World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

dvije odlične bitke zaredom

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
funseeker kaže...

ljudi da li mislite da je kv-2 jedan od najboljih teknova u igri (uz su-85b, t 29, m8a1 i stuga)? nevjerojatan tenk, super zabavan, nema grinda (5k) i ne smetaju mu tier 8 bitke!!!

Svakako je dobar.Pogotovo sa 152mm topom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks
Koja linija je bolja?
14 BatChat
10 E-50M
Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marsovac kaže...
Koja linija je bolja?

lol ?

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...
_DuX_91 kaže...

vise ovdje aktivnih clanova nego na balkanskom forumu xD

moze li mi netko pomoci , nesto sam zeznuo sa igrom i reko da napravim unistall i ponovo je instaliram...i bas kad kliknu unistall sjeti se da nisam izvukao ss-ove (sigurno jedno 500 komada ) ...postoji li nacin da se vrate ti ss-ovi nekim programom ?

pitao sam vec na wot-ovom forumu i tu negdje , ali nisam dobio odgovor :(

Mislim da se čak "screenshot" i "replays" mape ne brišu nakon deinstalacije igre. Jesi li provjerio nakon deinstalacije jesu li te mape ostale ili si odmah pomislio da ih nema, pa nisi provjeravao?

naravno da sam pogledao i nema nista...kad je unistall zacudjujuce zavrsio za par sekundi onako glatko , onda sam se i sjetio...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Klan Hegemony trazi nove clanove za sudjelovanje u clan warovima

minimum za ulazak je 53% WR i solidan K/D
Javiti se u igri nekom od slijedecih igraca za testiranje: zErO_cRo, Zonees, The_G0dFather, The_WiCkED

I da se pohvalim, danas smo osvojili prvu provinciju {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
marsovac kaže...
Koja linija je bolja?

Ovisi kako voliš igrati mediuma. Batchat ti je pravi francuz, moraš jako dobro pratiti mapu i događanja jer ako se zaletiš u krivoj situaciji izgoriš u roku keks, ama baš sve te buši. Ali zato je pravi gušt kad dobro procijeniš, s jednim punjenjem od 5 granata napraviš kaos.

E50M je sasvim drugačiji gameplay, više je snajper nego neki brawling medium, ali isto može biti super koristan ako znaš odabrati pravu poziciju. Da ne govorim o tome kad se ramaš u nekoga da ga izrazito boli :)

Što se samih linija tiče, više ćeš se po meni svakako napatiti s francuzima, specifičan je gameplay i ako nemaš živaca biti će ti dosta zaribano.

Inace, ako mislis igrati clan wars - batchatovi se koriste puno puno više nego e50m (barem trenutno). Isto tako, amx 13 90 je uvijek dobrodošao u tier 8 kompanije (i često ESL timove), dok Panther II nije baš od neke pretjerane koristi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 1:18 (WiCkED).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli se i vama čini da je patrol duty medalja buggana?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

U rubriku "damage upon spotting" ti od zadnjeg patcha ide i damage koji team napravi tenku koji si ti trackao. Tako da nije bug, samo nisu odvojili to u posebnu rubriku.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

heh moguće da je i to, ali i prije ovog patcha mi se masu puta dogodilo da sam ispunjavao zahtjeve, ali nisam dobio medalju.. jbg baš sam gledao, ali nemam ss-ova na kojima je vidljivo pa ne mogu dokazati.

eventualno je možda još jedna ne-evidentirana stavka koju ne znam, a to je: "The tanks must be highlighted only by you when they take damage."

iako ni to mi nema smisla, jer zašto bi dobio dmg on detect ako ga je još netko spottao.

EDIT: BTW kako je to glupo.. znači artyjem trackam nekoga na drugom kraju mape i dobim dmg on detect? moram to testirati {#}

EDIT2: evo našao na WOT forumu ofišl stejtment: "Ok you don't have to be first to be spotting, but you have to be the only one spotting.  The post battle report doesn't show that clearly. It's likely for one or two of them, that someone else was within spotting range."

pogledao sam opet replay, i nije bilo trackanja, ali par tenkova je vrlo vjerojatno spottano i od drugih u tom trenutku. kako se dmg on detect onda raspodjeljuje mi i dalje nije jasno, ali bolje se ne zamarati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 1:44 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

eh jos jednom da se zahvalim korisniku nine , vratio sam vecinu ss-ova zahvaljujuci programu koji je preporucio :)

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra sa kv5 {#}{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Omg  pa taj wg nezna nista normalno napravit nego samo sve skroz s.ebat...Neznam sta su htjeli postic s tim kad su prebacivali arty tier vise ali sad igrat arty je naprosto nemoguce...Jednostavno nije stvar u trudu,nije stvar u volji,nije stvar u tome koliko si dobar nego je stvar toga koliko je to u k...Konkretno pricam od gw pantheru,inace ne igram toliko arty osim te linije koju sam poceo grindat,izgrindao do gw tigra prije ovog patcha i neznam da li cu vise grindat...O gw pantheru necu trosit puno rijeci ali nije vise nije ni g od gw panthera ( o ostalim artijima mogu samo mislit,naravno manji tierove,hihg end su jos ostale ok), naravno da sto godina skuplja nisan,naravno da predugo reloada,naravno da je u tdu modu pogodit skauta postala nemoguca misija,naravno da me baca pri vrhu ljestvice gdje je 2 tiera 7,ostale 6ice i 5ice,pa o cem pricamo??? {#} Prvo dok ja lijepo naciljam i napunim ove male 5ice i 6ice mogu prijeci cijelu mapu tako da tu sa artijem nema govora o damage-u,nema govora o unistavanju tenkova,presretan sam ako od 6 ispaljenih pogodim 3 i od ta 3 bude neka steta,inace 5 puta u partiji da stignem ispucat je veselje na najjace,7ica tier arty da sada pobjegne recimo od tiera 8 skauta (amx 13-90 u ovom slucaju) mislim da nema sanse,isto tako ne vidim vise toliki smisao ni skauta jer i oni gube svoju vrijednost tu...Mene je inace kao skauta poticala bas ta artiljerija ako bi je znalo biti 3 po timu,a sada je to jedna koja ne moze niti odlucit partiju niti je vrijedna probijanja kroz njihovu obranu da se ubije,a i tu su naravno TD--i koji te pricekaju negdje na bazi i to je to od tebe,a njega nitko ne moze rijesit jer nema vise artija osim jednoga koji sigurno puni i skuplja nisan u tom trenutku da bi dok on skupi i taman napuni td nestao...{#} Neznam jos sto bi rekao osim da mi ne fali puno da ga prodam,inace nisam neki artiljerac i ne volim nista posebno arty ali ovo sta su napravili je stvarno previse...Jesu ih trebali malo sredit kao sto su svi rekli ali ovo sta su oni napravili neznam jesu bili pijani ili sta,jesu mislili sta prije toga,isprobali igru prije svega??? {#} Ja kao tenkista se inace nisam bojao artija niti malo bez obzira koji tier to bio arty,je da me nekad znao nazivcirat kad me ostavi na kifli u jednom sutu ili kad me njih 3 poklope ali to nije bilo nista previse,inace ako se znalo igrat bez problema se moglo svasta od artiljerije i izbjec...Jednostavno receno balans igre je totalno nestao po meni, TD-i ce sada u igri bit Bog i batina a tenkovi ce se borit do krvi i pri tom nece imat smisla jer ce uvijek pobijedit onaj koji igra s goldom logicno...{#}

E da mi je sad grindat lorraine kad nema toliko artija i kada ju nece svaki put one-shootat ali eto nazalost sad je kasno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 3:44 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran

Evo sta se dogodi kad nerfaju arty i ja rulam sa td-om...{#}{#}{#}

Ide i replay za sve...{#}

EDIT: napisite ako trokira video posto ja kad gledam iz fiksne kamere zna mi cijelo vrijeme trzat,da znam...

http://wotreplays.com/site/237024#highway-tomo53nja-t28_prototype

TL-za zahvalu klikni hvala
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam vec 2 godine uclanjen u clan tesla ,a od te dvi godine jednu nisam nikako ulazia u wot i nisam izbacen iz clana.Lol.{#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AdvancedMiner kaže...

Ja sam vec 2 godine uclanjen u clan tesla ,a od te dvi godine jednu nisam nikako ulazia u wot i nisam izbacen iz clana.Lol.{#}

U Tes ili tes2 btw jel to samo balkanski klan ili...

15 godina
neaktivan
someguy kaže...
AdvancedMiner kaže...

U Tes ili tes2 btw jel to samo balkanski klan ili...

oni primaju sve ljude, glavni jezik im je engleski..

17 godina
moderator
World of Tanks

8.7 preview:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-QpFbaXjwHM

Ode T-50-2, dolaze britanski SPG-ovi, E-25 njemački TD i jel ono neki kinez premium?

Baš me zanima koliko će ljudi krenuti na britanske SPG sa trenutnim stanjem artyja?

5 0 hvala 4
13 godina
World of Tanks

Himelsdorf. Tier X-IX bitka. Na protivničkoj strani 3 top tier tenka arty. Nije da se žalim jer smo lako pobijedili, ali ovo nema smisla....

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

priblizavam se kraju typea t-34 (kineski tier 5) i sad neznam kojeg da uzmem dalje pa bio molio za savjet

planiram ici na kineski 121, heavy me ne zanimaju jer su prakticki ruski tenkovi malo prefarbani, pogotovo is-2 (znam da ni mediumi nisu nesto pretjerano "originalni" no zanimljiviji su mi)

e sad, koji put bi bio bolji i "laksi" izbor, cuo sam da je 59-16 s*anje, ali ako su wz-ovi bolji izbor od t-34-1 i 2 onda ga mogu nekako prezivit  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

priblizavam se kraju typea t-34 (kineski tier 5) i sad neznam kojeg da uzmem dalje pa bio molio za savjet

planiram ici na kineski 121, heavy me ne zanimaju jer su prakticki ruski tenkovi malo prefarbani, pogotovo is-2 (znam da ni mediumi nisu nesto pretjerano "originalni" no zanimljiviji su mi)

e sad, koji put bi bio bolji i "laksi" izbor, cuo sam da je 59-16 s*anje, ali ako su wz-ovi bolji izbor od t-34-1 i 2 onda ga mogu nekako prezivit  {#}

ja sam krenuo preko mediuma i t34-1 mi je bio odličan 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

što prvo istražiti...znam otprilike što me čeka dalje iza ova dva tenkića...

8 M3A3E8 Sherman
7 M3A3E2 Sherman Jumbo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

Meni je 59-16 bio odlican, a ova wz linija isto tako.

Evo danas iz jedne partije sa WZ-om.

16 godina
World of Tanks

koje opcije da stavim na stug ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Pobjegnem ja tako sa WoT-a na NFS-W, kad ono:

A wild Kto PL appears! A wild Kto PL appears!

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 13:11 (DrNasty).

23 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima koja MMO igra da tih poljaka nema? {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Jel ima koja MMO igra da tih poljaka nema? {#}

U DOTA 2 ih nema toliko, ali ih zato Rusi zamjenjuju {#}

No matter how far we are, we are always looking at the same sky!
14 godina
protjeran
World of Tanks

Igrao bi čak u nekom klanu koji me ne bi davio sa teamspeak-om, tier-ima i slično.

Ad astra peronospora

0 0 hvala 0
14 godina
Bypass kaže...

Igrao bi čak u nekom klanu koji me ne bi davio sa teamspeak-om, tier-ima i slično.

Čemu onda klan? :D

17 godina

pocinjem igrat world of tanks pa bih upitao za savjet

zanima me tank koji ima dobar prednji armor, brz je i ima dobar damage.

hvala

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice