World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gajotres kaže...

Ne znam tko sa zdravom pameti želi konvertati gold u free XP. Doduše zato i jesu noobovi. Za 2500 se dobije samo 62500XP-a. To sam radio samo onda kada se moglo pomoču IGN-a dobivati gold za registraciju pa me bilo strah da mi ne uzmu gold. Premium je daleko isplativiji.  

Nisu samo njubare koji konvertuju. Imas ti likova sto imaju zlata ko blata iz CW ili su puni love pa konvertuju. Onaj lik sto je prvi na serveru Asmodeus nesto, ima sve tier 10 i samo konvertira. 

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Gajotres kaže...

Ne znam tko sa zdravom pameti želi konvertati gold u free XP. Doduše zato i jesu noobovi. Za 2500 se dobije samo 62500XP-a. To sam radio samo onda kada se moglo pomoču IGN-a dobivati gold za registraciju pa me bilo strah da mi ne uzmu gold. Premium je daleko isplativiji.  

Nisu samo njubare koji konvertuju. Imas ti likova sto imaju zlata ko blata iz CW ili su puni love pa konvertuju. Onaj lik sto je prvi na serveru Asmodeus nesto, ima sve tier 10 i samo konvertira. 

Neznam otkud ideja da njubare konvertuju free exp, to uglavnom rade pro igrači ( mislim koji imaju para ili ih klan financira ) koji neće da igraju sa stock tenkovima pa odmah igraju  sa full upgrade, da nekvare statistiku.

Vido sam puno igrača koji preskoče i po par tierova da bi došli do njima najboljeg.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Cuo sam da ima burzua koji drze klanove i kupuju igracima u klanu premiume,tenkove i sta ja znam sta ne,da mi je se tu uvalit par mjeseci {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zna ko zasto mi se ovo pojavi kad zelim da kupim New Year Bundlle II preko DaoPay-a ?!

000 - ERROR[123]=500.0 HRK

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

zna ko zasto mi se ovo pojavi kad zelim da kupim New Year Bundlle II preko DaoPay-a ?!

000 - ERROR[123]=500.0 HRK

Pogresna valuta izgleda.

13 godina
neaktivan
a kako da to popravim?
Anthony
12 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...
a kako da to popravim?

Neznam bogami morat ces pitat ove sto bolje znaju,nisam siguran dali mozes da mjenjas valutu odnosno da banka salje zatrazenu valutu pogledaj na netu,nisam siguran.

15 godina
World of Tanks

jel vam se ruši igra nakon peča? meni malo malo bude "exe stoped working"

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jel vam se ruši igra nakon peča? meni malo malo bude "exe stoped working"

Men je to bilo na 8.1, malo malo usred igre se sruši...za pop*zdit.

A od novog patcha još ni jednom.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

lol meni otkako su makli Dragon Ridge onaj puta...e otad mi se ne ruši. *knock on wood*

Probajte reinstalirat igru potpuno.

Tj. uninstall > skinut zadnji full installer > instalirat igru > stavit modove ako ih imate > play world of tards ;D

Kad god je meni tako se rušilo i bilo problema samo je to pomoglo, ništra drugo. Nekad se file-ovi jednostavno izblesiraju nakon toliko micanja i mijenjanja zbog update-ova.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

razocaran sam "akcijama u gift shopu" rofl  {#} njihovim cijenama, retardima koji su ih smislili i njihovim sefovima koji su ih odobrili {#}

okej,kuzim da oce direktno ojre da povecaju profit i izbjegnu trosenje golda koje se dobija iz cw-a a wg nema zaradu od toga

okej, kuzim da stave sranjske consumables da ih ljudi koriste par puta,i ak imaju resuply automatically da ostanu vrlo brzo i neprimjetno bez golda pa da ga opet uplacuju

al koji je debil stavio u bundle golde i creditse ffs? za tih 7.5 mill cred, to se sa jednim prem tenkom nagrajnda u 1 dan ak se covjek zainati

inace je zamjena golda za cred najlosiji nacin trosenja

uzmu se slotovi ili barracs enlargement kad su na popustu,cuva se za demount ili se uzme dan premiuma-al ne za vikend kad su djeca onlajn a posebno ne za praznike,kad je world of siemka {#}

nadam se nekom dobrom popustu jer ovo je smijesno

kv-5 je tu negdi poso je trebalo uplatit 30€ (7.5k + 2.5k) da ga se moglo kupit za 7.5k i jos je ostalo 500 golda za fliper

al jeftiniji je onda super pero

iako si zelim panthera m10 jer mi super izgleda, mislim da necu vise trosit pare na gluhe ljude,igracu penzionerski i kupovat na snizenjima kad ce mi sfalit nesto novo i uzbudljivo medju 46 tenkova koje imam-ici cu na britance,sve grane u sirinu,i ostat na nizim tirevima di je gust igrat i ima koristi od skila,a netreba imat golde za prednost i pobjedu

zasto nisu ubacili nove prem tenkove pred bozic i onda ih dali u pola cijene,da vidis kak bi se kupovali

ovak moraju stisnut guzu jer ak stave lowe npr na popust bunice se svi koji su ga kupili po normalnoj cijeni,al kolko su nerfali stare tenkove u korist novih,i pola cijene je puno dat za njih

valjda sam zaboravio da je ovo onlajn pucacina pa sam igrao ekonomsku strategiju,al nedam se vise navuc

buksam lovu i radje cu si kupit ssd,ram,i stavljat u fond za novi laptop

{#}{#} evo kak moze izgledat novi tenk u vasoj garazi

http://games.yahoo.com/photos/ultra-realstic-garage-doors-1355947523-slideshow/ultra-realistic-garage-door-art-photo--1262327437.html

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 3:23 (ED63).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Skinuo sam cijeli client 4gb i dobije jedan exe file i jos neke fajlove u folderu. Kad pokrenem taj ex on pocne ponovo skidat igru. Ko je tu lud? Jel nije ptije bilo da se dobije normalna instalacije a ne ovo?l

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

E ako mozes za 1 dan nagrindat 7.5 mil svaka ti cast,kontam sebi i ja uzet premium tank dosadilo ovo grinadnje na suho i bez premiuma da skupim 6mil treba mi mjesec dana{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
began kaže...

E ako mozes za 1 dan nagrindat 7.5 mil svaka ti cast,kontam sebi i ja uzet premium tank dosadilo ovo grinadnje na suho i bez premiuma da skupim 6mil treba mi mjesec dana{#}

Moze ako imas 2 ili vise premium tenkova pa ako/kad pogines sa jednim ides na drugog odmah :)
A treba imati i srece sa ekipama {#} 

15 godina
World of Tanks

Moraš imati sreće da ti nemaš 14 kretena u timu nego protivnik.

Moraš imati premium, moraš imati 2 premium tenka, po mogućnosti KV-5 i Type 59.

Prosjek bitke da ti traje recimo 6 minuta, odigraš 10 bitki u jednom satu. S time da recimo u pola pogineš oko polovice meča, stigneš još 2-3 bitke bacit. Dakle 13 bitki na sat.

Imaš vremena za igrati 13-14 sati. Dakle to ti je nekih 180 bitki na dan.

Prosjek credita koji dobiš ti je recimo 85k, od toga potrošiš 25k na popravke i ammo u prosjeku. Ostane ti 60k po bitki.

To ti ispadne oko 11 milja credita. 

Naravno, bit će lošijih partija, bit će boljih. Naravno da nemaš baš 14h za igrati na dan ako nešto radiš a i realno bi popi*dio nakon 20 bitaka jer je količina kretena nemjerljiva.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Ja imam type i premium i onako kezual igranja ti treba 4-5 dana da skupis. Laganini igranje nikakvo forsiranje satima

17 godina
World of Tanks

Pozdrav ljudi

Nije me jedno vrijeme bilo ovdje :)
Uglavnom, htio bi sherat sa vama par battle recordinga; naime, u zadnje vrijeme (tj. od kad sam skupio Xp i credits), šogor i ja većinom igramo sa T62A i radimo kaos di god se pojavimo :) :)  Po meni je T62A najbolji tier 10 medium i preeeee zabavan tenk za igrat! Do sad mi je najveći gušt bio igrat sa Type-om i sa IS7, ali ovaj je daleko zabavniji.... Ali samo ako ste u platoonu i ako imate dobru komunikaciju... Jer solo u random match-u teško da možeš nešto pametno napravit.
Evo jedan friški battlerecoring: https://www.dropbox.com/s/68qvusyj5td1v78/20121212_1706_ussr-T62A_44_north_america.wotreplay

XP: 3942 (2x)
Credits: 88 048

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav,

ima li koja dobra duša da bi možda poklonila t34 tenkić (ako se to može ?) 

nick :mamairena

hvala 

sretan božić i tenkovska nova 2013 :)

0 14 hvala 0
13 godina
odjavljen
budget kaže...

pozdrav,

hvala 

Hahahahaha-dobra fora.

No međutim,pogrešna tema-ovo je tema Wolrd of Tanks a ne Humor.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
15 godina
neaktivan

hehe ok ok nemoj se ljutiti moram pitati ...ko ne pita ne zna :)

16 godina
Pranja kaže...
budget kaže...

pozdrav,

hvala 

Hahahahaha-dobra fora.

No međutim,pogrešna tema-ovo je tema Wolrd of Tanks a ne Humor.

+1 rep definitivno na replay

15 godina
budget kaže...

pozdrav,

hvala 

evo ja ti dam svoj,ionak mi je dosadio {#}

samo da upisem 2 linije koda i stize ti sifra u privatnoj poruci na wot site na tvojj acc u inbox tj notifications

acc. No EdgeBoy transfer T34; transfer crew; transfer slot;-path acc. No mamairena {#}

run

{#}{#}

evo rijeseno tenk bi ti sad trebo bit u garazi,samo moras kupit granate i consumables{#}

sretan bozic,tenkovski naravno

i to samo amerima jer je djed mraz ustvari lik izmisljen u cocacoli i zato ameri jedini dobe tu secernu vodicu za posadu i +10% crew skill,naravno posle padnu u depru kad im nestane kole (u tenku je i zaceta ideja za onaj poznati uradak sto si mucko kolu zbog voznje po grbavom terenu)

p.s. jel ti treba mozda free expa i creditsa da ti se nadje, pa napravim jos jedan transfer, ili ti je dosta samo tenk? dok sam onlajn..{#}

{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

evo ja ti dam svoj,ionak mi je dosadio {#}

samo da upisem 2 linije koda i stize ti sifra u privatnoj poruci na wot site na tvojj acc u inbox tj notifications

acc. No EdgeBoy transfer T34; transfer crew; transfer slot;-path acc. No mamairena {#}

run

{#}{#}

evo rijeseno tenk bi ti sad trebo bit u garazi,samo moras kupit granate i consumables{#}

sretan bozic,tenkovski naravno

i to samo amerima jer je djed mraz ustvari lik izmisljen u cocacoli i zato ameri jedini dobe tu secernu vodicu za posadu i +10% crew skill,naravno posle padnu u depru kad im nestane kole (u tenku je i zaceta ideja za onaj poznati uradak sto si mucko kolu zbog voznje po grbavom terenu)

p.s. jel ti treba mozda free expa i creditsa da ti se nadje, pa napravim jos jedan transfer, ili ti je dosta samo tenk? dok sam onlajn..{#}

{#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
World of Tanks
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ograničit će ih recimo na 5-6{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi instalirao sam tek igru evo ... na eu serveru sam valja tako je bilo kad sam birao dok sam skinuo... ako ima neka dobra dusa da mi pomogne u pocetku :D

There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you have to go beyond them in order to achieve greatness!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

evo sad u tri partije zaredom zaradio 350 000 :D.potrefilo se

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Fakat treba ogranicit artiljeriju,na max 3 po timu da nebudem bezobrazan previse,volio bi 2 jer to je dovoljno ali eto radi platoona,nema smisla u posljednje vrijeme arty odlucuje bitke

ima onih krvolocnih gust im kad skinu tenku 1300hp-a,jos se smiju za poludit{#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 20:31 (began).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nema ljepšeg kad skineš u jednom shotu po 1300 ^^. Još kad ga nakon toga uspiješ i zapalit ma milina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Lijepo je zaradit novu značkicu {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice