World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks

Cinimi se da imam onda nekakav opaki problem s typom pošto moj type j jos uvijek okretan i zaradjuje mi kamaru para. Mora da je neki hack

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 8:00 (Gajotres).
16 godina
neaktivan
type je i dalje dobar samo nije toliko dobar koliko je bio prije
17 godina
moderator
World of Tanks

Dok je zeleno, dobro je :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sword kaže...
type je i dalje dobar samo nije toliko dobar koliko je bio prije

meni ne smeta što su ga malo nerfali.. kao i hrpu drugih tenkova i njega su nerfali već preko 10 puta, no još uvijek je odličan {#}

naravno da nerfovi uvijek pogode određeni dio QQ communityja.. sjećam se kako su ljudi čak i pi*dili kada je t-34 postao premium (i pao za tier dolje), da su ga prejako nerfali, da nije fer, da je slabiji nego što je bio {#} FFS dobiš free premium tenk i očekuješ da će unatoč tome što je pao za jedan tier i postao premium (jelte premium bi trebao biti slabiji od svog same tier counterparta) ostane jednako jak kao i prije pod izlikom da je bio najslabiji u tieru {#} isto tako kada su nerfali reload na t30 par puta.. blah blah QQ, a tenk je bio i ostao monstrum..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ultimativna pobjeda {#}

nista specijalno s moje strane...

14:-1 14:-1
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 9:21 (rosimic90).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
nine kaže...
mihi999 kaže...

Type je bio zakon prije patcha kad su mu ''buffali'' gun, a shebali su mu mobilnost. Sad je trom ko is 4 samo bez armora. Malo vise penetracije i dmg-a sta su mu dali je nista prema tome kolko su mu nerfali reload i aiming time. Armor ti je nikakav jer svako ko vidi type-a loada gold ammo. Zarada sa dobrom rundom je max 60k a prije se moglo zaradit po 80-90k sam tak. Uglavnom govno od tenka je postao mada jos sluzi za dobivanje kredita ali ne vise kao sto je bio prije.

nebih se baš složio.. evo par ss-ova {#} meni je type i dalje zakon, mogu natjerati svašta da me dinga itd.. čak štoviše, jedan od favorite tenkova mi je on..

To je zarada sa premiumom?

17 godina
Izzy kaže...

To je zarada sa premiumom?

naravno da je zarada s Premium accountom.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i moj stats {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Type 59 je malo sra*e kojeg se najviše bojim kad naletim na njega... ni desetke ni bilo koji drugi tenk me ne naživcira koliko type. Ako protivnik zna igrati i postavi mi se kako treba ne mogu ga probiti nikako (dobro ajd, probijem ga ali dingam 5 puta za jedan proboj xD). Tako da ne bih nikako rekao da je slab...

Btw nikad ne koristim gold granate, nema se para (srebra, gold ni nemam xD).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
17 godina
Vido kaže...

Type 59 je malo sra*e kojeg se najviše bojim kad naletim na njega... ni desetke ni bilo koji drugi tenk me ne naživcira koliko type. Ako protivnik zna igrati i postavi mi se kako treba ne mogu ga probiti nikako (dobro ajd, probijem ga ali dingam 5 puta za jedan proboj xD). Tako da ne bih nikako rekao da je slab...

Kakvo živciranje kolega, najmilije mi je npr na RedShire mapi dohvatiti Type59 i oneshootati ga dok juri u smrt. Zato je precizan TD top dušu dao za skidanje takvih lemminga :)

17 godina
World of Tanks

8.5 test server patch notes bome potvrđuje one lijepe stvari poput 3x platoona bez premiuma, također i tank company, te svi consumables za kredite i tako uz reducirane troškove {#}

http://worldoftanks.com/news/2193-85-public-test/ 

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 06.04. u 15:00h igra se Hrvatski 3na3 MediumTanks kup.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/218502/3on3-Medium-Tanks-Cup-5/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/medium_kup05/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/medium_kup05/leagueinfo/

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Baš me interesira M60 Patton (trenutno samo za supertestere) i kako će se dolaziti do njega, možda sa M46 na M48 i M60 (jer nisu najavili ništa osim M60)?

Također valja isprobati 105oktansko gorivo kao stalni consumable na SP-u, jer će mu dati prijeko potrebni speed boost.

Ovaj Leopard 1 isto djeluje zanimljivo.

15 godina
neaktivan
Vido kaže...

Da malo tanko g**vno,ako ti je frontalno postavljen probaj ciljati u njegov desni far..prolazi dosta puta i bez gold granata!!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Leopard 1...šta to znači da u nekoj bližoj budućnosti možemo očekivati i M1 Abrams...Stvarno ga prekenjavaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Leopard 1...šta to znači da u nekoj bližoj budućnosti možemo očekivati i M1 Abrams...Stvarno ga prekenjavaju...

M1 Abrams je već u rangu Leoparda 2, ali M60 Patton (MBT prije Abramsa, zadnji Patton) je već na testovima (a tu je i T62A). Svi oni su 1960-1965.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam sve to, ali kako su krenuli dodavati tenkove, brzo će doći u situaciju kad više neće imati starih tenkova...Nadam se da 1960. godinu nece prelaziti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Znam sve to, ali kako su krenuli dodavati tenkove, brzo će doći u situaciju kad više neće imati starih tenkova...Nadam se da 1960. godinu nece prelaziti...

Prešli su je već kad su dodali T-62A koji je iz 1961.

Ne vjerujem da mogu dodati moderne tenkove koji imaju smoothbore topove i pametnu municiju, to bi ozbiljno poremetilo jednostavni gameplay, a i mape su premalene za nešto ozbiljnije i prilagođene ovome.

Reaktivni i kompozitni oklopi, razni stabilizatori topova, aktivna zaštita bi još dodatno to zakomplicirali.

17 godina
World of Tanks

Onda ja imam prijedlog za Wargamming...

neka za sve WW2 tenkove dodaju opciju i četvrtog equipmenta, a ostali koji su poslije 1945 neka imaju samo 3 do sada

3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Baš me interesira M60 Patton (trenutno samo za supertestere) i kako će se dolaziti do njega, možda sa M46 na M48 i M60 (jer nisu najavili ništa osim M60)?

Također valja isprobati 105oktansko gorivo kao stalni consumable na SP-u, jer će mu dati prijeko potrebni speed boost.

Ovaj Leopard 1 isto djeluje zanimljivo.

Zao mi je sto cu te razocarati {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/226431-tier-x-tank-rumors/

17 godina
moderator

Aha, znači to su ti tenkovi o kojima se šuška da će biti samo tako dostupni? A ništa onda, puno je već dostupnih tenkova koji su jednako atraktivni :D

17 godina
DrNasty kaže...

Aha, znači to su ti tenkovi o kojima se šuška da će biti samo tako dostupni? A ništa onda, puno je već dostupnih tenkova koji su jednako atraktivni :D

Najvise se suska da ce se preko njih moci doci samo igrajuci u CW ali ja ipak mislim da je realniji scenario engineer medalja ali saznat ce se uskoro {#}

I prem X tenkovi im i nisu bas trebali u igri ali eto, ostaje se bez ideja polako {#}

15 godina
neaktivan

Test 8.5 izasao.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Po meni najbolji izvor informacija o nagađanjima u Wot-u : http://ftr-wot.blogspot.com/

btw. imate objavljene slike novih njemačkih tenkova.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

u patch notes-u hrpetina typeo-a.. {#}

najviše me zanima kaj će sad opet promjeniti na IS-4.. njegov model su već izmjenili nebroj puta.

možda će ga opet smanjiti na historical size {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Max speed of the IS-7 increased from 50 to 59.6 km/h.

Bilo bi vrijeme da ga počnu označavat ko mediuma. 

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

zašto kada niti vuče jako po ravnome, niti je posebito okretan (traverse).. istina neki mediumi nemaju toliki top speed, ali realno nema ga ni IS7, jer po ravnome teško da pređe 35km/h

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
moderator

Osim ako mu tiho ne smanje ground resistance pa bude bolje vukao.

17 godina
World of Tanks

Napokon sam se opet prihvatio US heavy linije da dođem to tog OP T29 i mučim muku sa M6... em je stock, em se niže poraz za porazom, MM me ne voli, a top tierovi su gotovo uvijek retardi ili idioti sa tek kupljenim premium tenkovima, a nemaju nit 1k gejmova.... i tako već dobrih par sati... a njihovi top tier igrači su gotovo uvijek bolji od prosjeka...

top tier noobovi 1 top tier noobovi 1
top tier noobovi 2 top tier noobovi 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Zasad se toga pridržavaju...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice