World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

To se zove wot..Ili odlicna ideja dobra realizacija i katastrofalno unaprjeđivanje? i ima li tko kakvih spoznaja da će malo popravit igricu???mislin ono da bude ok dosadi mi je panzer front sa ps-x..ili wg programerima treba poslat kopiju te igre...

Ovo je staro priko 15 godina a za wot je avion po zabavi realnosti i svemu

15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

To se zove wot..Ili odlicna ideja dobra realizacija i katastrofalno unaprjeđivanje? i ima li tko kakvih spoznaja da će malo popravit igricu???mislin ono da bude ok dosadi mi je panzer front sa ps-x..ili wg programerima treba poslat kopiju te igre...

Ovo je staro priko 15 godina a za wot je avion po zabavi realnosti i svemu

Ajd ne trkeljaj

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
protjeran
Horatio_Hornblower kaže...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 7:38 (Bugzapper).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako sam sada imao epic match sa ST-1 na test serveru! Ostanem sam protiv njih 9, oni meni capturali bazu, njihov JgTiger ubije SU-152, ISU-152, M103. Da bi na kraju Gw Panther ubio JgTigera, i ja ostanem protiv Gw Panthera,Jg Panthera, T110E5, Objecta 704 i sve ih ubijem. {#}

Nahrani krmače i ništa nediraj!

1 0 hvala 0
17 godina
xdominikx kaže...

Kako sam sada imao epic match sa ST-1 na test serveru! Ostanem sam protiv njih 9, oni meni capturali bazu, njihov JgTiger ubije SU-152, ISU-152, M103. Da bi na kraju Gw Panther ubio JgTigera, i ja ostanem protiv Gw Panthera,Jg Panthera, T110E5, Objecta 704 i sve ih ubijem. {#}

To su onda neki noobovi teški, da su te svi odjednom napali nebi imao teoretske šanse da pobjediš.

Like an army falling one by one by one...
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
xdominikx kaže...

To su onda neki noobovi teški, da su te svi odjednom napali nebi imao teoretske šanse da pobjediš.

Ma ima bisera i to zescih u ovoj igri, sinoc kod frenda sjedim i on igra s S-51, uglavnom ostao je na kraju protiv AMX 50 100, T29 i M103, mapa rudnici, ceka u bazi iza zgrade, i skinio jednog po jednog, s zadnjim metkom skinio M103, dobio onu Fadilovu medalju (ili tako nekako) dolazili taman svakih 40sec kako i treba, i to su mu bila 3killa + 5 ostecenih. Kad vidim kakve budale igraju muka me spopadne.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

zanima me, koji je ovo tenk?

meni lici na wolverinea ali nisam siguran...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:19 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

zanima me, koji je ovo tenk?

Slugger, bilo je i Hellcata.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

odakle njima americki tenkovi?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
14 godina
Zaja kaže...
Peacekeeper kaže...

Eto i kod mene Bat-a. {#}

Pa mirda imas skoro sve tenkove.Koji ti je najdrazi ako ga uopce imas? :)

To je sinov acc i on je došao do Bat-a . A šta se tiče najdražeg tenka , to je naravno moj prvi T10 - Maus .

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
dedaa kaže...

odakle njima americki tenkovi?

http://www.acig.info/CMS/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=47

Pise da su to jos zalihe iz cetrdesetih od JNA dobivene od americke vojske.

13 godina
neaktivan

Da slažem se ali ne trebaju napravit da je igra bila bolja prije 2 godine nego danas.......

15 godina
World of Tanks

jel se još kome dešava da ga danas cijelo vrijeme isključuju iz servera?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
xdominikx kaže...

Napali su me svi odjednom, tako da, jesu, noobovi su {#}, neznam što su oni sebi umislili da je meni reload 2 sekunde... znaš i sam da se svatko boji da će krepat... a oće kill.

Nahrani krmače i ništa nediraj!
14 godina
neaktivan

Ja sam danas prodao E-75 pretjerali su sa nerfom u 7.4, ne znam od kud im ideja da tenk i posada izgori ako se granata pogodi gearbox.

15 godina

tako je reci im! šta oni znaju... di su oni bili dok si ti pravio igre o tenkovima o kojima usput rečeno sve živo znaš

★★★★★☆
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

tako je reci im! šta oni znaju... di su oni bili dok si ti pravio igre o tenkovima o kojima usput rečeno sve živo znaš

Da ekipa iz wargaminga su inžinjeri strojarstva koji se mogu mjeriti u poznavanju njemackih tenkova sa Walter J. Spielbergerom. I svi oni dobro znaju da su mjenjač i motor povezani naftovodom.

Rockstars radi igru sa autima, to znači da se auti zapale kad se okrenu na krov?

15 godina

krivo krivo i krivo

nemreju se mjerit s walterom al nemres ni ti s njima

da ti sad malo jasnije kažem svoje mišljenje na tvoj post... to je igra i dogodilo se to što ti se dogodilo.. neko je par postova prije i postao video koji očito treba opet postat

znači oni se ni ne trude napravit simulaciju o kojoj vi stalno baljezgate... oni su napravili mmo igru koja je takva kakva je...

e sad ovo što si ti im kao solio pamet..  odkud ti znaš kamo je sve granata pogodila, tenk se zapalio i šta sad... to je samo IGRA

a ovo što sad meni soliš pamet s inženjerima... nisi nikad vidio prateći njihove vijesti bilo kakav intervju s znalcem iz rata ili opcenito o tenkovima... nije upitno da uz njihovu pomoc znaju o tenkovima sigurno vise nego ti... makar niti to nije bitno... ponavljam, da oni ionako od wota ne rade simulaciju, ak hoce mogu stavit i turret na jagdtigera, nemres im zamjerit

★★★★★☆
14 godina
Segata kaže...
nani_cropes kaže...

Da ekipa iz wargaminga su inžinjeri strojarstva koji se mogu mjeriti u poznavanju njemackih tenkova sa Walter J. Spielbergerom. I svi oni dobro znaju da su mjenjač i motor povezani naftovodom.

Rockstars radi igru sa autima, to znači da se auti zapale kad se okrenu na krov?

Malo su se obrazovali ;) kad se auto u GTA IV okrene na krov ne zapali se :D
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
dok se raspravlja o realnosti gta serijala znaš da je tema otišla u krasan k...
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolji rezultat s is-3...tenk me koji put zna izluditi, ali sve u svemu je dosta dobar. Nadam se da će is-8 biti slične kvalitete {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Najbolji rezultat s is-3...tenk me koji put zna izluditi, ali sve u svemu je dosta dobar. Nadam se da će is-8 biti slične kvalitete {#}

ma strava {#}

jel mislite da je IS-3 bolji od KV-4?

15 godina

Po meni da, zabavnije igrati s njim, manja meta, brži, okretniji. Ima KV-4 dobar front armor ali mi se nikako ne dopada.

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 0:00 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
znači oni se ni ne trude napravit simulaciju o kojoj vi stalno baljezgate... oni su napravili mmo igru koja je takva kakva je...

e sad ovo što si ti im kao solio pamet..  odkud ti znaš kamo je sve granata pogodila, tenk se zapalio i šta sad... to je samo IGRA

potpisujem, to je samo igra

ima i boljih i gorih, ali za igru koja kosta 0 kuna/dolara/eura je odlicna i bolje nema toga tipa

ako zelis voziti tenk u 4 ujutro, spojis se i vozis, ako oces u 2 popodne, spojis se i vozis, a samo je to bitno

15 godina
The Unforgiven kaže...
Po meni da, zabavnije igrati s njim, manja meta, brži, okretniji. Ima KV-4 dobar armor ali mi se nikako ne dopada.

dok sam vozio KV-4 na dominikovom acc-u nisam baš primjetio da ima dobar oklop,sve me je probijalo T7 tenkovi su me čak probijali,uz to je trom,iskreno mrzim tog KV-4,mrzim ga iz najdublje dubljine svoje duše...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao s kv-4, ali u ono par puta što sam ga susreo, bez previše problema sam ga bušio...Premda izgleda kao neka pokretna tvrđava (vjerujem da je i upravljiv kao tvrđava {#} ) viši tieri nemaju problema s uništavanjem istog..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mene je prvih 50-ak partija KV4 izluđivao. onda sam skužio da ga treba jako jako nakositi i onda bounca čuda.. zapravo kada god igram s njim ne mogu se načuditi šta sve preživim {#} treba forsirati igru side-armorom.

EDIT: evo baš odigrao partiju koja može poslužiti kao prava demonstracija moći KV4. replay

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 13:24 (nine).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Rađe bi igrao ovo nego ovo što su sad napravili od WOT-a..Nas 5 je ovo igralo a danas nako 7.4 ne igra nitko stalno jer je igra postala zastarjela puna bugova cudnih stvari  a jos i suigrači u većim tierima su obično preglupi..Tako da kad igram ovu igu igram maximalno do lvl 5 jer je tu kako tako što se svega tiče,čak zna bit i zabavna...Posli to postaje igrica za izgubit živce sa svim nedostatcima koje ima...

17 godina
World of Tanks

Upravo sam odigrao 4 partije sa AMX 13 75. Tenk me oduševljava iz dana u dan. Ali zato matchmaking.... Dakle, drugu i treću smo izgubili iako su po XVM šanse bile preko 60% (u drugoj 89%). Postigao 5 killova, oko 750 expa u svakoj. Stvarno mrzim kad se to dogodi.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
crystal6 kaže...

Upravo sam odigrao 4 partije sa AMX 13 75. Tenk me oduševljava iz dana u dan. Ali zato matchmaking.... Dakle, drugu i treću smo izgubili iako su po XVM šanse bile preko 60% (u drugoj 89%). Postigao 5 killova, oko 750 expa u svakoj. Stvarno mrzim kad se to dogodi.

Ma šuti igrao sam s T-44 i sada igram s T-54, oba su vrlo dobra no zbog retardiranih rusa samo gubim i gubim i gubim koliko god killova imao.

Like an army falling one by one by one...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice