evo jedna anketa s time da sam vec kupio 5 slotova danas
vidim da ste glasali za slotove pa nek budu slotovi, btw imam novi acc CRO_Thunder dodajte me
evo jedna anketa s time da sam vec kupio 5 slotova danas
vidim da ste glasali za slotove pa nek budu slotovi, btw imam novi acc CRO_Thunder dodajte me
Koji fail jucer. Reko da probam novi tenk. Pa da skupim 30killeva. Tenk mi je bas lega i skupin u 8 bitaka 19killeva kad ono da se pohvalim kolegi kad on meni : nezz jel znas al samo se >t4 racunaju za taj event.
I naravno moja je reakcija bila al nakraju se skupilo 30 winova.
kako is4 kotira naspram drugih heavy tenkova?
kolko sam čuo od frendova kažu da je njega najlakše probit sprijeda...
isplati li se prelazit amerikance i doc do t1 heavy-a?francuze i njemce onda ne bih ni prelazio,btw,prodao sam lpt
isplati li se prelazit amerikance i doc do t1 heavy-a?francuze i njemce onda ne bih ni prelazio,btw,prodao sam lpt
Svakako se isplati ići američkom heavy linijom...ali ne razumijem zašto onda nebi išao na francuze ili njemce...
Svakako se isplati ići američkom heavy linijom...ali ne razumijem zašto onda nebi išao na francuze ili njemce...
Ne stignem skupljat experience na sve strane...od njemaca sam došao do pz kfv(kako vec) II..a za francuze sam cuo da nisu dobri tj,imaju los oklop
Ja sam na st1,tenk je zvjer 63% win rate imam,a za is4 sam cuo samo pohvale i najbolje ga je igrati kao kv1.
Ja sam na st1,tenk je zvjer 63% win rate imam,a za is4 sam cuo samo pohvale i najbolje ga je igrati kao kv1.
lOL a is4 smece.
loše si čuo (osim za oklop), francuzi su dobri ali je potreban specifičan način igre, za njih je najbolje da prežive do kraja partije kad se mapa prorijedi, tada jedan na jedan pojedu svakog...
loše si čuo (osim za oklop), francuzi su dobri ali je potreban specifičan način igre, za njih je najbolje da prežive do kraja partije kad se mapa prorijedi, tada jedan na jedan pojedu svakog...
Ja kršim odma' na početku xD trenutno sam došao do onog ruskog light tenka,pici 65km/h xDa u britanaca sam na matildi
Ja sam probao is4 na testu gdje se vecinom puca gold,tenk je dobar ima dosta hit pointsa i odlican je za random borbe,evo ga i ace sa st1.
IS-4 tier 10 a slabiji od ST-1. Bio je dobar nekoć, na tieru 9. Na tieru 10 ga busim ko sir s loweom.
is4 je mrcina sam se nauči igrat s njim i nemoj mislit da si rambo
Dobio si bonus , zato si toliko zaradio :)
kako mislis bonus.....nema nikakve medalje......
Napravio si 30 kill-ova u 24 sata i onda dobiješ bonus od 300 k :)
Za 30 uništenih tenkova dnevno, dobiješ 300 000.
EDIT: Malo kasnim.
drito, meni IS4 leži bolje od IS7
IS4 ima prebrutalan side-armor, sa njime se ne izviruje njuškom jer mu je tu ammorack dosta ranjiv. za razliku od ST-I ima i neprobojnu kupolu. nema nikakve šanse da bi u bilo kojem trenutku mogao i pomisliti da je ST-I bolji od IS4..
ako baš moraš prednjim krajem, onda je dobro prići blizu i cimati tenk lijevo-desno, pa je teže naciljati weakspotove iliti pogoditi plohu pod optimalnim kutem.. drivers hatch i one plohe sa strana di je ammorack su mu dosta ojačali od kad je bio t9.. mislim da su ih 2 puta buffali čak sve u svemu odličan tenk, iako se slažem da je IS7 puno korisniji.
drito, meni IS4 leži bolje od IS7
IS4 ima prebrutalan side-armor, sa njime se ne izviruje njuškom jer mu je tu ammorack dosta ranjiv. za razliku od ST-I ima i neprobojnu kupolu. nema nikakve šanse da bi u bilo kojem trenutku mogao i pomisliti da je ST-I bolji od IS4..
ako baš moraš prednjim krajem, onda je dobro prići blizu i cimati tenk lijevo-desno, pa je teže naciljati weakspotove iliti pogoditi plohu pod optimalnim kutem.. drivers hatch i one plohe sa strana di je ammorack su mu dosta ojačali od kad je bio t9.. mislim da su ih 2 puta buffali čak sve u svemu odličan tenk, iako se slažem da je IS7 puno korisniji.
A otkad to st1 nema neprobojnu kupolu? Jedini weakspot je naravno commanderova kupolica, iako je dosta zaobljena pa zna i zabouncat.
eo dokle sam dogurao...
Čestitam na tom nevjerojatnom pothvatu od 1 dan grindanja? :/
eo dokle sam dogurao...
krivi top na matildi
onda je to to....hvala na informaciji....
Koja linija osim rusa ima dobar armor i dobre topove i da je zanimljiva za istraživat .??
eo dokle sam dogurao...
Čestitam na tom nevjerojatnom pothvatu od 1 dan grindanja? :/
mrzim kempere,ako si na to mislio...igram 2 tjedna tek...ili si ocekivao da imam m7,kv1s.. u garazi?