World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

E-75 je odličan, doduše igrao sam ga prije nego kaj su mu pomaknuli gearbox naprijed pa neznam kako je sada kada gori sprijeda, pun k puta sam ih tako zapalio.

Ja sam isao prvo na gusjenice, pa na kupolu pa na top. Motor mi je bio zadnji. Kad sam stavio 12,8 bilo mi je zao rijesit se stopetice jer je topcina i pol, pucao je ispod 7.5 sek, ciljao za 2,3. Da ne govorim o preciznosti.

S motorom ces se preporodit, mene su znali skidati prije nego kaj bi dosao do samog fajta kolko je bio spor, doduse gusjenice su popravile situaciju i to dosta.

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi ima li tko da bi igrao world of warplanes a nije upao u betu, dajem pristup jednom acc barem 3 sljedeca tjedna pod uslovom da se drzite pravila NDA

bilo bi i zgodno ako imate joystick za igrat wowp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...
Onaj equipment sam zamjenio sa Enhanced Gun Laying Drive

više stvar ukusa i stila igranja, ali imho VStab je korisniji na E-75 nego GLD

Hyperion kaže...
Top je prihvatljiv no gledajući malo karakteristike morate priznati da je underpowered u odnosu na ostale nacije.

no gledajući malo statistiku (EU server WR), čini se da baš i nije toliko underpowered ;)

AMX 50 120 - 50.97 %
IS-8 ----------- 48.99 % 
E-75 ---------- 48.69 %
ST-I ----------- 48.37 %

VK 4502 (P) - 47.55 %

M103 --------- 47.53 %

izvor: wot-news.com

16 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

Ljudi ima li tko da bi igrao world of warplanes a nije upao u betu, dajem pristup jednom acc barem 3 sljedeca tjedna pod uslovom da se drzite pravila NDA

bilo bi i zgodno ako imate joystick za igrat wowp

Hahaha stisnuli ispiti {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dakle ovako..

Prodajem E50m (model 1947.god, u slučaju da se rat produžio)

Full oprema al ono do jaja,(zajedno sa posadom), malo vožen..

Boja: neka tamno siva mat, mogućnost stavljanja ružne sraćkaste kamuflaže(onakve kakve samo njemci imaju)

Registiriran do daljneg ili uništenja..

Moguća zamjena za bilo koji tier 10 medium(osim batchata, njega imam)ustvari kad malo bolje razmislim, ne mora bit medium..

dakle zamjena za BILO ŠTA iz tog tier-a (samo da nije njemačko govno)

Razlog prodaje: prelazak na druge nacije budući da švabo ko švabo, ne zna napravit pošten tenk..kad rujo(rus) to složi pa to je čvrsto ko..ko tenk jbte..

Jel moram ovo i pod temu "oglasi" stavit?{#}

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

AKo ozbiljno ne buffaju oba E-100 mogao bi im se sjetit rodbine.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci sa tier 8 heavy tenkovima, evo vam prilike za zaradite nešto golda :) LINK

U slučaju velike zainteresiranosti i povećanja bracketa na 32 ili više, nagrađuje se još i peto te šesto mjesto

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 12:01 (Wasteful).

1 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Jučer igramo Prokhorovku, assault kao napadači. Artiljerije se fino izmjestile i skidaju ekipu uz prugu, na donjem prolazu (onom desnom kad se kreće u napad) stoji naš E-50M, T110nešto (TD bez turreta) i ja kao VK2801. S druge strane pruge je ST-1 na jednoj strani i IS-4 na drugoj, plus njihova ekipa oko kuća kod baze.

Naš T110 krenuo hrabro i glupo, napao ST-1 i okrenuo guzove prema IS-4 i ekipi kod baze.

Tu hrabro upadam ja (jer sam vidio šta budala radi) i ispriječim se koliko sam dug i visok (znači jedva) između IS-4 i našeg naguženog T110. Bez puštenog glasa dobijam 2 pogotka, jedan od IS-4 i jedan od KV-5 i umirem kao junak. Naš E-50M je pomogao T110 pa su sredili ST-1 i onda ove ostale i pobijedili smo. Tako sam bio ponosan jer sam pomogao u Tier 10 bitci.

Račun mehaničara sam platio iz svog džepa.

Tenk je baš zabavan, mogu misliti kakav će biti sa top motorom, derp gunom i dobrom posadom.

7 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

huh....nemogu ovo igrat više. prohorovka...mi napadamo.do pruge stojim ja type, dva m103(platoon) i m26. m26 krene,krenem ja,krene jedan m103 a drugi ostane.likovi su u platoonu i jedan napadne a drugi ne..pa koji ku***.svi na brdu su bili porokani tako da smo imali čisti prolaz a ovako smo izgubili. ja mu počnem srat a on mi napiše kako je bolje čekat. ja mu napišem da mi napadamo a on meni majku.... da ga znam otišo bi mu kuć i sprašio metak u čelo pa psuj majku nekom drugom.uh što sam ljut

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

huh....nemogu ovo igrat više. prohorovka...mi napadamo.do pruge stojim ja type, dva m103(platoon) i m26. m26 krene,krenem ja,krene jedan m103 a drugi ostane.likovi su u platoonu i jedan napadne a drugi ne..pa koji ku***.svi na brdu su bili porokani tako da smo imali čisti prolaz a ovako smo izgubili. ja mu počnem srat a on mi napiše kako je bolje čekat. ja mu napišem da mi napadamo a on meni majku.... da ga znam otišo bi mu kuć i sprašio metak u čelo pa psuj majku nekom drugom.uh što sam ljut

Takvi su najgori, btw šteta metka, zapalit ga živog treba!
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Sestra mu je mama hebem mu sestru{#} KURWA!

PanterA
14 godina
Zaja kaže...
Kill Frenzy kaže...

hahahahah LOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 15:41 (Stolnik).
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Kill Frenzy kaže...

To, to!

A da nije slučajno...?
15 godina
World of Tanks

Odlučio započeti grind prema Chaffeu te sam sad na M3 Stuartu i ovaj tenk je zvijer,a posadu cak nisam ni stavljal na 75% nego je na 50% {#}

Naravno da smo izgubili, bilo bi cudno da smo dobili

http://mwreplays.com/replay/Y2SUZYOBE043/

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

danas poplavio prvi put u svom wot zivotu...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja je bila motivacija?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

poceo je 0.8.0 test -info&download-

edit: Added ‘Enhanced Springs’ equipment for French and American vehicles - zvuci zanimljivo, vrlo vjerojatno smanjuju dmg pri skokovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:17 (DedicatedGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Našao sam na forumu da ćemo dobiti:

100,000,000 Free XP
100,000,000 Credits

20,000 gold

Tj. moći ćemo s ovime kupiti i istražiti sve tenkove u igri :)

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:09 (Hyperion).
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
DedicatedGamer kaže...

poceo je 0.8.0 test -info&download-

edit: Added ‘Enhanced Springs’ equipment for French and American vehicles - zvuci zanimljivo, vrlo vjerojatno smanjuju dmg pri skokovima

Nigdje nepise kome ide Buff, a kome nerf....

13 godina
neaktivan
World of Tanks
Vehicle rebalancing
  • Improved accuracy and penetration of 7.5 cm L43, L48 and L70 guns on all vehicles.
  • PzIV second turret and 7.5cm L/70 gun removed
  • 100mm D-10T2S gun added to the T-54 tank
  • Normalisation of all AP and APCR rounds decreased to 4-5 degrees.
  • Experience cost for researching T-54 tank reduced from 160,100 XP to 142,000 XP.
  • Armor level of Top T-43 turret slightly increased
  • Basing on statistical results, many vehicles have had preliminary rebalancing. Final list of changes will be available along with final 8.0 update notes.

scrolaj dolje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Stolnik kaže...

Nigdje nepise kome ide Buff, a kome nerf....

Kolega me stigao pa sam pobrisao, no evo nešto o novom topu na T-54.

D-10T2S has 7,5 RoF and 212mm penetration (D-54 has 7,32 and 218mm) with the same damage, accuracy and aim speed - barem je tako bilo u 8.0 physics test serveru

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:27 (Hyperion).
14 godina
DedicatedGamer kaže...
Vehicle rebalancing
  • Improved accuracy and penetration of 7.5 cm L43, L48 and L70 guns on all vehicles.
  • PzIV second turret and 7.5cm L/70 gun removed
  • 100mm D-10T2S gun added to the T-54 tank
  • Normalisation of all AP and APCR rounds decreased to 4-5 degrees.
  • Experience cost for researching T-54 tank reduced from 160,100 XP to 142,000 XP.
  • Armor level of Top T-43 turret slightly increased
  • Basing on statistical results, many vehicles have had preliminary rebalancing. Final list of changes will be available along with final 8.0 update notes.

scrolaj dolje {#}

Da, al rekli su da će Buffat, E-100 i JagdPanzer E-100, al nista? {#}{#}

15 godina
World of Tanks

Na E100 sam primjetio 200HPa više. Drugo ne znam.

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Koje skilove da stavim na S-51?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bia prvo...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Stolnik kaže...

Koje skilove da stavim na S-51?

lampicu na komandera, onda bia , dok dodješ do 261 taman ćeš imati za drugi skill bia :) tj perk

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 20:56 (anarky1988).
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Koja je bila motivacija?

Lik mi prvo nesto pametuje kao "Don't move M18, u are noob", ja mu odgovorim da zasuti, da nisam neki retard, da znam sta radim. On opali u mene, uzme mi 200-300 hpa i osteti neke module... nastavi dalje pametovati meni i nekom liku, ja pop*zdio... reloadao na HE granate i ispucao 15 komada u njega, uzeo mu oko 30% hpa :)
Na to on pocne ponovno okretati top prema meni, opali jos jednom, meni ostalo oko 5% hpa i ceka sad da reloada da me moze ubiti, kad ono ubije ga protivnicki tenk xD 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 22:26 (rebelsy).
15 godina
World of Tanks

Bingo muhhahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Stvarno je istina da se dobije 100 milijuna exp-a i para O.O

Uzeo sam si odmah E-100 i object 263, nisam još ni jednu partiju odigrao.

Specifikacije S-70A sa objecta su na slici, čini se da je taj tenk nešto kao jagdtiger sa njemačke strane.

Na tech tree se treba priviknut, nekako mi je onaj stari bio daleko pregledniji, no mora se priznat je ovaj more fancy :D

Veće slike:
http://www.pohrani.com/f/1H/DP/4m6xlKmX/shot004.jpg

http://www.pohrani.com/f/16/MC/nQaoKnw/shot007.jpg

EDIT:

Što se tiče buffa e-100 i jagdpanzera e-100.

E-100 je dobio 200hp-a više i to je to, dok je jagdpanzer e-100 dobio 2° brže okretanje na gusjenicama (sa 18 na 20°/s)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 23:49 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice