World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
hummer0 kaže...

Jel mi neko može reći za droping skills imam 3 skilla treći mi je 78% sixsense jednog od ova dva prije bi maknuo i ostavio 6sense jel to moguće ili se samo zadnji može maknuti u ovom slučaju 6sense?  fala na odgovoru

ne znam za druge,ali je te k vragu nisam skužil niti jedne jedine riječi,kaj bi maknul,a kaj ostavil?

EDIT: u biti skužil sam sad kaj pitaš,kad dropaš skilove dropaju ti se svi,znači u tvom slučaju sva tri ti idu na nulu,ali sam za golde ih možeš vratiti na isti postotak na kojem su bili,možeš i sam videti kad stisneš onaj gumbić drop pokazalo ti se bude kolko bi ti postototak iznosil ako ih nebi za golde vračal na isto.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 18:52 (jura).
15 godina
DrNasty kaže...

Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.

Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.

Jučer odem malo igrati, odigram 6 partija, 5 poraza i jedan draw, reko dosta.

Malo se strpi i nadogradi ga, kasnije postane zvijer. Nije nešto brži ali ipak postane mobilniji. Ali 21cm top...neki dan sam oneshottao IS7 odmah na početku bitke. Moš mislit kakve sam čestitke dobvao na chatu od vlasnika tog IS7. Sada nakon patcha eto jedino malo neprecizniji, ali i nije toliko koliko sam mislio da će biti. A pošto mi fali 40k bodova do GWE onda idem do kraja.

12 godina
neaktivan
World of Tanks
Pozdrav ljudi,uzeo sam superpershinga nedavno i zanima me koja je najbolja taktika s njim!ici prvi,biti podrska,snajper ili...top je slab sto vec svi znaju i iz daljine ne moze probit nista,dal je onda najbolje s njim igrat kao s nekim teskim tenkom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robyvk24 kaže...
Pozdrav ljudi,uzeo sam superpershinga nedavno i zanima me koja je najbolja taktika s njim!ici prvi,biti podrska,snajper ili...top je slab sto vec svi znaju i iz daljine ne moze probit nista,dal je onda najbolje s njim igrat kao s nekim teskim tenkom?

Stisni r 3 puta i možda stigneš na vrijeme u bitku.To ti je najbolja taktika.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Ma spor je totalno da!medium al trom previse!armor je ok al probuse me svejedno bez problema neki jaci tenkovi,trebali bi ga il ubrzat il pojacat top,do sad sam najvise igro na nacin da se prikrpim uz neki jaci teski tenk i lagano uz njega!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
St0ka kaže...
DrNasty kaže...

Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.

Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.

Malo se strpi i nadogradi ga, kasnije postane zvijer. Nije nešto brži ali ipak postane mobilniji. Ali 21cm top...neki dan sam oneshottao IS7 odmah na početku bitke. Moš mislit kakve sam čestitke dobvao na chatu od vlasnika tog IS7. Sada nakon patcha eto jedino malo neprecizniji, ali i nije toliko koliko sam mislio da će biti. A pošto mi fali 40k bodova do GWE onda idem do kraja.

Odigrao par igara od patcha s gwT i nije tako loše. Prvi meč odmah oneshotao t28 prot. Meni fali još stotinjak tisuća, ne žurim igra dnevno u njemu, pomalo. Igram hummela dosta koja zvijerčina je to bila, sad ipak malo teže ide znam i dingat  od čega ponorim {#}

15 godina
hummer0 kaže...

Jel mi neko može reći za droping skills imam 3 skilla treći mi je 78% sixsense jednog od ova dva prije bi maknuo i ostavio 6sense jel to moguće ili se samo zadnji može maknuti u ovom slučaju 6sense?  fala na odgovoru

koji si ti biser{#}

resetiraj za creditse,uzmi 6th sense, ono prvo kaj imas i repair zadnji

inace se cim dodjes na 40-45% drugog skilla reset napravi i uzmes neki perk

citaj malo razliku skilova i perkova

wiki ftw {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...jednu pomoć molim.....imam 4K zlata i kupio bih si jeki premium u skladu s mogućnostima. kojeg da uzmem, tj koji mi u tom rangu donodi najviše zarade...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

This tank is amazing :) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

...jednu pomoć molim.....imam 4K zlata i kupio bih si jeki premium u skladu s mogućnostima. kojeg da uzmem, tj koji mi u tom rangu donodi najviše zarade...

Su-100Y,daleko najbolji,kosta 3250 golda a zarada je odlicna.

12 godina
neaktivan
Upravo tako ,Su-100Y nemres fulati.
16 godina
robyvk24 kaže...

S njim nastoj ne biti sam ili pokušaj iz pozadine gađati, ali s obzirom na top, ipak budi na srednjoj udaljenosti i ciljaj slabe točke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 21:54 (Izzy).
14 godina
ED63 kaže...
hummer0 kaže...

koji si ti biser{#}

resetiraj za creditse,uzmi 6th sense, ono prvo kaj imas i repair zadnji

inace se cim dodjes na 40-45% drugog skilla reset napravi i uzmes neki perk

citaj malo razliku skilova i perkova

wiki ftw {#}

O Bože dragi koji si ti napuhanko. To sam izabrao još kad sam počinjao igrati nisam imao pojma kaj biram sad bi tu posadu prebacio na drugi tenk, ali sporo mi se puni 3 perk pa sam htio resetirati da mi 6sense bude 2. perk da ga prije dobijem oprostite vaša visosti (napuhanko) što sam postavio tako priprosto pitanje, ali ipak hvala na odgovoru.

P.S: Jura fala na odgovoru

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:35 (hummer0).
17 godina
St0ka kaže...
DrNasty kaže...

ja imam dojam da mi je postao gw precizniji, doduše sa njim nikad nečekam da mi se ciljnik full skupi 1-2 sec prije max suženog ciljnika opucam, ali otom potom. ugl. sad mi je malo veći gušt igrati čisto zbog toga ako imaš dobru partiju bude i xp zadovoljavajući a prije patcha lol katastrofa da se popneš na trepavice mizerija od xp-a. uskoro gw-e ovim tempom pada:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
World of Tanks

I kako da ja sad pogodim tenk s tolikim nišanom????  Skroz skupim nišan i sve jedno je dužine 4 tenks! {#}{#}

GW tiger GW tiger
GW tiger GW tiger
lorr. 155 50 lorr. 155 50
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovu sa IS-7 je odigrao brat, a ovu sa T-54 ja. I to nakon 4 poraza (T-54) je uletjela dobra partija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

{#}

Replay

Da me nije retardirani E100 opalio za 850 svasta se moglo desiti...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Peacekeeper kaže...

I kako da ja sad pogodim tenk s tolikim nišanom????  Skroz skupim nišan i sve jedno je dužine 4 tenks! {#}{#}

Ako se ja sa grilletom ne žalim i ako imaš koliko toliko istreniranog gunnera shotovi ti uglavnom budu išli u sredinu.

Nitko nikoga ne sili da igra artiljeriju.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 0:42 (g12356).
17 godina
Intel&ATI kaže...

{#}

Replay

Zato ja ne volim te top tierove... jedan random shot i u k*rcu si... ili je E-100 ili arty ili OP TD-ovi što skidaju ili za pola hp-a ili one shot u slučaju britanskog smeća... već me par puta one shotal u IS-8...

Btw, dobro odigrano, al istini za volju, nisi se baš pomučil... sad kad je samo 1 arty u tier 10 i to ne top tier arty poprilično je sigurno vozikat se po polju... haha, al za ovog retardiranog kako kažeš si donekle sam kriv jer si izletio tak neoprezno, iako je i malo glupo da je toliki tenk nevidljiv odmah ispred tebe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 4:42 (Unimatrix 007).
17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj MM je pobudalio od patcha, nama ubaci tier X, a njima ne. LOL

(jes da je ukupni zbir bodova tu negdje za timove, al opet...)

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

MM je nakon peča sranje...juče partija u mom timu 3 T9 tenka a u njihovom 6 t9 tenkova...sad još više jedva čekam brodiće...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sinoc kupim AC Mle 48 pa ako netko ima nekih savjeta da podijeli bio bih zahvalan {#}

Juce napokon i ja odlucim da isprobam hummela sada kada je tier VI i moram piznati da mi se sada vise svidja nego prije {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

{#}

Replay

Zato ja ne volim te top tierove... jedan random shot i u k*rcu si... ili je E-100 ili arty ili OP TD-ovi što skidaju ili za pola hp-a ili one shot u slučaju britanskog smeća... već me par puta one shotal u IS-8...

Btw, dobro odigrano, al istini za volju, nisi se baš pomučil... sad kad je samo 1 arty u tier 10 i to ne top tier arty poprilično je sigurno vozikat se po polju... haha, al za ovog retardiranog kako kažeš si donekle sam kriv jer si izletio tak neoprezno, iako je i malo glupo da je toliki tenk nevidljiv odmah ispred tebe...

Istina za ovo kaj velis, ali jbg nisam ocekivao da ce tamo iza ugla cucati E100, vidio sam da je taj e75 na malom healthu pa sam ga pokusao rijesiti i bam

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

MM je nakon peča sranje...juče partija u mom timu 3 T9 tenka a u njihovom 6 t9 tenkova...sad još više jedva čekam brodiće...

Pa MM je uvijek bio sranje i ostat će,jer ovi iz wg su invalidi,npr;mi imamo kao što si naveo 3 a oni 6 T9,a nam od toga su 2 sa stock gun-ovimam,a njima samo 1,i recite vi meni kako cemo mi pobijedit,nikako.Jos kad se zareda 10-15 takvih i kad bude krcato siemkama,covik jednostavno poludi,ispali na živce,razbije tipku miša pa nekad i ekran baci u ništa masu potrošenog vremena i novca,ja sam pokušava bit 100 puta normalan ali nikad nisam uspio{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ei,ljudi,nisu zatvorili test server za 0.8.6,upravo sam bez problema ušao u njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što, to nisi znao? Brat i ja već zadnjih par dana igramo na njemu. Igrali smo prije izlaska zakrpe i sada nakon.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ne,mislio sam da se inače zatvara na dan izlaska zakrpe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

?

8 D. Max
11 SU-100

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mrzima ali stvarnomrzin op kv1 i kv 1s....sa tigerom p imam problem ga unistit...Mislin nerealno je da kv 1 je tako dobro oklopljen da u stug3 sa izvarednim topom mi 50% shootova bounca ...I btw nisam noob nego stvarno me zivcira jer tenk ko da ima armor lvl 9...A onaj posrani top od kv 1 s neću ni komentirat sve do 350 hp ( 5 klasa td)  one shoot...Ko neprecizan je a lik me skinuo preko cile mape u kampinovki dok ja sam imao 2 misteriozno nestala promašaja iako je bio full lockan....da da kv 1s nema armor ali 350 dmg je prepre vise za lvl 6....

Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Mrzima ali stvarnomrzin op kv1 i kv 1s....sa tigerom p imam problem ga unistit...Mislin nerealno je da kv 1 je tako dobro oklopljen da u stug3 sa izvarednim topom mi 50% shootova bounca ...I btw nisam noob nego stvarno me zivcira jer tenk ko da ima armor lvl 9...A onaj posrani top od kv 1 s neću ni komentirat sve do 350 hp ( 5 klasa td)  one shoot...Ko neprecizan je a lik me skinuo preko cile mape u kampinovki dok ja sam imao 2 misteriozno nestala promašaja iako je bio full lockan....da da kv 1s nema armor ali 350 dmg je prepre vise za lvl 6....

Hmmmmm meni sa stugom nikada nije bio problem probiti KV1 dokle god te ne spota {#}

Inace sa ovim promjenama preciznosti u 8.6 najvise su profitirali Rusi. IS6 sada cuda cini {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice