ma daj dopi... mi je igrati sa kojekakvim tardovima i trošiti živce.A baš da poklonim nekome nisam lud,nakon toliko potrošenog vremena i struje,bolje ću zveknuti glavom u zid da zaboravim lozinku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E gdje ima taj zoom mod i da li je legalan, on kao šatro poboljša zum još ekstra?
Imaš na mirtankov.com, nove verzije snipe moda i nova verzija XVm-a. Sve radi bezprekorno, nemojte instalirati rc1 verziju XVM-a jer nevalja.
Steta sto je bila izgubljena partija sa super perom, nisam imao ni jedan kill niti neku stetu napravljenu dok mi pola ekipe nije izginulo i nitko nije htio da s evvrati da cuva bazu i sta cu ja se jedva dogegao sa ovim cudom koje je uzasno sporo i onda 6 kilova i ostanemo smao ja i njihov KV5 i mrcina se zabije uz mene i naravno visi poderao me po kupoli a imao i vise HP-a tak da sam uzalud pucao po onim mali kupolicama naprijed
Kako se ukljucuje da se snimaju bitke, jer sad mi je zao sto ovu nisam snimio, bila je bas zanimljiva partija :D
Dobar match i dobra zarada svaka cast,za Brecord odes setings pise ti Enable battle recording stavi kvakicu i to je sve.
Da li se još nekome događa da zapne na tračnicama na Ensku?
Više puta mi se dogodilo da kad idem preko tračnica da jednostavno stanem i ne mogu naprijed. Tada moram malo u "rikverc" da bih mogao nastaviti.
Više puta mi se dogodilo da kad idem preko tračnica da jednostavno stanem i ne mogu naprijed. Tada moram malo u "rikverc" da bih mogao nastaviti.
Meni se to isto dogada, ili jedanput kad zelim pregazit traktor, traktor eksplodira i gotovo, vise nemogu naprijed, moram ic onda iza i zaobic traktor
Da,bas u toj partiji,ali manji tenkovi prolaze. Veliki moraju pri malim brzinama.

Događa se tu i tamo,ali meni sa scoutovima...
Koji bi ste mi tenk preporučili da si kupim za Božić: KV-5, T26E4 Super Pershing ili da čekam Type 59 (koji možda neće doći uskoro) i zašto?
Premium tenkovi zarađuju koliko štete uzrokuju, pa ti vidi u kojeg želiš
Zavisi od gamestyle'a ako se volis kretat po mapi type59 je za tebe,ako se volis relativno kretat onda t26e4,a ako se nekreces puno nego onako polako kafica i toonda kupi kv5,nadam se da sam ti priblizio malo i nemoj zurit sacekaj tamo do nove,trebo bi i t59 doci i jos malo popusta vjerovatno
.
Premium tenkovi zarađuju koliko štete uzrokuju, pa ti vidi u kojeg želiš
Istina.
Što se štete tiče tu je uvjerljivo najjači KV-5, no on i SP imaju malu penetraciju, a spori su, tako da i ne mogu baš puno štete uzrokovati. Tu je Type recimo bolji jer može efikasnije flankati i ima najveću penetraciju.
Što se tiče oklopa, tu su KV-5 i SP definitivno pobjednici s time da KV-5 ima svugdje dobar oklop, no 2 ogromna weakspota, a SP ima samo naprijed dobar oklop. Type je jedino dobar za utjerivanje straha u t6 i t7 tenkiće jer ga ostali buše.
Također sam čitao da Typeu često odlaze moduli poput ammo racka i posade, a prosječno ima najveću zaradu.
Eto, to su moji pogledi na ta tri tenka i još se ne mogu odlučiti, pa ako netko ima neki savjet, dobrodošao je.
Zavisi od gamestyle'a ako se volis kretat po mapi type59 je za tebe,ako se volis relativno kretat onda t26e4,a ako se nekreces puno nego onako polako kafica i toonda kupi kv5,nadam se da sam ti priblizio malo i nemoj zurit sacekaj tamo do nove,trebo bi i t59 doci i jos malo popusta vjerovatno
.
Mene brine što ako Type ne dođe sada oko Božića i Nove godine. Ona ponuda za KV-5 je prilično dobra. Mislio sam pričekati do 31.12. i vidjeti hoće li Typea biti. Ako ne bude, KV-5 ili SP?
Ako hoćeš teškaša, možd da razmisliš o T34. Ne znam kolko je skuplji od KV5 ali ja ga imam i tenk sasvim ok. Teškaš pa nije nešto brz, i moraš paziti na trup tenka jer nije dobro oklopljen, ali kupola zato je, i vrlo često ili bounca ili uopće ne probije čak i tier 9 i 10. A top mu je isto dobar i radi pristoju štetu.
Jedino ak je velika razlika u novcima između kv5 i T34 onda idi na KV5 ak je jeftiniji.
Ja imam T34 i super peru i moram ti priznati da mi je pero i drazi za igrat a i vise para zaradi. T34 je odlican, samo u pola partija je tesko sakrit trup kojeg buse i tier VI tenkovi a da ne spominjem da je magnet za artiljeriju :)
Dobio sam na posudbu ovih dana 2 acc-a, na jednom ima type a na drugom KV5 da ih isprobam i type je def najbolji (barem po mom misljenju, mada nisam ni toliko igrao sa njima bas).
KV5 je odlican ali svi te gadjaju u one male kupolice na prednjem dijelu tako da popije dosta granata...
Po meni je type najbolji pa onda Super pershing, T34 pa KV5
.
ne točno,KV5 je break-thru/brawler tenk,on nije za kempanje....
Ja imam T34 i super peru i moram ti priznati da mi je pero i drazi za igrat a i vise para zaradi. T34 je odlican, samo u pola partija je tesko sakrit trup kojeg buse i tier VI tenkovi a da ne spominjem da je magnet za artiljeriju :)
Dobio sam na posudbu ovih dana 2 acc-a, na jednom ima type a na drugom KV5 da ih isprobam i type je def najbolji (barem po mom misljenju, mada nisam ni toliko igrao sa njima bas).
KV5 je odlican ali svi te gadjaju u one male kupolice na prednjem dijelu tako da popije dosta granata...
Je da, trup buše i tier VI. Ali opet oni i nemog neš posebno napravit štete (osim možda onaj 122 na kv1s) ako gađaju trup. Ali kad tier VI vide da ja okrećem cijev svog T34 prema njima da vidiš kako se bježi.
Je da, trup buše i tier VI. Ali opet oni i nemog neš posebno napravit štete (osim možda onaj 122 na kv1s) ako gađaju trup. Ali kad tier VI vide da ja okrećem cijev svog T34 prema njima da vidiš kako se bježi.
Sve to stoji ali dok ja gadjam npr. IS3 koji mi je realno veca opasnost jedan KV 1S mi otkine 400HP-a, a gadja me sa prednje srane :)
evo mog iskustva:
t34 ide 34km/h da se zna al ima fantasticnu negativnu elevaciju topa ko i svi ameri
imam posadu sa 3.skilom(bia, pa mentor, smooth ride,snap shot,situational awareness, a gunneri imaju mislim safe stowage i adrenalin rush(lazem,jedan ima intuition,nisam dugo igral), 3. skill je repair
ramer(sporo puca), vertikal i gun drive
eventualno sam stavljal benzin umjesto fire extinguishera da bude zivahniji,jer se poboljsava i brzina i okretanje kupole
znaci top probija skoro sve zivo,al je i dingo sve zivo,od t-50 i amx12 pa prema gore, zavisi od raspolozenja
nije za prvu liniju,al je za drugu definitivno
ak se ne snajpa,treba se ic za prvim valom,osobito je vazno cekat nisan da se skroz smanji(tu pomaze bia i gun drive) znaci brze nisanjenje=vise tocnijih pogodaka=vise stete=vise para
znao sam bit i u minusu s njim(fulam par puta pa me satru ), u tir x partijama poginem dok prelazim cestu(nisam isao prek zebre)
dobar za konstantnu zaradu, ak se ima prem,nakon dobre partije moze ostat i 100k zarade(1 od 10 partija)
type-dobar,zna dingat, uz gold amo moze terorizirat i vece tirove
sporo ubrzava,obavezan je dodatni benzin da to bude kak spada
posada je tek dosla na 100% nije skil jos odabran
vent,vertikal i gun drive(volim snajpat) al mislim da ci ga maknut i stavit ili ramer ili cyclone filter pa umjesto benzina speed governor
moram jos to testirat-na t34 gld pomaze jer je opcenito sporiji gameplay al cu ga tu maknut i nac nekaj korisnije
ak se platuna sa jos 2 mediuma moze se gustat, terorizirat flank ili pozadina i okrenut borba,i dobro zaradit
al je bitno da ak 1 igra agresivno da ga ostali iz platuna slijede i pomazu mu- who wants 2 live 4ever
kv-5 - probo ga kod frenda,dosta spor, posada nije jos 100% i gore su vent i vertikal
isto tak ide oko 30km/h i treba mu ugradit ili cyclone filter + speed governor ili uzimat benzin sto je skuplje(2500 po partiji ak se ga nakupuje dosta kad je snizenje)
top je tak tak al se moze uzet prem ammo, pen skoro pa ista ko kod tajpa
super pershing - probo sam ga na test serveru i neugodno se iznenadio da ide 34kmh wtf? top je slican onom na t29,jedino je oklop taj koji ga spasava-onaj izdvojeni na kupoli,sigurno je tenk zabavan,al isto treba koristit prem amo da bi bio opasan vecim tirovima
naravno da su tenkovi balansirani,i svaki ima izrazeno ogranicenje da nebi bio prejak(osim prvih 6 mjeseci kad izadje pa ga svi kupuju kad vide kak je jak pa se potiho nerfa da prepusti mjesto najjaceg novima koji izlaze)
to je tak sa svim free 2 play igrama,ova nije izuzetak
mislim da cu si za rockas pod bor u garazi poklonit jednog pantera m10,onak da imam nekaj novog za gustat se
a za nemogucnost regrutiranja posade za istrazeni tenk koji jos nije kupljen wg
Ja bih rekao da je kv5 poprilicno los tenk u rukama prosjecnog igraca.Isao sam 1v1 sa t150 protiv kv5 i skoro sam ga ubio liku je svaki pogodak bio bouncan sa udaljenosti od 60m. Ja sam sam svaki put probio oklop i napravio 300~ dmg svaki put i skino sam ga do 500hp ali na kraju sam se zahebo kad sam ga iso flankat detracko me i zapalio motor i arty me spuca i ubije.
Dvi partije zaredom mi se desile neki dan sa KV-2: 13 ih nasadio, oko 7k dmg,pobjeda i poraz. Naravno da siemkama ni 7 killova nije dosta za pobjedu.
http://mwreplays.com/replay/QPWTSYJL52VA/ poraz
evo mog iskustva:
t34 ide 34km/h da se zna al ima fantasticnu negativnu elevaciju topa ko i svi ameri
imam posadu sa 3.skilom(bia, pa mentor, smooth ride,snap shot,situational awareness, a gunneri imaju mislim safe stowage i adrenalin rush(lazem,jedan ima intuition,nisam dugo igral), 3. skill je repair
ramer(sporo puca), vertikal i gun drive
eventualno sam stavljal benzin umjesto fire extinguishera da bude zivahniji,jer se poboljsava i brzina i okretanje kupole
znaci top probija skoro sve zivo,al je i dingo sve zivo,od t-50 i amx12 pa prema gore, zavisi od raspolozenja
nije za prvu liniju,al je za drugu definitivno
ak se ne snajpa,treba se ic za prvim valom,osobito je vazno cekat nisan da se skroz smanji(tu pomaze bia i gun drive) znaci brze nisanjenje=vise tocnijih pogodaka=vise stete=vise para
znao sam bit i u minusu s njim(fulam par puta pa me satru ), u tir x partijama poginem dok prelazim cestu(nisam isao prek zebre)
dobar za konstantnu zaradu, ak se ima prem,nakon dobre partije moze ostat i 100k zarade(1 od 10 partija)
type-dobar,zna dingat, uz gold amo moze terorizirat i vece tirove
sporo ubrzava,obavezan je dodatni benzin da to bude kak spada
posada je tek dosla na 100% nije skil jos odabran
vent,vertikal i gun drive(volim snajpat) al mislim da ci ga maknut i stavit ili ramer ili cyclone filter pa umjesto benzina speed governor
moram jos to testirat-na t34 gld pomaze jer je opcenito sporiji gameplay al cu ga tu maknut i nac nekaj korisnije
ak se platuna sa jos 2 mediuma moze se gustat, terorizirat flank ili pozadina i okrenut borba,i dobro zaradit
al je bitno da ak 1 igra agresivno da ga ostali iz platuna slijede i pomazu mu- who wants 2 live 4ever
kv-5 - probo ga kod frenda,dosta spor, posada nije jos 100% i gore su vent i vertikal
isto tak ide oko 30km/h i treba mu ugradit ili cyclone filter + speed governor ili uzimat benzin sto je skuplje(2500 po partiji ak se ga nakupuje dosta kad je snizenje)
top je tak tak al se moze uzet prem ammo, pen skoro pa ista ko kod tajpa
super pershing - probo sam ga na test serveru i neugodno se iznenadio da ide 34kmh wtf? top je slican onom na t29,jedino je oklop taj koji ga spasava-onaj izdvojeni na kupoli,sigurno je tenk zabavan,al isto treba koristit prem amo da bi bio opasan vecim tirovima
naravno da su tenkovi balansirani,i svaki ima izrazeno ogranicenje da nebi bio prejak(osim prvih 6 mjeseci kad izadje pa ga svi kupuju kad vide kak je jak pa se potiho nerfa da prepusti mjesto najjaceg novima koji izlaze)
to je tak sa svim free 2 play igrama,ova nije izuzetak
mislim da cu si za rockas pod bor u garazi poklonit jednog pantera m10,onak da imam nekaj novog za gustat se
a za nemogucnost regrutiranja posade za istrazeni tenk koji jos nije kupljen wg
Mozes ti.
Ako se T34 preko gift shopa dobije se cijeli paket jeftinije nekih 5$
Ako se T34 preko gift shopa dobije se cijeli paket jeftinije nekih 5$
Valja pricekat bozic,bit ce popusta.
Ja bih rekao da je kv5 poprilicno los tenk u rukama prosjecnog igraca.Isao sam 1v1 sa t150 protiv kv5 i skoro sam ga ubio liku je svaki pogodak bio bouncan sa udaljenosti od 60m. Ja sam sam svaki put probio oklop i napravio 300~ dmg svaki put i skino sam ga do 500hp ali na kraju sam se zahebo kad sam ga iso flankat detracko me i zapalio motor i arty me spuca i ubije.
Ja se uvijek veselim kad vidim KV-5 na suprotnoj strani(ako sam u T29/T32),1 na 1 ga mogu dobit bez problema u slučaju facehugga ili općenito bliske borbe,a na distanci mu ipak dajem prednost jer mi je top dosta neprecizan pa se dogodi da fulam one kupole(iako su masivne)
A isto tako,svaki tenk je loš u rukama prosječnog igrača.WoT je dosta zahtjevna igra,kako pojedinačno tako i u smislu teamworka.Po meni treba ukinuti pretvorbu zlata u free exp jer to služi samo noobovima da brže grindaju,ničemu se ne nauče pa im kasnije u bitkama možeš 'ebat cijelo obiteljsko stablo,al sve uzalud.
p.s. T32 treba bolji gun!Nije ovaj loš al dosadi stalno tražit i gađat weakspotove
Ne znam tko sa zdravom pameti želi konvertati gold u free XP. Doduše zato i jesu noobovi. Za 2500 se dobije samo 62500XP-a. To sam radio samo onda kada se moglo pomoču IGN-a dobivati gold za registraciju pa me bilo strah da mi ne uzmu gold. Premium je daleko isplativiji.
Kako vam se sviđa T-43?
T34-85 mi je super, pa da znam šta da očekujem.