Plačem za danima closed bete. Ostavili su mi kante od tenkova pa sad imam papirnati kv-4, tiger-a, onog shermana kojeg smo dobili na poklon i m7 američki. Fali mi moj IS-4
boldano: dafuq? papirnati monstrum od 100+t
Plačem za danima closed bete. Ostavili su mi kante od tenkova pa sad imam papirnati kv-4, tiger-a, onog shermana kojeg smo dobili na poklon i m7 američki. Fali mi moj IS-4
Nije papirnati 100%,ja ga grindam dinga preko 50% shelova od t8 i t9 tenkova ako se znas postavit.
Imao sam prilike isprobati Belogorsk mapu...nekako je mala mapa i najveći je problem kada ideš od gornje baze što lijevo na brdu nema nikakve zaštite od artyja s doljnje strane.
Trebam jedno milju kredita. Ima tko?
Meni bi trebalo jedno deset milja...Ako dobim,dam ti jednu.
Nije papirnati 100%,ja ga grindam dinga preko 50% shelova od t8 i t9 tenkova ako se znas postavit.
Jednom sam sa kv4 pogodio drugi kv4 u dupe i puknuo je ko kokica. Jedan shell.
Da ne govorim o gusjenicama. Puž prdne pokraj njih i raspadnu se. Cijela kv linija je drek, osim možda kv1s.
Upravo tako. 100t nepokretnog lima.
ja znam recimo kada sa type-om naletim na njega, ako ga ne mogu zaflankati postoje 2 opcije.. gold ammo ili štura čak mu na jačoj kupoli onaj tumor od naprijed ne mogu probiti
njega sam si čak ostavio dok sam grindao tu rusku liniju.. stvarno mi ga je bilo zabavno igrati, ono pravi osjećaj sile na tracksima. eto nisam ga već neko vrijeme provozao, baš bi mogao
tier 8 heavy, 1 na 1 mu ja mislim nema ravnoga.. kada je top tier, to je teško silovanje, pogotovo ako nema puno t8 tenkova.
Vjerujete mi ja sam sa stock kv4-om zaradio ace tankera imao sam nekih 15 borbi,stvarno je tvrd tenk,
samo cujes ding ding ding ,a oni sa druge strane
,samo treba kad se prepunjava kretat kupolom lijevo desno da nebi dobijali u kupolu.
KV4 bi se mogao zvati "tier 8 maus".
A kada mu tek rammanje uspije.
U citavoj is4 grani su sami madafakeri! kv4 bunca sve topove sa 200+- penetracijom, muku muce sa njim t7 i t6 tenkovi, a i vecina t8. O onom tenku koji sljedi nakon njega necu ni pricat.
Kada sam imao 7/1 govorio sam da je najgori od svih med tenkova lvl 9...ali istražio sam fv4202 te ga danas kupio jer je na popustu iako nisam namjeravao te se ugodno iznenadio...tenk mi je stvarno vrhunski...okretan,agilan, elevacija top nevjerojatna i oklop odličan s obzirom da je ovo med tenk. Sva ona patnja oko cijelog stabla se isplatila. Evo jedne malo bolje partije.
e strucnjak daj nam svima napravi uslugu, ajde javi kad ces tog fv-a malo vozat i na kojem serveru treba mi kill za slot,a siguran sam i drugima isto, taj tenk se manje vidja od roza yetij
Ako me netko sretne s ovim tenkom i treba mu, neka slobodno reče i pustiti ću mu da me ubije!
Je li se može to srediti?
Meni bi par tenkova trebalo,a ne možeš ih nigdje ugledati.
Btw ako mene netko vidi,neka slobodno kaže. Vozam samo nijemce. Nick isti kao i na forumu.
Jel ima netko nekakav savjet za Type 58? Nemogu nikako pohvatat taj tenk daleko je najlošiji od svih t6 tenkova koje sam igrao... I netko je pitao za ferdija pa evo moje mišljenje: ponekad se u njemu osjećam ko da mlatim mlade tuljane :P pola screenshotova mi je od njega odlično se drži i protiv tenka tier iznad sebe. Kad se dobro postaviš popije čuda i niš mu nije a ispod 2.5k dmg po borbi se loše osjećam
Mrzin kad mi u tigeru P shebu turet a to mi se sad dogodilo 4 puta........... i onda doleti pz5/m10 i kruzi oko mene kao zemlja oko sunca i ja samo mogu bit sitting duck............ Inače repair je 90% a treba im 10000 godina da poprave taj turet ono stvarno..........
Jel ima netko nekakav savjet za Type 58? Nemogu nikako pohvatat taj tenk daleko je najlošiji od svih t6 tenkova koje sam igrao... I netko je pitao za ferdija pa evo moje mišljenje: ponekad se u njemu osjećam ko da mlatim mlade tuljane :P pola screenshotova mi je od njega odlično se drži i protiv tenka tier iznad sebe. Kad se dobro postaviš popije čuda i niš mu nije a ispod 2.5k dmg po borbi se loše osjećam
30k repair za ferdija :O
Mrzin kad mi u tigeru P shebu turet a to mi se sad dogodilo 4 puta........... i onda doleti pz5/m10 i kruzi oko mene kao zemlja oko sunca i ja samo mogu bit sitting duck............ Inače repair je 90% a treba im 10000 godina da poprave taj turet ono stvarno..........
Svaki modul se popravlja drugom brzinom.Turret najsporije.A to ti se vrlo vjerojatno događa jer te izbjegavaju gađati u hull.Meni turret najviše rikava u t-34-85.
30k repair za ferdija :O
Ferdinandu je repair oko 11k, Maus je oko 30k. Ovo nema šanse da je Ferdi
...pucat ću se...već dva tjedna sam na istom omjeru pobjeda i poraza.....razlika 68-70. Zacementirao sam je na pišljivih 48% već 2 mjeseca....
Stvarno 30k nisam ni primjetio, inače je oko 18-20k popravak. Neznam jel to bug ili me stvarno tako popljačkalo?!?! Jel zbog premiuma skuplji popravak 50% koji vrag je to?
Jel ima netko nekakav savjet za Type 58?
Ja nikako ne mogu objasniti zasto, ali sa tim Type 58 imam najbolji postotak pobjeda skoro 56%. Opcenito tenk nema ni jednu prednost, ali s njim me iz popuno nepoznatih razloga pratila sreca. S njime igras kao i sa svim mediumima nema tu puno filozofije oko tiera 6. Osim mozda da trazis blisku borbu radi nepreciznog topa. S njime je na srednjim i velikim udaljenostima cista lutrija pogoditi nesto.
Ta sreca sa njime je dosla na naplatu u T 34 2 s kojim sam totalna pusiona. To je cudo i gotovo! Ne mogu uopce nabrojati koliko sam tier 10 partija izgubio s njime jer u tim partijama T 34 2 ima zanemarivu ulogu osim uloge da privlaci samo tier 10 totalne debile. To mu je ocito specijalnost. S njime sam u serijskoj opremi dobio "kinesko prokletstvo" lol
Ferdinandu je repair oko 11k, Maus je oko 30k. Ovo nema šanse da je Ferdi
Stvarno, ja mislio da je normalna stvar na tieru 8 imati 30k repair.
Stvarno 30k nisam ni primjetio, inače je oko 18-20k popravak. Neznam jel to bug ili me stvarno tako popljačkalo?!?! Jel zbog premiuma skuplji popravak 50% koji vrag je to?
Možda je upao i redovni godišnji servis, ulje, filter ulja, goriva, zraka?
A možda si ti pogriješio scrnshot?
Bome svaka čast momci mašio sam ss, isprike. e100 je bio to sudeći po repair billu. nisam za kompom sad pa nemogu provjerit ali 100% je tako
Jel ima netko nekakav savjet za Type 58?
Ja nikako ne mogu objasniti zasto, ali sa tim Type 58 imam najbolji postotak pobjeda skoro 56%. Opcenito tenk nema ni jednu prednost, ali s njim me iz popuno nepoznatih razloga pratila sreca. S njime igras kao i sa svim mediumima nema tu puno filozofije oko tiera 6. Osim mozda da trazis blisku borbu radi nepreciznog topa. S njime je na srednjim i velikim udaljenostima cista lutrija pogoditi nesto.
Ta sreca sa njime je dosla na naplatu u T 34 2 s kojim sam totalna pusiona. To je cudo i gotovo! Ne mogu uopce nabrojati koliko sam tier 10 partija izgubio s njime jer u tim partijama T 34 2 ima zanemarivu ulogu osim uloge da privlaci samo tier 10 totalne debile. To mu je ocito specijalnost. S njime sam u serijskoj opremi dobio "kinesko prokletstvo" lol
Kod mene obrnuto, dakle tenk je gotovo isti Type T-34, samo sa dosta boljim gunom i više HP-a ofc... MM mu je isto ok, ali s njim mi ide puno gore nego sa Type T-34 koji je slabiji... iako se sad osjeti koliko je precizniji sa zadnjim patchom i može se bolje snajpat iz daljine....
Nezz malo sam istraživao aktivnije te kineske medijume i odustajem od njih idem uzet onog vk t7 šta vodi na indijanca, njega sam več imao, tamo imam več puno istraženo i bolja mi se čini linija.
Ovo je postalo GADLJIVO igrat!
mislim da bez problema mogu reći da je t34-1 najbolji t7 medium, pa čak i malo OP ... dalje nisam još stigao, ali ostatak grane mi je također jako jako privlačan, pogotovo 121-ica