World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.083.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Et_Tu_Brute? kaže...

Gold se jedino može kupiti sa sluzbene stranice? Jeli moguce nabaviti jeftinije gold ili neki premium?

Ni ne pokušavaj. Jeftinije jedino možeš kupiti ako WG sam snizi cijenu povodom nekog specijala. Pred 2-3 tjedna je bilo veliko bananje poljskih i čeških igrača koji su masovno kupovali golde od strane eksternog "resellera" koji je navodno nudio strašno jeftine golde, a priča je bila sljedeća.

Na poljskoj stranici sličnoj e-bayu je taj "reseller" nudio strašno jeftine golde u obliku poklona (gifta). Igrači su tome liku uplaćivali recimo 10 eura za 5,5k golda (koje košta 20 eura inače) i on im je kupio te golde preko gift shopa i poklanjao. E sad igrači su dobili golde, taj netko je dobio 10 eura i lijepo je povukao plaćanje, te je WarGaming ostao bez ičega (najvjerojatnije je za to koristio ukradenu kreditnu karticu pa je pare na svoj račun primao a sa njom plaćao giftove). Naravno igrači su se na nekom poljskom eksternom forumu lijepo busali o prsa kako su zahebali WG i kako plaćaju bagatelu golde, a nisu znali da se to lijepo sve prati i vidi. Došlo je vrijeme kad je WG lupio šakom o stol i rekao dosta. Svi koji su kupili golde a novci su naknadno povučeni izgubii su te golde koje su imali na računu, a ako su ih već potrošili računi su im bili banani na neodređeno vrijeme i tako će dugo ostati dok ne podmire dugove prema WarGamingu.

Pa sad ti vidi da li ćeš kupovati van službenih stranica i koliko ti je to pametno.

Postoje promocije WOT-a i bilo je u prošlosti akcija gdje su eksterne stranice tipa GameWrold i slično djelile promotivne kodove od nekih 250 golda + premium tenkić T4, pa do 700 golda + 1 dan premiuma, to je jedini donekle siguran način dobivanja nečeg besplatno, sao treba paziti koje su to stranice i da li su stvarno ovlaštene to raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 19:09 (BDevil).
14 godina
neaktivan
insomniac kaže...
insomniac kaže...

KV-13 ili T-43?
Sada sam na T-34-85, neznam dal da se prebacim na heavyje ili ostanem derat mediume. Kakvi su ruski med tenkovi (Zadnja 2 tiera)

Besramni self-bump.

P.S. SU-100 DEREEEE

Izgleda da je potrebno napisat zid texta po mogucnosti s potencijalom za pocet flamewar, da bi se dobio savjet ili nko misljenje.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
World of Tanks

Šta god da uzmeš na kraju nećeš pogriješiti. IS-7 najbolji tier10 HT, T-62 najbolji tier10 MT. Dakle idi na ono što ti više odgovara stilu igre.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

taman počeo malo da grindam sa B1,pa evo dvije dobre runde sa njim. :D

šta reć,tenk je jako smiješan,meni osobito zabavan za igrat,al razumijem zašto ga tolko ljudi mrzi.

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 22:41 (luka94).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Za mene najbolji tenk :)

Ja
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jučer

danas

ko zna što će biti sutra

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 23:10 (1Bleki).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
1Bleki kaže...

jučer

ko zna što će biti sutra

Ajd daj nabaci replay, ovo me zanima kako ih dobiješ 11, meni ih obično pokradu ako igram sa troll gunom, a ZiS-6 mi nije toliko efektivan u high tier borbama.

LoL username: UnimatriX (EU West)
13 godina
neaktivan
World of Tanks

MOLIM  POMOC  OKO   WHITE SCREENA....AKO   KO ZNA  NEK  MI POMOGNE...

PAR   PUTA SAM INSTA   PA  DEINSTA...WOT   UPDATE SAM  GRAF.....I OPET  WHITE SCREEN.....LJUDI POMAGAJTE  AKO    BOGA  ZNATE:)

odisey

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Piff za veceras gotovo fps me ubija na 9 padne,ebeni net provajder,valjda veliko opterecenje na centrali

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dobio sam 1k golda na twitteru :D

Kontam kupit 3 slota u garazi a ostatak il ostavit pa ako se opet ubode, ili uzet malo municije...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako si uspio dobit 1000 golda :D reci i nama

13 godina
neaktivan

Insomniac, može li ime tog moda, molim te?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
neaktivan
began kaže...

kako si uspio dobit 1000 golda :D reci i nama

Bilo "Guess the map" natjecanje na twitteru. Bio sam medu 5 najbrzih koji su pogodili (Cetvrti ako cemo precizirat)

Reichz kaže...

Insomniac, može li ime tog moda, molim te?

Kojeg moda? Mislis skinpacka?

P.S. Legla su 2 slota u garazi i 5 APCR granata za SU-100 cisto radi probe.
Mislim da cu stedit ovih 365...

15 godina
insomniac kaže...

Kontam kupit 3 slota u garazi a ostatak il ostavit pa ako se opet ubode, ili uzet malo municije...

inace se ceka popust pa se ubode 6 slotova

a prem ammo se ne kupuje jer nikakve koristi od nje

jedino se goldi jos cuvaju za demount opreme{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
odisey_tz kaže...

PAR   PUTA SAM INSTA   PA  DEINSTA...WOT   UPDATE SAM  GRAF.....I OPET  WHITE SCREEN.....LJUDI POMAGAJTE  AKO    BOGA  ZNATE:)

pokušaj obrisat folder wargaming.net on ti ostaje na kompu i kad uninstalaš wot

nalazi se u hidden folderu appdata

computer/localdisc(C)/users/app data/roaming

14 godina
neaktivan
ED63 kaže...
insomniac kaže...

inace se ceka popust pa se ubode 6 slotova

a prem ammo se ne kupuje jer nikakve koristi od nje

jedino se goldi jos cuvaju za demount opreme{#}

Pa za to cu i cuvat ovih 351 sta je ostalo :p

Ako bude srece jos cu koji put ubost ovako, na slicnim natjecanjima :D

14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
1Bleki kaže...

jučer

ko zna što će biti sutra

Ajd daj nabaci replay, ovo me zanima kako ih dobiješ 11, meni ih obično pokradu ako igram sa troll gunom, a ZiS-6 mi nije toliko efektivan u high tier borbama.

Na žalost friška instalacija igre.pa nisam uključio opciju snimanja.

Uglavnom prvi "uspjeh" mapa Rudnici (Mines).Otišao desno prema kućama,skinuo ARL i Churchill.U međuvremenu moji izginuli,tako da sam ove ostale skinuo sam.Normalno da ih je većina bila oštećena.

Drugi "uspjeh" Pješčana rijeka (Sand River).Namjerno ostao kod baze jer sam na početku vidio da likovi očito ne znaju kuda bi.

To mi je taktika sa KV2.U masi bitaka kada sam top tier odem na jednu stranu skinem po nekoliko komada,a druga strana "ispuši".Ne stignem se vratiti,normalno prespor sam i još u većini slučajeva oštećen.

Tako sam u ovoj drugoj borbi namjerno ostao kod baze,i da ne prepričavam sve,na kraju ostao sam sa našom arty (su 26).

Njima ostao KV-1S(neoštećen),KV-1x2(neošt.),T-28(neošt.)...

I uglavnom da ne duljim,uz pomoć artya opet skinem 6-7 kom kad smo ostali sami.

Ja koristim ZIS-6.Kada sam top tier,sa dva tri dobra pogotka skidam tenk.U borbi sa višim tierom prikrpim se grupi naših heavy-ja i fino skidam oko 300hp,ako dobro plasiram hitac.

Da to se i meni često dešava kad sam top tier,dok ja stignem na fajt,ili ih poskidaju ili ostanem sam protiv nekoliko neprijatelja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 11:54 (1Bleki).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da još jednom za kraj objavim ovaj kup

http://www.esl.eu/hr/wot/news/205120/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mystik kaže...

Šta god da uzmeš na kraju nećeš pogriješiti. IS-7 najbolji tier10 HT, T-62 najbolji tier10 MT. Dakle idi na ono što ti više odgovara stilu igre.

Ne slažem se s tobom... Imam istražen IS-4, IS-7 i T110E5 od teških tenkova za sad i daleko najbolji mi je T110, daaaaaaaaaleko najbolji, a istražio sam i M48A1 pa ćemo još vidit da li T62A ili amer, jer patton je zvijer sad ovaj moguće da razočara nakon ovakve mrcine.

16 godina
World of Tanks

Pregazili smo ih. Snimka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BDevil kaže...
mystik kaže...

Ne slažem se s tobom... Imam istražen IS-4, IS-7 i T110E5 od teških tenkova za sad i daleko najbolji mi je T110, daaaaaaaaaleko najbolji, a istražio sam i M48A1 pa ćemo još vidit da li T62A ili amer, jer patton je zvijer sad ovaj moguće da razočara nakon ovakve mrcine.

po specifikacijama je top na Pattonu 3(M48A1) odlican

Xc
17 godina
odisey_tz kaže...

Ako ti nitko ne može ili ne želi pomoći, prestani spamati! Prestani kukati i ponajviše isključi taj prokleti Caps Lock!

Ako imaš problema s igrom, kontaktiraj developere ili progooglaj po WOT forumu

Imam osjećaj da ti namjerno nitko ne želi pomoći jer je tvoj početni pristup problemu na BOL forumu bio krajnje pogrešan.

13 godina
neaktivan

Kojeg moda? Mislis skinpacka?

Da, ispričavam se na grešci {#}

Ako mi netko preporučiti skillove za posadu na KV-1S bio bih veoma zahvalan.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
World of Tanks

Da li vam se desilo da sa crticom (t50-2) udjete u zgradu???{#} Mom burazu se upravo to desilo, svi su ga vidjeli, stajali ispred zgrade ne bi li ga pogodili i na kraju dobije scout na himmelsdorfu. replay nemam ali snimljeno mobitelom, uploadam video na yt pa postam ovdje

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je vrhunac, u zadnje 3 stranice normalni komentari se ne mogu uopće primjetit od ovog odiseja i pro trolla slavkeca koji sve dere u 2-3 shoota. Možete izbrisat sve ovo uključujući također moj "nepotrebni" komentar.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ste negdje iskopali mod koji mjenja tech tree na onaj stari nivo, bio bih zahvalan da date link. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Ako ste negdje iskopali mod koji mjenja tech tree na onaj stari nivo, bio bih zahvalan da date link. 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/159855-080-vertical-tech-tree-with-pretty-lines-v13/

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i ja sam dobar posao sinoc odradio {#},kv1 polozio sve ispite kod mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 8:46 (began).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://mwreplays.com/replay/S38IKV6LE7UL/

Fadinova medalja sa S-51

PanterA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj osjećaj kada donekle imas stari izgled tech tree-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 13:55 (Jughead).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice