World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks

na google playstore nudi se Pregnancy Assistant sa opaskom (popular with World of Tanks Assistant Users) ^^; osim s PL i slicnima, suocavate se (ili) i s populacijom uskoro ili upravo podivljalih hormona

^^ ^^
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 17:03 (kunof00).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lol?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako nekog zanima, danas smo šogor i ja testirali visibility range-ove od par scout tenkova. Sutra ćemo još par ostalih pregledat. Ili ako je netko zaniteresiran za usporedni test nekog drugog light-a/scouta, nek mi se javi na PM ili me doda u WOT (wot user name: koberko), jer šogor i ja imamo još samo 2 dodatna na raspolaganju (T-50 i M22 Locust). 

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
4 1 hvala 2
17 godina

Ah, well..vi testirate tocno sto, view range koji pise ekčli na svakom tenku koliki je (i koji je točan ali nema direktne veze sa spotanjem) ?

Nesto od ovoga sto je pojasnjeno vec do besvjesti?

edit: zapravo nema veze, da ne pokrenem lavinu nepotrebnih objasnjavanja koliko view range ima/nema veze sa detekcijom + + oprema/perkovi/skill + kamo faktori svakog tenka + vrsta grma i udaljenost od takvih zaklona itd. itd., sto je u biti jako jednostavno za 'pohvatati' nego li to objasnjavati - sve to pise negdje vec na netu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 17:42 (kunof00).
15 godina
kunof00 kaže...

Ah, well..vi testirate tocno sto, view range koji pise ekčli na svakom tenku koliki je (i koji je točan ali nema direktne veze sa spotanjem) ?

edit: zapravo nema veze, da ne pokrenem lavinu nepotrebnih objasnjavanja koliko view range ima/nema veze sa detekcijom + + oprema/perkovi/skill + kamo faktori svakog tenka + vrsta grma i udaljenost od takvih zaklona itd. itd., sto je u biti jako jednostavno za 'pohvatati' nego li to objasnjavati - sve to pise negdje vec na netu :)

tocnije testirali su camo rating light tankova...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
kunof00 kaže...

Testirali smo invisibilit ili camo od light tenkova; tj. na kojoj udaljenosti IS7, sa posadom na 100%, brothers in arms i ventilacijom, detektira pojedini scout tenk. Testirali smo na način da su svi scout tenkovi stajali na istom mjestu i u istom grmu, na istoj mapi, te smo svaki test ponovili 3 puta, sa svakim tenkom. A testirali smo radi toga da znamo odtprilike koliko daleko od neprijatelja možemo biti bez da nas detektira. 
A makar je invisibility faktor pojedinih tenkova bio prije izložen kao jedan od podataka, to više nije dostupno.

Iz ovoga je vidljivo da npr. ELC može dulje stajat u grmu nego T-50-2, prije nego ga detektiraju, te će biti kasnije detektiran na otvorenom i u vožnji nego npr. T-50-2

Ajde, djelom je i moja graška; napisao sam visibility range-ove, što bi netko mogao zamjeniti za view range, iako je svakome jasno da nisu to iste stvari, ali eto, dogodilo se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 18:05 (Berko).
17 godina
moderator
Berko kaže...

Testirali smo invisibilit ili camo od light tenkova; tj. na kojoj udaljenosti IS7, sa posadom na 100%, brothers in arms i ventilacijom, detektira pojedini scout tenk. Testirali smo na način da su svi scout tenkovi stajali na istom mjestu i u istom grmu, na istoj mapi, te smo svaki test ponovili 3 puta, sa svakim tenkom. A testirali smo radi toga da znamo odtprilike koliko daleko od neprijatelja možemo biti bez da nas detektira. 

To što te IS-7 ne vidi, ne znači da te Patton neće vidjeti, jer ima veći view range koji onda utječe na spotting range preko formule. Znači, što jedan spotting tenk ima veći view range, to onaj koji se skriva mora imati veći camo za isti spotting range.

Ako već želite znati koliko možete gurati, testirajte protiv tenka sa najvećim view rangeom + bia, binocs, vent, scout + sit. av. perkovi na komandiru i radio operatoru.

17 godina
DrNasty kaže...
Berko kaže...

To što te IS-7 ne vidi, ne znači da te Patton neće vidjeti, jer ima veći view range koji onda utječe na spotting range preko formule. Znači, što jedan spotting tenk ima veći view range, to onaj koji se skriva mora imati veći camo za isti spotting range.

Ako već želite znati koliko možete gurati, testirajte protiv tenka sa najvećim view rangeom + bia, binocs, vent, scout + sit. av. perkovi na komandiru i radio operatoru.

What he said. Pa eto, ako netko ima ovako opremljen spotting machine nek se javi pa im pomogne s testiranjem.

17 godina
nine kaže...

mislim da bez problema mogu reći da je t34-1 najbolji t7 medium, pa čak i malo OP {#}... dalje nisam još stigao, ali ostatak grane mi je također jako jako privlačan, pogotovo 121-ica {#}

Jučer sam ju sreo u IS-8-ici na El Hallufu. Mislim da je popio udarac od KV-4 u prednji oklop i zapalio se, no imao je automatic fire extinguisher, onda kad je otpucao sam izašao pred njega, spremio mu granatu u isto mjesto i opet se zapalio. Čini mi se ko njemački sindrom. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
DrNasty kaže...
Berko kaže...

Pattona nema nitko od nas, pa smo koristili najbolje što imamo na raspolaganju i nažalost imam samo 4 skila na posadi od IS7 (uskoro će 5. ali otom-potom), pa nemam skilove koji povećavaju view range. Ako si voljan pomoć sa svojim M48A1 Pattonom koji ima posadu sa istraženim svim skilovima, javi se, da onda napravimo test kako treba. Naravno, svaki daljnji savjet je dobro došao, jer ne bi htio da slučajno fulamo za koji metar.

P.S. dodao sam još jednu ilustraciju, kako bi smanjio mogućnost krivog razumijevanja...
P.P.S. nisam stavio siluetu od IS7, nego mislim od IS-a, pa se nadam da to neće stvorit dodatnu pomutnju i probleme kod shvaćanja. 

14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
DrNasty kaže...
Berko kaže...

What he said. Pa eto, ako netko ima ovako opremljen spotting machine nek se javi pa im pomogne s testiranjem.

Imam ti ja m48a1 Pattona: komandant sa recon, sixth sense(nebitno) i 43%bia, radio operatora nema u tom tenku ali loader mi ima 60% situational awareness, ostala posada 100%bia, optika je gore, binocs ne a i nema smisla. mogu prekosutra ak vam paše

12 godina
neaktivan

nemojte se mučiti sa t50-2 ionako ga više nema od idućeg patcha, ali svaka čast za trud{#}

17 godina
chemmy kaže...
Imam ti ja m48a1 Pattona: komandant sa recon, sixth sense(nebitno) i 43%bia, radio operatora nema u tom tenku ali loader mi ima 60% situational awareness, ostala posada 100%bia, optika je gore, binocs ne a i nema smisla. mogu prekosutra ak vam paše

Pošalješ mi na PM podatke da te dodam u WOT-u? U koje doba dana bi ti odgovaralo? Meni osobno čak i preko dana, jer često znamo na poslu odigrat par partija.

drapa88 kaže...

nemojte se mučiti sa t50-2 ionako ga više nema od idućeg patcha, ali svaka čast za trud{#}

A, on stoji u garaži već neko vrijeme... Kao uspomena na dane slave {#}

Sad je njegovu poziciju preuzeo ELC, sa kojim sam igrao ponešto čim je uveden u igru i nije mi onda baš legao... Ali sad mi je omiljeni tenk! Zakon mi je kod njega to što mogu jurcat po mapi, mogu scoutat i bez beda napravit 3-4 killa i 1500 damage-a, za što dobijem hrpu xp-a i credit-a (većinom sam cca 20-25 000 u plusu sa njim)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 18:56 (Berko).
15 godina
chemmy kaže...
Testirali smo invisibilit ili camo od light tenkova; tj. na kojoj udaljenosti IS7, sa posadom na 100%, brothers in arms i ventilacijom, detektira pojedini scout tenk. Testirali smo na način da su svi scout tenkovi stajali na istom mjestu i u istom grmu, na istoj mapi, te smo svaki test ponovili 3 puta, sa svakim tenkom. A testirali smo radi toga da znamo odtprilike koliko daleko od neprijatelja možemo biti bez da nas

a biseru pa resetiraj skill na comanderu, jer sta ce ti bia 100% na ostalima ak nije na comanderu {#}

bia radi tek kad je 100% na svima!!!

resetiraj comandera i stavi mu 6th sense i bia, a zadnji stavi recon koji je skill, i radi od pocetka, a ova dva su perkovi koji rade tek kad dodju na 100%{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina

Jao edit - Ok. No eto ukratko pokusaj #2; jasno je sto ste testirali (ovaj link unatoc boljem) usprkos izmisljenom terminu glede wot-a, ali vecinom je besmisleno (pretpostavljam da niste pocetnici u igri) - izuzev mozda bez micanja u zaklonu tj. raznim zaklonima (dva tri grma unutar 15 m i slicne gluposti).

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 20:13 (kunof00).
14 godina
protjeran

Nisam vidio to, promjenio sam odkad sam stavio 6th sense, prilagodit ču to, hvala. Ostali tenkovi koji furaju bia su mi ok posloženi

17 godina
kunof00 kaže...

Jao edit - Ok. No eto ukratko pokusaj #2; jasno je sto ste testirali (ovaj link unatoc boljem) usprkos izmisljenom terminu glede wot-a, ali vecinom je besmisleno (pretpostavljam da niste pocetnici u igri) - izuzev mozda bez micanja u zaklonu tj. raznim zaklonima (dva tri grma unutar 15 m i slicne gluposti).

Pa, generalno tak i scoutam (di se može); nađem neku dobru poziciju i sjedim u grmu dok imam koga spotat (dok ga moji ne unište), a onda se premjestim u sljedeći ili po potrebi prebacim na zujanje po mapi ili kaj je u pitanju ELC, boom-and-zoom taktiku uništavanja tenkova koji su na jednom shooot-u ili kojima se mogu prišuljat i ubit ih/dokrajčit. Za takve stvari mi je bitno da znam otprilike koliko blizu mogu nekog pustit grmu u kojem sjedim, bez da me detektira, jer dobar scout je živ scout. Nikakva svrha od scouta koji odleti do protivničkog cap-a u prvih 30 sec. partije, odspota cijeli protivnički tim na 5 sec, te umre. Scout koji skupi manje od 1000 spoting damage-a u partiji, loše radi svoj posao, bez obzira ako i dobije scout medalju.

Recimo taktika spotanja iz grma sa T21 ne pali, jer ga se odmah detektira, tako da T21 koristim ko medium tenk i pokušavam flankat neprijatelje koji su fokusirani na druge mete... Zato sam sa T21 ispočetka ginuo ko guska, dok nisam promjenio taktiku.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je najbolji balkanski klan za clan warove? (koji znaju sta rade i koji imaju planove za to)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@kunof00

ako se ne varam camo vrijednosti su drastično izmijenjene sa zadnjim patchom. dali su točne vrijednosti objavljene, to ne znam.

@berko

podržavam vaš test.. ipak je pravi hands on bolji nego teorija {#}

inače ja ne volim pasivno scoutati.. nemam ja živce za to {#} gledao sam neke pro scoute na jubito-u i onako kroz filmić si razmišljam da bi ja davno već ispucao salve i salve i bio mrtav, dok on čuči u grmu i snima situaciju {#}

s obizrom na izrečeno, mislim da bi se mogli poigrati i sa spotting range-om kod pucanja.. to bi meni osobno bilo najzanimljivije

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jughead kaže...

Koji je najbolji balkanski klan za clan warove? (koji znaju sta rade i koji imaju planove za to)

Mislim da su KAZNA i TESLA daleko najbolji zasad.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina

Nine, koliko znam promjene se ticu samo kamo bonusa mrezica tj. kamo boja, i takvog ukupnog bonusa + promjene bonusa grmlja i slicnog zelenila (20% manje), pa iako ne mislim na taj koeficijent..no anyway - tablica aktualnih kamo faktora je zadnji put korigirana jucer (ne na tom linku koji sam stavio, iako i ona ima vecinu tocnoga).

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 21:22 (kunof00).
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Jughead kaže...

znas mozda koliko kazna ima clanova s balkana? % otprilike zato sto sam vidio ljude odsvagdje..

cuo sam da je tesli primarni jezik eng ?

15 godina
Jughead kaže...
crystal6 kaže...
Jughead kaže...

znas mozda koliko kazna ima clanova s balkana? % otprilike zato sto sam vidio ljude odsvagdje..

cuo sam da je tesli primarni jezik eng ?

Oba dva klana su primarno balkanski ali imaju clanove i sa ostalih zemalja...

Kod KAZNA-e se ocekuje neko osnovno znanje engleskog dok kod TESLA-e ne ako se ne varam...

Trenutno su oba klana puna...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sada mi je posada na 100% na T 34 85 .

Koje skilove da dodam posadi?

I da li ja tu posadu mogu prebaciti na sledeci tenk bez gubitka skilova itd?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

za commandera sixth sense, a ja na ostale stavim popravke za prvi skill, da možeš prebaciti skill ti se ne gubi samo taj početni postotak kada prebacuješ posadu kao i do sada kada si prebacivao

17 godina
moderator
Intelovac123 kaže...

Ako misliš tu posadu dogurati do T-62A, idi na sixth sense za komandira prvo, camo za ostale. Nakon toga camo na komandira, ostalima firefighting jer je tenk ko bačva goriva.

Nakon toga po želji (možeš BiA ako želiš malo agresivnije, ili recon i sit av. ako ćeš više scouting raditi) i uživaj u ninja tenku.

14 godina
protjeran
World of Tanks

testirali smo malo jucer pa sam malo gledao te formule i bias na camo naspram view rangea je ogroman. dok cuci u grmlju s awesome view rangeom pattona si mogu obrisat guzu. vidjet cemo ostatak testova pa ce valjda kolega napravit neku tablicu

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
drapa88 kaže...

za commandera sixth sense, a ja na ostale stavim popravke za prvi skill, da možeš prebaciti skill ti se ne gubi samo taj početni postotak kada prebacuješ posadu kao i do sada kada si prebacivao

DrNasty kaže...
Intelovac123 kaže...

Ako misliš tu posadu dogurati do T-62A, idi na sixth sense za komandira prvo, camo za ostale. Nakon toga camo na komandira, ostalima firefighting jer je tenk ko bačva goriva.

Nakon toga po želji (možeš BiA ako želiš malo agresivnije, ili recon i sit av. ako ćeš više scouting raditi) i uživaj u ninja tenku.

OK nego nisam do sad prebacivao posadu na taj tenk ne znam da li se gubi postotak..

Da li ce kad predjem na KV 13 ostati 100% posada ili ce biti 75% ili nesto trece?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
moderator
Intelovac123 kaže...

OK nego nisam do sad prebacivao posadu na taj tenk ne znam da li se gubi postotak..

Da li ce kad predjem na KV 13 ostati 100% posada ili ce biti 75% ili nesto trece?

Ako je iste klase tenk (npr medium na medium) i pretreniraš za pare, gubićeš 10% glavnog skilla, dok ti se perkovi i dodatni skillovi neće mijenjati.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav,

Nov sam u ovoj igri pa ako ima nekog da mi ju malo objasni.Koji tenkovi najvise rade dmg? tj sa kojima je najbolje igrati?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice