World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.276.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

Znači posada KV-1 će mi uskoro biti 100% pa vas pitam koje vještine da uzmem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Del_Boy97 kaže...

Znači posada KV-1 će mi uskoro biti 100% pa vas pitam koje vještine da uzmem?

repair je najbitniji.. ostalo je više manje stvar osobnih preferenci..

camo ti je na heavyju beskoristan

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
World of Tanks

Već je 100 puta objašnjeno zašto nemogu jednostavno capat arty na 2 ili 3 po bitki.

I to ako amer u hull downu može držati 10 tenkova na mjestu je sasvim ok,jer to je jedina prednost koju ima.

Ako se tenk nemože zbog nekog faktora(arty)koristiti kako je bio zamišljen,da se koristiti prednosti koje ima naspram drugih tenkova,zašto ga igrat?

btw. neznam niti jednu mapu na kojoj je samo jedan puteljak koji povezuje baze.

\m/ \m/
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
began kaže...

Ovaj is7 je neprikosnoven kad je lower plate skriven{#}

Može replay?

15 godina
World of Tanks

lol koji ste vi majstori...

pre 8.6 -> wtf nerf arty, da bar nema arty u igri, neigrivo je

post 8.6 -> zas nema vise artiljerije u igri, neigrivo je

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
25 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ja imam 14% partija sa artyjem, teško da me se može nazvati artyjašem {#}.. ti očito nisi probao igrati sa artyjem poslije patcha  {#}

ovako želim ti što više susreta sa ekipom kao što je began gore postao partiju sa IS7.. sakrije lower plate, bounca sve, nema prolaza, nema artyja da ga poklopi, pojede preko 10k potencijalnog dmg-a, a ti bespomoćno pocuclaš jer vas je solo zaustavio preko pola teama, dok su njegovi silovali drugu stranu..

14% sa artiljerijom nije malo.Ja npr. imam 3%. Nakon patcha sam igrao sa grilletom,nisam primjetio da je preloš,nego znam da ja nisam neki uber igrač sa artyem.Napravim u prosijeku 500 damagea i smatram da je to ok.Ja sam obično u ulozi tenkova(t32,t29,tiger p,at2,churchill vii,kv3 i svi drugi "walling" tenkovi) koji rade takve stvari kao što si ti opisao sa IS7 tako da mi ne smeta. :P A tko je pametan reloada HE.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 16:10 (g12356).
16 godina
World of Tanks

Meni je ovaj patch odličan! Napokon ima puno manje artiljerije i sada mi je puno zabavnije igrati sa IS-7 i T-54 tenkovima (sa IS-7 posebno).

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@intel&ati

ja nisam nikada kukao protiv artyja {#}

čak štoviše ja sam zagovarao da se samo noobovi boje artyja.. također sam već rekao da ne volim gradske borbe, nego više otvoreno i brda što potvrđuje da se ne nisam bojao artice, a sada ih se pogotovo ne bojim..

@Anti-Fa

jedina prednost? gimme a break.. nije da se nije dalo igrati hulldown i sa artyjem..

@g12356

prosjek 500dmg-a sa t5 artyjem? mora da si ponosan na to nedostižno dostignuće {#}

i javi se kad sa HE-om skljucaš full HP jednom IS7..

@Izzy

znaš zašto? zato što je IS7 doživio nenormalan buff ovim patchom.. najveće mane su mu bile iznimna ranjivost na arty i nedostatak preciznosti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon jedna dobra sa amx 13 75

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

@intel&ati

ja nisam nikada kukao protiv artyja  {#}

čak štoviše ja sam zagovarao da se samo noobovi boje artyja.. također sam već rekao da ne volim gradske borbe, nego više otvoreno i brda što potvrđuje da se ne nisam bojao artice, a sada ih se pogotovo ne bojim..

@Anti-Fa

jedina prednost? gimme a break.. nije da se nije dalo igrati hulldown i sa artyjem..

@g12356

prosjek 500dmg-a sa t5 artyjem? mora da si ponosan na to nedostižno dostignuće  {#}

@Izzy

znaš zašto? zato što je IS7 doživio nenormalan buff ovim patchom.. najveće mane su mu bile iznimna ranjivost na arty i nedostatak preciznosti  {#}

Ma daj molim te,dalo se je igrati u hull downu i prije ali koliko sec je trebalo da te arty ne izmasakrira?,a da koje prednosti još imaju t29/34/32/30 ?

Kako je bilo igrati jg tigra prije pacha? bio si mrtav prije nego što se je lampica upalila da si spotan.I za dosta drugih tenkova je arty bila jako veliki problem.

Sada kad ih je malo + nerf da se ljepo igrat.

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam poceo prije par dana i igra je zakon.

Danas sam dobio suspend na jedan dan zbog team killa.  Lik je stao iza mene ide puknuti i pogodi mene. Velim ja da pazi, a on opet. I opet. I opet. Ja popyzdim, ubijem ga i dobijem suspend.

Uglavnom, ako se nekome igra, moze me dodati, Cutac mi je nick!

Lp

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Ma daj molim te,dalo se je igrati u hull downu i prije ali koliko sec je trebalo da te arty ne izmasakrira?,a da koje prednosti još imaju t29/34/32/30 ?

ako si hulldown, znači da si u većini slučajeva iza nekog brda.. ako gađaš iza brda sa artyjem, aim ti se trostruko produži.

sekunde trebaju da granata artice doleti.. znači osim ako te arty baš ne čeka na tom spotu, nije te mogao u sekundama skuriti. ne znam za tebe, ali ja se obično povučem nakon šuta, i to ne ravno nego čak i često probam napraviti nepredvidivi potez.. onaj tko igra hulldown sjedeći na jednom mjestu, ne zna igrati a upravo takvima se sada daje šansa da svojim newbnessom dominiraju. također postoje pozicije gdje te u hulldownu ne može artica dograbiti, tako da ti teorija ne drži vodu..

uostalom pripovjedaš kao da je svaki tenk čekalo barem 8 artyja spremno da izviri.. daj ne k*njaj, ako si se uzastopno izlagao i bio spottan naravno da je arty čekao da te okine.. to će uvijek tako biti.. ako pričekaš malo, arty će se prebaciti na drugi target i onda si barem neko vrijeme opet siguran..

a što se tiče ostalih prednosti, pa poanta je da ih nema.. hulldown teoretska neuništivost je ogromna prednost sama po sebi.

uzmi t29, is i tiger.. koje su prednosti is-a i tigera u odnosu na t29? svaki ima ono nešto što ga ističe..

ili t32, tiger 2 i is3.. svaki ima svoju svrhu i za ni jednog ne mogu reći da je po više točki superioran drugome.

i kao što sam već nekoliko puta ponovio, a očito puno vas tu ne zna čitati, evo u capsu i ispričavam se u naprijed..

ARTY JE BIO OP I TREBALO GA JE NERFATI, ODNOSNO SMANJITI BROJ ARTICA PO PARTIJI, ALI JE PREVIŠE NERFAN/SYEBAN..

za sve one koji se nadaju totalnom istrijebljenju artyja, ja ću reći da su newbovi i da ne znaju niti igrati niti takticirati.. arty je na dobrom dijelu mapa ne potrebna, nego NEOPHODNA KOMPONENTA..

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 17:52 (nine).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vise ovdje aktivnih clanova nego na balkanskom forumu xD

moze li mi netko pomoci , nesto sam zeznuo sa igrom i reko da napravim unistall i ponovo je instaliram...i bas kad kliknu unistall sjeti se da nisam izvukao ss-ove (sigurno jedno 500 komada ) ...postoji li nacin da se vrate ti ss-ovi nekim programom ?

pitao sam vec na wot-ovom forumu i tu negdje , ali nisam dobio odgovor :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozete mi preporuciti dali da stedim za KV-2 ili KV-3?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 15:22 (AdvancedMiner).

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

moze li mi netko pomoci , nesto sam zeznuo sa igrom i reko da napravim unistall i ponovo je instaliram...i bas kad kliknu unistall sjeti se da nisam izvukao ss-ove (sigurno jedno 500 komada ) ...postoji li nacin da se vrate ti ss-ovi nekim programom ?

postoji šansa ako nisi puno pisao/brisao po disku... znači ako si to maloprije napravio i nisi još instalirao igru, 100% možeš..

probaj easeus data recovery, file scavenger i sl..

15 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam nista dirao upravo zbog toga...ja sam probao sa 2 programa , ali nisam uspio...evo sad cu probati sa ta 2 nadam se da ce moci :)

hvala puno na brzom odgovoru +1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj easeus si probaj naći, jbg nije freeware niti jedan {#} skeniranje će ti duže potrajati, ali garantiram za njega da odradi vrhunski posel {#}

BTW slička {#} zapravo jako metaforična koliko god je smiješna..

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ga skenira , i vec sam medju ovim slicicama vidio jednu od wota :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

U wotu T-28 ima jaci top od nekih tenkova tier VI a T-28 je tierIV.Nerazumim zasto???

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Što volim ove rookie idiote one shot sa S-51 i odmah me reportaju.Ne mogu da vjerujem.{#}

Ovo je zemlja mojih snova,ovo je nebo puno zvijezda.Leti se i bez aviona,let iznad kukavičjeg gnjezda...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
_DuX_91 kaže...

Mislim da se čak "screenshot" i "replays" mape ne brišu nakon deinstalacije igre. Jesi li provjerio nakon deinstalacije jesu li te mape ostale ili si odmah pomislio da ih nema, pa nisi provjeravao?

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nine kaže...

@g12356

prosjek 500dmg-a sa t5 artyjem? mora da si ponosan na to nedostižno dostignuće  {#}

prije patcha nisam bio zadovoljan sa manje od 1000,ali nije poanta u tome,poanta je u tome da je nakon patcha arty napokon nerfan na ono šta je oduvijek trebao biti,drugim riječima,igra je sada u balansu.Dosta mi je i bitaka koje odlučuje arty.

A i kao što sam rekao,imam svega 3% svojih bitaka u artiljerijama stoga...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:45 (g12356).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jesi li npr. sa KV1 zadovoljan sa 500 dmg-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jesi li npr. sa KV1 zadovoljan sa 500 dmg-a?

Ovisi ako ga nisam ni puno primio,nije to super bitka ali je upravo tu negdje između dobre i loše bitke,vjerojatno sam samo preoprezno igrao,nijanse odlučuju.Ali kv1 nije artiljerija pa ga nebi trebalo uspoređivati.A i kv1 je osim at2 vjerojatno najjači tier 5 šta se tiče borbe 1 na 1.To je kao uspoređivati t29 sa bilo čime drugim u tieru 7(osim možda tigera p).

Velim imam svega 3% bitaka sa artiljerijama,vjerojatno imam više bitaka sa lightovima,tako da nisam neki stručnjak za artiljeriju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:52 (g12356).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ah bilo je lijepih dana sa artyjem (25% odigranih borbi).Najdraži S-51 sa vojim 203mm.

Ovo je zemlja mojih snova,ovo je nebo puno zvijezda.Leti se i bez aviona,let iznad kukavičjeg gnjezda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
began kaže...

Ovaj is7 je neprikosnoven kad je lower plate skriven{#}

Može replay?

Evo replay

http://wotreplays.com/site/download/236718?secret=945aa6635a302df5b123afaa9fc0843c

16 godina
nine kaže...
Anti-fa kaže...

ako si hulldown, znači da si u većini slučajeva iza nekog brda.. ako gađaš iza brda sa artyjem, aim ti se trostruko produži.

sekunde trebaju da granata artice doleti.. znači osim ako te arty baš ne čeka na tom spotu, nije te mogao u sekundama skuriti. ne znam za tebe, ali ja se obično povučem nakon šuta, i to ne ravno nego čak i često probam napraviti nepredvidivi potez.. onaj tko igra hulldown sjedeći na jednom mjestu, ne zna igrati a upravo takvima se sada daje šansa da svojim newbnessom dominiraju. također postoje pozicije gdje te u hulldownu ne može artica dograbiti, tako da ti teorija ne drži vodu..

uostalom pripovjedaš kao da je svaki tenk čekalo barem 8 artyja spremno da izviri.. daj ne k*njaj, ako si se uzastopno izlagao i bio spottan naravno da je arty čekao da te okine.. to će uvijek tako biti.. ako pričekaš malo, arty će se prebaciti na drugi target i onda si barem neko vrijeme opet siguran..

a što se tiče ostalih prednosti, pa poanta je da ih nema.. hulldown teoretska neuništivost je ogromna prednost sama po sebi.

uzmi t29, is i tiger.. koje su prednosti is-a i tigera u odnosu na t29? svaki ima ono nešto što ga ističe..

ili t32, tiger 2 i is3.. svaki ima svoju svrhu i za ni jednog ne mogu reći da je po više točki superioran drugome.

i kao što sam već nekoliko puta ponovio, a očito puno vas tu ne zna čitati, evo u capsu i ispričavam se u naprijed..

ARTY JE BIO OP I TREBALO GA JE NERFATI, ODNOSNO SMANJITI BROJ ARTICA PO PARTIJI, ALI JE PREVIŠE NERFAN/SYEBAN..

za sve one koji se nadaju totalnom istrijebljenju artyja, ja ću reći da su newbovi i da ne znaju niti igrati niti takticirati.. arty je na dobrom dijelu mapa ne potrebna, nego NEOPHODNA KOMPONENTA..

Ja igram agresivno tako da sam 90% slučajeva u opasnosti,ja kanpam jedino u td-u i to ne u svima.

Meni arty u randomu ne treba jer ionako nemogu nikad računat na njih.

I sada konačno mogu igrat onako kako meni paše.

Sve to nine što si rekao stoji ali kad ti cjeli tim kanpa zbog arty-a,ja radim nešto i onda više manje svi pucaju po meni jer sam jedini izvan baze.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 21:58 (Anti-fa).
15 godina
postoji mogućnost da kompletno skinem armor sa su-152 i koristim ga kao skauta, pošto mu ionako ništa ne znači? obožavam dok me t4 probije
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi da li mislite da je kv-2 jedan od najboljih teknova u igri (uz su-85b, t 29, m8a1 i stuga)? nevjerojatan tenk, super zabavan, nema grinda (5k) i ne smetaju mu tier 8 bitke!!!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice