World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...
sokre kaže...

morah se pohvaliti, mislim da sam prvi put uspio ovako odvaliti miša, doduše gold granatom! od sad prva granata u arty uvijek gold.

igrao sam murovanku sa hrpom scouta pa rekoh ako klepim 1 šut bit će dobro, kad pobijedišmo i ja se naudarah:)

Kakav ti je GWTiger općenito? Ja sam par k od otključavanja Tigera/elitanja Panthera, pa se pitam da li da pljunem lovu za to (imam člana posade jednog još sa Hummela)?

Nisam baš hard core arty igrač pa ne znam da li da kupim ili ne.

To ti je potpuno druga filozofija od gw panthera. Velik, spor, mali kut topa po horizontalnoj osi, sporo se okrece, sporo puni i sporo nišani, sa zadnjim topom manje precizan nego sa stock topom (stock top je isti kao na JgPZ E-100 :-) ).

Pozitivno ti je sto mozes oneshootat E-75 npr. :-), ogroman dmg, veliki splash. U TD modu na manjim udaljenostima mozes probat i AP granate (penetration 300+).

Treba ti za pocetak dosta strpljenja, jer nije lako za igranje. Vremenom se naviknes...

Kasnije GW Type-E isto vrhunski, mozes cak rammat scoute :-D

17 godina
World of Tanks

a danas odraditi first win lol ko da su sve njubare ostrale kući poradi x5 lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
sokre kaže...

Danas odraditi x5, odspavati, sačekati 1h pa opet odraditi x5 {#}

(ubiće me žena)

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kupio sam T20, idem prema Pershingu. Jumbo sam ostavio još za T29, pa ću ga prodati i ostaviti posadu za Pattona (M46).

Jako mi se sviđaju Ameri, sa T20 ću otključati 90mm top koji će mi trebati za T29. Odlično je što su moduli zajednički, tako sam na T21 dobio 76mm M2 koji sam otključao na Jumbu, pa uštedio xp za T71.

Za T29 si ostavi free exp za gusjenice, jer mislim da ne možeš u startu montirati 90mm M3 top, pa si osuđen na 76mm M1A2 koji je pak malo preslab i još skroz stock tenk nije baš pretjerana opasnost, em spor, em slab... Barem 90mm u startu radi fin dmg... i lakše se dođe do motora/kupole/105mm što već imaš prvo u planu

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 10:47 (Oly_E3).
16 godina
sokre kaže...

Meni fali jedno 30k exp do 21cm topa na GwTigeru. Znači bilo bi dobro da natovarim i AP granate?

I kolki je reload tog topa sa rammerom i posadom na 100%

17 godina
St0ka kaže...
sokre kaže...

Meni fali jedno 30k exp do 21cm topa na GwTigeru. Znači bilo bi dobro da natovarim i AP granate?

I kolki je reload tog topa sa rammerom i posadom na 100%

stavi si 2-3kom. kad sa njim pogodiš kako treba lol!

a reload je meni trenutno oko 35 sec s tim da imam jednog člana na oko 95% dok ostali ljepo pune 2 dodatni skill:( bio sam ga utopio u miša.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan

Sa rammerom i posadom na 100% + BIA perk reload je 33.91 znaci bez BIA oko 34.5 do 35 sec

16 godina
World of Tanks

Popriličan reload.

Kad se samo sjetim 20sec reloada na gwpantheru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ima li smisla s Mausa skidati ventilaciju i staviti "Tool box"?

Maus ima 100% BiA pa pitam, koliko je dobro umanjiti skill posade, dodati +25% popravaka na postojeću posadu?

5 članova posade ima 100% repair, a zadnji 6ti šegrt ima oko 82%

inače trenutno je Ventilacija, Spall Liner, Rammer

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Maus ima 100% BiA pa pitam, koliko je dobro umanjiti skill posade, dodati +25% popravaka na postojeću posadu?

Samo ću napomenuti da nije 25% već manje, zbog toga što skidaš ventilaciju koja daje 5% na skillove. Koji je tačan postotak, ne znam, jer je to sve kumulativno na glavni skill + repair skill.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kakav ti je GWTiger općenito? Ja sam par k od otključavanja Tigera/elitanja Panthera, pa se pitam da li da pljunem lovu za to (imam člana posade jednog još sa Hummela)?

hmm,da se i ja nadovežem na gwtigra,meni i nije baš sjel dobro,ali vjerovatno zato jer je još stock top i posada mi nije na sto posto,ali mi je object 212 puno bolji,e sad  vjerovatno jer ga imam več jako dugo i imam 850 partija s njim i precizniji mi je i bolje "okretan",ali velim možda jer sam još s gwtigrom na samom početku.budem videl kakav mi bude poslije,ali veli mi frend iz klana da je i njemu bil object212 puno bolji.

edit:makar nisi pital za usporedbu objecta i njega samo sam svoje viđenje stavil te dvije grdosije.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:27 (jura).
15 godina
jura kaže...
DrNasty kaže...

hmm,da se i ja nadovežem na gwtigra,meni i nije baš sjel dobro,ali vjerovatno zato jer je još stock top i posada mi nije na sto posto,ali mi je object 212 puno bolji,e sad  vjerovatno jer ga imam več jako dugo i imam 850 partija s njim i precizniji mi je i bolje "okretan",ali velim možda jer sam još s gwtigrom na samom početku.budem videl kakav mi bude poslije,ali veli mi frend iz klana da je i njemu bil object212 puno bolji.

A meni totalno kontra obj.212 mi nikako ne leži, dok mi je gw tiger uvijek izmamio osmjeh na lice

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
moderator
World of Tanks

Ma ništa onda, elitaću GwPanthera i stati. Meni je dosadno s arty igrati, dug reload i aim, pa onda promašaj. To me zna jako iznervirati. Panther mi je ok jer brzo reloada, precizan je (donekle) i ima velik traverse, mada svejedno puno disperzira kad se brzo pomjeri top.

Još mi je zadnjih nekoliko dana prva partija Himmelsdorf, za pop.izditi (pogotovo ako bude pobjeda a ja malo dmg-a napravim).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

još jedna dobra s t71,brz je,okretan i dobar top ima,ferdinand je imal sreće jer mi je ponestalo municije{#} inače bi i njega roknul.

u dva dana nešto više od 18k exp u dvije partije,hehehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 14:05 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
jura kaže...

još jedna dobra s t71,brz je,okretan i dobar top ima,ferdinand je imal sreće jer mi je ponestalo municije{#} inače bi i njega roknul.

u dva dana nešto više od 18k exp u dvije partije,hehehe

Kažu da je to najbolji scout u igri trenutno. Meni fali 50k do njega, taman posadu nabildam u T21.

15 godina
neaktivan

Dugo sam troumio koji premium tenk kupiti, IS 6, Lowe ili T34..na kraju je prevagnulo na T34. E sad jesam li se zajebo ili ne ne znam.. Ima neko iskustva,sta staviti na njega da smanji punjenje sa trenutnih 16 sekundi!!??

17 godina
moderator
juno kaže...

Ima neko iskustva,sta staviti na njega da smanji punjenje sa trenutnih 16 sekundi!!??

Uz rammer, BiA i ventilaciju, spustićeš to na 12,38 sekundi.

Izgleda da će doći M60 Patton:

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/straight-outta-supertest-part-2.html

17 godina
DrNasty kaže...
juno kaže...

Ima neko iskustva,sta staviti na njega da smanji punjenje sa trenutnih 16 sekundi!!??

100% crew = 4.7 rpm (12.76 sec)

+ Vents = 4.26 rpm

+ BiA = 4.36 rpm

ne vidim poveznicu da si vrijeme smanji za ~4 sekunde.to je nemoguće kolega

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
DrNasty kaže...
juno kaže...

+ Vents = 4.26 rpm

+ BiA = 4.36 rpm

DrNasty je u pravu,meni je reload 12.38sek

15 godina
Ziga kaže...
DrNasty kaže...
juno kaže...

+ Vents = 4.26 rpm

+ BiA = 4.36 rpm

Pa možda on ima posadu na 50% bez opreme i onda normalno da puni 16 sec {#}

i neznam kako ti to računaš rate of fire ali zašto ideš prema manjim vrijednostima sa vent i bia

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
Ziga kaže...

+ Vents = 4.26 rpm

+ BiA = 4.36 rpm

4,36 rpm je 13,761 sekundi. Dodaj rammer koji skida 10% (1,3761 sekundi) i dobiješ 12,385 sekundi {#}

EDIT: U tvom postu je greška, sa 100% crew nije 4,7 rpm već 4,17 rpm što je 14,38 sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:25 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Ziga kaže...
DrNasty kaže...
juno kaže...

+ Vents = 4.26 rpm

+ BiA = 4.36 rpm

Pa možda on ima posadu na 50% bez opreme i onda normalno da puni 16 sec {#}

i neznam kako ti to računaš rate of fire ali zašto ideš prema manjim vrijednostima sa vent i bia

Tako je,tenk je tek kupljen i posada je na nekih 80% i niš još nemam gore!! Odo grindat lovu!! {#}

16 godina
Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

gawd neću nikada elite-ati čitavo rusko stablo .. eto bio sam blizu i dodaju novu liniju TD-ova {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jedna od boljih danas... to je ono kad ne igras u "krivom" timu {#}

7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Otišao iz XQBTC klana...malo je reći da je bio mrtav.Sad ću malo pričekat pa se probat ubacit u neki aktivniji klan,po mogućnosti bez djece i noobova kao u xqbtc-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Britanski TD uživancija žešća.

2 shot Maus. 1 shot T-62, Batcrap, AMX 50B, T57, 268, 263, T110E3/E4. Od desetki. 

Devetke uglavnom sve. Zvijer žešća. 

Sad čekamo Waffentragere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva su iskustva sa Objectom 268? Da li je bolje koristiti pancirne ili fugasne granate?{#}

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
dizzek kaže...

Kakva su iskustva sa Objectom 268? Da li je bolje koristiti pancirne ili fugasne granate?{#}

Sorry, ali kako si došao (ako si došao) do objekta 268 ako pitaš ovo? Ili pitaš jer krećeš na tu granu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 10:32 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice