World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
luka94 kaže...

ja neznam zašto su neki od vas rekli da je KV-1 s*anje,meni je tenk odličan,sad sam sa njim odigro rundu gdje sam se ja sam borio protiv T1 HT,T-34,M3 lee i M2 MT i sve sam ih uništio,ostalo mi samo 42 HP-a {#} (onaj score je bez x2 :D)

Dobar je u pocetku uaprijedi ga malo pa ces vidjet kad te raspali m36 sa 90mm.

15 godina
ivanzu kaže...
luka94 kaže...

ja neznam zašto su neki od vas rekli da je KV-1 s*anje,meni je tenk odličan,sad sam sa njim odigro rundu gdje sam se ja sam borio protiv T1 HT,T-34,M3 lee i M2 MT i sve sam ih uništio,ostalo mi samo 42 HP-a {#} (onaj score je bez x2 :D)

Dobar je u pocetku uaprijedi ga malo pa ces vidjet kad te raspali m36 sa 90mm.

znam kako je kad protivničkog KV-1 raspalim sam 90mm na svom sluggeru,sa tim topom pogodim KV-2 u hull i odnesem mu 40% HP laganice{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jag a pogodim sa T34 i skinem mu 70% {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

jag a pogodim sa T34 i skinem mu 70% {#}

a teško ti sa T34 :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
World of Tanks

Kaj postoje jos kakvi oni klaun skinovi, nisam u toku ja sam to imo jos dok nije bilo americkih TD :) 

Buraz je krenul igrat pa da mu stavim da se malo nauci gadat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

I win rate i efficiency imaju utjecaja...

Kada naletim na igraće koji imaju recimo 1500-1800 eff, i njihov win ratio je tada veći. (52-56% recimo)

A igraći sa 400-900 (takvih je najviše) najčešće imaju win ratio manji od 50%.

Efiiciency najviše ovisi o samom igraću, dok sa matchmakingom nema previše veze.

niti jedno niti drugo nisu pravi pokazatelj skilla.

1. efficiency je mala smjernica u pokazatelju skilla. vidio sam likove koji imaju po 1400 ef i totalno su beskorisni za team. čekaju u buksi sa t10 heavyjima da medovi izginu u provoj liniji itd itd.. svakakvih sam se glupana nagledao kojima kada nešto kažeš odmah se krenu prsiti sa ef-om. QQ check my efficiency bitch, a kampa u bazi na prokhorovki sa t110 debos. ja pogledam ef, ono 1500, 55% partija preživljenih, 58% WR, a lik totalna niškorist.

2. parametri koji se uzimaju za efikasnost isto nemaju smisla.

avg tenk lvl je definitivno najgluplji od njih.

avg dmg isto glupost, jer ne radi t10 heavy isti prosječni dmg kao npr neki t5 s kojim si odigrao daleko najviše partija.

pratim svoj efficiency ratio od kada sam kupio tier 9 tenk, i po mome zapažanju, što duže igram to igram više sa high tierovima, što je veći broj partija proporcionalno time raste i prosječni dmg. uspoređivati nekoga sa 3k partija koji je tek kupio t10 tenk sa nekime tko ima 10k+ partija po ovom izračunu totalno nema smisla.

nadalje prosjek capa i defa? čemu ovo pobogu. ja gotovo nikada ne capam osim ako partija ne ovisi o tome.. uvijek zujim i pokušavam još nekoga napucati.. za def je slična stvar. uvijek sam u prvim redovima i rijetke su partije da se stignem vratiti nazad da bi defao ako netko probije. gdje je tu smisao?

evo jedan čisti primjer kako bi pokazao da je ef apsurdan.. primjerice netko fakat uživa u t2 i t3 tenkovima.. i recimo fakat razvaljuje na tim tierovima ono 5-6 min. killova svaku partiju, hrpetina dmga za taj tier, ogroman wr itd itd.. takvi likovi nemaj ef ni preko 400..

usporedbe efikasnosti bi se trebale raditi sa isključivo istim tenkovima, a ni to opet nije pravi pokazatelj.

evo recimo ja sa novim IS4 prvih 10 partija, 9 preživio 17killova, 35k dmga, 7 victoryja. sad imam dosta više partija i statistika se okrenula naopako skroz.. zar sam ja počeo lošije igrati? wr mi je samo 40% sada lol. par puta se zalomi da si ne možeš pomoći, srokaju čitav team pa i tebe i to 8 partija za redom, a ti si uporan i hoćeš samo ubrati 2x xp {#}..

i tu dolazimo do zadnje točke. WR i matchmaking.

svakako da pojedinac često okrene partiju, ali to je možda nekih 3% partija da jedan čovijek može prevagnuti. koliko puta sam znao solo otići na jednu stranu, i na kraju ju čak i probijem i skužim da su svi debosi koji su krenuli na drugu stranu izginuli i da nas je 2 na njih 10+ ostalo. to ti se dogodi par partija za redom i već pada ratio.

opet kako reći da je WR realan pokazatelj bilo čega?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

i jel zna ko onda za neki dobar klan?! {#}

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Igrao malo na sinovom ACC-u . Protivnici su bili vrlo darežljivi , da je barem bio tako raspoložen i naš tim .  A šta se tiče klana ima jedan koji se zove Balkan Expres B-E . Nije loš klan , igrači su sa prostora bivše države od Slovenije do Makedonije , imamo ts , zezancija , platoonanje , CW igramo svaki dan , ponekad osvojimo i lending . Dobri igrači sa jakim tenkovima su uvijek dobro došli . Nemojte zamjeriti , ali čovjek je pitao pa mu samo odgovaram . {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:48 (Mirda 1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

E vi ponekad osvojite koji landing. Al viš da čovijek traži neki klan koji ima provincije(čitaj: ima golda), reko bih da mu ponestalo golda za konvertiranje a ne bi više plaćao. ehehehe

pacijentic, bez ljutnje, malo se šalim. Igrao jučer s tobom u jednoj partiji, neloše, al retarda bilo ipak previše. :)

NOB,JNA i SLF. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
mystik kaže...

E vi ponekad osvojite koji landing. Al viš da čovijek traži neki klan koji ima provincije(čitaj: ima golda), reko bih da mu ponestalo golda za konvertiranje a ne bi više plaćao. ehehehe

pacijentic, bez ljutnje, malo se šalim. Igrao jučer s tobom u jednoj partiji, neloše, al retarda bilo ipak previše. :)

NOB,JNA i SLF. 

Čekaj dok se pojačamo za još neke članove , osvojit čemo pola Europe (dolazi nam Bole , a čuo sam da se Optimus predomišlja pa možda i on dođe ) {#}

15 godina
Mirda 1 kaže...
mystik kaže...

NOB,JNA i SLF. 

Čekaj dok se pojačamo za još neke članove , osvojit čemo pola Europe (dolazi nam Bole , a čuo sam da se Optimus predomišlja pa možda i on dođe ) {#}

Moguće da mislimo na istog njuba? Kaj će vam taj pobogu u klanu, niškoristi.

17 godina
World of Tanks

Ovo mi je bila jedna od najboljih bitki, a ujedno s neočekivanim krajem. 

Evo slike:

moj vjerni Grille moj vjerni Grille
 I replay: http://www.wot-replays.org/replay/502798402-fjord-28052012172439

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...
Shamrock kaže...

I win rate i efficiency imaju utjecaja...

Kada naletim na igraće koji imaju recimo 1500-1800 eff, i njihov win ratio je tada veći. (52-56% recimo)

A igraći sa 400-900 (takvih je najviše) najčešće imaju win ratio manji od 50%.

Efiiciency najviše ovisi o samom igraću, dok sa matchmakingom nema previše veze.

niti jedno niti drugo nisu pravi pokazatelj skilla.

1. efficiency je mala smjernica u pokazatelju skilla. vidio sam likove koji imaju po 1400 ef i totalno su beskorisni za team. čekaju u buksi sa t10 heavyjima da medovi izginu u provoj liniji itd itd.. svakakvih sam se glupana nagledao kojima kada nešto kažeš odmah se krenu prsiti sa ef-om. QQ check my efficiency bitch, a kampa u bazi na prokhorovki sa t110 debos. ja pogledam ef, ono 1500, 55% partija preživljenih, 58% WR, a lik totalna niškorist.

2. parametri koji se uzimaju za efikasnost isto nemaju smisla.

avg tenk lvl je definitivno najgluplji od njih.

avg dmg isto glupost, jer ne radi t10 heavy isti prosječni dmg kao npr neki t5 s kojim si odigrao daleko najviše partija.

pratim svoj efficiency ratio od kada sam kupio tier 9 tenk, i po mome zapažanju, što duže igram to igram više sa high tierovima, što je veći broj partija proporcionalno time raste i prosječni dmg. uspoređivati nekoga sa 3k partija koji je tek kupio t10 tenk sa nekime tko ima 10k+ partija po ovom izračunu totalno nema smisla.

nadalje prosjek capa i defa? čemu ovo pobogu. ja gotovo nikada ne capam osim ako partija ne ovisi o tome.. uvijek zujim i pokušavam još nekoga napucati.. za def je slična stvar. uvijek sam u prvim redovima i rijetke su partije da se stignem vratiti nazad da bi defao ako netko probije. gdje je tu smisao?

evo jedan čisti primjer kako bi pokazao da je ef apsurdan.. primjerice netko fakat uživa u t2 i t3 tenkovima.. i recimo fakat razvaljuje na tim tierovima ono 5-6 min. killova svaku partiju, hrpetina dmga za taj tier, ogroman wr itd itd.. takvi likovi nemaj ef ni preko 400..

usporedbe efikasnosti bi se trebale raditi sa isključivo istim tenkovima, a ni to opet nije pravi pokazatelj.

evo recimo ja sa novim IS4 prvih 10 partija, 9 preživio 17killova, 35k dmga, 7 victoryja. sad imam dosta više partija i statistika se okrenula naopako skroz.. zar sam ja počeo lošije igrati? wr mi je samo 40% sada lol. par puta se zalomi da si ne možeš pomoći, srokaju čitav team pa i tebe i to 8 partija za redom, a ti si uporan i hoćeš samo ubrati 2x xp {#}..

i tu dolazimo do zadnje točke. WR i matchmaking.

svakako da pojedinac često okrene partiju, ali to je možda nekih 3% partija da jedan čovijek može prevagnuti. koliko puta sam znao solo otići na jednu stranu, i na kraju ju čak i probijem i skužim da su svi debosi koji su krenuli na drugu stranu izginuli i da nas je 2 na njih 10+ ostalo. to ti se dogodi par partija za redom i već pada ratio.

opet kako reći da je WR realan pokazatelj bilo čega?

ovo mi je najbolje......

netko objašnjava kako je formula za izračun efikasnosti loša.......

a totalno krivo kuži kako se izračunava......

prvo prosječni damage se u efikasnost dijeli sa prosječnim levelom tenka.....  normalno da veći tenk radi više štete, ali to nema utjecaja na efikasnost.....

ja naprimjer najveću efikasnost imam sa marderom (2300)

sljede peršing i patton sa preko 1900.....

uvjerljivo najviše štete radio sam sa JT-om.... a njemu je efikasnost 1800......

PzKpfw 35(t) i ima efikasnost 1750.....

tako da tvoja tvrdnja da mali tenkovi imaju mali koeficijent efikasnosti ... jednostavno ne stoji....

ako netko sa tier 2 ili 3 razvaljuje..... taj sigurno nema efikasnost 400......... naprotiv sa malim tenkovima je najlakše dignuti prosječnu efikasnost......

što se tiče zadnje tvrdnje.... sa natprosječno dobrim tenkom nije nikakav problem dignuti omjer pobjeda iznad 60%...... doduše u ponekim tenkovima jako je teško uopće i držat se u plusu (više pobjeda nego poraza).......

15 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiče priče sa low tier tenkovima, ja kažem treba probati napraviti novi acc, odigrati 10 partija pa vidjeti.. jbg radim do 7 ovaj tj. pa mi se neda.. ako ima neka dobra duša za eksperiment neka proba. trebao bi definitivno ako ništa za vikend probati ako se nikome neda.

ja i dalje tvrdim da taj ratio nije baš neko mjerilo.. po meni bi se računao prosječni dmg za pojedini tenk i hit/penn rate. eventualno kada bi se mogla mjeriti inteligencija kretanja i doprinosa teamu, to bi još dodao.

a što se tiče zadnje tvrdnje.. hoćeš reći da je IS4 loš t10 tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Po čemu se gleda "postotak skilla".

Ovo mi je prvi i jedini account koji imam...tak da statistike su uništile početničke greške.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500542596-doxy/

1 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

što se tiče priče sa low tier tenkovima, ja kažem treba probati napraviti novi acc, odigrati 10 partija pa vidjeti.. jbg radim do 7 ovaj tj. pa mi se neda.. ako ima neka dobra duša za eksperiment neka proba. trebao bi definitivno ako ništa za vikend probati ako se nikome neda.

ja i dalje tvrdim da taj ratio nije baš neko mjerilo.. po meni bi se računao prosječni dmg za pojedini tenk i hit/penn rate. eventualno kada bi se mogla mjeriti inteligencija kretanja i doprinosa teamu, to bi još dodao.

a što se tiče zadnje tvrdnje.. hoćeš reći da je IS4 loš t10 tenk?

što se tiče niskih tiera.....

to sam dokaza sa 2300 efikasnost na marderu i 1750 na 35t.......

zašto bi otvara novi account kad iz dossier fajle mogu vidit posebne statistike za svaki tenk........

nijedan koeficijent nije sam po sebi mjerilo...... ali kad tip ima lošu efikasnost, nizak omjer pobjeda, mali damage i preciznost..... onda je to vrlo vjerojatno loš igrač (još ako uz to ima zlatne tenkove..... kloni ga se)....

is4 je bio OP tier9..... sad je čisto ok tier10......

u tieru 10 (ili medijum tier9.. isti mm) najteže je postić iznadprosječan omjer pobjeda i poraza.....

osim ako se forsiraju company i clan borbe.....

15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Po čemu se gleda "postotak skilla".

Ovo mi je prvi i jedini account koji imam...tak da statistike su uništile početničke greške.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500542596-doxy/

tu upiši ime http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

load, pa calculate.

@ushrilo

ma nije meni bed napraviti account.. i budem u svrhe znanosti i prosvjetljenja {#} samo nemam vremena trenutno..

ono što si rekao da ni jedan koeficijent sam po sebi nije mjerilo se potpuno slažem, a i rekao sam skroz gore da to može biti samo okvirni pokazatelj skilla i korisnosti igrača.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

In some thread about preliminary changes in 0.7.4:

"The models of JagdTiger and Object 261 tanks got to historical dimensions."{#}

Bat can eat peanuts coming our of my shit
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Smaller or bigger? jerbo 261 je bože sačuvaj velik lol, nemogu se iza pola kuca sakrit {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

lol 825.95 efficiency {#} koja debilana kad ti skuzis igru tek oko tier 5 tenka,a na svim stablima sam jos u isto vrijeme grindao dok igru nisam kuzio -_-

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Zaja kaže...

Smaller or bigger? jerbo 261 je bože sačuvaj velik lol, nemogu se iza pola kuca sakrit {#}

a sta je MAUS? {#}

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na 1312.19 ratinga, ne loše, prije mjesec dana mi je bio 1215... Totalno sam na ovi kalkulator zaboravio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

eto vidiš.. točno ono što sam ja zapazio, ef ratio raste sa brojem partija na high tierovima.

još uz to imam onu aplikaciju na androidu, i svaki dan si točno možeš pogledati šta si u zadnjih 24 sata napravio.. svaki dan pogledam kako mi statistike samo rastu, ne padaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

eto vidiš.. točno ono što sam ja zapazio, ef ratio raste sa brojem partija na high tierovima.

još uz to imam onu aplikaciju na androidu, i svaki dan si točno možeš pogledati šta si u zadnjih 24 sata napravio.. svaki dan pogledam kako mi statistike samo rastu, ne padaju.

Ako nista drugo prijatelju imas samopouzdanja! :P

15 godina
neaktivan
World of Tanks

toga mi ne fali, iako mi ratio nije baš za veliku hvalu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

toga mi ne fali, iako mi ratio nije baš za veliku hvalu {#}

Ma da bi rijec rekao! (=

15 godina
World of Tanks

http://wot-dossier.appspot.com/

ovdje uploadajte svoj dossier file (imate i upute).....

i vidit će te brdo statistika posebno za svaki tenk .......

ako neko hoće link na moj dossier... neka slobodno pita....

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni su najbolji ovi na slici, čitaj najbolji tenkovi, izuzev t127 sa kojim sam bacio 3 partije i prodao ga.. on ima 2400

ima još nekoliko od 1100-1300 niže, ali mi se čini da sam ipak najefikasniji sa najjačim tenkovima.

sada me još više interesira eksperiment, jer iskreno mislim da ovaj tu drugačije računa nego onaj sa gore navedenog linka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci vratio sam se WoTu nakon duuuge stanke,imam A20 u rusa,poslije idem na T34orku,jeli se isplati na med tankove ic...dosta mi je KVova i ISova...

Isto pitanje na Amere,jeli se isplati Perishing (M26) sad sam na M2 med tank mislim

Francuze mislim iden na med kad mi se bude dalo.

Ispravak M3 Lee imam u amera

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 0:54 (insomniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Isplati se naravno. Sto se tice rusa posle nesretnog skauta A20 moze se reci da dolazi med i mlijeko, t34 predobar tenjk, samo moras pametno i oprezno, 34-85 takodje dobar, ali ipak nesto losiji od prethodnog, t43 solidan ( nervira sporo nisanjenje na 100mm topu ), t44 odlican pogotovu nakon uvodjenja nove stotke, t54 vrlo dobar ( pobjedio na svjetskom prvenstvu t9 medsa ), medjutim da bi bio ubitacan moras biti bas bas dobar igrac. Sto se amera tice ( moji omiljeni ) problem ces imati sa m5 i jos veci sa m7, nakon toga sherman osmica fin tenk, t20 po meni najbolji t7meds, pershing odlican, ali gerilac (zaboravi na agresivnu igru ako hoces rezultate i na kraju moj ljubimac PATTON po meni do ubodjenja t110 najbolji tenjk u igri, sjajan vidokrug, sjajan top, odlicna depresija topa i preciznost, nevjerovatna okretnost za dorucak jedes distrojere 1 na 1 ako si spretan mozes dobiti ne samo t9 medsa nego i hevija, mozes sa lakocom ubiti 1 na 2 t8 mediuma, itd itd. Evo dacu ti primjer, na trningu stanem sa pattonom ispred e75 i dogovor je da samo pucamo jedan u drugog i zamisli patton pobjedjuje, naravno razlog je brznina pucanja a samo za 100 hp manji demage, primjer je banalan, ali hocu da kazem da je to jedan hevy tenjk veopa dopingovan steroidima. Eto to ti je ukratko o ta dva meds stabla.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice