Ahahahah :D A desi se jbg, loša sreća :D Netko će doduše bit sretan :D BTW i ja sam jutros bio od artya ammorackan 1850 tj. sve mi je skinuo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sinoc sat vremena pokusavao sa IS7 pokupit x5 ali uzalud iako sam znao napravit i po 4500 dmg-a
Danas krenem i 4 uzastopna poraza i aj reko jos jedna partija i odustajem i odmah na pocetku partije tracka me Leopard (govno malo brzo ) i zavrsi me jednom granatom T92 i naravno tu partiju smo dobili
Oko 2800 xp-a sa x5
Pozz svima ima li tko problem sa logiranjem?mogu igrati ali nemogu se logirati da ukucam bonus code
E ovo se zove duplanje,kad je počelo biti tjesno pucalo se je malo one vruće shellove u velike debele tenkove.
Nakon četiri poraza moram i ja malo xp pokupit.
Koji top imaš na njemu?
Da li se smijati ili plakati...onaj dio kad su me okružili protivnički tenkovi..
nego jesu li oni što mućkali ponovo sa 0 dmg šutevima?
lol a danas fakat svaka njubara se izvukla iz rupe i logala se na wot.
danas pobjeđuju timovi sa manje botova i afk genijalaca.
Jesu...maloprije...Tiger II bočno ispred mene na 50 metara i stoji trackan... kirurški precizno pucam u njega i ništa..0HP dmg...
Artija ko u priči 10 komada sve skupa....
Krmača u garaži
Imam Vent + Rammer.. što za treći Equipment?
Posada je na 100% prebačena s JagdTigera
Gun Drive
Gun Drive
Imam ToolBox + Coated Optics žutim kvačicama extra...al dobro budem izgrindao Gun Drive :)
Jesu...maloprije...Tiger II bočno ispred mene na 50 metara i stoji trackan... kirurški precizno pucam u njega i ništa..0HP dmg...
Artija ko u priči 10 komada sve skupa....
da, lol evo pokušavam sa obj 268 pokupiti x5 lol i nema šanse,ok nema frke sa t10-tkama ali od t7-9 katastrofa, pola šuteva mi nestane, 0dmg mi je ko dobro jutro znaš da dolazi u intervalima svaka 24h lol nevjerojatno.
kao da su pokušali niže tireve napraviti konkurentnijim lol pa je...u 0 dmg % na top topovima/tenkovima
Ovog ima samo u WOTu...
kako nešto veliko ko šleper, teško 190 tona može samo nestati iz vidokruga a nalazi se na 300 metara...
bem ti igru
ajmo korisnici super pere dali vam se čini da je posatao neprecizniji od zadnjega patcha? kao i korisnici d.maxa dali vam se čini da je 0 dmg praktički svaki 2 šut?
ajmo korisnici super pere dali vam se čini da je posatao neprecizniji od zadnjega patcha? kao i korisnici d.maxa dali vam se čini da je 0 dmg praktički svaki 2 šut?
Da je pero neprecizniji neznam,nisam bas previse uocio,sto se tice d.maxa da je svaki 2 sut 0 dmg nije,bar ne koliko ga ja igram...
Meni se top od početka koliko imam SP ne čini nešto precizan. A imam ga nešto manje od 2 mjeseca.
Meni super pero i dalje moćan, pucam uglavnom dok se krećem (jelda diskutabilno ako su SP kreće :D) i često iz arkadnog moda. Imam Vertikalni stabilizator još k tome, ventovlje također... Ne znam točno što imam na posadi ali moguće jedan od perkova za stabilnost. Iliti nisam primjetio da je neprecizan
E vidiš ja sam već mislio da me wot totalno doveo do ruba ludila i da se u siemka orgijanju smrti unutar prve 2 minute cijela igra pokvarila ali i meni se također činilo da su neke popularne tenkove nakon nekih patcheva "tiho"nerfali bez ikakvih najava, primjeri su mi Sherman Jumbo s kojim sam imao brdo mečeva i bio mi je omiljen tenk i zadnji primjer mi je Cromwell koji je "postao" malo neprecizniji sa onim Vickers HV-om, također ako me pamćenje služi Vk3601 koji je imao super precizan snajperski top je od jednom magično postao precizan ko slijepa baba.
Sada neznam dali je bilo u kojem patchu nerf tih Kwk topova za VK tier 6 tenkove ali je taj zadnji top prije bio jako precizan i dosta je probijao pa je od jednom samo počeo samo failat, kao i Sherman Jumbo sa onom svojom ludom strojnicom sa 2.5 sec reloada.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu oko tih "tihih i nepostojećih" nerfova koji nisu dokumentirani u patch notesima kako inače znaju bit promjene najavljene.
My new best frend
Prva partija sa njom
kad si na vrhu u igri uglavno se oneshota loooool
tir 8 na popustu je 1.7 milja u prosjeku (sa 2.5)
tir 7 prodam za 700k u prosjeku
prelazak na tir 8 me kosta 1 milju komad-u prosjeku... neprocjenjivo
jos i oprema i posada na popustu...
roll out
sad se samo treba odreci zivota do utorak ujutro i imam 10 tir 8 tenkova...
My new best frend
Prva partija sa njom
Ja i jos jedan prijatelj imamo je od prosle godine, i mogu ti reci da je jedna od najboljih ulaganja u wot....nas dva kad upadnemo sa reloadom od 8 sec i u platun...tko je trakan gotov je:D
koji od skillova na slici na t 50-2, a koji na is-3?
Na IS-3 bih ja stavio mokro spremište, nabijač i oklop.
jučer kupio t32, 6. partija ace tanker bum stavio ss-ove kad dođem doma, jučer nisam stigao
i da... prva kupola je fking koma
BTW meni vikend uopće nije bio loš, iako u se u chatu stalno netko žalio.. WR preko 57% ef oko 1680
najbolji su mi oni sa 800ef-a koji plaču i viču drugima uninstal game, fcking newbs go play tetris lemmings itd itd..
t32 je meni super tenk, sad gledam m103 na wotdb i malo sam se razocarao kad sam vidio da mu kupola nije ni približno dobra kao ona druga na t32...Ostalo mi je jos nekih 30k da izgrindam do m103 al se sad dvoumim dal da ga uzmem ili ne...
Ako ga neko ima, kakvi su utisci?
Sinoć igram sa T-25, kontam lako sam 1st class dobio, Ace mora biti malo iznad. Odigram partiju na novoj mapi, napravim 1600 direktnog dmg-a, skinem dosta cap pointa jer su došli capati, imam nešto sitno spotting dmg-a (view range je za qrac, pogotovo sa 83% posadom), 5 killova (mislim), reko evo Ace Tankera, a ono šipak.
Mora da je vikend donio puno igrača koji igraju, pa su i granicu digli visoko.
Oh well, drugi put.
Sta od opreme staviti na AMX 13 90?
Mislim da mi treba
1. optika
2. Binosi
sta jos...
Coated optics, ventilacija i gun laying drive. Binoculars ti rade kad se nemičeš, odgovaraju više pasivnim scoutima.
Bilo bih dobro da staviš coated optics, jer su one za aktivno scoutanje. Rade i u vožnji. Ja imam ta tri modula na svome AMX 13 90, i to mi odgovara.