Još 1000xp i IS-3 istražen...:AD :D :D .
NAPOKON!!!
Sad još samo 2 i pol milje skupit.
NAPOKON!!!
NAPOKON!!!
I ja skupljam za is-3...Istražen je ali mi fali oko milijun kredita... kroz godinu-dvije skupit ću i to Nego, nešto sam načuo da su ga pokvarili s ovim 7.2 patchom..Zna li netko više o tome?
stavio zadnji motor na t1 heavy-a i mogu reći da je to za sada najbrži heavy tenk kojeg sam ikad vozio,stalno se drži na max brzini.dosta je brz on,nije baš spor.
stavio zadnji motor na t1 heavy-a i mogu reći da je to za sada najbrži heavy tenk kojeg sam ikad vozio,stalno se drži na max brzini.dosta je brz on,nije baš spor.
Ali je zato jadan tenk, probaj KV-1S vozit. 40 km/h na ravnici, a ima bolji armor i puno jači top.
Evo ga IS4 e sada sljedi mučenje
NAPOKON!!!
I ja skupljam za is-3...Istražen je ali mi fali oko milijun kredita... kroz godinu-dvije skupit ću i to Nego, nešto sam načuo da su ga pokvarili s ovim 7.2 patchom..Zna li netko više o tome?
nisu, sad vise dinga ( moras bit sretan nema veze kako si postavljen :P ) i manji je tako da ga je teze pogodit na daljinu ( barem u teoriji) :)
Taj IS3 je toliko šupalj da to boli, frontalno se ne treba ni truditi da ga se probije. Svaki pogodat po sredini prolazi. Ne treba ni donju ploču gađati.
Ja opet počeo igrati WOT. Ima li još koji aktivni promo kod osim rođendanskog? Neki za free tenk?
Taj IS3 je toliko šupalj da to boli, frontalno se ne treba ni truditi da ga se probije. Svaki pogodat po sredini prolazi. Ne treba ni donju ploču gađati.
jest ali zalomi se koji odmg hit
samo sto te i kv sa 107mm moze dobro zveknit zato ih moras drzat podalje sa bl9
is3 je kao i svi ruski tenkovi snajp/podrška odmah iza prve linije( ja sam postigao najbolje rezultate tako ) nikako prva linija, samo sto je brz pa uvijek zavrsi prvi i zagine prvi
Kako zarađuju T1 i S-51?
I jel mi može netko preporučiti još koju igru s tenkovima? Ne mora biti multiplayer, samo da ima tematiku Drugog svjetskog rata i da je (većinom) povijesno točna. Bilo bi dobro i da ima prave bitke. Bilo što od simulacije do arkade.
Je, ali za bl9 treba skupiti hrpu xp-a...
Ista stvar sa t54. Bez zadnjeg topa je osrednji. MM mu je takav da su uvijek u ekipi po par e100 ili drugih t10 tenkova tako da zasad dingam :)
is3 je kao i svi ruski tenkovi snajp/podrška odmah iza prve linije( ja sam postigao najbolje rezultate tako ) nikako prva linija, samo sto je brz pa uvijek zavrsi prvi i zagine prvi
A ko je onda u prvoj liniji?
Zapravo, je li is-3 uopće profitabilan bez zadnjeg topa? Koliko se xp-a i kredita u prosjeku može pokupiti s njim?
Kako zarađuju T1 i S-51?
I jel mi može netko preporučiti još koju igru s tenkovima? Ne mora biti multiplayer, samo da ima tematiku Drugog svjetskog rata i da je (većinom) povijesno točna. Bilo bi dobro i da ima prave bitke. Bilo što od simulacije do arkade.
Probaj Men of War, fenomenalna strategija, Company of Heroes također.
Od malo starijih tu ti je Codename Panzers, ima dva nastavka u WW2 te ovaj zadnji Cold War, te od istog developera Rush for Berlin.
da nesto kazem o is 3 ....imam ga i koristim d25 t i mogu reci da je cisto solidan......ali nekako imam osjecaj da me buse ko sir.....pucaju u cistu sredinu i to je to....ja gotov....
Kako zarađuju T1 i S-51?
T1 dobro zarađuje...
Preporučujem ti Battlefield 1942 sa svim nastavcima...Imaš wolverine-a,t95,m4 shermana,m3 lee-a,panzer iv,tiger,sturmtigera(onog sa 380mm topom),stug III,t-34,t-34-85,japanske,britanske,australske(u multyplayeru) i talijanske tenkove.Možeš se vozit i u ratnim brodovima...
Ja opet počeo igrati WOT. Ima li još koji aktivni promo kod osim rođendanskog? Neki za free tenk?
lol ruski tenkovi baš jesu za prvu liniju, pogotovo is3
treba iskoristit njegovu brzinu a ako je netko za podršku onda su to ameri
Imam ISa i KV5 se sleti sa dine i skine mi 80% healtha tako da se zaletio u mene -.-
Kv-5 je teži od IS-a, ali baš 80%...
Nema te par mjeseci i ti bi odmah free tanke, e pa ne moze to tako
Imas kodove,daju E100
Imas kodove,daju E100
ali to nije sve ako cod upisies do 12h dobijes bager tezak 15 tona marke CAT a ne ide na mlijeko
Haha,jako smiješno. Ozbiljno pitam,ovo je novi acc,pa ako šta ima,dobro će doći.
Sviđa mi se to da američki 75/76mm topovi imaju jako dobar RoF.
A ko je onda u prvoj liniji?
pa nitko jer nitko ne želi biti u prvoj liniji pa rusi moraju, ali ruski t9/10 topovi su jednako dobri za snajpanje kao i njemački + rade više dmg, a oklop na is3 i is4 nije toliko dobar da može hug sa kt ili e75 i očekivat da ćeš preživit
dalje ruski tenkovi nemaju view range, zato ovise o skautima i nije mi gušt kad stojim prvi i popijem šut a da nemam pojma odakle + onda te još i arty dovrši
rusi su više za podršku i manevar nego za šaketanje, lijepo idu 2. ili 3. u koloni i kad ona dvojica počnu borbu ili mogu zaobići i doći s leđa ili snajpat ( ovisi koji top imaju )