timu
I like trains
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Overlord mi na svom blogu odgovorio da ćemo dobiti garage battlese i historical mode.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje.

Danas kada sam se ulogirao sam dobio jedno garažno mjesto, ruskog LTP-a i više nisam u garaži nego ispred hangara, a iza je vatromet.

Jel' to nešto privremeno, ili?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Imam pitanje.

Danas kada sam se ulogirao sam dobio jedno garažno mjesto, ruskog LTP-a i više nisam u garaži nego ispred hangara, a iza je vatromet.

Jel' to nešto privremeno, ili?

ruski ltp ti ostaje(osim ako ga prodaš),on je na poklon,ovo ostalo je privremeno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice