World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.502
|
čitano: 9.299.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Lukanator22 kaže...

Zanima me, kako da najbrze dobivam xp-ove ?? Samo killevima u igri ili ?? Jer primjetio sam da ne dobivam bas puno xp-a... 

Najviše dobiješ za damage koji radiš. Kod xp-a igra ulogu i tier kojem radiš damage.

Npr. Više xp-a dobiješ ako oštetiš tier 10 tenk nego manje tiereve.

Kod creditsa tier nije bitan nego samo damage...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
Jarvan kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Jarvan kaže...
luka94 kaže...
Jarvan kaže...

As tenkist napokon s Persingom.

Zanimljivih 4500 štete u rundi :D.

Slavkec,is....is that you???

Ne...zakaj 3 TD???

Zbog ovoga, pogle kolko dmg-a sam ja maloprije napravio {#}

Usporeduješ high tier arty s T VIII medom u Heavy šori?

Moja privatnost nije forumaška briga, tak da...

Hahaha, ne uspoređujem ja ništa, nego sam ti htio pokazat gdje griješiš, onaj SS sam našao na netu, ja čak nit nemam taj arty, al eto, ti to nisi mogao znati budući da mi ne možeš provjeriti ime accounta... zato nit mi ne možemo znati da si zaista ti napravio onaj dmg ili da uopće imaš Pershinga jer nema nicka nigdje. Uglavnom već smo sve ovo prošli davno prije sa Slavkecom koji je isto skrivao nick... a i kakva privatnost? ti si sam stavio SS na javni forum tako da to nema smisla... a ako se bojiš da će ti netko ukrast account ili preko nicka doć do para na bankovnom računu možda, onda se uopće suzdrži od postanja ičega na net.... what's the big deal anyway....

15 godina

Pustite covjeka,jos mu samo fali da dodje dedaa i pocne mu komentirat statse{#}  Ovaj forum se pretvorio u to,da cim netko stavi nick,odmah svi jurcaju gledat njegove statse i komentirat,noob,siemka,premium kurwa i sl.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Zanima me, kako da najbrze dobivam xp-ove ?? Samo killevima u igri ili ?? Jer primjetio sam da ne dobivam bas puno xp-a...

Kill ti ne donosi ništa experiencea.

Šteta koju naneseš protivniku ti donosi experience,zato je bolje gađat na zdravijeg neprijatelja zato jer ćeš mu uzeti puni damage od svog topa,barem šta se tiče experiencea.Ali sa druge strane nemoj izbjegavati radit killove jer sa killovima smanjuješ broj neprijatelja pa će biti lakše tvom timu.

Experience još možeš dobit i od scoutanja ili cappanja baze(jako malo).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
ivanoile kaže...

Pustite covjeka,jos mu samo fali da dodje dedaa i pocne mu komentirat statse{#}  Ovaj forum se pretvorio u to,da cim netko stavi nick,odmah svi jurcaju gledat njegove statse i komentirat,noob,siemka,premium kurwa i sl.

Hahaha, ajd donekle se slažem s tobom pa imam i prijedlog za koji bi možda ljudi bili zainteresirani. Mogli bi neki od vas iskusniji sa badass statsima vodit tank companye s vremena na vrijeme gdje bi bili članovi s foruma koji žele učit od iskusnijih. Ne mora to sad biti zbog lošijih statsa, svako poboljšanje je dobrodošlo, a bilo da igrate samo radi zabave ili i radi statsa, ne može škoditi, a možemo se i svi zajedno zabaviti i upoznati umjesto prepiranja svako malo. Eto pa bi se mogli neki od vas jako dobrih javit, primjetio sam da je Raven HR jako dobar pa ako bi mogao. Naravno čim više dobrih igrača je dobrodošlo da mogu i carryat manje iskusne dok ih uče {#}

17 godina
moderator
Jarvan kaže...

Moja privatnost nije forumaška briga, tak da...

Možeš ti pokušati sakriti, ali... ;)

{#}

Svi tenkovi sa tvoje slike:

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 23:28 (DrNasty).
13 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Hahaha, ajd donekle se slažem s tobom pa imam i prijedlog za koji bi možda ljudi bili zainteresirani. Mogli bi neki od vas iskusniji sa badass statsima vodit tank companye s vremena na vrijeme gdje bi bili članovi s foruma koji žele učit od iskusnijih. Ne mora to sad biti zbog lošijih statsa, svako poboljšanje je dobrodošlo, a bilo da igrate samo radi zabave ili i radi statsa, ne može škoditi, a možemo se i svi zajedno zabaviti i upoznati umjesto prepiranja svako malo. Eto pa bi se mogli neki od vas jako dobrih javit, primjetio sam da je Raven HR jako dobar pa ako bi mogao. Naravno čim više dobrih igrača je dobrodošlo da mogu i carryat manje iskusne dok ih uče {#}

To cijenim,bravo...{#} Ja sam uvijek za,i satniju i trening i vodenje i slusanje i sve,bitno da uci i zabavi...Slobodno unimatrix me dodaj,i ostali tko hoce pa da slozimo bugovsku satniju i malo oderemo nije uopce problem,ako treba i jednog vodu nabavit nije problem imam i to...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 1:35 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
World of Tanks

Prestanite prozivati dedu. Onda se čudite što vas dođe napadati.

9 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

Nis, dok istrazim IS3 onda cu bacit odluku T32 ili IS3.

Jos mi je iznenadjenje Tiger II i ovaj Jg? Sto su to tako losi tenkovi?

Pa evo, ipak su srebrnjaci odlucili - Is3...

Moram priznat da mi je ovo prvi doticaj s tierom X - nisam bas ushicen :( Strefim ga straga/sa strane i nis se ne desi :(

Vidit cemo sta ce bit sa zadnjim gunom (do kojeg ima jahanja...)...

16 godina

IS-3 je zvijer od tenka! Unaprijeđen, naravno.

17 godina
World of Tanks

Pokušava li tko skupiti što više xp-a na novim tenkovima? 

Ja zasad imam T-60, T-70 i VK 20.01D i baš i ne ide. Ili dobijem tim koji sve uništi pred sobom ili bude uništen u roku od 1 minute. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Izzy kaže...

potpis za ovo, imam ga full unaprijeđenog i sad po malo idem prema IS-8

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
14 godina
Remzi kaže...
Izzy kaže...

potpis za ovo, imam ga full unaprijeđenog i sad po malo idem prema IS-8

IS-8 je još zabavniji kad ga skroz istražiš :) Ja kupujem uskoro IS-7, nadam se da je i on zabavan.

WordPress ❤
17 godina
OriginalEXE kaže...

IS-8 je još zabavniji kad ga skroz istražiš :) Ja kupujem uskoro IS-7, nadam se da je i on zabavan.

IS-7 je najbolji i najljepši tenk kojeg sam vozio bar što se mene tiče iako nema zastrašujući armor i top kao što je nekad imao, skoro svi su ga prešišali, ali i dalje rasturam s njim.

Baš sam jučer nakon preko pol godine neigranja uspio dilat 5000 damage-a u jednoj partiji s njim i svejedno spušit.

Fortune favours the brave
14 godina
World of Tanks

evo jedan lijepi ammorack s M6 link

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crystal6 kaže...

Pokušava li tko skupiti što više xp-a na novim tenkovima? 

Ja zasad imam T-60, T-70 i VK 20.01D i baš i ne ide. Ili dobijem tim koji sve uništi pred sobom ili bude uništen u roku od 1 minute. {#}

ja sam imal jednu dobru

taman sam stavil sve top module na t-70 i trebalo mi 3k expa za prec na t-80, a posada je sa t-50-2 mislim

posle cu slike doradit sad mi nekaj zeza nemrem dobit cistu sliku

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:00 (ED63).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta reci na koga ciglu bacit...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo još jedna sa 5 soma damage-a (IS-7)

Fortune favours the brave
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebao bih nekoliko savjeta. Kupio sam KV-1 i sada je trenutno vez upgrade-a. Ima jedino camouflage i -10% loading speed. Jedini problem je što je tenk ultra spor. Motor skoro pa crkne na uzbrdici i kupola se sporo okreće. Jedina je prednost što ima jak armor. Da li bih mogao ubrzati tenk sa upgrade-om te kakvu bih taktiku morao imati.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne bih rekao da ti se isplati kupovati skupu opremu za tier V tenk. Igraj strpljivo i brzo ćeš ga istražiti. Motor ti za heavy tenk nije primaran, prvo istraži gun, a poslije toga će sve biti lagano :) 

Ako si u borbama sa istim i nižim tierovima, odi na prvu liniju bez straha, a ako si pri dnu tablice u borbi nećeš moći nešto posebno napraviti čak i kad je tenk poptuno unaprijeđen upravo zbog te sporosti.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam još jedno pitanje , malo zvuči kao da sam noob. Kada dođem u borbu 1vs1 često puta se prestrašim, kako vi ciljate u takvim borbama snipe mode ili otvoreno. Kako pobjeći od protivnik ako netko puca iz daljine a ja sam na otvorenom.

0 0 hvala 0
13 godina
zeroname kaže...

Imam još jedno pitanje , malo zvuči kao da sam noob. Kada dođem u borbu 1vs1 često puta se prestrašim, kako vi ciljate u takvim borbama snipe mode ili otvoreno. Kako pobjeći od protivnik ako netko puca iz daljine a ja sam na otvorenom.

Pucaj sa strane, u kupolu, nikad naprijed tu imaju najjaci armor.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Uvijek ovisi u kakvom si trenutno tenku i kakva je situacija oko tebe. Ako smatras da u blizini nema nikoga od protivnika probaj ga flankat ako si u bržem tenku od njega. Ako vidiš da te cilja još netko, probaj ovog bližeg postaviti između sebe i onog drugog i zalijepi se za njega, pogotovo ako si u teškašu. 1v1 pucam u sniper modu, a dok traje reload gledam situaciju oko sebe. Ako te netko ulovi na otvorenom, jedino što možeš je cik-cak do najbližeg zaklona (opet ovisi s koje strane te gađa {#}).

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina
chaselol kaže...
zeroname kaže...

Pucaj sa strane, u kupolu, nikad naprijed tu imaju najjaci armor.

Baš i nije univerzalan savjet, što ako je u sporom heavyu ili TD-u {#}. Ja kad sam blizu nekog i znam da ga mogu probit bez problema kamo god gađaš, onda ne zoomiram, al ak je netko kome trebam pogodit weak spot, onda zoomiram, naravno ne preblizu da vidim prišt na vozaču nego tek toliko da mogu precizno naciljat weak spot ili lower plate. Naravno kad ispucaš shot onda se povlačiš u natraga do nekog zaklona, a također je dobro i cimat tenk lijevo desno da stalno mijenjaš kut armora pa mu je teže pogodit weak spot, pa se može desiti da mu odbiješ shot, a to je već velika prednost. 

A ovakvo cimanje ti može često pomoći 

EDIT: kolega me pretekao, al eto, to je basically to {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 21:11 (Unimatrix 007).
16 godina
World of Tanks

Preko 20 poraza zaredom s T 34{#}

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Juce sa t32 ista situacija...i na kraju naguram na -12...katastrofa dan...sreca sad praznici pa cu malo odmoriti se od wota...
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni su winovi sa pantherom 2 pali sa 52% na 42% u samo 2 dana,stalno gubim ,od 50 bitaka iman jedva 15 winova,svaki put napasam na idiot team{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Mene je jučer išlo jako dobro, uspio sam izgrindati 30k i kupiti Pattona. Na standardni ovjes ne mogu staviti ni ventilaciju ni rammer, jedva sam uspio Vstab ugurati.

Sad skupljam za ovjes, loadao sam zlatnih u onaj stock top, pa ide nekako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešta mi nije jasno za zadnji update 8.5 pisalo je da ce is-7 ici 59km ja nikad sa njim nisam postigo vecu brzinu od 45km 

Jedino kad skocim s brda u vodu dok leti onda, da ko tu koga j......

Rappy
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rappy kaže...

Nešta mi nije jasno za zadnji update 8.5 pisalo je da ce is-7 ici 59km ja nikad sa njim nisam postigo vecu brzinu od 45km 

Jedino kad skocim s brda u vodu dok leti onda, da ko tu koga j......

Pa povecala mu se max brzina ,to ne znaci da moze "na svoj motor" toliko, to najveca brzina koju moze postic , tj koja se postize na nizbrdicama. Tako i kod amx40 pise 40kmh ako me pamcenje sluzi a znamo da toliko moze kad ga neko puno brzi pogura ili nizbrdo , a realno ide ni upola manje....

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 16:14 (someguy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice