World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Trebaš ili kupiti premium account ili imati tenk sa strane za sakupljanje novaca.Inače nakon tiera 7 će to sve ići i u minus.

Pa to u stvari radim s M6, hellcatom, su-8, cak mi je i ovaj jgpanther s predzadnjim gunom dobar.

Pitam jer koliko sam vidio na nekim statsima da je IS3 najrentabilniji. S druge strane ovaj IS mi nije legao bas.

oops, malo sam re-ao na post neupucen meni :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:30 (mrki98).
15 godina
World of Tanks

Znao sam nekad i braniti ovog dedu, al brate mili jel počeo kakit u zadnje vrijeme.

Lako ti se k*rčit ovdje po forumu da si neki pro(iako nisi ni p od pro, jer si za pro ekipu goli k*rac) gdje ekipa igra ovu igru da se zabavlja.

Sad da ti kažem nešto. Vidi se da si opsjednut statistikom. U 10k borbi imaš 26k cap pointa. Recimo Zaja ima u 24,5k borbi 28k cap pointa. Evo ti tvog nabijenog effa.

WN je isto k*rac formula, jer nagrađuje killove i damage. Lako ti nabit damage kad nemaš ni 500 bitki u tenkovima malog tiera. 

A sad si možeš dalje pisat hvalospjeve.

Moj PC  
11 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
swon kaže...

jel mi netko moze objasniti ovo: kad završi partija ide onaj screen di ti kao leti silver osvojen i meni uvijek ide ovako broji do recimo 20k i onda smanji na 11k, kad odbijem streljivo i opravak oko 0 sam ,tako da ne mogu skupit za bolji gun inace tier 7 sam ,a kamoli da skupljam 3M za tier 8, ex ide ok??

Dobrodosao :)

17 godina
World of Tanks

Artiljerija koju liniju ici... Igrao sam njemacku do Tier 5, mogu uzeti Hummel ali nisam siguran da li je dobar izbor...

Treba mi za Random i ako se sto moze zaraditi naravno :)

18 Njemacka
3 Americka
5 Francuska
10 Ruska
Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da je Hummel jako dobar!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 23:32 (mrki98).
17 godina
World of Tanks

Igrajuci sa Heavy cesto su me zezali Hummel i M41 pa sam se dvoumio da kupim Hummel ili da pocnem Amere...

Džedaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala ljudi na info, igra je super ali nije baš toliko super da bacam eure na nju!!! a  malo sam se zahebao jer imam samo jedan tank bas taj tier 7 i tier3 usa haubicu ali ....a silvera imam 30k ne mogu kupit ni svoj lvl 5 koji sam sell   :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: odabir T 8 tenka
mrki98 kaže...

Moguce je da se vec pisalo o necem slicnom, al mi je 800 strana puno za gledat...

Znaci, trebao bih se odlucit za T 8 tenk, pa buduci da nemam premium (nit cu ga imat) do para se ne dolazi lako, tako da u odabir treba uracunat i da ne trosi ko ruska vozila :) (ako uopce ima takvih na tom tieru)

Nisam jos sve istrazio, ali izbor je slijedeci

Hmm, iznenadio me ovaj broj glasova za T32!?

Njega vec u stvari imam istrazenog. IS3 bih mogao uzet na ovom snizenju, a ferdo mi je najdalje trenutno...

17 godina
World of Tanks

T32 je odlican tenk, ali isto tako dobri su i IS3 i KT. Tesko je reci koji je najbolji to zavisi od situacije...

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ajme opet vi teoreticari se javljate, neda mi se opet ulaziti u iste stvari. da pazim na statistiku, nisam sad neki manijak koji se izdrkava na svaki unisteni tenk, ali ako je statistika dobra od pocetka zasto se ne pobrinuti da ostane takva.

sto ti kazes o nabijanju cap pointsa, iskreno prvi put cujem za taj termin, vise sam jedan od onih koji vise vole unistiti svaki tenk a ne capati te također zaboli me lijevo jaje za neigranje sa malim tierima, igram samo kad moram ili ako mi se odjednom pocne igrat s nekim tenkom. I dosadni ste vise sa vasim efficency teorijama, niti neznam kako koja funkcionira i koja je sad razlika izmedu wn7/6/5/4/3/2/1/99, proucavajte ih kolko hocete, glavno da jednog dana budete od nekakve koristi timu.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 16 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

T32 je odlican tenk, ali isto tako dobri su i IS3 i KT. Tesko je reci koji je najbolji to zavisi od situacije...

Ma znam da to ovisi o situaciji...

Ovo pitanje je bilo onako generalno - koji je tenk korisniji u vise situacija (i da je sto jeftiniji za odrzavat)

Iz mog iskustva, kad sam sreo Is3, onda je bilo drz gace ;) jer ga je bilo tesko za probit, a pravi dobru stetu. Istina je da mi preciznost guna na IS-u ide na zivce. T32 opet kazu da je mekan (osim druge kupole) i da je gun slab...

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ajme opet vi teoreticari se javljate, neda mi se opet ulaziti u iste stvari. da pazim na statistiku, nisam sad neki manijak koji se izdrkava na svaki unisteni tenk, ali ako je statistika dobra od pocetka zasto se ne pobrinuti da ostane takva.

sto ti kazes o nabijanju cap pointsa, iskreno prvi put cujem za taj termin, vise sam jedan od onih koji vise vole unistiti svaki tenk a ne capati te također zaboli me lijevo jaje za neigranje sa malim tierima, igram samo kad moram ili ako mi se odjednom pocne igrat s nekim tenkom. I dosadni ste vise sa vasim efficency teorijama, niti neznam kako koja funkcionira i koja je sad razlika izmedu wn7/6/5/4/3/2/1/99, proucavajte ih kolko hocete, glavno da jednog dana budete od nekakve koristi timu.

Najvise eff bodova se dobiva za restartanje baze,mislim da je tajna tvoga uspjeha da stalno glumis bota i molis boga da neprijatelj dodje u cap i dva ti restarta evo ti par soma eff bodova..{#}

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
dedaa kaže...
Dr. Vicko kaže...

Vicko kakav je osjecaj potrositi par stotina eura u igru i dalje biti zaqurac?

{#}

Ja sam potrosio oko 150, ostalo je bio rodjendanski poklon {#}

A osjecaj kada skupis 6 miliona srebra za jedan dan laganog igranja, kada npr. otkljucas amx 50 100 pa posadu iz M4 45 pretreniras za njega i za sat-dva u FCM 50t je na 100% spremna, kada ti treba srebra i dojadi ti jedan premium tenk pa slobodno uskocis u drugi, kada na svakom tenku imas opremu, kada ne moras da svaku partiju strahujes hoces li zavrsiti u minusu, kada ne moras da konstantno da igras na tieru V da bi skupio srebra i itd. je opustenost, nesto sto napacena dusa poput tebe na veliku zalost nikada nece znati {#}.

Ja igram da bi se zabavio, a ne da dozivljavam nervni slom nakon par nanizanih poraza  {#}

Toliko se hvaliti da si najbolji u nekoj igri znaci da umjesto da se druzis sa prijateljima, da uzivas sa curom/zenom/ svalerkama, da slobodno vrijeme provodis na bilo kakav produktivan nacin, ti sjedis unutar 4 zida i nabijas si statistiku samo da bi mogao da zavaras samoga sebe da si najbolji u necemu {#}

A na tvoju veliku zalost to znaci samo jednu stvar, da si no-lifer i da si ti zaqurac {#}

Pretpostavljam da si danas parkirao t34 na onu livadu u Prokhorovki i okretao virtuelno janje {#}

Ovi statisticari upravo i zbrljaju igru, za primjer ja nikada nisam ostavio svoj tim da gine a stojao po strani i cekao siguran shot, da bi imao dobre statistike..dok ovakvih sto se qrce sa statistikom sam ingame se nagledao na bezbroj situacija, a nerjetko i sam im presudio muke, pa jbt nije mi jasan lik koji ganja kao neku statistiku a neigra igru za svoj gust.Ako sam usao pucati, onda kombinujem svoje sposobnosti i idem napred razbijam kada treba al nedopustam iza mene neki slabiji tir da mora umjesto mene ginut.A draze mi je poginut nakon sto sam razbucao dva tri protivnicka napadaca nego stojat iza kamena i cekat ko kakva ckapi.Nabijte sebi statistiku u pedu.

PS.

Hvala Dr. Vicko, uljepsa mi dan sa ovim za virtuelno jagnje :D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 8:59 (mejt).
16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
marsovac kaže...

Ma znam da to ovisi o situaciji...

Ovo pitanje je bilo onako generalno - koji je tenk korisniji u vise situacija (i da je sto jeftiniji za odrzavat)

Iz mog iskustva, kad sam sreo Is3, onda je bilo drz gace ;) jer ga je bilo tesko za probit, a pravi dobru stetu. Istina je da mi preciznost guna na IS-u ide na zivce. T32 opet kazu da je mekan (osim druge kupole) i da je gun slab...

Upravo sam izgrindao drugu kupolu na t32...stock je bila, ajmo reci blagi uzas...probija te svako ziv, kao da su kupolu sa light tenka zasarafili na trup heavy tenka...druga kupola je sasvim druga prica...kao na t29...samo manja dinga dosta toga...gun ti je isti kao sa t29 zadnji top...Tenk je solidan, ja ga zovem sportska verzija t29 jer je manji, brzi i aerodinamicniji nego t29 ;)

14 godina
D.N.R. kaže...

@ tonik

Grafička je intregrirana AMD ATI HD 3000  - ja mislim da je ovo tvoj problem

Ja mislim da nebi trebao u tome bit problem. Igram i Mafiu II na low i PES 2013 na high, a da ne pričam CityXL 2011 na Medium.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Cemu opce sluzi WN6 i WN7. To njesra cas mi pada cas raste iako vecinom pada za par % a eff raste. WTF?

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Upravo sam izgrindao drugu kupolu na t32...stock je bila, ajmo reci blagi uzas...probija te svako ziv, kao da su kupolu sa light tenka zasarafili na trup heavy tenka...druga kupola je sasvim druga prica...kao na t29...samo manja dinga dosta toga...gun ti je isti kao sa t29 zadnji top...Tenk je solidan, ja ga zovem sportska verzija t29 jer je manji, brzi i aerodinamicniji nego t29 ;)

Pa u stvari me jako iznenadio broj glasova za T32! Nesto nevidljivo me vuce prema tom tenku{#}, a citao sam vec prije da je ko sto ti kazes velko njesra dok ne nabavis drugu kupolu, a i gun mi je znao bit slab (na t29) kad bih sreo IX, pa mi je onda frka sto ce bit kad sretnem X...

Nis, dok istrazim IS3 onda cu bacit odluku T32 ili IS3.

Jos mi je iznenadjenje Tiger II i ovaj Jg? Sto su to tako losi tenkovi?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad upadnem u svoj tier sa t32 nemam beda nikakvog jer tenk je dobar generalno, gledas da  izlazes sto manje weak spotove i nemas problema, kad dohvatim veci tier...prisarafim se sa nekim iz veceg tiera i nemas ni tu beda...samog ce te srediti i oni ispod tebe a kamoli jaci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Kad upadnem u svoj tier sa t32 nemam beda nikakvog jer tenk je dobar generalno, gledas da  izlazes sto manje weak spotove i nemas problema, kad dohvatim veci tier...prisarafim se sa nekim iz veceg tiera i nemas ni tu beda...samog ce te srediti i oni ispod tebe a kamoli jaci...

..meni je bio isto dobar tenkic generalno gledajuci,ali brate napunio mi kesu vise taj top,prvo na T29 ok,pa T32 isto ok u svom tieru,i za kraj jos na M103 dok nisam izgrindao onaj drugi top..uglavnom partija i partija odigranih sa jedno te istim topom..

15 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
malina22 kaže...

Pa u stvari me jako iznenadio broj glasova za T32! Nesto nevidljivo me vuce prema tom tenku{#}, a citao sam vec prije da je ko sto ti kazes velko njesra dok ne nabavis drugu kupolu, a i gun mi je znao bit slab (na t29) kad bih sreo IX, pa mi je onda frka sto ce bit kad sretnem X...

Meni je isto Tigar II bio tesko razocaranje,ali se isplati jer  E75 sa zadnjim topom je ubica i uzitak mi je igrati kad sam top tier. Kod TD-a imam trenutno Jgpanthera tier 7,posto mi je tenkic do jaja uspio sam istrazit i Ferdija i JgPantII...jos se dvoumim sta uzeti,a vidim da vecina ipak preferira Ferdija!!

17 godina
moderator
Zaja kaže...

Cemu opce sluzi WN6 i WN7. To njesra cas mi pada cas raste iako vecinom pada za par % a eff raste. WTF?

Navodno je kompletnija formula za prikaz generalnog učinka. To što ti jedna pada a druga raste ti samo pokazuje da možda radiš stvari koje jedna formula nagrađuje a druga ne.

---

The WN rating was first published by its author, Praetor77, on the NA forums on the 28th of November, 2012. The main goal is to eventually replace Efficiency, which is a widely flawed formula (prior to the recent update, which actually did not help much at all). The WN rating was created using advanced mathematics to create an accurate formula, using Win Rate as a proxy to accurately determine the weight each stat would have in the formula. The Efficiency formula was the basis for an analysis to figure out what was wrong with it and create an improved formula with those problems fixed.
WN is short for Weighed and Normalized, and implements various ways to deal with statpadding, and in the end it turned out the only way to pad your WN rating was to be actually good at the game.

...

Other players criticize the formula for not taking things like spotting damage into account. This can hardly be pinned on the WN Rating, since Wargaming has not released this information publicly. The WN Rating can only work with what it has available. To account for those invisible stats that help win games, Win Rate has been added to the formula.

---------------

Ni WN ne uzima spotting dmg u račun, ali to je krivica WG-a jer te podatke ne daje. Znači, scouti/bush spotteri su jako zakinuti.

Šteta, ja baš volim biti prvi sa T71 u tier10 timu po xp-u :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:58 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
juno kaže...
mrki98 kaže...
malina22 kaže...

Meni je isto Tigar II bio tesko razocaranje,ali se isplati jer  E75 sa zadnjim topom je ubica i uzitak mi je igrati kad sam top tier. Kod TD-a imam trenutno Jgpanthera tier 7,posto mi je tenkic do jaja uspio sam istrazit i Ferdija i JgPantII...jos se dvoumim sta uzeti,a vidim da vecina ipak preferira Ferdija!!

ljudi nezz sta je vam,zasto tigar 2 ne valja,to je odlican tenk,solidno balansiran,po meni bolji od t32  pa cak i od is-3,moze bit pushator jer ima 150mm prednji armor i ne moze ga probit nist ispod 230-240mm pen osim ako gađaš u lower plate koji je mali i tesko ga je pogodi,top ima pristojan pen i damage,extra precizan i solidno puni.Jedino lose je sta je malo sporiji i mamac za arty.

13 godina
neaktivan
juno kaže...

Meni je isto JgPanther T7 super tenkic{#}, istina igram s predzadnjim gunom zbog para!!

17 godina
mrki98 kaže...
juno kaže...

Meni je isto JgPanther T7 super tenkic{#}, istina igram s predzadnjim gunom zbog para!!

Oba topa imaju isti DPM, a 88mm je čak i precizniji, a 105mm cilja brže. Tako da nema ništa loše u tome što koristiš 88mm. I ja sam ga svojedobno koristio upravo zbog para, a i preciznosti. A dobar je jer možeš nekoga permatrackati jer imaš brz reload.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
protjeran
raptor22 kaže...

ljudi nezz sta je vam,zasto tigar 2 ne valja,to je odlican tenk,solidno balansiran,po meni bolji od t32  pa cak i od is-3,moze bit pushator jer ima 150mm prednji armor i ne moze ga probit nist ispod 230-240mm pen osim ako gađaš u lower plate koji je mali i tesko ga je pogodi,top ima pristojan pen i damage,extra precizan i solidno puni.Jedino lose je sta je malo sporiji i mamac za arty.

Nitko nije rekao da on ne valja,dapace vrlo solidan tenk po meni ali manje okretan,sporiji i manje agilan opcenito od is3 ga dovodi u tu situaciju da je losiji od is3 jer 1 na 1 tesko da ima sta trazit protiv is3,osobno sam se nasao u dosta slucajeva sa is3 1vs1 protiv tigra2 par puta i ne ide, jednostavno losiji tenk od is3,a od t32, hm to bi valjalo isprobat,za mene malo bolji t32 ipak...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
neaktivan
mihi999 kaže...
mihaeeel kaže...

pozdrav, 

imam jedno blesavo pitanje, je netko ikada uspio sam sebe u arty ubiti? :D :D

na test serveru sam na ensku igrao sa arty i dok sam se okretao sam na touchpadu kliknuo dlanom i opalio u zgradu i sam sebe raznio splash damageom :D :D normalno, ona zadnja usa arty sa 30m splasha, ali svejedno sam se poparao od smijeha hahaha 

Da mozes se ubiti ako ispalis u zid neke zgrade ili u kamen sa vecinom arty-a.Kod francuza ti trebaju 2 granate, kod ostalih 1. Obicno radim kad vidim da gubimo sa velikom razlikom da mogu na sljedeci tenk. Repair mi je isti a ovi iz protivnockog tima ne dobe xp.

Inace ak se vec hoces ubiti bolje ti je da se odes negdje udaviti u vodu, neces repair uopce platit (osim ako te ja ne vidim pa te onda jos namjerno unistim u vodi :-P )

Moram probat jednom stati na kosinu sa artijem, toliko veliku kosinu da mogu naciljati sam sebe... :-D

17 godina
Ajgor kaže...

Inace ak se vec hoces ubiti bolje ti je da se odes negdje udaviti u vodu, neces repair uopce platit (osim ako te ja ne vidim pa te onda jos namjerno unistim u vodi :-P )

Moram probat jednom stati na kosinu sa artijem, toliko veliku kosinu da mogu naciljati sam sebe... :-D

U prošlom patchu su stavili da plaćaš više popravak tenka ako se utopiš nego da te netko uništi. Stoga, uopće nije preporučljivo utopiti se. Profitabilnije je ići i boriti se, pa da te unište.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Ajgor kaže...

U prošlom patchu su stavili da plaćaš više popravak tenka ako se utopiš nego da te netko uništi. Stoga, uopće nije preporučljivo utopiti se. Profitabilnije je ići i boriti se, pa da te unište.

To je dobra stvar, nisam to znao. Puno je bilo ljudi koji su skakali u vodu pred kraj partije (osbno sam samo upao 2-3 puta) i najveci mi je bio gust skinuti im hp na nulu u vodi (tehnicki su bili mrtvi vec prije ali bi im hp ostajao).

Anyway thx za info ;-)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je tko od vas u kakvom klanu? 

Primarno gledam to da imam s kim platoonat.

Evo statovi, mislim da nisam toliki noob :)

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501156370-Luckyslayer/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

Da li je tko od vas u kakvom klanu?

Primarno gledam to da imam s kim platoonat.

Evo statovi, mislim da nisam toliki noob :)

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501156370-Luckyslayer/

Preporučam ti [NYA]

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice