World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Jel to u ovo doba igraju isključivo njuubovi?

Ne stignem ni pozicionirati svoj arty njih pola već uništeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
St0ka kaže...

Ovo mi je poznato :d scout mi doleti a još nisam ni do grma došla

15 godina
Black_Angel1983 kaže...
St0ka kaže...

Ovo mi je poznato :d scout mi doleti a još nisam ni do grma došla

Da je bar scout to još i riješim, al sad su mi počeli heavy tenkovi dolaziti...to nemogu oneshootat.

Na scoute uvijek paziti, često dođu i ako te scout ne uništi svakako bježi jer će te njihova artiljerija napast.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 17:00 (St0ka).
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego,kaj mislite o novoj američkoj heavy liniji?

do sad sam vidio tx amera jedno 5 puta i sviđa mi se

puca brže nego amx50b a i ima nešto armora

jedino mu je problem brzina

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi koji je ovo vrag nemozes wina napravit,bruka djece valjda ovo preko vikenda,to leta po mapi ko muha bez glave,ovaj novogodisnji special ce trajat 7dana,vjerovatno ce bit i premium 7 dana{#}.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Ljudi koji je ovo vrag nemozes wina napravit,bruka djece valjda ovo preko vikenda,to leta po mapi ko muha bez glave,ovaj novogodisnji special ce trajat 7dana,vjerovatno ce bit i premium 7 dana{#}.

Znači nisam jedini koji je to primjetio.

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

a ništa, onda sa britancima medium igrat, a sa amerima heavy.... švabe su mi popile krv {#}

dokle si dosao sa svabama? Ja skupljam pare za Panthera, volio bih ga imat čisto radi povijesnih razloga {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina

tier VI VK3001P - nešto najgore kaj sam vozio, poslje nega dolazi tiger ali ovaj će mi krv popit

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
quickr kaže...

tier VI VK3001P - nešto najgore kaj sam vozio, poslje nega dolazi tiger ali ovaj će mi krv popit

Šta mu fali? Ja ga imam i ok je tenk. Naravno kad ga nadogradiš full.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me ak mi može neko reć, poslat, pokazat, koje postavke su najbolji omjer fps-a i solidne grafike??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
quickr kaže...

mislit ces drugacije kad ga elitas {#}

Samo da smislim nešto ...
13 godina
World of Tanks

Evo jedna zavrsena sa dosta screce a nobova je stvarno bilo puno.

Nagrade:Steel wall,spartan.

http://mwreplays.com/replay/VGULRC2C8FRT/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
St0ka kaže...
quickr kaže...

ali brate sporo se dobivaju exp-i, spor je, nije okretan, slab top...ma užas....{#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
quickr kaže...

hmm, VK3001P nisam imao, ima ga moj frend pa sam mu obecao da cu ga grindat sutra {#}

Imao sam VK3601H i on mi je dosta dobro legao. Solidan armor, dosta okretan i nevjerojatan zadnji top. S njim sam guštao dok me nije počelo bacati u tier 8 borbe. U 7/10 borbi sam bio sa t8 tenkovima i onda sam jednostavno izgubio interes za njega. 

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
quickr kaže...
St0ka kaže...
quickr kaže...

ali brate sporo se dobivaju exp-i, spor je, nije okretan, slab top...ma užas....{#}

I ja sam tu bio. Al kad ga središ, kupiš 88, zadnji motor, onda je super. 88 radi pristojnu štetu, sa najjačim motorom može preko 50...Još kad na njeg staviš felge, spojlere, ma čovječe tenk bude prva liga.

15 godina
St0ka kaže...
quickr kaže...
St0ka kaže...
quickr kaže...

I ja sam tu bio. Al kad ga središ, kupiš 88, zadnji motor, onda je super. 88 radi pristojnu štetu, sa najjačim motorom može preko 50...Još kad na njeg staviš felge, spojlere, ma čovječe tenk bude prva liga.

i one presvlake za siceve iz lidla za 120kn?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
luka94 kaže...
St0ka kaže...
quickr kaže...
St0ka kaže...
quickr kaže...

i one presvlake za siceve iz lidla za 120kn?

Ne ne, to se stave one s tigrastim uzorkom. Da potpomogne kamuflaži.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Polako smo već nagrindali malo preko 100.000 free experiencea sve u cilju brzog stizanja do T30 tenka ako me se sjećate :) Još mi preostaje oko 350.000 za skupit, a to neće biti problem, jer ide ovako dosta brzo (oko 350-1000 ovisno o ishodu partije (uvjek budem među prva dva tri u timu po expe.) sa T26, a slično tome i sa ostala dva(T1HT i M6)), a razmišljam još jednog premiuma da upotpunimo kolekciju :) (T34 ofc!). Trenutno sa 107.000 zvjezdica mogu direktno iz T49 prijeći u Tier 7 TD (mislim da je to onaj zloglasni T25/2 :D ), ali treba tona zlata za to, tako da ćemo čekat i ići polako dok se free experincei ne namnože sa običnim. Trenutno uglavnom igram samo sa T26E4, i ova dva T1HT i M6, T29 samo odigram koju da pobjedim da polako idem ka T32 sa njime. :D Čisto bi volio imati tu kolekciju od T29-T34 :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

nije to free experience, to je experience sakupljen na elite tenkovima koji onda mozes konvertat za gold u free exp.

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

nije to free experience, to je experience sakupljen na elite tenkovima koji onda mozes konvertat za gold u free exp.

Cool story bro!  {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
15 godina
quickr kaže...

ja sam igao sva 3 vk-a i jedino mi je 3601 popio zivce i prodo sam ga cim sam ga elital a posadu poslal u tigra-kupicu ga opet prije nego postane hevi,tad ce tek bit zabavan

3001h je mali panter,brz i okretan,nesto izmedju pantera i "bivseg" pzr4 sa onom kupolom,kaj je sad mamac za budale-premium tir 6

odlicno mu lezi 7.5 L70 i pravi je medium

3001p je dosta sporiji,mali tigerP, i zahtjeva malo oprezniji-da ne velim penzionerski-stil igre

sve sam ih elital zbog motora,s tim da sam pocel sa 3001h koji mi je i najbolje lego i na njemu sam otkljucaval opremu

sva 3 su krama na pocetku,stok su losiji od elitanih pzr 3/4 i 4,al kad se unaprijede,bolji su i od oba m4-e2 i e8,kao i od t-34-85,barem meni

a da bi iskusio njihov potencijal,najbolje je uzet 2 frenda i platunat sa istim tirovima i tipovima tenkova da vas ne baca previsoko

jedino tak mozes navuc sanse za zabavu i pobjedu na svoju stranu,posebno sa svim siemkama koji su onlajn i djecom preko vikenda

Bado kaže...

Zanima me ak mi može neko reć, poslat, pokazat, koje postavke su najbolji omjer fps-a i solidne grafike??

najbitnije ti je imat draw distance na max,a ostalo ti ovisi o konfi

koji stroj imas,na kojoj rezi igras i na kojim setingsima? niko ovdi nije vrac pa da pogadja{#}

Oly_E3 kaže...

Polako smo već nagrindali malo preko 100.000 free experiencea sve u cilju brzog stizanja do T30 tenka ako me se sjećate :) Još mi preostaje oko 350.000 za skupit, a to neće biti problem, jer ide ovako dosta brzo (oko 350-1000 ovisno o ishodu partije (uvjek budem među prva dva tri u timu po expe.) sa T26, a slično tome i sa ostala dva(T1HT i M6)), a razmišljam još jednog premiuma da upotpunimo kolekciju :) (T34 ofc!). Trenutno sa 107.000 zvjezdica mogu direktno iz T49 prijeći u Tier 7 TD (mislim da je to onaj zloglasni T25/2 :D ), ali treba tona zlata za to, tako da ćemo čekat i ići polako dok se free experincei ne namnože sa običnim. Trenutno uglavnom igram samo sa T26E4, i ova dva T1HT i M6, T29 samo odigram koju da pobjedim da polako idem ka T32 sa njime. :D Čisto bi volio imati tu kolekciju od T29-T34 :D

zna to covjek,a i ima para za bacat da konverta free expe,il mu ujak radi u wg-u pa mu to na poslu naklika i eto goldi se stvore na acc{#}

salu na stranu,brze i jeftinije bi ti bilo da si iso grajndat td-e

al svako ima pravo trosit svoje pare kak oce

meni je frend reko zakaj sve to imam u garazi,a ja sam mu objasnil da sam si ostavil elitane "fun" tenkove jer mi nije primarni cilj tir x i cw nego igranje za gust,a toga ima neusporedivo vise na nizim tirovima, pogotovo kad se upregne mozak,skill i po novom prem granate za raju

prije si sa svakim topom znal kaj mozes a kaj nemozes probit,al se sad to sve okrenulo naglavacke

p.s. jel tocno da sad nemres kupit posadu za tenk koji si otkljucal al nisi jos kupil?{#}

pohlepna gamad {#}{#}{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
dedaa kaže...

Cool story bro! {#}

Lol  sta ti to sad znaci, fino ti je dedaa rekao, taj xp sad moras konvertat sa goldom...

A da nije slučajno...?
15 godina
World of Tanks

Da točno je, moraš imat tenk u garaži da bi istreniro posadu za njega.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo jednostavno moram reć.. koji {#} ?!?!?!

Već 7 partiju za redom,zbuksam se sa T1 da mogu na račvanju dočekivat tenkove i netko mi se naparkira na guzicu,pogine i mene ubiju radi tog bisera!!! Dfq!?

Ispalim granatu i normalno nemrem nikam od idiota koji mi se ne miče s dupeta! argh!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Oly_E3 kaže...
dedaa kaže...

Cool story bro!  {#}

Lol   sta ti to sad znaci, fino ti je dedaa rekao, taj xp sad moras konvertat sa goldom...

Naravno da je dobro rekao, ali come on, nisam od jučer da ne znam te stvari, i nema problema, nisam ništa loše mislio time koliko ste vi mislili da ja mislim. Ja barem nikad nemam ništa protiv nikog i rado ću biti sarkastičan ponekad! ;)

17 godina
neaktivan
began kaže...

Nikad ne igraj preko vikenda. Ako bas hoces igraj po noci iza ponoci,jedan. Ja igram od 4 ujutro kad dodem sa posla i fine partije budu,amo rec neka normala.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
never kaže...
g12356 kaže...

Nego,kaj mislite o novoj američkoj heavy liniji?

do sad sam vidio tx amera jedno 5 puta i sviđa mi se

puca brže nego amx50b a i ima nešto armora

jedino mu je problem brzina

Probao ga na test serveru i jos jedan u nizu bezlicnih tenkova.

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan

to i mene zanima ?¨:)

Anthony
14 godina
ED63 kaže...
quickr kaže...

ja sam igao sva 3 vk-a i jedino mi je 3601 popio zivce i prodo sam ga cim sam ga elital a posadu poslal u tigra-kupicu ga opet prije nego postane hevi,tad ce tek bit zabavan

3001h je mali panter,brz i okretan,nesto izmedju pantera i "bivseg" pzr4 sa onom kupolom,kaj je sad mamac za budale-premium tir 6

odlicno mu lezi 7.5 L70 i pravi je medium

3001p je dosta sporiji,mali tigerP, i zahtjeva malo oprezniji-da ne velim penzionerski-stil igre

sve sam ih elital zbog motora,s tim da sam pocel sa 3001h koji mi je i najbolje lego i na njemu sam otkljucaval opremu

sva 3 su krama na pocetku,stok su losiji od elitanih pzr 3/4 i 4,al kad se unaprijede,bolji su i od oba m4-e2 i e8,kao i od t-34-85,barem meni

a da bi iskusio njihov potencijal,najbolje je uzet 2 frenda i platunat sa istim tirovima i tipovima tenkova da vas ne baca previsoko

jedino tak mozes navuc sanse za zabavu i pobjedu na svoju stranu,posebno sa svim siemkama koji su onlajn i djecom preko vikenda

VK3601H kad je elitan i ima posadu na 100% je prezabavan tenk...zadnji gun odličan,armor solidan,okretnost i brzina također solidni,tako da(po meni) ovo tvoje ne drži vodu {#}

15 godina
World of Tanks

Koliki reload ima britanski tier 10 heavy? neki dan sam se susreo s njim,bio sam u patonu, i on rokne dva puta dok ja jednom.

Nekad su ljudi doši do jedne točke na mapi i tamo čekali da ih arty raznese a sad se ni ne miču iz baze. sve je više partija gdje ljudi se pomaknu 20 metara od kruga,baze i to je to...više se ni ne ide na uobičajena mjesta kako bi se svi zajednoi gledali preko kamenih stjena i sl a baš je to bilo fora{#}...neznam šta je gore

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice