Da, ja sam prodao, dobijes 300 000, to vam se nalazi pos potrosni materijal, ostalo stisnite na ne odgovara...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ja sam prodao, dobijes 300 000, to vam se nalazi pos potrosni materijal, ostalo stisnite na ne odgovara...
300k? Si ti ima još nešto? Ja maloprije sve proda dobio 225k, 30x7500. Nije valjda ovo na popustu?
300k? Si ti ima još nešto? Ja maloprije sve proda dobio 225k, 30x7500. Nije valjda ovo na popustu?
da si čeko do kraja ovog sale-a bi dobio 10k za svaki komad xD
yep,na popustu je do utorka
e dal moze pomoc, pls, frendu je wot prije radio i sve i sad je reinstall windowse, i sad pokrene launcher i nemoze nista napravit, freeza se launcher( al ne pise not responding ) i mora ga na task manager ugasit
i vec je probao ono nesto sta u regeditu moras otic pod internet zones i onda maknut folder L, al on taj folder ni nema
Da li negdje moguce naci notifikacije od partija koje sam jucer igrao?
Meni je primilo broj i za 100 golda sam pretvoril u free exp, taman mi je trebalo za Valentine Mk.III na putu do Churchilla.
koji broj? 091 ili ?
i kako si upisao?
"The phone number +3859986***** is now associated with your account."
Jel uopće kome uspio vip?
Upisi 91xxxxxxx
Meni ne uspjeva, pokušavam dodati 098 boroj sa 6 brojeva i ne ide nikako
Bez nule pokusaj
98xxxxxx
Bez nule pokusaj
98xxxxxx
ja kad pokušam bez nule kaže da nevalja broj a sa nulom ga prizna ali nema poruke
Ja sam se bio i obratio supportu vezano za taj problem.
Inače se i treba pisati bez nule jer su brojevi u formatu +385 9x xxx xxxx. No ništa mi pametno nisu rekli osim toga da nas ima puno kojima ne radi i da rade na riješavanju problema.
Netko je dobro napisao na wot forumu. Britanski tenkovi su isti kao francuski samo bez auto loadera
Nisam siguran sto je pametnije za nastaviti americke heavy preko T32 pa dalje... ili americke mediume preko Pershing pa dalje...
Sad trebam izabrati, a ne znam sto je pametnije... nemam u garazi mjesta da nastavim obje linije, ne znam kako amerikanci kotiraju na visim Tier-ima kad su u pitanju heavy.
Nesto mi ovaj Patton onako na papiru ne izgleda previse dobar, ni pershing po karakteristika ne izgleda kao npr Panther 2 ili T44...
Nisam siguran sto je pametnije za nastaviti americke heavy preko T32 pa dalje... ili americke mediume preko Pershing pa dalje...
Sad trebam izabrati, a ne znam sto je pametnije... nemam u garazi mjesta da nastavim obje linije, ne znam kako amerikanci kotiraju na visim Tier-ima kad su u pitanju heavy.
Nesto mi ovaj Patton onako na papiru ne izgleda previse dobar, ni pershing po karakteristika ne izgleda kao npr Panther 2 ili T44...
Kreni na heavy liniju, neces pogrijesiti. I m103 i t110e5 su predobri tenkovi. Njihovi medium pandani su po meni puno lošiji, jako su nerfani u predzadnjem patchu.
Uostalom, t110 se koristi jako puno u CW i tier x kompanijama, nece ti skupljati samo prasinu u garazi. Po meni je t110 trenutno ponajbolji tier X heavy u igri.
Sinoć sam kupio IS-8. Stavio sam mu odmah BL-9 i nove gusjenice i sljedeći će biti top (samo što do njega ima ohoho igranja). Dojmovi su dobri, odnosno tenk je neloš. Nekad se zna nešto odbiti, a nekad popije bez problema sprijeda par hitaca.
tek nakon 1500 partija sam odlucio pogledat one edukacijske filimce, kako sam samo neuk i glup bio
Gdje si nasao tu famoznu edukaciju? Kod nas se opcenito upute za uporabu koriste tek kad nesto nece da radi :)
Kreni na heavy liniju, neces pogrijesiti. I m103 i t110e5 su predobri tenkovi. Njihovi medium pandani su po meni puno lošiji, jako su nerfani u predzadnjem patchu.
Uostalom, t110 se koristi jako puno u CW i tier x kompanijama, nece ti skupljati samo prasinu u garazi. Po meni je t110 trenutno ponajbolji tier X heavy u igri.
MM kod Medium tenkova je dosta tezak, troskovi odrzavanja samog takodjer, to me navodi da idem na Heavy :)
E,ovo se mora prijaviti
http://imageshack.us/a/img24/6379/20121105200148.jpg
http://imageshack.us/a/img171/2627/20121105200050.jpg
evo kome se da pogledati sa E100,je da je protivnik bio malo tupav
Prvo što sam primjetio je Ribarev zaljev.
T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)
E,ovo se mora prijaviti
Gold power
E,ovo se mora prijaviti
Gold power
Istina,ali to ti je ono,neprijatelj te rastura a ti u skladištu držiš nuklearnu bombu i ne koristiš ju.Zašto ne koristiti sredstva koja su ti dostupna.
T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)
Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...
Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...
IS je bolji za nijansu.