World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Tanks

Još 1000xp i IS-3 istražen...:AD :D :D .

NAPOKON!!!

Sad još samo 2 i pol milje skupit.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Doxy_CRO kaže...

NAPOKON!!!

I ja skupljam za is-3...Istražen je ali mi fali oko milijun kredita... kroz godinu-dvije skupit ću i to{#} Nego, nešto sam načuo da su ga pokvarili s ovim 7.2 patchom..Zna li netko više o tome?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

stavio zadnji motor na t1 heavy-a i mogu reći da je to za sada najbrži heavy tenk kojeg sam ikad vozio,stalno se drži na max brzini.dosta je brz on,nije baš spor.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:39 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

stavio zadnji motor na t1 heavy-a i mogu reći da je to za sada najbrži heavy tenk kojeg sam ikad vozio,stalno se drži na max brzini.dosta je brz on,nije baš spor.

Ali je zato jadan tenk, probaj KV-1S vozit. 40 km/h na ravnici, a ima bolji armor i puno jači top.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
16 godina
World of Tanks

Evo ga IS4 e sada sljedi mučenje 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Riker kaže...
Doxy_CRO kaže...

NAPOKON!!!

I ja skupljam za is-3...Istražen je ali mi fali oko milijun kredita... kroz godinu-dvije skupit ću i to{#} Nego, nešto sam načuo da su ga pokvarili s ovim 7.2 patchom..Zna li netko više o tome?

nisu, sad vise dinga ( moras bit sretan nema veze kako si postavljen :P ) i manji je tako da ga je teze pogodit na daljinu ( barem u teoriji) :)

16 godina
World of Tanks

Taj IS3 je toliko šupalj da to boli, frontalno se ne treba ni truditi da ga se probije.  Svaki pogodat po sredini prolazi. Ne treba ni donju ploču gađati. 

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja opet počeo igrati WOT. Ima li još koji aktivni promo kod osim rođendanskog? Neki za free tenk?

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Taj IS3 je toliko šupalj da to boli, frontalno se ne treba ni truditi da ga se probije.  Svaki pogodat po sredini prolazi. Ne treba ni donju ploču gađati. 

jest ali zalomi se koji odmg hit

samo sto te i kv sa 107mm moze dobro zveknit zato ih moras drzat podalje sa bl9

is3 je kao i svi ruski tenkovi snajp/podrška odmah iza prve linije( ja sam postigao najbolje rezultate tako ) nikako prva linija, samo sto je brz pa uvijek zavrsi prvi i zagine prvi

16 godina
World of Tanks
Is3 nije los dosta dinga ali bez bl9 topa to je cista muka!!kad je dosao bl9 preporod:) ne znam da li cu stici do is4 na is7 necu ni pomisljat tko zna mozda mi se posreci na kladji ima tko parove kakve za pon!?:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ruska linija snipe podrska? lol
ovako dobru foru dugo nisam cuo :D
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako zarađuju T1 i S-51?

I jel mi može netko preporučiti još koju igru s tenkovima? Ne mora biti multiplayer, samo da ima tematiku Drugog svjetskog rata i da je (većinom) povijesno točna. Bilo bi dobro i da ima prave bitke. Bilo što od simulacije do arkade.

~
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 23:00 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unky kaže...
Is3 nije los dosta dinga ali bez bl9 topa to je cista muka!!kad je dosao bl9 preporod:) ne znam da li cu stici do is4 na is7 necu ni pomisljat tko zna mozda mi se posreci na kladji ima tko parove kakve za pon!?:)))

Je, ali za bl9 treba skupiti hrpu xp-a...

15 godina
World of Tanks

Ista stvar sa t54. Bez zadnjeg topa je osrednji. MM mu je takav da  su uvijek u ekipi po par e100 ili drugih t10 tenkova tako da zasad dingam :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
Gajotres kaže...

is3 je kao i svi ruski tenkovi snajp/podrška odmah iza prve linije( ja sam postigao najbolje rezultate tako ) nikako prva linija, samo sto je brz pa uvijek zavrsi prvi i zagine prvi

A ko je onda u prvoj liniji?

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Zapravo, je li is-3 uopće profitabilan bez zadnjeg topa? Koliko se xp-a i kredita u prosjeku može pokupiti s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
U prvoj liniji haubice, rusi pokrivaju, a ostale nacije cesu jaja :P
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Kako zarađuju T1 i S-51?

I jel mi može netko preporučiti još koju igru s tenkovima? Ne mora biti multiplayer, samo da ima tematiku Drugog svjetskog rata i da je (većinom) povijesno točna. Bilo bi dobro i da ima prave bitke. Bilo što od simulacije do arkade.

Probaj Men of War, fenomenalna strategija, Company of Heroes također.

Od malo starijih tu ti je Codename Panzers, ima dva nastavka u WW2 te ovaj zadnji Cold War, te od istog developera Rush for Berlin.

13 godina
World of Tanks

da nesto kazem o is 3 ....imam ga i koristim d25 t i mogu reci da je cisto solidan......ali nekako imam osjecaj da me buse ko sir.....pucaju u cistu sredinu i to je to....ja gotov....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Kako zarađuju T1 i S-51?

T1 dobro zarađuje...

Preporučujem ti Battlefield 1942 sa svim nastavcima...Imaš wolverine-a,t95,m4 shermana,m3 lee-a,panzer iv,tiger,sturmtigera(onog sa 380mm topom),stug III,t-34,t-34-85,japanske,britanske,australske(u multyplayeru) i talijanske tenkove.Možeš se vozit i u ratnim brodovima...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
odjavljen
Pranja kaže...

Ja opet počeo igrati WOT. Ima li još koji aktivni promo kod osim rođendanskog? Neki za free tenk?

13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
Gajotres kaže...

lol ruski tenkovi baš jesu za prvu liniju, pogotovo is3

treba iskoristit njegovu brzinu a ako je netko za podršku onda su to ameri

17 godina
World of Tanks

Imam ISa i KV5 se sleti sa dine i skine mi 80% healtha tako da se zaletio u mene -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv-5 je teži od IS-a, ali baš 80%...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Nema te par mjeseci i ti bi odmah free tanke, e pa ne moze to tako{#}

17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Pranja kaže...

Imas kodove,daju E100{#}

Hajdučko Srce
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
dasoo988 kaže...
Pranja kaže...

Imas kodove,daju E100{#}

ali to nije sve ako cod upisies do 12h dobijes bager tezak 15 tona marke CAT a ne ide na mlijeko {#}

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Haha,jako smiješno. Ozbiljno pitam,ovo je novi acc,pa ako šta ima,dobro će doći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sviđa mi se to da američki 75/76mm topovi imaju jako dobar RoF.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BIPS kaže...
DedicatedGamer kaže...
Gajotres kaže...

A ko je onda u prvoj liniji?

pa nitko jer nitko ne želi biti u prvoj liniji pa rusi moraju, ali ruski t9/10 topovi su jednako dobri za snajpanje kao i njemački + rade više dmg, a oklop na is3 i is4 nije toliko dobar da može hug sa kt ili e75 i očekivat da ćeš preživit

dalje ruski tenkovi nemaju view range, zato ovise o skautima i nije mi gušt kad stojim prvi i popijem šut a da nemam pojma odakle + onda te još i arty dovrši

rusi su više za podršku i manevar nego za šaketanje, lijepo idu 2. ili 3. u koloni i kad ona dvojica počnu borbu ili mogu zaobići i doći s leđa ili snajpat ( ovisi koji top imaju )

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice