World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

zaja što furas od opreme na jpze100? I kakvi su ti skilovi?

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
World of Tanks

tražim klan acc- "Predator003" bez navodnih

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je premium tank bolji, t34 ili t26e4 super pershing (po pitanju zarade, lakoce igranja,faktor zabave, mm...) paralelno grindam medium i heavy granu od amerikanaca pa mi nestaje para {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ide me danas{#}{#}{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 15:17 (Zaja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

koji je premium tank bolji, t34 ili t26e4 super pershing (po pitanju zarade, lakoce igranja,faktor zabave, mm...) paralelno grindam medium i heavy granu od amerikanaca pa mi nestaje para {#}

ja sam imo T34 kad je bio tier 9, pa su ga promijenili u premium tenk tier 8 i mi šta smo ga imali osto nam je :) (nismo plaćali)

nije loš, pravi dobro štete i fino probija, jedini problem je što je mekan, ali navikneš se, zaštitiš trup i samo ti kupola viri, nema šanse date probiju, ako su blizu (neprijatelji) dok puniš samo okreći kupolu lijevo desno da te teže pogode u onaj "ulaz" na vrhu i to je to,

peršu nisma imo ni probo, ali je od pravog perše puno bolji (imam pravog pershinga) 1 na 1 je dosta jak

17 godina
rosimic90 kaže...

Probao sam oba i rekao bih T34 for sure, to je i očito kad je skuplji. Puno jači top, puno lakše carryati game, uz dobar hull down owna sve, najjači top između tier 8 heavya, ako se ne varam ima više penetracije od njemačkih tier 9 i 10 heavya, a radi do 500 dmg-a. Granate su skupe, al ak ih ne rasipaš, imat ćeš odličnu zaradu, lagan je za igru i naravno zabavan, a MM ga ponekad stavlja u tier 10, al to nema veze jer ima top koji se lako nosi s tim.

Što se tiče Super Pershinga, armor je dobar na dulji range jer ti teže gađaju weakspot, al onda ti teško probijaš jer je top sranje, samo 170 pen u tier 8 i 9 rundama (ne ide u 10). Zarada je isto dobra, al ne toliko kao jedan T34 ili Type 59. Stekao sam dojam da danas skoro svaka budala zna kamo gađati SP-a i onda ti armor ne znači ništa, a to je više manje sve što taj tenk nudi. Dmg je slab, medium je samo na papiru, po okretnosti i brzini je kao heavy. Dakle ako imaš živce i dobar si igrač, moći ćeš ownat i s njim, al sa T34 je lakše i bolje zarađuje. Pozdrav! {#} 

14 godina
World of Tanks

evo jos nekaj o 0.8.6

7.5.2013

Confirmed: 0.8.6 will come in 3-4 weeks on RU server

- if I understand it correctly, Russian server now has a special program - if you click "I accept", data about your computer will be sent to Wargaming to "improve the game". According to SerB, many players accepted.
- SerB likes the WoT: Generals project, but prefers regular WoT
- damaging your tank by crashing into a stone/building is not planned
- according to SerB, snowy maps have the same tank traction as regular ones, eg. tanks don't drift more on snow... for now
- 76mm penetration on 59-16 is "historical", the 76mm gun is more or less analogical to the Soviet D-56T
- no official info on 0.8.6 for now ("will be announced officially")
- it's very unlikely old premium tanks will get an overhaul (even a visual one)
- it's confirmed that newly unlocked tanks have limited MM... unless there is a very low number of players (for example in very early morning), in which case this rule is suspended
- T58 Heavy will most likely not appear in the game
- it's possible Americans will get a new tier 8 LT
- there will probably be no American TD's with autoloaders (SerB: "I can't remember any")
- there will be no transfers from higher tier to lower tier in the tech tree (SS: as in unlocking a tier 6 vehicle from tier 7 vehicle of another branch)
- if I understand it correctly, in distant future (apparently), there will be a function implemented that players will actually recieve credits for when they detrack enemy vehicle and the enemy vehicle gets then damaged by others
- crewmembers dying from engine fire won't be implemented
- there is a chance even now for crewmembers to die from ramming
- 0.8.6 will bring some game optimalisation changes FINALY
- tanks flipping on their back will eventually implemented
- SerB on why premium tanks must be worse than regular ones: "We don't sell pwnage for money. If you are a good enough player to compensate for the premium tank disadvantages, you can both pwn and farm. Otherwise - either you can farm, or you can pwn. And enjoyment has to be archieved by raising your skill. Otherwise it's some kind of narcomania."
- new premium vehicles are planned
- WG employees sometimes play companies, they are "above average"
- the phenomenon of retards starting companies only to look for platoons won't be dealt with ("don't join such companies")
- if two scouts light up one enemy target, the LT getting spotting XP is the one the server declared to be first to light up
- it's possible that the Königstiger and Jagdtiger will have their max speed buffed like the IS-7 did, but not the horsepower (eg. only applies when going downhill)
- it's not planned for now for players to be able to buy more than one camouflage of the same kind

- in 0.8.6, arty experience will be bound to tier, eg. if you have 200k experience on T7 vehicle, it won't be transferred with the vehicle, it will stay on T7 regardless of whether the former T7 vehicle gets transferred to another tier or not
- the option to select the look of your hangar has been considered, but has low priority
- 0.8.6 arty leaks? "No comment"
- the moving Panther in the tutorial was done as an "active element". According to SerB, it's principially possible to make maps with such things as moving trains and cars, but this won't be done for now in WoT.
- 57mm autoloaded S-60 gun is not planned for now, but it might appear eventually, because such a gun was mounted on the PT-76, the penetration of this gun is equal to ZiS-4 (SS: 112mm in WoT)
- new tier 8 premium MT's? "When it's done, if at all"
- according to SerB there is no connection between the illegal "warpack" mod pack and the introduction of illegal WoT clones (SS: yes, people ask such daft stuff)
- the tank mobility calculation won't be published, it's "very complicated"
- premium MT with autoloader? ("if we ever plan such a thing, we'll tell you")
- improved armor mechanics in 0.8.6 are "just a part of the whole"
- all servers have the same game mechanics, this won't change
- in very far future, it's possible there will be researchable tank hulls as modules
- theoretically it's possible that on one map, there could be more variants of the same gamemode (SS: as in for example assault with the base on various spots), but the devs will most likely do no such thing, since the people are confused even now as it is
- tank visual models will be slowly re-made in order to prepare for the option of tanks flipping over (for example by adding bottom escape hatches), but this is not the deciding factor in this feature

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 7
16 godina
rosimic90 kaže...

T34 uzmi bez razmišljanja, kad se već dvoumiš između ta 2 tenka. Imam SP-a i tenk može dobro zaraditi, ali T34 zaradi ipak više i što se tiče zabave, SP mi je prilično dosadan.

Oklop je dobar, ali kao što je već rečeno puno ljudi već zna slabe točke, a kada si na većoj udaljenosti da otežaš neprijatelju pogađanje slabih točaka, tada si zapravo i sebi zakomplicirao gađanje neprijatelja jer je top slab. I tenk je vrlo spor, iako okretanje u mjestu i nije tako loše kao brzina.

15 godina

Sa većinom se mogu složit, al nikako ne mogu preć preko toga da je T34 lagan za igru. Kaj onda reći za type59 ili KV-5?

T34 je dobar tenk, ali zaboravi na oklop. Rijetko kad ćeš biti prvi na listi, uglavnom u T10 bitkama, što i nije loše za zaradu.

Biti oprezan sa granatama, lako se raspucat i onda ode zarada.

RAzmisli i o Jtigru 8.8.

15 godina
mystik kaže...
 Rijetko kad ćeš biti prvi na listi, uglavnom u T10 bitkama, što i nije loše za zaradu.

odes na eu 2 u platoon sa jos dva t8 teska tenka i to je to... svako malo t8 partija... tenk je odlican, bia, brze okretanje tenk ubija...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

planiram uzeti 15000 golda za premium tenkove, sto mi je najbolje uzeti, ja sam planirao superpesrhinga i onaj ruski td tier VIII

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

MOze li mi netko reci je li kaznjivo ako u platoon udu tier I i tier VII da ovaj dobije bolji MM

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

MOze li mi netko reci je li kaznjivo ako u platoon udu tier I i tier VII da ovaj dobije bolji MM

Kažnjivo je utoliko što će ti igrači psovati, a bolji tier nećeš dobiti.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
ja111 kaže...

aha ali opet oni zeznu tim za jednog lika i to je u startu 14vs 15

16 godina
neaktivan
ja111 kaže...
OriginalEXE kaže...
ja111 kaže...

aha ali opet oni zeznu tim za jednog lika i to je u startu 14vs 15

Mislim da nije jer ce MM automatski prilagodit drugi tim da ukupan weight tiera bude isti.

WoT: GuntherPrien
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji premium je najbolje uzeti za 1500 golda???

2 T14
10 T-25
3 Churchill III
0 Matilda IV
1 105 leFH18B2 (SPG)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bado kaže...

Nema ti smisla uzimati tier 5 premiuma kada je razlika u zaradi nikakva, bolje sacuvaj te golde ili ih konvertaj za exp.

17 godina
moderator
Bado kaže...

Za 1500 golda nijedan, meni su oni primamljivi samo na 50% popustu (ili bar 30%).

16 godina
neaktivan
ja111 kaže...

planiram uzeti 15000 golda za premium tenkove, sto mi je najbolje uzeti, ja sam planirao superpesrhinga i onaj ruski td tier VIII

preporuka nemoj uzimati superpershinga, znam nekolicinu igraca koji se zale na njega i piz*de radi toga sto je previse spor i top je katastrofa. moja preporuka uzmi bolje t34 ili njemacki onaj td (t8)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 20:17 (sword).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam uzeo ruskog tier7 premium tda sad dok je bio na popustu i odličan je ali

problem je što ima jako loš mm i često završava u tier9 borbama a skoro nikad kao top tier

zbog čega ga je jako teško igrat bez prem municije {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sword kaže...
ja111 kaže...

preporuka nemoj uzimati superpershinga, znam nekolicinu igraca koji se zale na njega i piz*de radi toga sto je previse spor i top je katastrofa. moja preporuka uzmi bolje t34 ili njemacki onaj td (t8)

T34 ili IS6. Dva najbolja prava money makera.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
dedaa kaže...

zaja što furas od opreme na jpze100? I kakvi su ti skilovi?

Slobodno te pitam kako to da možeš odabrati 4 abilitiya za crew.

13 godina
protjeran
sword kaže...

Top je cisto ok,nije katastrofa,sto se tice sporine provozaj t28 prot. ili t95 pa onda nesto reci,ovo je ferari za te td-e koji preko 15 ne idu...T34 je bolji naravno ali je i skuplji,sto opravdava njegovu cijenu...Sto se tice tice njemackoj td-a 8.8 jga 1vs1 na peru taj td nema sta trazit,u donju plocu ga izubijam ko budalu,ako pak ne ide onda koju zlatnu pa da vidis kako bjezi,za mene je pero bolji koliko god bio spor,slab top i ostalo sto ti kazes...Utrpas 10tak komada zlatnih ako zatrebas za one tvrde 8 tierove i udri,tenk je kad se naviknes na njega vrlo dobar a s posadom sa bar 2 skilla je odlican skoro...{#}

EDIT: IS6 mi se ne cini los uopce tako da razmisli o njemu,t34 super zaraduje tako da ako hoces bas izbjec super peru i td-e onda is6 i t34...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 20:54 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
zeroname kaže...

Slobodno te pitam kako to da možeš odabrati 4 abilitiya za crew.

Nema limita na broj skillova/perkova, samo što sve duže nabiti skill što ih imaš više.

15 godina
World of Tanks

Samo noob u Jtigru 8.8 bježi od SPa. Jedan od lakših tenkova za sredit.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

drago mi je da sam pokrenuo fajt....

salim se i kaj je najbolje uzet, a sto je sa löweom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mystik kaže...

Samo noob u Jtigru 8.8 bježi od SPa. Jedan od lakših tenkova za sredit.

Uzmi ti jg ja cu peru i potkrijepi svoje tvrdnje molim te lijepo,ne lupetaj napamet i ne lupaj td kao neki ljubomorni klinac...Ja sam svoje tvrdnje potprijepio dokazima iz bitke to sto ti nisi imao slicnu situaciju nije moja krivica...{#}

Lowe nije los,ali nekako mi se ne dopada,koliko sam vidio dosta cesto se zapali,nije nesto pretjerano ni brz i okretan,a top je ok i armor nije toliko los,sve zavisi kako ce ti pasat...{#}

mystik cekam te na wotu iza 10 pa me slobodno dodaj,napravi sobu,upali tda i idemo...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 20:56 (Tomo53nja).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Od Tier 8 premiuma u obzir bi dolazio samo T34, Lowea je vrijeme pregazilo, IS6 ionako nemoze kiflu probiti bez golda, SP je los top na nepokretnom tijelu uz oklop koji je relativno ok, ali samo ako ga okrenes prema neprijatelju. Jt 8.8 je isto ok al kad pogledas bolje onda staviti 8.8 na ferdija i imas jednak oklop na puno pokretnijem tenku (uz zadnji motor). KV-5 i type su odlicni ali nema ih vise. Onaj FCM50T mi djeluje hebenica, odlican top, pokretan, isto neki hibrid mediuma i heavya, moze dosta top spustit tako da bi vrijedilo i za njega razmislit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tomo53nja kaže...

Uzmi ti jg ja cu peru i potkrijepi svoje tvrdnje molim te lijepo,ne lupetaj napamet i ne lupaj td kao neki ljubomorni klinac...Ja sam svoje tvrdnje potprijepio dokazima iz bitke to sto ti nisi imao slicnu situaciju nije moja krivica...{#}

Lowe nije los,ali nekako mi se ne dopada,koliko sam vidio dosta cesto se zapali,nije nesto pretjerano ni brz i okretan,a top je ok i armor nije toliko los,sve zavisi kako ce ti pasat...{#}

mystik cekam te na wotu iza 10 pa me slobodno dodaj,napravi sobu,upali tda i idemo...{#}

Prvo, dokaz ti se ne može kvalificirati kao dokaz, jer je to samo tvoja priča, nisi stavio ni replay, ni ikakve slike. Znači priče koje mogu biti istinite ili lažne.

Drugo, ako vozim Jgtigra a ne SPa, nikako ne mogu imati sličnu situaciju. Isto tako, mogu i ja reći da nije moja krivica što ti nisi imao situaciju poput moje. Koja je poanta toga?

Treće, nit ti znam nick, nit me interesira.

Četvrto, Jgtigar ima ROF 11, naprema SPovom 7-8, bolji pen, isti damage. Ako su svi ostali uvjeti jednaki, Jgtigar pobjeđuje.

Peto, ne znam kad sam zadnji put upalio WoT. Jel bilo ovaj vikend, prošli, nemam blage. Nit imam vremena, a još manje mi treba da se živciram zbog retarda u to malo slobodnog vremena što imam.

Šesto, TD na ovom forumu lupim jako rijetko, zadnji koji sam lupio je bio na neki dedin tokom one rasprave. Šteta je što se više ne vidi javno ko je lupio TU/TD, vjerojatno moderatori vide samo.

13 godina
protjeran
mystik kaže...

Prvo, dokaz ti se ne može kvalificirati kao dokaz, jer je to samo tvoja priča, nisi stavio ni replay, ni ikakve slike. Znači priče koje mogu biti istinite ili lažne.

Drugo, ako vozim Jgtigra a ne SPa, nikako ne mogu imati sličnu situaciju. Isto tako, mogu i ja reći da nije moja krivica što ti nisi imao situaciju poput moje. Koja je poanta toga?

Treće, nit ti znam nick, nit me interesira.

Četvrto, Jgtigar ima ROF 11, naprema SPovom 7-8, bolji pen, isti damage. Ako su svi ostali uvjeti jednaki, Jgtigar pobjeđuje.

Peto, ne znam kad sam zadnji put upalio WoT. Jel bilo ovaj vikend, prošli, nemam blage. Nit imam vremena, a još manje mi treba da se živciram zbog retarda u to malo slobodnog vremena što imam.

Šesto, TD na ovom forumu lupim jako rijetko, zadnji koji sam lupio je bio na neki dedin tokom one rasprave. Šteta je što se više ne vidi javno ko je lupio TU/TD, vjerojatno moderatori vide samo.

Nema veze prica,ne mozes ti izmislit samo tako pricu ako se nisi nasao u toj situaciji stoga ne mogu bas izmislit pricu...Nick je isti kao na forumu nema potreba da se skrivam ili nesto slicno...Ostavi se pusti brojki jer to nista ne znaci,vec sam se uvjerio u to,dosta mi je likova koji kazu ovaj ima oviliki oklop ovaj ima toliku penetraciju,ovo ono,to je cisto s.anje i nista vise...Shvacam da ti sad hoces nesto drugo svoje tvrdit,lijepo sam ti rekao da ne bude pusta prica uzmi tenk,nece ti uzet  svo tvoje slobodno vrijeme...I da prestani vrijedat kao treca stvar jer ja tebe nisam vrijedo niti u jednoj situaciji...Ok...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice