World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hm da ako je bočno okrenut...frontalno jedina nada je da ga gadas izmedu kupole i hulla....

A evo sad igrao sa tigerom p kv 1s 4 puta za redom kritical hit 0 dmg....i dakako mene su unistili bez imalo muke kao imam 200 frontalno a kv1-s probija kao nož ko maslo....sad ne znam bili se smija nervira ili koristi gold ammo jer mi je sad skocio  tlak.....

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo kad ti je mrsko guglat {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@horatio

na ovakve pritužbe postoji samo jedan primjeren odgovor.. L2P {#} ako sa tigerom nemreš probiti KV1 ili KV1-sport, ili ne znaš gađati, ili ekstremno nemaš sreće.. prije da je prvo {#} FFS tiger buši IS3 ko sir ako znaš gađati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jel se još tko osim mene voli zabavljati sa KV-2 :P

Nema mi dražeg nego kad nekoga one-shootam sa 700+ hp-a uf {#}

WordPress ❤

6 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Horatio_Hornblower kaže...

Mrzima ali stvarnomrzin op kv1 i kv 1s....sa tigerom p imam problem ga unistit...Mislin nerealno je da kv 1 je tako dobro oklopljen da u stug3 sa izvarednim topom mi 50% shootova bounca ...I btw nisam noob nego stvarno me zivcira jer tenk ko da ima armor lvl 9...A onaj posrani top od kv 1 s neću ni komentirat sve do 350 hp ( 5 klasa td)   one shoot...Ko neprecizan je a lik me skinuo preko cile mape u kampinovki dok ja sam imao 2 misteriozno nestala promašaja iako je bio full lockan....da da kv 1s nema armor ali 350 dmg je prepre vise za lvl 6....

Problem sa kv1,odnosno sa svim kv tenkovima je slijedeći : ako na veću udaljenost ciljaš lower plate ili onu "traku"di se nalazi vozačevo okno i mašinka,neka shell malo zaluta gore ili dole pogodi onaj skošeni dio koji je autoding zona dingat ćeš.

Što se tiče kv1s ili kako ga neki zovu "kv1 sport" mislim da slika govori tisuću riječi.

90% partija je solo i tenk nije još ni vidio company.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 17:18 (Anti-fa).
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Bio je odlican sa Heat dok ih nisu makli sad u 8.6,ove apcr jesu gold ali opet slabo probivaju,130mm u usporedbi sa 200mm Heat.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Isplati li se dati 15500 exp za novi gun na T 34 85.

Sad sam na 85 mm ZiS S-53,a taj novi je 85 mm D5T-85BM???

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
raptor22 kaže...
OriginalEXE kaže...

Bio je odlican sa Heat dok ih nisu makli sad u 8.6,ove apcr jesu gold ali opet slabo probivaju,130mm u usporedbi sa 200mm Heat.

To je da, dosta puta dingam ali sva sreća igra je puna noobova koji daju bok samo tako pa zabava ne izostaje.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Isplati li se dati 15500 exp za novi gun na T 34 85.

Sad sam na 85 mm ZiS S-53,a taj novi je 85 mm D5T-85BM???

Pa naravno,to ce ti bit top gun na slijedecem tenku T-43,samo ovisi oces ga istrazivat na t-34/85 ili na T-43,kako os,ja bi ti preporucio sad{#}

14 godina
World of Tanks

Brutalan tenk!!!!

6357 DMG

Victory!
Battle: Ensk 24. lipnja 2013. 19:36:35
Vehicle: E-100
Experience received: 3.104 (x2)
Credits received: 92.708
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

kad se puca premium ammo onda je svaki odlican...

Moj PC  
9 6 hvala 0
14 godina
Shaka111 kaže...

kad se puca premium ammo onda je svaki odlican...

da je barem tako...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
World of Tanks

Znaci niko nema problem sa zamrzavanjem igre?

Probao sam i sve settingse na low al ne pomaze nista... Dal bi mogao to bit problem pregrijavanje grafe ili proca? Probao sam AC 3 al nemam tih problema...

Evo drago mi je da sam opet kupio ovo malog natrag. Tenkic radi cuda. Bolji je za farmanje kredita od smrdljivog type-a.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ako vam fali para uzmite si Matildu jer tenk je strava(za farmanje)

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jesu ok borbe s obzirom da igram 1 tjedan?

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Koji da uzmem?

37 KV-1S
0 T-150
5 KV-2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Zamolio bih tko je u mogucnosti da mi napravi jednu malu uslugu vezano za gold neka se javi...Usluga mi treba veceras pa eto neka se javi dobrovoljac...Hvala puno...

TL-za zahvalu klikni hvala
14 godina
Tomo53nja kaže...

Zamolio bih tko je u mogucnosti da mi napravi jednu malu uslugu vezano za gold neka se javi...Usluga mi treba veceras pa eto neka se javi dobrovoljac...Hvala puno...

Šalji privatnu.

WordPress ❤
15 godina
World of Tanks

Koje je ova igra prokleto smeće. Kupim E50-M, da bi ušao u igru i nabasao na BatChata...hebali ih autoloaderi...ne znam kako to može biti fer....da bar ima neko smeće od topa...ali ne, svaku probije di se sjeti...-.-"

Idiotizam.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

11 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

lol ovaj kv1s je fakat pre op govance!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 0:11 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova pila u garazi i moja treca partija{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Zaja kaže...

AHAHAHHHA ko sladoled na štapiću na šasiji tenka htio sam reći jako ružan tenk, ali dobar armor.

15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

AHAHAHHHA ko sladoled na štapiću na šasiji tenka htio sam reći jako ružan tenk, ali dobar armor.

Nikakav armor, kad ga sretnem i ne nišanim posebno jer prolazi di god ga pogodim.

17 godina
World of Tanks

Off topic ali vecina ce se prepoznati ovdje {#}

http://www.show.hr/poster/sto-nas-je-naucilo-da-zivot-nije-fer/

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Lako se drugima zajebavati dok prva dvojica nešto i delaju {#}

6 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Isus Bog..posada ti je bolesna {#}

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

nije loše, samo se fokusiraj da radiš što više dmg-a.. ne znam koliko si skužio mehaniku igre u tjedan dana, ali s obzirom da si već na KV1, mislim da bi ti bilo dobro proučiti weakspotove tenkova.

možeš početi na wotdb.info .. nađi tenk koji te zanima, klikni ga i na dnu imaš voulnerability. (note: nije istaknut za sve low tier tenkove)

na većini tenkova su dosta slični weakspotovi, ali ima i iznimki i puno će ti pomoći kada budeš znao gdje gađati.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
nine kaže...
Del_Boy97 kaže...

nije loše, samo se fokusiraj da radiš što više dmg-a.. ne znam koliko si skužio mehaniku igre u tjedan dana, ali s obzirom da si već na KV1, mislim da bi ti bilo dobro proučiti weakspotove tenkova.

možeš početi na wotdb.info .. nađi tenk koji te zanima, klikni ga i na dnu imaš voulnerability. (note: nije istaknut za sve low tier tenkove)

na većini tenkova su dosta slični weakspotovi, ali ima i iznimki i puno će ti pomoći kada budeš znao gdje gađati.

Pa imam mod koji mi pokazuje weakspotove pa mi je lakše

15 godina
World of Tanks

Jedna sa tiger P

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da znam da treba l2p ali toliko su kv1 i kv 1s op da to jednostavno prelazi granice dobrog ukusa ....Jbg ja igram najčešće sa štugom najbolji mi je tenk u igrici ali brate mili kad vidim churchila t1 ili bilo sto 5 klase sav sam sretan jer sljedi busenje a onog kv 1 50 % je critical hitova 0 dmg...a kv 1 s top sam već komentira da je tako nepravedan bilo bi mi jasno da je HE ali ono njemci u tom rangu na vk 3601 h i 3001 p i jgpz 4 imaju short 88 lol toliko o balansu i svemu....

Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice