Meni je KV-2 super! Naravno sa posadom na 100% i Zis-6.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je KV-2 super! Naravno sa posadom na 100% i Zis-6.
oprosti, nista spektakularno, to je opet onaj KV......
jel mi se isplati sada tek krenuti igrati WOT? krenuo bih jer mi se igra cini super :) recite mi odmah par bitnih stvari koje moram u pocetku znati i s kojim tenkom da krenem i koji su najbolji? ruski, njemacki ili americanski :)
jel mi se isplati sada tek krenuti igrati WOT? krenuo bih jer mi se igra cini super :) recite mi odmah par bitnih stvari koje moram u pocetku znati i s kojim tenkom da krenem i koji su najbolji? ruski, njemacki ili americanski :)
Nikad nije kasno..kao što nikad nije kasno da upišeš u auto školu.
kreni gdje te god veseli, možeš igrati i više grana odjednom..kao i većina igrača ovdje :)
aha mogu bilo koji paralelno par ih imati u garazi pa odabrati ili?
aha mogu bilo koji paralelno par ih imati u garazi pa odabrati ili?
možeš igrati što god želiš, pazi za početak ograničen si brojem besplatnih slotova u garaži. dodatni slotovi se kupuju goldima, a goldi se kupuju eurima..
preporučam ti ovu temu kretnuti čitati od početka..naći ćeš sve što te interesira, zaista nema smisla ponavljati.
huhu, puno je to stranica :) ma igrao sam ja to prije, ali jako malo..tako da imam stari acc, i znam o cemu se radi...samo me zanima ima li sta bitno sto moram znati na pocetku i koji su tenkovi najbolji to jest ciji tenkovi su najbolji...kako misils da igrate vise grana?
huhu, puno je to stranica :) ma igrao sam ja to prije, ali jako malo..tako da imam stari acc, i znam o cemu se radi...samo me zanima ima li sta bitno sto moram znati na pocetku i koji su tenkovi najbolji to jest ciji tenkovi su najbolji...kako misils da igrate vise grana?
pa lijepo..ja igram njemackom heavy, njemackom td, ruskom heavy i ruskom SPG :)
Imas na WoT stranici puno videa i ostalih tutoriala i tamo ti je sve lijepo objašnjeno.
neznam da si napravim novi acc ili nastavim sa ovim..uglavnom vec su mi 3 slota zauzeta i to oni svi pocetni...Leichttraktir,MS-1 i imam PzKpfw 35(t)..jel mogu prodati ovog traktora i MS-1? tako da kupujem druge tenkove? prodajem ga cijeloga ili mogu djelove da vise zaradim :)
Baš sam htio postaviti jedno pitanje...Dakle, zanima me, što mislite, koliko ćete još igrati wot? Da li planirate odigrati jedan određeni broj bitaka pa prestati, ili možda otključati neki željeni tenk, uživati s njim pa prekinuti igrati ili jednostavno nemate takve planove? Znam da pitanje možda zvuči smiješno, ali realno gledajući, igra nema kraja ni konca...Ono, samo da otključam ovaj tenk, samo da skupim toliko i toliko xp-a i kredita za slijedeći, pa da nadogradim ovaj top, pa one gusjenice, pa ajde da pričekam update 7.3, pa 7.4, pa ajde da vidim kakvi će biti talijanski tenkovi, pa japanski možda, pa ovo pa ono...Nikad kraja Pitam to jer ja sam prestao igrati prije par dana. Jednostavno, igram, igram i razmišljam; pa koji vrag ja to radim? Odigrao sam oko 1.600 bitaka, vidio sve moguće i nemoguće mape, poznajem ih k'o vlastiti džep, suočio sam se s skoro svim tenkovima u igri, uništio ih preko 1000, istražio rusku granu teških tenkova do is-3, srednju do t-34-85..Ukratko, ne postoji više ništa što bi me iznenadilo, razveselilo ili zabavilo kao na početku. Ne znam, na jedan način sam zavolio igru i pružila mi je sate i sate zabave, ali s druge strane sam shvatio da stvaram jednu vrstu ovisnosti, i to ovisnosti kakvu još nisam susreo u svijetu igara. Mislim, igrao sam i druge zarazne igre, i gubio vrijeme na njima, ali ne kao na ovoj. Preko neke aplikacije koja izbacuje svu moguću i nemoguću statistiku iz wota, saznao sam da sam igrao igru ukupno više od 5 dana! Dakle, mnogo više od 100 sati ja sam izgubio na tu igru. Igrao sam otprilike 10-20 bitaka na dan (kako kad), i to skoro pa svakodnevno. Igra mi je skoro postala dio svakodnevnice, i kad sam shvatio da zapravo počinjem biti ovisan o njoj i da mi se događa da ponekad podređujem svoje vrijeme njoj, prekinuo sam. Prekinuo sam jer sam došao čak i do situacije da razmišljam da kupim premium račun (premda sam prije govorio da nema šanse da platim pravim novcem, ne lako zarađenim, za virtualne tenkove)..
Ukratko, ne želim reći da ste vi koji igrate igru i dalje i koji imate premium račune blesavi ili bilo što slično. To mi nije niti na kraj pameti. Samo sam želio iznijeti svoje iskustvo s igranjem ove igre. Osim toga, mogu reći da je bilo poprilično teško ne sjesti za PC, ne pokrenuti wot i ne odigrati samo par bitaka. Iznenađujće teško. Slobodno mogu reći da sam sada zapravo na nekoj vrsti odvikavanja.. Nadam se da će liječenje biti uspješno...Kako god, preporučam svima koji imaju više od 1000 borbi, i koji igraju oko 10-20 bitki dnevno (ili više), nek' obrišu igru i neka pokušaju bez nje više od tjedan dana. Pri tome koristite PC svakodnevno, surfajte, učite ili što već radite na njemu, ali nemojte paliti wot. Ili igrati neku drugu igru. Onda ćete shvatiti o čemu pričam...
uopce nije bitno ima li kraja, sve dok te igra zabavlja, dok uzivas igrajuci je... igrat ces je ... osim ako nemas nekakvih drugih prepreka...
pa pogledaj mene, uz cod2 i cod4 proveo 2000h igranja (mp), svaki detalj, sve moguce sam znao ali eto zadrzalo me dosta dugo...
Evo ja recimo igram od bete, čak preko zime nisam igrao 1-2 mjeseca jer mi se nije dalo, ali sada opet igram. Igra je vrlo zarazna, ali ne smatram da stvara ovisnost, iako imam preko 8000 bitaka. Jedan dan sam išao vidjet kolko bitaka mogu odigrat i odigrao sam 143 bitke. Tako da tvojih 1000 bitaka uopće nije puno. Ne mislim uskoro prestat, ali nikad se ne zna. Ako ti je zabavno zašto ne bi igrao?
m10 stock, katastrofa... sto je najbolje imam pola toga researchano ali nemam kredita...
igra li tko sa kv4 107mm zis24
S 1600 bitaka nemreš sve znat, niti si mogao probati sve tenkove, a kamoli posjedovati Tier X i sudjelovati u CW-ima.
Na test serveru sam igrao sa njim i mogu vam reci da je top ko da ga je shvabo pravio, pogadja muvu u letu, Dmg od 280 do 380 kako se zalomi. Sam tenjk nije tvrd kao sto sam ocekivao ( mozda sam puno ocekivao :)) jer kako god da se nakosis skoro da nece da dinguje t10 top, al jbga taj ravni oklom je uzeo danak, sa druge strane skoro da je potpuno imun na sitnije tirove sto je opet dobro za random bitke jer je obicno vise od pola tima takvih. Sve u svemu solidan tenjk, zbog tromosti i sveukupnih karakteristika stavio bih ga na predposlednje mjesto t8 teskasa, ali bez obzira na sve idem prema njemu ( za sad veoma neuspjesno ( 4 pobjede 18 odigranih sa kv3)) pa makar se i razocarao :).
Na test serveru sam igrao sa njim i mogu vam reci da je top ko da ga je shvabo pravio, pogadja muvu u letu, Dmg od 280 do 380 kako se zalomi. Sam tenjk nije tvrd kao sto sam ocekivao ( mozda sam puno ocekivao :)) jer kako god da se nakosis skoro da nece da dinguje t10 top, al jbga taj ravni oklom je uzeo danak, sa druge strane skoro da je potpuno imun na sitnije tirove sto je opet dobro za random bitke jer je obicno vise od pola tima takvih. Sve u svemu solidan tenjk, zbog tromosti i sveukupnih karakteristika stavio bih ga na predposlednje mjesto t8 teskasa, ali bez obzira na sve idem prema njemu ( za sad veoma neuspjesno ( 4 pobjede 18 odigranih sa kv3)) pa makar se i razocarao :).
igrao sam i ja na test serveru, samo sto sam mislio da mi probijaju mantlet zbog gold municije ali se pokazalo da me probijaju i na obicnom serveru tako da nisam zadovoljan tenkom jos, ali sve u svemu igram sa 107mm zis6 i drugaciji je od svega ruskog sto sam igrao pa mi je zanimljiv
jedan na jedan ubio sam is8 sa 107mm zis6, a on me probio samo jedanput i sve ostalo sam mu namjestio gusjenice, a ja nejmu svaku napravim 300+ dmg i reload je 7.7 sec
treba ga kao mausa kosit ali to pomaze samo protiv t9 topova
kako mrzim kad mi se igrica crasha u najboljem dijelu...
jedan na jedan ubio sam is8 sa 107mm zis6, a on me probio samo jedanput i sve ostalo sam mu namjestio gusjenice, a ja nejmu svaku napravim 300+ dmg i reload je 7.7 sec
treba ga kao mausa kosit ali to pomaze samo protiv t9 topova
Slazem se da ce u pocetku biti veoma nezgodan jer ljudi ne znaju gdje da ga gadjaju. A evo jedan drugar na balkanskom forumu je okacio sliku oklopa pa se moze zakljuciti da ce zaista dobro dingovati kad se zakosi samo se bojim poklopca za vozaca koji je previse veliki i koji nece biti problem pogoditi ni na srednjim udaljenostima.
Meni se jučer crashala 30 sekundi prije početka CW-a, srećom imam SSD pa sam ušao za 15 sekundi nazad...
BTW: Da se lijepo zaradit sa IS-7, za sada imam četrdesetak bitki i 61% win ratio. Najviše me arty-ji i T110E5 prcaju u mozak, nadam se da će nerfat tog amera.
Meni se jučer crashala 30 sekundi prije početka CW-a, srećom imam SSD pa sam ušao za 15 sekundi nazad...
BTW: Da se lijepo zaradit sa IS-7, za sada imam četrdesetak bitki i 61% win ratio. Najviše me arty-ji i T110E5 prcaju u mozak, nadam se da će nerfat tog amera.
Da, jer čim te netko razvaljuje treba ga nerfat, to je logika koju treba slijediti.
Poanta posta - igrajte s tenkovima koji su vama zabavni, nema veze dal je tier 4 ili 10.
ljudi trebam pomoc malu :) sada sam skinuo WOT i udem u borbu i nesta sam stisnuo i sve mi se "maknulo"..nisam mogao pribliziti da nekoga naciljam niti nista...sastrane mi isto nista nije pisalo, onako za chat i to, nego je sve prazno, samo tenk vidim iz 3 lica...sada sam izasao pa kad zavrsi borba onda cu probati ponovno, neznam sta sam stisnuo..sada kad sam izaso to mi se racuna kao poraz ili?
di su slabe tocke m10 wolverina jer me ostali tdovi istog tiera redovito one shootaju ? ... :/
di su slabe tocke m10 wolverina jer me ostali tdovi istog tiera redovito one shootaju ? ... :/
slaba tocka mu je svugdje...lol
pa ima samo 300hp-a normalno da ga lako uniste
stugIII takodjer ima malo hit pointa pa me one shoota...