Njemačke tenkove i odi na mausa...
Zašto Maus? zašto ne E-100 ?
pa to su mjeseci grindanja, desetke milijuna kredita i stotine tisuća expirencea da se kupi Maus u toj grani.
pa to su mjeseci grindanja, desetke milijuna kredita i stotine tisuća expirencea da se kupi Maus u toj grani.
Yep, al se isplati Također i Tiger(P) je u istoj grani kojeg još uvijek imam u garaži - tenk koji ima prednji armor skoro ko maus.
Meni osobno je maus puno bolji od E100, al sve je to stvar načina igranja.
Normalno da je maus ispred E 100, koji se uopće ne koristi u CW osim ako si u zadnjim mukama...
moj frend je prije samog izlaska igre, u beti imao mausa, to je bio tenk kakav je i sad- mocan, dosao je do KT-a i onda je bilo ono da se mijenja grana i tako zavrsio na E-100 ci, nakon 15 rundi ga je prodao, svi buse taj jadni tenk, maus je bio i uvijek bude bog i batina u njemackoj grani
Možda A-20 i nije toliko loš...
Da, dok te stavi u match gdje si pri vrhu...
KV FTW :)
Victory!
Battle: Ensk 2. svibnja 2012. 19:07:36
Vehicle: KV
Experience received: 1.240
Credits received: 27.910
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Steel Wall, Sniper, Top Gun
Bez premium-a ( istekao jucer )
unistio sam ih 9 :)
Ljudi koje skillove da stavim na AMX12T?
Ja sam spreman za patch, samo imam jednu dilemu pa bi molio one koji igraju tesni server :
Stvar je u tome da sam sad skupil milju i pol kredita KV3 mi je elitan i imam 35k xp.
10 | KV 4 |
---|---|
7 | IS |
Možda A-20 i nije toliko loš...
Meni je u beti bio genijalan tenk, nisam ga ni prodavao. Nažalost kada je igra otišla live samo sam ga prošao zbog nedostatka garažnog mjeseta, ali svakako se slažem da je dobar tenk.
Evo rusi sutra dobivaju 0.7.3
Malo sam istraživao , zanimalo me šta njima piše pod List of changes koji top ce dobit na IS-4 ako je on stock i evo odgovora:
If the tank is "IP-4" has been established gun C-70, then the player gets a new IP-4 with a tool set 122 mm, "M62-T2", otherwise the player gets a new IP-4 with a tool set "D25-T" ;
Znači samo oni koji na IS-4 imaju s-70 ce dobit ovaj novi M62-T2, ko ima stock top takav ce mu i ostat....
Ma super sad cu na tier10 tenku imati D25-T top
Evo rusi sutra dobivaju 0.7.3
Malo sam istraživao , zanimalo me šta njima piše pod List of changes koji top ce dobit na IS-4 ako je on stock i evo odgovora:
If the tank is "IP-4" has been established gun C-70, then the player gets a new IP-4 with a tool set 122 mm, "M62-T2", otherwise the player gets a new IP-4 with a tool set "D25-T" ;
Znači samo oni koji na IS-4 imaju s-70 ce dobit ovaj novi M62-T2, ko ima stock top takav ce mu i ostat....
Ma super sad cu na tier10 tenku imati D25-T top
Logicno bi bilo da onda EU i NA dobiju u petak, tako je bilo i za 7.2.
Edit: Sad vidim da je danas zavrsio test v2, stoga u petak bi trebalo biti.
da li neko zna neki dobar klan ?!! u koji bi mogao upasti
moj profil: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500319519-Borgosaurus/
posto vidim da pljujete po e100, sta da onda idem na e50 (trenutni tenk pzIII/IV) ?
ali vec si u CTN-u?
da ali bih ga zelio promjeniti ?!! ;)
Meni je u beti bio genijalan tenk, nisam ga ni prodavao. Nažalost kada je igra otišla live samo sam ga prošao zbog nedostatka garažnog mjeseta, ali svakako se slažem da je dobar tenk.
Tko je rekao da je dobar? Tenk je očajan u mnogim pogledima; ima strašno sporo ubrzanje za jedan scout tenk, zadnji top ne može probiti niti KV, prilikom skretanja mnogo gubi na brzini i iznimno je spor kod prebacivanja u rikverc. t-28 koji je medium tenk je puno agilniji (te time i zabavniji) od njega. A definitivno najgore od svega je to što svaku drugu bitku završi na dnu ljestvice, a vrlo se često dešava i to da su na vrhu iste tier IX tenkovi (!)...U 30ak bitaka bio sam samo jednom na vrhu i to je to...Kad je na vrhu onda može dosta toga učini, inače mi ostaje jedino da uletim u protivničku bazu i poginem..I to je to.
da ali bih ga zelio promjeniti ?!! ;)
mi imamo jos 3 mjesta ako oces,ali zanemari ime uskoro bi nam ga trebali promjuenit evo link na forum http://fawr.forumhr.com/
Baby,baby ohh...
Daj otkaz tom liku i kupi si nekoga sa 75% skillom!
Baby,baby ohh...
Ajmo odma, pravac plinska komora.
Baby,baby ohh...
Čuvaj ga i onda ga prodaj na ebayu ili ucjenjuj Bibera da je nacist i da imaš dokaze. Dobre su pare u igri.
Konačno Maus u garaži
preporučam [EXS] ExileS
trenutno nemaju provincija ali ekipa je super i nedavno su bili u samom vrhu, a ako trenutno nisi za aktivno igranje CW, možeš se na neko vrijeme pridružit njihovom drugom klanu...
jel još ko od vas ima lagga,meni igra ide na 60fps-a i ping mi bude 40.50 i igra lagga ko luda,može ko pomoć?
jel još ko od vas ima lagga,meni igra ide na 60fps-a i ping mi bude 40.50 i igra lagga ko luda,može ko pomoć?
I meni u zadnje vrijeme. Na sreću, samo na nekim mapama.