World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Dok ovi ljetni tardovi se ne rasčiste i na test serveru otpadne veći dio retard(r)usa možeš ubit cijeli tim i opet bi izgubili jer ima tardova u igri {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo tipični scenario u WoT-u kad ti je tim pun onih noobovskih poljaka:

znači,svi su i šli na jednu stranu gdje su ih čekali JagdTyger,IS-3-ke,KW-5-ice i njihovi ostali T8 tenkovi,i naravno noobovi kakvi su oni su ih pokušali rush-at i svi su umrli,i tako ja osto jedini živ iz mog tima do kraja matcha,end. :(

btw. ja sam uništio IS-3,VK3002DB i JgPzIV

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

A ovo je tipični ljetni scenarij u wotu

15 godina
Segata kaže...

to je rijeđi scenarij ;)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
protjeran
luka94 kaže...
Segata kaže...

to je rijeđi scenarij ;)

Nije, samo sto sam obicno na desnoj strani :-)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se čini da puno, puno više zarađujem s Löweom nego prije 2-3 tjedna. Tada sam (bez premiuma) zarađivao na lošu partiju par tisuća srebra, na osrednju 15-ak tisuća i na izvrsnu ~30k. Na one bolesno dobre oko 40-45k. Sada, nakon pauze od nekih tjedan dana, (također bez premiuma) zarađujem oko 12-13k na lošu, na osrednju oko 30k i na izvrsnu 45-50k. Bolesno dobru još nisam odigrao. Ovo je samo neto prihod, nisam uračunao municiju i popravke niti u jednom slučaju.

~
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 22:41 (Proz0r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Meni se čini da puno, puno više zarađujem s Löweom nego prije 2-3 tjedna. Tada sam (bez premiuma) zarađivao na lošu partiju par tisuća srebra, na osrednju 15-ak tisuća i na izvrsnu ~30k. Na one bolesno dobre oko 40-45k. Sada, nakon pauze od nekih tjedan dana, (također bez premiuma) zarađujem oko 12-13k na lošu, na osrednju oko 30k i na izvrsnu 45-50k. Bolesno dobru još nisam odigrao. Ovo je samo neto prihod, nisam uračunao municiju i popravke niti u jednom slučaju.

Ja sa KV-5 na lošu partiju 30 tisuća, srednju 40, i one baš predobre nekih 80 tisuća. BEZ PREMIUMA!

Nahrani krmače i ništa nediraj!
16 godina
neaktivan
xdominikx kaže...

Ja sa KV-5 na lošu partiju 30 tisuća, srednju 40, i one baš predobre nekih 80 tisuća. BEZ PREMIUMA!

pa KV5 je premium tenk, i sam po sebi zarađuje duplo, kaj ne?

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
xdominikx kaže...

Da, ali ako si baš ono levat dobiješ još u minusu sa premium tenkom...

13 godina
neaktivan
ja sam samo primjetio da manje zaradjujem sa typeom. prije sam svaku partiju isao preko 100k, a sad dobijem oko 70k prosjek, maksimalno 85k kad divljam po mapi a igram protiv noobova koji me ne mogu ubit
15 godina
xdominikx kaže...
Balvan8 kaže...
xdominikx kaže...

Da, ali ako si baš ono levat dobiješ još u minusu sa premium tenkom...

ili jednostavno pobijes svoje :)

16 godina
neaktivan
xdominikx kaže...

Koga briga. Isticao sam razliku između prije i sada.

~
13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Koga briga. Isticao sam razliku između prije i sada.

A koga boli k**** za razliku?

Samo sam rekao koliko se može dobiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 0:12 (xdominikx).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako par tisuca na losu bez premiuma? ja sam na prijateljevom accountu po 30 tisuca uzeo na losu s premiumom, sto je otprilike 20 tisuca bez premiuma. mislim da cak udes u partiju i izades bi dobio 7-8 tisuca bez premiuma

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 0:26 (Herp_Derp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisno koliko me razvale :) Ali sam znao biti u minusu od par stotina ako uđem i izađem, nije mi jasno kako.

~
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam igrao 2-3 mjeseca, sta je novo u ovim patchevima? kakav encouter battle? wtf?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

nisam igrao 2-3 mjeseca, sta je novo u ovim patchevima? kakav encouter battle? wtf?

Kurwa please. Read the change log, check youtube....get some info out of that not us noobs {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
rebelsy kaže...

Kurwa please. Read the change log, check youtube....get some info out of that not us noobs {#}

I ja sam preskocio 7.4, nista neznam osim da imaju novi modovi.Kad udem u 7.5 sa Jagdpz e100 ko kreten u novi mod igre,niti znam di treba ic ni koje su pozicije.

PanterA
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo da se ja jadam jer ne vjerujem da ljudi mogu biti tolko glupi. Mapa Airfield, top tieri u mom timu 2 jagdtigera, 2 E-75 i ja u Objectu 704. Ja odem sa IS3 onim putem uz vodu i pustim njega prvog. IS3 proviri iza ćoška, dočeka ga granata iz protivničkog E75 i arty ga skoro dovrši. IS3 pinga poziciju artija i da protivnička artiljerija pokriva taj dio. Na što dolazi naš E75 i kad vidi da ni ja ni IS3 ne izlazimo iz zaklona, hrabro vodi juriš i pogine 5 sekundi nakon što je provirio. Dolazi drugi naš E75, gleda hoće-neće, proviri malo i on pa doživi sudbinu svoga kolege po tenku. I tako mi ostali bez skoro pola top tiera u prve 2 minute. {#}

potpisujem se

6 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

I ja sam preskocio 7.4, nista neznam osim da imaju novi modovi.Kad udem u 7.5 sa Jagdpz e100 ko kreten u novi mod igre,niti znam di treba ic ni koje su pozicije.

Igram preko godinu dana, do zadnjeg patcha...išlo mi je fenomenalno, rasturačina totalna s svim tenkovima, pwned, owned, fcked, banged, i što sve ne..

nakon ovog patcha imam drastičan pad pobjeda i preživljavanja za 75% {#}{#}{#}{#}{#}

Jer kreteni u teamu jednostavno ne znaju igrati i onda redovito ostanem sam na mapi a protivnika 9...

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Upravo sam odigrao 4 partije sa AMX 13 75. Tenk me oduševljava iz dana u dan. Ali zato matchmaking.... Dakle, drugu i treću smo izgubili iako su po XVM šanse bile preko 60% (u drugoj 89%). Postigao 5 killova, oko 750 expa u svakoj. Stvarno mrzim kad se to dogodi.

Uzivaj u 13 75 a onda dolazi jos bolji 13 90... Meni je u pocetku kao i svaki tenk bio nezgodan al kasnije sve bolji i bolji, posebno kad sam stavio bolji top. Redovno imam solidan broj killova sa obzirom da je za ovaj tenk nezgodan MM uvijek me baca sa visim Tier... ali npr jucer u jednoj partiji sam imao 3 killa i to: 4502, Tiger i Object 212 mislim da sam ja bio sa najmanjim Tier-om, ostetio sam par tenkova... Meni je ovo najzabavniji Medium, al sad me zanima da li da idem na Lorien (kako se vec pise), ajde ko ima iskustva sa ovim tenkom da mi kaze jer za 2-3 cu imati ex. za njega...

Ja
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako me živciraju više ovi tier 10 tdovi i mediumi, nisu ih uopće ni trebali stavljat... samo kvare igru {#}

Kada me onaj fucking JgpzE100 one shota, a nemogu mu ništa, captura nam bazu i sakrio se, ja imam 1000 hpa a on 300 i bojim ga se uopće i napasti zato što znam da će me razhebat {#}, pokušavam mu bilo kako probiti naprijed armor osim lower platea, ništa...

1 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

zanima me, koji je ovo tenk?

meni lici na wolverinea ali nisam siguran...

-samohotka, M36 Jackson i to s okrenutom cijevi rikverc... ostatak od ww2.

pitanje: kako se ponašaju T-43/T-44/T-54 vs KV-13/KV-1S/IS3 .. jer su neki tenkovi nerfani-bufani. Trenutno nedoumica između T-43 i KV-13. Po ''brojevima'' bi trebao bolji biti KV-13 ali koliko dobri su stvarno, bouncing, zarada..?

- kako buši ili bounca T-50-2? tj koliko su teh.spec relevantne jer se često mijenjaju odnosti (stara T-34 je bila OK, sad samo bounca).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
T-50-2 buši čuda, uglavnom najiritantniji tenk za biti 1 na 1 osim francuza. Isto tako zna i bouncati čuda, a najčešće se događa da govnaru samo skinem gusjenice, bez da mu oštetim išta, pa ih govnar samo popravi i odleti dalje.

Jedino negativno je, po onome što je netko nekoliko desetaka stranica prije napisao, da je teško ostvariti nekakvu zaradu s njim. Uglavnom, ultra zabavan tenk, ali bez neke prevelike koristi, nit se nastavlja njegovo stablo, nit zarađuje nešto ekstra.
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ihush

t-50-2 je malo čudo stvoreno za živciranje protivnika. topić je odličan, jako dobro buši, jako precizan.

jednostavno je priceless ubiti jagdtigera ili neko drugo veliko đubre s njim {#}

što se tiče mediuma za koje si pitao, po meni jedina prednost t43 do sada je bio 100mm top.

kv13 mi je bio odličan. brz, agilan, super frontalni armor. jedina mana mu je bio slab dmg sa najjačim topom.

ne znam kakvo će stanje nakon rebalansa biti.

ako hoćeš dalje ići medium stablom treba ti t43. t44 je brutalan tenk, i meni je skoro žao što sam ga prodao. više sam se s njime zabavljao nego sa t54 sada.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T44 je brutala, T54 je ok ali ubije te cijena streljiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

koji je najbolji top za Jagdpanthera?

3 8,8 cm PaK 43 L/71
12 10,5 cm PaK 45 L/52
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
franciskod kaže...

koji je najbolji top za Jagdpanthera?

Kakvo je to pitanje? Za tenkove većeg tiera naravno da su veći topovi bolji. {#}

16 godina
dedaa kaže...

T44 je brutala, T54 je ok ali ubije te cijena streljiva.

- dok streljivo efikasno ubija protivnike, (jedino važno) ... za grintanje se nađe KV-1.

- Jer je 'depresivno' kad skinem Tigera na 2% i slijedećih 7 shootova ga ne uspiju dokrajčiti.. (T-34) pa sad stoji rezervirano mjesto u garaži.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
World of Tanks

Pozdrav, zanima me vaše mišljenje u vezi KV-1S kakav je,kakva je zarada?

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice