World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, ja sam prodao, dobijes 300 000, to vam se nalazi pos potrosni materijal, ostalo stisnite na ne odgovara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Rodić kaže...

Da, ja sam prodao, dobijes 300 000, to vam se nalazi pos potrosni materijal, ostalo stisnite na ne odgovara...

300k? Si ti ima još nešto? Ja maloprije sve proda dobio 225k, 30x7500. Nije valjda ovo na popustu? {#}{#}

15 godina
mp93 kaže...
Rodić kaže...

300k? Si ti ima još nešto? Ja maloprije sve proda dobio 225k, 30x7500. Nije valjda ovo na popustu? {#}{#}

da si čeko do kraja ovog sale-a bi dobio 10k za svaki komad xD

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
mp93 kaže...
Rodić kaže...

yep,na popustu je do utorka {#}

Xc
14 godina
neaktivan
World of Tanks

e dal moze pomoc, pls, frendu je wot prije radio i sve i sad je reinstall windowse, i sad pokrene launcher i nemoze nista napravit, freeza se launcher( al ne pise not responding ) i mora ga na task manager ugasit

i vec je probao ono nesto sta u regeditu moras otic pod internet zones i onda maknut folder L, al on taj folder ni nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imutak na e75 ti ne treba WAR, ja ga nisam imao i nisu me niti jednom pogodili u ammorack i unistili oneshootom
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li negdje moguce naci notifikacije od partija koje sam jucer igrao?

Džedaj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jughead kaže...
1M4RK0 kaže...

Meni je primilo broj i za 100 golda sam pretvoril u free exp, taman mi je trebalo za Valentine Mk.III na putu do Churchilla.

koji broj? 091 ili ? 

i kako si upisao?

"The phone number +3859986***** is now associated with your account."

Jel uopće kome uspio vip?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Upisi 91xxxxxxx

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni ne uspjeva, pokušavam dodati 098 boroj sa 6 brojeva i ne ide nikako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bez nule pokusaj

98xxxxxx

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
marsovac kaže...

Bez nule pokusaj

98xxxxxx

ja kad pokušam bez nule kaže da nevalja broj a sa nulom ga prizna ali nema poruke

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja sam se bio i obratio supportu vezano za taj problem.

Inače se i treba pisati bez nule jer su brojevi u formatu +385 9x xxx xxxx. No ništa mi pametno nisu rekli osim toga da nas ima puno kojima ne radi i da rade na riješavanju problema.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Netko je dobro napisao na wot forumu. Britanski tenkovi su isti kao francuski samo bez auto loadera

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam siguran sto je pametnije za nastaviti americke heavy preko T32 pa dalje... ili americke mediume preko Pershing pa dalje...

Sad trebam izabrati, a ne znam sto je pametnije... nemam u garazi mjesta da nastavim obje linije, ne znam kako amerikanci kotiraju na visim Tier-ima kad su u pitanju heavy.
Nesto mi ovaj Patton onako na papiru ne izgleda previse dobar, ni pershing po karakteristika ne izgleda kao npr Panther 2 ili T44... 

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Obožavam Superpershinga i njegov armor {#}

Replay

BTW

Imam i typea te mogu reći da on zarađuje više i to dosta za isti damage napravljen

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Obožavam Superpershinga i njegov armor {#}

Replay

BTW

Imam i typea te mogu reći da on zarađuje više i to dosta za isti damage napravljen

Blago tebi. Mene uvijek arty rejpa

Sve je moguće...
16 godina
marsovac kaže...

Nisam siguran sto je pametnije za nastaviti americke heavy preko T32 pa dalje... ili americke mediume preko Pershing pa dalje...

Sad trebam izabrati, a ne znam sto je pametnije... nemam u garazi mjesta da nastavim obje linije, ne znam kako amerikanci kotiraju na visim Tier-ima kad su u pitanju heavy.
Nesto mi ovaj Patton onako na papiru ne izgleda previse dobar, ni pershing po karakteristika ne izgleda kao npr Panther 2 ili T44... 

Kreni na heavy liniju, neces pogrijesiti. I m103 i t110e5 su predobri tenkovi. Njihovi medium pandani su po meni puno lošiji, jako su nerfani u predzadnjem patchu.

Uostalom, t110 se koristi jako puno u CW i tier x kompanijama, nece ti skupljati samo prasinu u garazi. Po meni je t110 trenutno ponajbolji tier X heavy u igri.

16 godina
World of Tanks

Sinoć sam kupio IS-8. Stavio sam mu odmah BL-9 i nove gusjenice i sljedeći će biti top (samo što do njega ima ohoho igranja). Dojmovi su dobri, odnosno tenk je neloš. Nekad se zna nešto odbiti, a nekad popije bez problema sprijeda par hitaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

tek nakon 1500 partija sam odlucio pogledat one edukacijske filimce, kako sam samo neuk i glup bio

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje si nasao tu famoznu edukaciju? Kod nas se opcenito upute za uporabu koriste tek kad nesto nece da radi :)

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo, meni su koristili. Mislim da se još da naći na tubu. Sad sam na kv-1s prešao sa t5 topa na t7. prva partija i petoricu nabušim top je odličan samo treba pucat iz zaklona jer reloada jako sporo a i malo je ammo skup 1k jedna granata al da dere nije upitno

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WiCkED kaže...
marsovac kaže...

Kreni na heavy liniju, neces pogrijesiti. I m103 i t110e5 su predobri tenkovi. Njihovi medium pandani su po meni puno lošiji, jako su nerfani u predzadnjem patchu.

Uostalom, t110 se koristi jako puno u CW i tier x kompanijama, nece ti skupljati samo prasinu u garazi. Po meni je t110 trenutno ponajbolji tier X heavy u igri.

MM kod Medium tenkova je dosta tezak, troskovi odrzavanja samog takodjer, to me navodi da idem na Heavy :)

Džedaj
14 godina
neaktivan
World of Tanks

E,ovo se mora prijaviti

http://imageshack.us/a/img24/6379/20121105200148.jpg

http://imageshack.us/a/img171/2627/20121105200050.jpg

evo kome se da pogledati sa E100,je da je protivnik bio malo tupav

http://speedy.sh/jNjuM/E-100.wotreplay

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 20:57 (1Bleki).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo što sam primjetio je Ribarev zaljev.

{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1Bleki kaže...

E,ovo se mora prijaviti

Gold power {#}

PanterA
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...
1Bleki kaže...

E,ovo se mora prijaviti

Gold power {#}

Istina,ali to ti je ono,neprijatelj te rastura a ti u skladištu držiš nuklearnu bombu i ne koristiš ju.Zašto ne koristiti sredstva koja su ti dostupna.

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

T-29 sa 105mm je super stvar, još imam osnovni motor, pa sam malo trom, ali zakon tenk, puno više zabave nego sa M6 i T1 koji su također bili super tenkovi... Počastio sam se sa T26E4, dobro zarađuje, mada bi ja osobno volio Type 59, njega mi je uvjek neugodno susrest. Malo mi smeta slab motor, ali treba se naviknut na takav stil igre :)

Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...

Džedaj
16 godina
neaktivan
marsovac kaže...
Oly_E3 kaže...

Definitivno najbolji tenk na Tier-u 7, sa T29 se nisam bojao Type59 ni mnogih drugih tenkova na Tier-u 8...Samo treba paziti kako trosis granate, ici na siguran pogodak i to je to...

IS je bolji za nijansu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice