World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...
MrXleader kaže...

probaj obrisati local cache files,btw.

22:00 - 23:00 Clan Dogs of War Bootcamp successfully landed in province "Plateaux".

• 22:00 - 23:00 Province "Plateaux" now belongs to clan Dogs of War Bootcamp.
  •  

jel netko zna zasto je na mapi onaj glupi logo od wota a ne od klana?

Zato jer već danas gubimo provinciju pa se neće mučit sistem s mjenjanjem slike {#}

Sad me samo pitaj na TS-u zašto sam tako negativan, samo se zezam...

{#} jbg ti valjda na sve gledas negativno da bi ispalo pozitivno

Xc
    17 godina
    World of Tanks
    Sramotno je koliko SU8 malo zarađuje s premiumom... 3 ubijena s 1 shootom, 3 oštećena..29.000 kredita zarade. Ja bih prodao taj SPG, inače ELitan je i prije je bio zakon..sad je smeće po zaradi..a SU-14 mi uopće ne leži.

0 0 hvala 0
    15 godina
    Ziga kaže...
    Sramotno je koliko SU8 malo zarađuje s premiumom... 3 ubijena s 1 shootom, 3 oštećena..29.000 kredita zarade. Ja bih prodao taj SPG, inače ELitan je i prije je bio zakon..sad je smeće po zaradi..a SU-14 mi uopće ne leži.

Sve ovisi koliko štete napraviš, jer broj tenkova koje uništiš nije previše bitno osim za medalje (top gun, boelter itd.) a za štetu se najviše gleda količina učinjene štete, a ne broj tenkova oštećeno ali opet u kombinaciji količina štete i broj tenkova oštećenih već donosi dosta love i tada dolazi račun za municiju....

Kod savkog artija je isto danas dok developeri se sjete da postoje igrači koji posjeduju tier 6-8 arty i da vole igrati s njim, oni neće nikad ništa za arty posebno napravit jer 90% ljudi QQ-a na wot forumu kako je arty OP što radi 2k damage.....jadni mi što igramo ili smo igrali arty, to je jedan od razloga zašto sam prodao Object 212 :/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
    Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 10:14 (Krešo91).
    15 godina
    neaktivan
    World of Tanks

piknuo sam si jučer BL10 na ISU152.. top je fking životinja <3

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
    Moj PC  
    6 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    nine kaže...

Top se čudno ponaša na ISU, ali na objectu.... mljac

17 godina
    neaktivan
    Krešo91 kaže...
    Ziga kaže...

Sve ovisi koliko štete napraviš, jer broj tenkova koje uništiš nije previše bitno osim za medalje (top gun, boelter itd.) a za štetu se najviše gleda količina učinjene štete, a ne broj tenkova oštećeno ali opet u kombinaciji količina štete i broj tenkova oštećenih već donosi dosta love i tada dolazi račun za municiju....

Kod savkog artija je isto danas dok developeri se sjete da postoje igrači koji posjeduju tier 6-8 arty i da vole igrati s njim, oni neće nikad ništa za arty posebno napravit jer 90% ljudi QQ-a na wot forumu kako je arty OP što radi 2k damage.....jadni mi što igramo ili smo igrali arty, to je jedan od razloga zašto sam prodao Object 212 :/

Ne prodavat 212 jaooo sta napravi.

Hajdučko Srce
    17 godina
    neaktivan
    dedaa kaže...
    nine kaže...

Top se čudno ponaša na ISU, ali na objectu.... mljac

Jucer kv2 dinga bl10,ispao mi cigar iz ruke kad sam to vidio...

Hajdučko Srce
    13 godina
    neaktivan

odabir neg ti najviše ovisi o tvom načinu igre jer se vk3601 i tigar drugačije ponašaju u igri nego kv-1s te IS, sve zavisi od tebe, ako mene pitaš mogu ti samo reć da smatram kad se ti tenkovi do kraja unaprijede da je kv-1s 1vs1 bolji od vk3601 te da je is bolji od tigra, ako ti više voliš bit čovjek odluke u timu onda si uzmi ruse, a ako više voliš bit pomoć drugima ili snajpat izdaleka onda uzmi njemce, rusi su ti bolji u teškašima tier7 i 8, ali mislim da je E75 bolji od is8, za desetke ne znam, najvažnije ti je da ti tenk odgoara tvom stilu igre, primjerice ne možeš bit snajper s t50-2 ili scout s ferdijem.

13 godina
    neaktivan

to je odgovor za underlight-ovo pitanje čini se da sam zaboravio ga stavit

14 godina
    neaktivan
    World of Tanks

evo recite mi koji mi je top najbolje koristit?

Avenged Sevenfold foREVer!
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    Sve ovisi o tvom stilu igre, po meni je 85mm bolji
    Pričam i serem bezveze
    15 godina
    Zaja kaže...

Ne prodavat 212 jaooo sta napravi.

Jbg već sam davno to napravio kad sam kupovao Object 704, a opet nisam uopće uživao igrajući Obj. 212 jer su 80% bitaka u kojima sam bio krepao u roku od 5 minuta jer cijeli tim od 14 drugih tenkova nije moglo zaustavit jednog yebenog scouta. A još k tome taj arty je jako spor što se tiče kretanja, uopće se nemožeš dovoljno brzo repozicionirat na nekim mapama prije nego te ovaj drugi counter-a. Zato sam odustao od ruskih artyja i krećem na nijemce, zasad ću stat kod GW Panthera čisto radi njegove brzine i malih troškova jer mogu čak zaradit s njim.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
    13 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Završio sam sa grindanjem američkih artya, i sad sam na ruskim, obj 212 je extra, on ostaje i nakon sto se obj.261 istraži, definitivno najdraži arty...

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    Object 212 je odlican arty i s njim se laganini odlucuju partije, samo udarati po top tirovima i eto pobjede, e sad ako skaut uleti jbga sta se moze to im je posao. GwPanther, sta reci, najbolji arty u igri, cak ga u poslednje vrijeme koriste i u klanskim na pjescanim mapama, 6x gwpanther, zlatni ap, hvataju tenjkove u letu i brisu za sekundu :).
    17 godina
    neaktivan
    Gozz kaže...

Završio sam sa grindanjem američkih artya, i sad sam na ruskim, obj 212 je extra, on ostaje i nakon sto se obj.261 istraži, definitivno najdraži arty...

Meni osobno najdrazi.Nije skup popravak,reloada brze nego u tier8 arty osim 261,lupa ko budala,precizan.Mozes igrat i CW sa 212{#}

Hajdučko Srce
    17 godina
    neaktivan
    oNi kaže...
    Object 212 je odlican arty i s njim se laganini odlucuju partije, samo udarati po top tirovima i eto pobjede, e sad ako skaut uleti jbga sta se moze to im je posao. GwPanther, sta reci, najbolji arty u igri, cak ga u poslednje vrijeme koriste i u klanskim na pjescanim mapama, 6x gwpanther, zlatni ap, hvataju tenjkove u letu i brisu za sekundu :).

Vidis ja sam prije obozavao panthera ali ne sjeda mi vise kao prije,cak i dosta promasim.Imam visok hit rate ali opet s51 mi je drazi. Manje pucam sa s51 ali veci dmg napravim.Za randome panther i s51 su extra.

Hajdučko Srce
    17 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Evo dvije ljepe partije sa 704.

http://www.wot-replays.org/replay/500571726-redshire-13052012182010 Ovdje sam izvukao nerjeseno,a mogla je bit i pobjeda da nije bot tigar 2 bio samnom u timu.

http://www.wot-replays.org/replay/500571726-fjord-13052012172824 Napokon Ace Tanker!{#}

Hajdučko Srce
    Moj PC  
    4 0 hvala 0
    15 godina
    cod4gamer kaže...

evo recite mi koji mi je top najbolje koristit?

trebal si i napisat koji top NA KV-1 koristit?

57 zis koji je skoro isti ko na t-34 i t-28,ak volis vise aktivno igrat i napadat(naravno,samo nize tireve jer vec tir 6,i od 7 nadalje mozes samo naljutit s tim topom

a ak volis vise snajpat iz (polu)pozadine,onda 85, s tim da ima duuuugi aim time

i taj top je s t-28 tak da bi trebal vec imat neki osjecaj za njih ak si igral imalo t-28

17 godina
    Zaja kaže...

http://www.wot-replays.org/replay/500571726-redshire-13052012182010 Ovdje sam izvukao nerjeseno,a mogla je bit i pobjeda da nije bot tigar 2 bio samnom u timu.

http://www.wot-replays.org/replay/500571726-fjord-13052012172824 Napokon Ace Tanker!{#}

Kakvo govno od čovjeka je Tiger II u prvoj snimci. Ladno je mogao scoutati IS-8, ti bi ga uništio i onda u lov na artyje.

Come to the dark side, we have cookies.
    17 godina
    neaktivan
    crystal6 kaže...
    Zaja kaže...

Kakvo govno od čovjeka je Tiger II u prvoj snimci. Ladno je mogao scoutati IS-8, ti bi ga uništio i onda u lov na artyje.

Ma znam,prijavio ga za bot-a ali dzabe,ne hebe to WG...

Hajdučko Srce
    13 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Ma mores tri godine istog lika prijavljivat, oni nece nista napravit...

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

Ma oni su stavili taj sistem prijave samo radi reda, pa to govno uopce i neradi.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
    Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 1:43 (Y2K2).
    17 godina
    neaktivan
    Y2K2 kaže...

Ma oni su stavili taj sistem prijave samio radi reda, pa to govno uopce i neradi.

Mučka Đubrad!

Hajdučko Srce
    16 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Ma ne radi to, imao bih dozivotan ban da radi.

Moj PC  
    7 1 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    dedaa kaže...

Ma ne radi to, imao bih dozivotan ban da radi.

Steta sto ne radi.Ja bih manje divljao sa komentarima,fali heben discipline.Da bar rjesavaju botove i afk gamad,bar to....

Hajdučko Srce
    17 godina
    neaktivan
    World of Tanks
    Moj PC  
    1 0 hvala 1
    13 godina
    neaktivan
    DedicatedGamer kaže...

igra li tko sa kv4 107mm zis24

Igram, fully upgraded, grindam ST 1. Top je zanimljiv, ponekad dinga iz blizine, na daljinu skida istom tieru 20% kao god da naciljaš. Na daljinu ne dinga. One shoot tiera 6 je normalna stvar. Potpuno opremljen ima 108,6 tona pa s njim možeš ramat ( samo na nizbrdici ) sve osim Mausa i Mausoida. u TC champion glumim Mausa kao što IS-3 glumi IS-7. kako je tenk još uvijek rijedak  veselo je gledat  kako te veliki tenkovi s oprezom zaobilaze {#} jer ne znaju gdje gađat i što im možeš napravit. Iako su 107 mm , granate su skupe, preko 1000 kredita. popravak je isto skup i bez barem jednog killa i s premiumom može u minus. Artiljerija me voli jer sam spor (29 Km/h na ravnom suhom tlu). Zbog toga igram obrambeno. Perfektan za čuvanje leđa jakom TD-u. Prednost je relativno brzi reload (preko 7  u minuti s rammerom ). Meni je sve u svemu OK, ali, kako sam na njega stavio posadu iz svog prodanog KVa koja je nakon 1000 bitaka s 3 skilla i na 100% i kako sam od početka igrao s najboljim topom jer sam iskoristio free XP, nisam prošao stock fazu niti treniranje posade. No mnogi će reći da je i IS-3 muka bez BL-9 topa pa ti dođe na isto. Uglavnom, ako si mogao igrat s KV i KV3, moći ćeš i s ovim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 14:33 (133).
    13 godina
    neaktivan
    Ziga kaže...
    strbi kaže...

jel mi se isplati sada tek krenuti igrati WOT? krenuo bih jer mi se igra cini super :) recite mi odmah par bitnih stvari koje moram u pocetku znati i s kojim tenkom da krenem i koji su najbolji? ruski, njemacki ili americanski :)

Nikad nije kasno..kao što nikad nije kasno da upišeš u auto školu.

kreni gdje te god veseli, možeš igrati i više grana odjednom..kao i većina igrača ovdje :)

Drži se jedne nacije, jednom istraženi moduli vrijede često i za mnoge druge tenkove. Forsiraj jednu razvojnu liniju (srednji, teški, TD, SPG... ). Nađi ekipu za platoon i TC ( WoT je timska igra ). Žrtvuj rundu pića ili izlazak u kino za premium account ako želiš ubrzati razvoj ili igraj do tiera 9 bez premiuma, može se i tako. Ne jurišaj  prvi, ne kampaj u grmu zadnji. Ako ti ne dosadi,  nađi si clan pa kad budeš velik kreni u CW. Neki će reći da sve to nema smisla, ali što onda ima smisla ?? Survivor ? politika ? Žuja ? Zrće ? nogomet???

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 14:56 (133).
    17 godina
    neaktivan
    133 kaže...
    Ziga kaže...
    strbi kaže...

jel mi se isplati sada tek krenuti igrati WOT? krenuo bih jer mi se igra cini super :) recite mi odmah par bitnih stvari koje moram u pocetku znati i s kojim tenkom da krenem i koji su najbolji? ruski, njemacki ili americanski :)

Nikad nije kasno..kao što nikad nije kasno da upišeš u auto školu.

kreni gdje te god veseli, možeš igrati i više grana odjednom..kao i većina igrača ovdje :)

Drži se jedne nacije, jednom istraženi moduli vrijede često i za mnoge druge tenkove. Forsiraj jednu razvojnu liniju (srednji, teški, TD, SPG... ). Nađi ekipu za platoon i TC ( WoT je timska igra ). Žrtvuj rundu pića ili izlazak u kino za premium account ako želiš ubrzati razvoj ili igraj do tiera 9 bez premiuma, može se i tako. Ne jurišaj  prvi, ne kampaj u grmu zadnji. Ako ti ne dosadi,  nađi si clan pa kad budeš velik kreni u CW. Neki će reći da sve to nema smisla, ali što onda ima smisla ?? Survivor ? politika ? Žuja ? Zrće ? nogomet???

Najbolje da nades neki nas klan pa polako sa njima platun ili team company,bit ce ti puno lakse.Fokusiraj jednu granu i zabavi se prije svega.Sretno!{#}

Hajdučko Srce
    17 godina
    133 kaže...

Potpuno opremljen ima 108,6 tona

Tko ima 108,60 tona????

E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice