World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dr43eN kaže...

Od svih tenkova s kojima sam do sada igrao KV1s me najviše razočarao. Ni sa najjačim topom nemogu ni poškakljati jednog IS ili nekog drugog iz VII a da ne pričam o VIII tier-u. Ove iz VI moram pogoditi najmanje 3-5 puta iako pokušavam gađati slabe točke, a ja se raspadam od 1-2 pogotka kao lubenica...

@svi ostali koji su komentirali ovaj post

dajte pomozite čovjeku da nauči di gađati..

ovak bitno ti je da proučiš gdje koji tenk gađati.. odi na ovu stranicu http://www.wotdb.info/ odaberi neke tenkove koji su ti zahebani, stisni dole voulnerability i proučavaj i pamti..

malo proučavanja, malo igre i ubrzo ćeš si povećati efikasnost za 100% jer nećeš više na pamet gađati..

inače najgora stavka tog topa je preciznost.. penetracija za dati tier je i više nego dovoljna

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

Nije tenk loš nego ja loše igram..Zapravo bilo je nemoguće igrati dok ga nisam nadogradio(a izgleda da su svi osnovni modeli tenkova takvi) pogotovo top i motor- nekako sam bio spor a top nije mogao probiti nikakav armor u bitkama sa višim tier-om VI ili VII.. Osim toga žurim, istrčavam, ne prikrivam se, i onda uletim u vatru pa me izbuše sa svih strana.. Hvala svima na savjetima, pogotovo kolegama Krešo91 i nine..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jucer sam uzeo gold sa maestro karticom, mislim da sam slucajno kupio u americkim dolarima i sada nisam dobio gold na accaunt a bome nema ni para na kartici. sto mi je ciniti?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

jucer sam uzeo gold sa maestro karticom, mislim da sam slucajno kupio u americkim dolarima i sada nisam dobio gold na accaunt a bome nema ni para na kartici. sto mi je ciniti?

Ne mozes kupit golde na američkom serveru ako si se logirao na svoj europski acc, pogledaj u notifikacije, tako je i meni bilo nisam znao zasto mi pare nisu sjele pa sam pogledao pod notifikacijie i vidio da moram sam sebi primiti gift

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
World of Tanks

Nemam nista pod notifikacijama, u igri nemam golda a na web stranici mi stoji da imam gold ali mi se statistike ne vide. a na racunu koji sam dobio na mail mi pise da sam kupio s usd. ne znam sta se dogada  to sam jos sinoc uplatio

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Nemam nista pod notifikacijama, u igri nemam golda a na web stranici mi stoji da imam gold ali mi se statistike ne vide. a na racunu koji sam dobio na mail mi pise da sam kupio s usd. ne znam sta se dogada  to sam jos sinoc uplatio

worldoftanks.com ili worldoftanks.eu?   gdje gledas statistiku, gdje gledas golde... i na kojem inače igraš?

16 godina
World of Tanks

igram na eu serveru, znaci na wot.eu imam statistike i sve. a na wot.com mi je moj gold ali nemam ni jednu partiju odigranu, sad sam primjetio da mi je user name razlicit na te dvije stranice. kakav sam ja to maestralni zajeb napravio?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

igram na eu serveru, znaci na wot.eu imam statistike i sve. a na wot.com mi je moj gold ali nemam ni jednu partiju odigranu, sad sam primjetio da mi je user name razlicit na te dvije stranice. kakav sam ja to maestralni zajeb napravio?

worldoftanks.com je američki server, zašto imaš tamo accaunt i zasto si pobogu tamo kupovao golde????

Stvarno si ga zehebo, probaj poslati ticket da ti prebace golde na eu server

15 godina
World of Tanks

moras shvatit da postoji europski, američki, ruski, azijski i možda još koji server wota... i ono što napraviš na jednom serveru nema apsolutno nikakve veze s bilo kojim drugim serverom...

znači ti recimo napraviš account s nickom "tanker" na EU serveru i napraviš 2k bitaka i onda moš napravit account s istim nickom na bilo kojem drugom serveru i pocet ces ispocetka od 0.. cisto logicno, ne?

tak da ti očito imaš account na EU serveru gdje imaš vec odigranih bitki ali si ocito nekim cudom napravio account i na US serveru i na njega uplatio gold...

kak si ti uspio napravit dva accounta na dva različita servera a da nisi ni skužio, i još k tome uplatio gold na krivi, nije mi jasno ni pol posto

probaj poslat support ticket s EU accounta i objasnit situaciju, znači da nisi skuzio da su to dva accounta i da accounti na razlicitim serverima nemaju veze.. mozda ti prebace gold na eu

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Ja ne kontam kako ljudi kupujete tako bahato. Pa najlakse vam je da pokrenete klijent igre i onda u gornjem desnom uglu imate polje Add founds. Klikom na njega vas automatski vodi na server na kojem igrate i tu kupujete...

Nego je li samo kod mene ili i ostalima na testnom serveru vie nema opcije da se gold ammo kupuje za srebro???

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa mislim da sam stvarno jako davno kreirao jedan acc mozda je taj bio us. pa sam nedavno kreirao i novi koji je ocito bio eu, vec sam zaboravio onaj stari. Ne znam kako sam to napravio samo sam gogglao wot i kupio gold. smrc ode 12 k golda 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja ne kontam kako ljudi kupujete tako bahato. Pa najlakse vam je da pokrenete klijent igre i onda u gornjem desnom uglu imate polje Add founds. Klikom na njega vas automatski vodi na server na kojem igrate i tu kupujete...

Nego je li samo kod mene ili i ostalima na testnom serveru vie nema opcije da se gold ammo kupuje za srebro???

Ja isto nemogu kupiti gold rounds za pare

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav svim tenkistima,počeo sam igrati tanks i zanima me kako nanijeti štetu nekome...stalno mi javlja penetracija ali nikakv dmg ne napravi...(a tako sam ga lijepo nanišanio :)) ...kako ciljati neki tenk i opaliti pa da to i ima učinka ... igram sa njemačkim tenkovima došao sam do tier3 

hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
budget kaže...

pozdrav svim tenkistima,počeo sam igrati tanks i zanima me kako nanijeti štetu nekome...stalno mi javlja penetracija ali nikakv dmg ne napravi...(a tako sam ga lijepo nanišanio :)) ...kako ciljati neki tenk i opaliti pa da to i ima učinka ... igram sa njemačkim tenkovima došao sam do tier3 

hvala 

http://www.wotdb.info/

Prouci svaki tenk, njegove slabe tacke i dobro ciljaj. Ali u globalu bokovi i dupe su svim tenkovima slaba tacka ;)

16 godina
World of Tanks

Sada sam pretrazio mail i nigdje ne vidim da sam se registritao na worldoftanks.com , ne znam nije mi nista jasno

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Pa mislim da sam stvarno jako davno kreirao jedan acc mozda je taj bio us. pa sam nedavno kreirao i novi koji je ocito bio eu, vec sam zaboravio onaj stari. Ne znam kako sam to napravio samo sam gogglao wot i kupio gold. smrc ode 12 k golda 

Samo pošalji poruku supportu prebaciti će ti novce(gold) na drugi account bez problema.

15 godina
Pislje kaže...

Sada sam pretrazio mail i nigdje ne vidim da sam se registritao na worldoftanks.com , ne znam nije mi nista jasno

vjerojatno je na drugom e-mailu... mislim da se ni nemogu dva accounta registrirat na jedan..

odi na .com stranicu od wota i tam odi na svoj profil pod account management i vidi na kojem je mailu

★★★★★☆
15 godina
World of Tanks

Oni koji su igrali u cb su mogli igrat sa istim akauntom na NA i EU, koliko se sjećam. Cimer je bio iskoristio kod za 1250 gold tamo davno prije, i onda je skontao da je iskoristio na NA sranici. Poslao tiket i prebacili su mu gold, samo su mu prebacili i sve tenkove koje je imao tako da je dobio i par mjesta u garaži. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Za golden joystick ce bit Tier X tenkovi na pol cijene il Tier IX?

Hvala

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

If World of Tanks WINS the ‘Best MMO of the Year’ award at the Golden Joystick Awards ceremony on October 26th, all of our community will receive some huge bonuses, including experience multipliers and in-game discounts:

Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables!

Price reduction on high tier tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree. The tanks being reduced are as follows:
        Tier IX Medium Tanks  
        Tier IX Tank Destroyers
        Tier IX Heavy Tanks
        Tier VII Self-Propelled Guns

Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!
    x5 XP for first victory
    50% Discounts on equipment
    50% Discounts on garage slots
    50% Discounts on crew (re)training

Znaći, samo tier 9 tenkovi i tier 7 artiljerije...

Meni odgovara, taman istražim i kupim Obj. 704 i Obj.212 kojeg sam još prije istražio...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 20:04 (Shamrock).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ce taj popust biti bez obzira na rezultat ili samo ako ce biti 1. od svih?

...

0 0 hvala 0
14 godina
Jughead kaže...

Ako će bit prvi. A bit će prvi tako da nemaš frke{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
Shamrock kaže...

Znaći, samo tier 9 tenkovi i tier 7 artiljerije...

Meni odgovara, taman istražim i kupim Obj. 704 i Obj.212 kojeg sam još prije istražio...

{#} a meni treba popust za miša.

Kupio sam Leea da nagrindam malo kredita i mogu reći da je to uvjerljivo najgori tenk u igri. Nakon 40-ak partija nisam mu uspio naći ništa pozitivno.

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Jughead kaže...

pa ako im je ova pr kampanja uspjela bit ce prvi, ali inace eve online drzi 1. mjesto od strane kriticara kao najbolji mmo

ja nikad prije nisam cuo za golden joystick, pa sam pitao pun faks lol-asa znaju li sto je to i nitko nema pojma

wg si je stvarno dao truda da nas potakne da glasamo ali ne kvalitetom igre nego nagradama, a ta ce nagrada u konacnici biti samo ikonica koju ce si prisit na login screenu

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi,jeli je moguće i kako stavit background muziku u wot?

nešto poput ovoga:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

nešto poput ovoga:

*random video*

Da, samo trebaš znat šta tražiš i koji file-ovi se trebaju zamijenit.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Jughead kaže...

Ma bit ce prvi,glasao sam 50 puta dosad lol. Ocu E50,T30 a mozda i kupim JT po treci put.

PanterA
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
g12356 kaže...

nešto poput ovoga:

*random video*

Da, samo trebaš znat šta tražiš i koji file-ovi se trebaju zamijenit.

A jeli mogu to možda negdje saznati?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
DedicatedGamer kaže...

wg si je stvarno dao truda da nas potakne da glasamo ali ne kvalitetom igre nego nagradama, a ta ce nagrada u konacnici biti samo ikonica koju ce si prisit na login screenu

e da je to samo ikonica... ko da kazes da onaj koji pobjedi na olimpijadi osvoji SAMO zlatnu medalju

kolka ti je to tek reklama

★★★★★☆
15 godina
g12356 kaže...

nešto poput ovoga:

uvijek među prvim temama na pdfu General Creativity.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65253-080-nobleplatoons-music-and-voice-mods/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice