World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

strašno me zanimalo šta taj brije, pa rekoh idem upisati u translate {#} nasty nasty looking for boy? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
nine kaže...

strašno me zanimalo šta taj brije, pa rekoh idem upisati u translate {#} nasty nasty looking for boy? {#}

:D

Ili oni traže ''dječaka'' kod mene? Dam im jednog jednookog :D

16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Pozdrav,cijenjeni tenkisti forumaši!

Pošto sam u prošlom postu vezanom za rekrutiranje u klanu dobio 3 palca gore a niti jednu jedinu poruku,bio sam duboko razočaran {#}.Zato postavljam ponovno u slučaju da je netko moj post promašio ili je bio prelijen poslat poruku {#}

Ovako...Klan Geronimo kratice [_GRO_] rekrutira nove članove.

Zašto Geronimo?Pa,Geronimo je bio neki tamo indijanac poglavica i veliki ratnik,te mi kao članovi klana preko našeg duhovnog vođe(commandera) zvanog zutigad svakodnevno dobivamo dozu poticaja,adrenalina,ohrabrenja i žestine te samim time postajemo veliki ratnici poput Geronima.Ako i vi želite osjetiti to isto,javite mi i već danas možete postati član perspektivnog,relativno mladog ali obećavajućeg klana Geronimo!

Čitam i mislim, wtf kakva je ovo sekta a ne klan...{#}

Tomo53nja kaže...
Ćoby kaže...

Pozdrav,cijenjeni tenkisti forumaši!

Posto ti nitko ne odgovara ja cu...Mislis da nema boljih hrvatskih klanova od vas??? Mislis da ce ljudi samo tako doci kod vas??? Vjeruj nije to samo tako...Kakvi su vam igraci kao sto su komandir,deputy komander iili terenski zapovjednici??? Koliko vas je sad u klanu???  Dalje...cilj rekrutacije nije samo zabava nego da se nauci igrat prije svega,da se nauci sto znaci rijec satnija,sto znaci rijec cw,sto znaci rijec strategija,sto znaci rijec slusat,poslije ide sve ovo ostalo sto si nabrojao...{#}

Zahtjev drugi....Imate toliko los program preko kojeg ide pricanje,dogovor i ostalo da ja prvi samo zbog zahtjeva 2 ne bi usao u klan,program je ako ga koristite malo duze,smece i puno je losiji od ts-a ako se pita i mene a i ostale bolje klanove u sto ce te se i vi uvjeriti kasnije...Na dalje bez vaseg raid calla ili ti ga tsa nema smisla igrat niti cw niti satnije a nekad ni platoon stoga ja prvi ne vidim neku profesionalnost ili ozbiljnost vaseg klana...{#}

No ako vec regrutirate neznam cemu stalna reklamacija klana??? ocito niste jos toliko dobri da bi ljudi dosli odmah prvi pozivom u klan...Treba jos igre strpljenja i iskustva da bi ljudi poceli odmah dolaziti...Valjda si svjestan toga da nasih klanova ima previse i da je stvaranje novih klanova cista za.ebancija i da se s tim nece postici nista,a igraci ce postajat losiji umjesto bolji...{#}

Najviše volim ove što igru shvataju preozbiljno...Mislim ti ne bi ušao u klan zbog .ebenog chat programa...šta reći, koju posluku porati. Ja sam u klanu,momci su većinom iz mog grada ali ima ih i iz drugih balkanskih zemalja, svi smo otprilike tu sa godištem. Niko te ne tjera niti da si online u određeno vrijeme, da igraš cw ili satnije, jer na prvom mjestu je zabava i opuštanje. Jbt pa svi imamo dovoljno problema u rl zar i još wot treba da mi bude obaveza. Nekad dodjem online čisto radi šprdnje u chatu. Imam par likova s kojima igram platoon...odigram sat, sat i po dnevno i onda idem sa ženom se družiti. Solo ne igram u zadnje vrijeme jer solirati wot je čista igra živaca...

15 godina
World of Tanks

Mislim da vam ne treba veća preporuka premium tenka od ovog screenshota...uzmite u obzir da i ja nisam neki igrač..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I šta da čovjek kaže na ihiote koji te popljuju dok igraš arty,i koji okrive arty na kraju igre. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A ne nisi! Što je onda za tebe "neki igrač"?

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

A to ti tako kad imaju odlican skor kazu da nisu bas "neki igraci",ustvari da jesu bio bi skor jedno 3X bolji,{#}

15 godina
Izzy kaže...

Pa deda recimo...Smijeh

16 godina

Ti si iznadprosječni igrač, samo što se ne hvališ i to je dodatan plus!

13 godina
protjeran
malina22 kaže...

Najviše volim ove što igru shvataju preozbiljno...Mislim ti ne bi ušao u klan zbog .ebenog chat programa...šta reći, koju posluku porati. Ja sam u klanu,momci su većinom iz mog grada ali ima ih i iz drugih balkanskih zemalja, svi smo otprilike tu sa godištem. Niko te ne tjera niti da si online u određeno vrijeme, da igraš cw ili satnije, jer na prvom mjestu je zabava i opuštanje. Jbt pa svi imamo dovoljno problema u rl zar i još wot treba da mi bude obaveza. Nekad dodjem online čisto radi šprdnje u chatu. Imam par likova s kojima igram platoon...odigram sat, sat i po dnevno i onda idem sa ženom se družiti. Solo ne igram u zadnje vrijeme jer solirati wot je čista igra živaca...

nauci skracivat citate da ne citma opet svoju i ostale tude price 2 puta...{#} Druga ja ne shvacam igru ozbiljno,sasvim jedan prosjecni igrac koji voli zabavu ali voli i dozu ozbiljnosti kad je mora bit a u nekim klanovima je neces vidjet...Pa meni nista ne znaci kada su satniji,cwu se igra na slijepo i ili je.eni raid call prekida,niti cujes onoga tko vodi,niti cujes nekog drugog koji je nesto odspotao niti nista tako da ako si ikada koristio raid call znas o cem pricam ali to da ne bi usao je vise bilo metaforicki...{#} E vidis majstore moj da je velika razlika moga i tvoga klana jer su kod nas clanovi samo iz Hrvatske ( ne da ne volimo druge balkanske igrace ali je tako kako je i sada su kod ns samo ljudi iz lijepe nase) sto u jednu ruku znaci da smo dobar klan koji moze opstati samo sa domacim igracima gdje nema ekipe iz drugih balkanskih zemalja...Gle zabava i opustanja svakako ali i ozbiljnosti treba imat nekad i malo vise,bas zbog te neoszbiljnosti stalno nicu neki novi domaci klanovi gdje zapovjednik ima 2 k bitki,zamjenik 1.5 k i oni okupljaju igrace,mislim koji je smisao,tako igraci kako sam rekao samo propadaju nikako ne napreduju a neki bi htjeli se mrdnut sa 0 mozda...Ne mora biti obaveza niti te netko tjera da ti to bude obaveza ali kao sto sam rekao nije klan kao klan samo za zabavu i zajebanciju,po tome ispada da klan iskoristavas samo za platoonjanje i uzivanje i zabavu a ne pridonosis klanu aposlutno nista,sto znaci u jednu ruku da  si jednom nogom van a jednom unutar klana tj.jednim dupetom bi na 2 stolice, i po tome neznam zasto se trazi klan,prelosi timovi pa u randomu ne mozes sam nista napravit? e pa octio je tako jer si i to sad i rekao...Sto se tice igre zivaca malo je ali ako se malo usredotocis na igru,pa i tih sat do 2 sta odigras,vjeruj ti u randomu nekad mozes dosta napraviti a bome i presudit partiju tako da neznam o cem pricas,osim toga nisi svaki put u losem timu...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
14 godina
Tomo53nja kaže...
malina22 kaže...

nauci skracivat citate da ne citma opet svoju i ostale tude price 2 puta...{#} Druga ja ne shvacam igru ozbiljno,sasvim jedan prosjecni igrac koji voli zabavu ali voli i dozu ozbiljnosti kad je mora bit a u nekim klanovima je neces vidjet...Pa meni nista ne znaci kada su satniji,cwu se igra na slijepo i ili je.eni raid call prekida,niti cujes onoga tko vodi,niti cujes nekog drugog koji je nesto odspotao niti nista tako da ako si ikada koristio raid call znas o cem pricam ali to da ne bi usao je vise bilo metaforicki...{#} E vidis majstore moj da je velika razlika moga i tvoga klana jer su kod nas clanovi samo iz Hrvatske ( ne da ne volimo druge balkanske igrace ali je tako kako je i sada su kod ns samo ljudi iz lijepe nase) sto u jednu ruku znaci da smo dobar klan koji moze opstati samo sa domacim igracima gdje nema ekipe iz drugih balkanskih zemalja...Gle zabava i opustanja svakako ali i ozbiljnosti treba imat nekad i malo vise,bas zbog te neoszbiljnosti stalno nicu neki novi domaci klanovi gdje zapovjednik ima 2 k bitki,zamjenik 1.5 k i oni okupljaju igrace,mislim koji je smisao,tako igraci kako sam rekao samo propadaju nikako ne napreduju a neki bi htjeli se mrdnut sa 0 mozda...Ne mora biti obaveza niti te netko tjera da ti to bude obaveza ali kao sto sam rekao nije klan kao klan samo za zabavu i zajebanciju,po tome ispada da klan iskoristavas samo za platoonjanje i uzivanje i zabavu a ne pridonosis klanu aposlutno nista,sto znaci u jednu ruku da  si jednom nogom van a jednom unutar klana tj.jednim dupetom bi na 2 stolice, i po tome neznam zasto se trazi klan,prelosi timovi pa u randomu ne mozes sam nista napravit? e pa octio je tako jer si i to sad i rekao...Sto se tice igre zivaca malo je ali ako se malo usredotocis na igru,pa i tih sat do 2 sta odigras,vjeruj ti u randomu nekad mozes dosta napraviti a bome i presudit partiju tako da neznam o cem pricas,osim toga nisi svaki put u losem timu...{#}

Zapovjednik našeg klana ima preko 10k bitki,zamjenik nešto manje...tako da klan nije osnovan iz sprdnje...nekolicina glavnih se međusobno poznaje i atmosfera je odlična

A što se tiče randoma...istina je da se može puno toga sam napravit,čak sam i previše puta morao sam nešto napravit da izvučemo pobjedu,ali zar nije ugodnije kad imaš 1-2 igrača koji će biti uz tebe i na koje se možeš osloniti...bolje nego da imaš pored sebe debila kojeg će stisnut i odjurit će u suicide rush ostavljajući te samog na flanku da te pojedu...nije isto

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Mislim da vam ne treba veća preporuka premium tenka od ovog screenshota...uzmite u obzir da i ja nisam neki igrač..

Tenk je zvijer. Dodo sam to još prije tjedan dana na friend listu ali nikako da te uhvatim online da bacimo neki platoon, dva SU-100Y u platoonu bi bila totalno OP.

potpisujem se
17 godina
h51ph kaže...
DamageHigh kaže...

Tenk je zvijer. Dodo sam to još prije tjedan dana na friend listu ali nikako da te uhvatim online da bacimo neki platoon, dva SU-100Y u platoonu bi bila totalno OP.

Zamisli tek tri {#}

14 godina
DamageHigh kaže...

Dobar rezultat, al tenk izgleda ko da ga je kremenko radio (ružan).

17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
DamageHigh kaže...

Damage šta ti je bilo sa prvim accountom?

15 godina
viskovic kaže...
DamageHigh kaže...

Živ i zdrav kod kolege Stolnika...;)

Prodao sam ga, ima preko godinu dana, nadobudno misleći kako nisam ovisnik...Belji se

15 godina
neaktivan

8.6 sutra dolazi.

17 godina
World of Tanks

For heavy tanks of more than 70 tons a super-heavy spall liner has been added with an additional absorption coefficient of 50%

hmm ovo će  biti  zanimljivo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
viskovic kaže...
DamageHigh kaže...

Živ i zdrav kod kolege Stolnika...;)

Prodao sam ga, ima preko godinu dana, nadobudno misleći kako nisam ovisnik...Belji se

da da lukavo care {#}

ili da citiram omiljenu mi kompaniju: "working as intended" {#}

p.s. nisam ni ja, samo igram 3-4 sata na dan, kupio laptop, pauziram i dan-dva ak treba, a mogu i prestat da ocu, BILO KAD ! (a necu {#})

al nisam ovisan, majkemi!

edit: sad sam ovo naso na emajlu

Dear Players,

We would like to thank you your participation in the 8.5 Strong Start Contest. However if you are reading this message, your reward is now available in your account. So try to spend your gold wisely commanders! Congratulations to the winners!!
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:26 (ED63).
17 godina
World of Tanks

mema mi jače kada critnem bočno lorr ili bchat.arty sa boka za 0 dmg sa 50m iz obj 286, jednostavno prekrasno.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se meni čini ili su ovi njemački tenkovi nekakav šrot ili što? Spori,skupi za popravit,i još k tomu top je baš nekako čudan. Ili sam ja samo loš? {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

Jel se meni čini ili su ovi njemački tenkovi nekakav šrot ili što? Spori,skupi za popravit,i još k tomu top je baš nekako čudan. Ili sam ja samo loš? {#}

Ti si samo loš {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:39 (Intel&ATI).
13 godina
protjeran
World of Tanks

Otključao sam churchil 1, pa me zanima koji top preporučate?

Jer sam do sada otključao 2, ugl... (vise štete napravim sa t-28)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Otključao sam churchil 1, pa me zanima koji top preporučate?

Jer sam do sada otključao 2, ugl... (vise štete napravim sa t-28)

zadnji,navikni se na mali damage kod britanaca,zadnji top na tieru IX tek vrijedi nekaj ovo ostalo po meni shit makar imaju mali reload

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
World of Tanks

ma ovi t5 prem su zakon:) posada za t32 ljepo napreduje.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:11 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jedna rekordna s KV5

Samo da smislim nešto ...
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ćoby kaže...

Zapovjednik našeg klana ima preko 10k bitki,zamjenik nešto manje...tako da klan nije osnovan iz sprdnje...nekolicina glavnih se međusobno poznaje i atmosfera je odlična

A što se tiče randoma...istina je da se može puno toga sam napravit,čak sam i previše puta morao sam nešto napravit da izvučemo pobjedu,ali zar nije ugodnije kad imaš 1-2 igrača koji će biti uz tebe i na koje se možeš osloniti...bolje nego da imaš pored sebe debila kojeg će stisnut i odjurit će u suicide rush ostavljajući te samog na flanku da te pojedu...nije isto

ma nisam ja mislio na vas klan,daleko od toga,nego kad dodu neka djecurlija osnuju klan i oni regrutiraju nove clanove,a broj borbi 2 k,eff 200 i on je faca...{#} je ugodnije ne naravno ali cilj klana nije samo da se igra u vodu,za to se da naci jedan frend ili poznanik recimo sa nekog foruma koji ce s tobom samarat u vodu,klan je po meni ipak nesto vise od toga...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 3:02 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...
Ćoby kaže...

ma nisam ja mislio na vas klan,daleko od toga,nego kad dodu neka djecurlija osnuju klan i oni regrutiraju nove clanove,a broj borbi 2000 k,eff 200 i on je faca...{#} je ugodnije ne naravno ali cilj klana nije samo da se igra u vodu,za to se da naci jedan frend ili poznanik recimo sa nekog foruma koji ce s tobom samarat u vodu,klan je po meni ipak nesto vise od toga...{#}

2 milijuna borbi? {#}{#}

WordPress ❤
13 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

2 milijuna borbi? {#}{#}

A tu negdje 2 milijuna manje vise,zavisi,ali bitno da je eff 200-500...{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 3:03 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice