World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.450
|
čitano: 9.192.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Siguran sam da bi se panzeri IV našli...mislim ono,znam da su pred kojih 10 godina izvukli panzera iv iz drave.Samo mislim da bi se onda morao platiti i popravak...Zamislite mehaničarevo lice kad mu dođete sa tenkom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Pozdrav, ekipa mali savjet...dvojba mi je, što je pametnije uzeti poslje su 100....su100m1 ili ići starom granom na su152, vidim postavljeno pitanje slično i prije u temi, no nitko čovjeku nije odgovorio, hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
-za novu granu treba grintati eXpe, jedino VisaWorriorsi mogu imati (plaćenog) iskustva s novim 'tenkićem'.. Po brojevima je zanimljiv. Mislim da ću krenuti na njega uskoro.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam otišao na su152...nova linija mi je previše grindanja...s obzirom da volim igrati kao klasični TD, znači sjedi u žbun i drži busiju ne smeta mi pretjerano tromost su152...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Siguran sam da bi se panzeri IV našli...mislim ono,znam da su pred kojih 10 godina izvukli panzera iv iz drave.Samo mislim da bi se onda morao platiti i popravak...Zamislite mehaničarevo lice kad mu dođete sa tenkom.

ko u onoj reklami za perilice,skinuo bi kapu, pocesao se po glavi, odmjerio tenka svojim iskusnim majstorskim okom i rekao: TO BU KOŠTALO!

Wiz3m4n kaže...

Pozdrav, ekipa mali savjet...dvojba mi je, što je pametnije uzeti poslje su 100....su100m1 ili ići starom granom na su152, vidim postavljeno pitanje slično i prije u temi, no nitko čovjeku nije odgovorio, hvala ;)

evo ja si ostavio su 100 jos nekih 20k do ovog novog,mozda si ga poslije i ostavim

prekjucer kupio su 152,otkljucan je vec mjesec dana a ja sam lukavo cekao popust i ubo 4 td-a tir 7 sve u pola cijene {#}  jos sam da zgrjandam ovi novi su 100m1(skoro pola garaze,sve tir 5-7 je kupljeno u pola cijene, pa kad ih prodam samo sam zavrtio lovu-makar one dobre ostavljam i radje kupim nove slotove)

enivej tenk je zvjer,sa trol gunom,kako je neko vec napisao,kad ce bit gold ammo za creditse, su 152 sa gold ammo i trollom postaje isu 152 sa BL-9{#}

malina22 kaže...

Ja sam otišao na su152...nova linija mi je previše grindanja...s obzirom da volim igrati kao klasični TD, znači sjedi u žbun i drži busiju ne smeta mi pretjerano tromost su152...

stavio sam driveru cluitch braking,pa nek se nadje

@marsovac

t20 je elitani prava zvjer,jer je brz,agilan i ima 90mm gun(koji je isti kao nekad 100mm na t34 85 (nekad bilo{#})

ramer,vent i vertikal i pici!

i dobar money maker-ak imas para kupis mu camo i ostavis si ga

a sad sto se tice unistenih tenkova;

R.I.P.

kv-1 107mm

pzr 4 7.5 L70

su-85 107mm

t-34-85 100mm

t-28 85mm

sjeticu se jos kojega

pozz,see u on the battlefield {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

R.I.P.

kv(a.k.a. kv1) 107mm  ili 152mm(zamislite šta je bilo imati ta dva topa ako ste bili u tier 5 bitci)

pzr 4 7.5 L70+schmalturm(sa 120mm front turret armora si ga mogao igrati kao da je t29 ako si bio u hull downu,a znao se dogodit i steel wall)

su-85 107mm

t-34-85 100mm

t-28 85mm

sjeticu se jos kojega

Nemoj zaboravit da je t30 bio tier x tenk.

A što se tiče polovnih tenkova u pravom svijetu m4 shermana je isto bilo kao blata.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
ED63 kaže...

@marsovac

t20 je elitani prava zvjer,jer je brz,agilan i ima 90mm gun(koji je isti kao nekad 100mm na t34 85 (nekad bilo{#})

ramer,vent i vertikal i pici!

i dobar money maker-ak imas para kupis mu camo i ostavis si ga

OK kolega, kad bude neko snizenje dodatne opreme dobit ce ramer i vertikal s. 

do tad ce i posada bit dobra i to je onda tenk za ostaviti u garazu i zabavljati se u PLUSU :)

Ja
17 godina
malina22 kaže...

ta linija td-a je prezabavna i relativno se brzo grinda, ali za obj 268 301k xp-a malo čovjeka ohaldi lol, sada recimo samo radim first winove pa kad dođe dođe obj 268.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
ED63 kaže...
...

R.I.P.

kv-1 107mm

pzr 4 7.5 L70

su-85 107mm

t-34-85 100mm

t-28 85mm

sjeticu se jos kojega

- to su neki raritetni primjerci?

- u sumnjiva dostignuća ulazi i p-4 (PzKpfw IV?) s L70, ali možda je neki drugi model..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Mene previse privlaci 268 na kraju. Rijetko gledam kakvi su tenkovi na putu do krajnjeg tiera.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
World of Tanks

ok, hvala na odg. mislim kako ću ubost na popustu ovoga su 152 do sutra, onda ostavit su 100 i resarch 100m1 pa vidjet mozda nastavit tom granom ako ne budu nerfali obj 268 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wiz3m4n kaže...

ok, hvala na odg. mislim kako ću ubost na popustu ovoga su 152 do sutra, onda ostavit su 100 i resarch 100m1 pa vidjet mozda nastavit tom granom ako ne budu nerfali obj 268{#}

Pa si ti lud??? To je ruski tenk, to če samo buffat ne nerfat!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
insomniac kaže...
Wiz3m4n kaže...

Mene previse privlaci 268 na kraju. Rijetko gledam kakvi su tenkovi na putu do krajnjeg tiera.

privlači i mene ali 301k xp-a treba nagrindati. s tim da su isu 152 i obj 704 opaki.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 17:23 (sokre).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon još jedan AT :P

ELC AMX AT ELC AMX AT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koja glupost to je za nevjerovat. Mene bez problema Amx 50 Foch buši a ja njega jednostavno ne mogu! Još sam sakrio oni tanki hull i on idalje mene bez problema probija na onu "super strukturu" dok ja njega nisam niti jednom od 4 granate na 80mm tanji oklop od mog. Fjuck logic, i naravno imao je marginalno lošiji top...

Vozio sam JT-a

Aut vincere, aut mori!

0 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj IS-3 je zvijer! A još nije u potpunosti unaprijeđen. Ali uskoro ću mu staviti top, gusjenice, pa kupolu. Link snimke partije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ja i ovaj T34 malo glumili slavkeca i gotovo sami spasili team od poraza :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 22:04 (luka94).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je neko na ovoj stranici kupovao zlato http://www.goldicq.com/vip.html ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego ljudi,dajte napišite vaše mišljenje o britancima.Ja sam svoje napisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego ljudi,dajte napišite vaše mišljenje o britancima.Ja sam svoje napisao.

Mobilni, ne previše brzi, dobra penetracija, precizni, ali slabi alpha.

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ovaj IS-3 je zvijer! A još nije u potpunosti unaprijeđen. Ali uskoro ću mu staviti top, gusjenice, pa kupolu. Link snimke partije.

Kad stviš Bl-9 na njega bez yebemti možeš dosta T9 tenkova bušit ako znaš dobro gađat, isto tako u pokretu možeš pogodit dosta toga radi fine stabilizacije, još preciznije ide sa vert. stab. Naravno poslje budeš u plusu ako sve prođe po planu u bitci. :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 3:10 (Krešo91).
15 godina
ihush kaže...
ED63 kaže...
...

R.I.P.

kv-1 107mm

pzr 4 7.5 L70

su-85 107mm

t-34-85 100mm

t-28 85mm

sjeticu se jos kojega

- to su neki raritetni primjerci?

- u sumnjiva dostignuća ulazi i p-4 (PzKpfw IV?) s L70, ali možda je neki drugi model..

{#} pa kaj ti od jucer igras?

p.s. unistio ih je wg svojim "balansiranjem" i pripremanjem terena za "nove" tenkove

nebi se cudio da za godinu dvije svi ovi budu za kupit ko premiumi

ko sad pzr4 koji je samo tir vise

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
12 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Da li je neko na ovoj stranici kupovao zlato http://www.goldicq.com/vip.html ?

Niti slučajno. Nemože ti prodati 6500 golda kao prvo, kao drugo cijene su preniske (5500 golda je 20 eura, a ovaj nudi 6500 za 12 dolara). Već sam prije napisao NIKAD (da me bolje čujete) ne kupovati preko ovakvih eksternih sajtova. Poljaci i Česi su se opekli pred mjesec dana, nemojte se i vi.

Riskiraš krađu kartice i gubitak wot računa.

17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Zavisi jel hoces 268 ili 263. Ja imam 268 i tenk je odlican,brz,dobar camo,top okida,najveca penetracija ALI nema oklopa i kut pomicanja topa je mali. 263 ima oklop,brzinu,manje udara ali brze puni i precizan je. Ja bi ti preporucio 263.

PanterA
17 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra sa VK 3601, 8 killova... Sta mislite koji je najbolji tenk na Tier 6, ovaj VK je odlican, jel ima jos nesto sa dobrim oklopom i topom...

Ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 9:11 (marsovac).

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Evo jedna dobra sa VK 3601, 8 killova... Sta mislite koji je najbolji tenk na Tier 6, ovaj VK je odlican, jel ima jos nesto sa dobrim oklopom i topom...

hehe gledaj medalja,nema mi nista draze od dobijene medalje.

16 godina
Krešo91 kaže...
Izzy kaže...

Kad stviš Bl-9 na njega bez yebemti možeš dosta T9 tenkova bušit ako znaš dobro gađat, isto tako u pokretu možeš pogodit dosta toga radi fine stabilizacije, još preciznije ide sa vert. stab. Naravno poslje budeš u plusu ako sve prođe po planu u bitci. :)

Jučer navečer sam stavio Bl-9 i očekivano, tenk je otišao na novu razinu. Odličan je! Vrhunski! 

Samo me zanima koliko je čest slučaj da sa novom kupolom češće zna eksplodirati "ammo rack"? Je li to istina?

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Samo me zanima koliko je čest slučaj da sa novom kupolom češće zna eksplodirati "ammo rack"? Je li to istina?

neznam sad ali prije 6 mjeseci kad sam vozio is3 ako te arty pogodi straga u kupolu to je bio instant ammorack

16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Koja glupost to je za nevjerovat. Mene bez problema Amx 50 Foch buši a ja njega jednostavno ne mogu! Još sam sakrio oni tanki hull i on idalje mene bez problema probija na onu "super strukturu" dok ja njega nisam niti jednom od 4 granate na 80mm tanji oklop od mog. Fjuck logic, i naravno imao je marginalno lošiji top...

Vozio sam JT-a

Opće poznata činjenica je da Švabe u 2. svjetskom nisu mogli ništa protiv superironijih Rusa, Engleza, Fracnuza, partizana, seoskih pasa...

Nije ćudo da te buši, JT-a svi buše gdje god da te zveknu-oklop mu je koma, ali je ćudno da ti nisi njega pošto JT ima jedan od meni dražih topova.

14 godina
Dala kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Vozio sam JT-a

Opće poznata činjenica je da Švabe u 2. svjetskom nisu mogli ništa protiv superironijih Rusa, Engleza, Fracnuza, partizana, seoskih pasa...

Nije ćudo da te buši, JT-a svi buše gdje god da te zveknu-oklop mu je koma, ali je ćudno da ti nisi njega pošto JT ima jedan od meni dražih topova.

Ti si por*emečeni, baš je bilo obrnuto, btw ti uspoređuješ tenk u igri s tenkom u pravom životu??? Ako nisi znao JagdTiger je imao najviše armora u 2. Sv. ratu i nijedan protivnički tenk ga nije mogao probiti, a on je bušio sve na 3500km, neprijatelji su ih uništavali samo s artiljerijom...
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice