World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
tadic kaže...
Pozz je li netko jos primjetio da su digli cijene tenkova.
3601 nekad je kostao cca 740 000 a sad je 920000,
T50-2 cca 550000 a sad je oko 720 000.

Ne znam je li bilo nekih najava,ili sam ja nesto propustio.

Bilo je najava.Međutim ne brini,neki tenkovi su pojeftinili,nekima je smanjen potreban experience za grindati npr. za pantera si sa vk3002 trebao 24000 exp a sada treba 20000 exp.U biti su više manje svim tenkovima nakon tiera 5 smanjili experience za grindati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
daf54 kaže...

Zanima me da li je nekome od vas nedavno hackan account? Meni su ga danas hackali i još nekoliko mojih prijatelja je hackano. Upali su u mail i promijenili lozinke i postavili neka bedasta sigurnosna pitanja pa ne mogu nikako ući u nutra. Htio sam napraviti account recovery ali mi je isto tako na accountu postavljeno neko pitanje. Zna li netko kako mogu dobiti svoj account natrag?

meni je acc i mail hakan al sam ga uspio vratit , odi na hotmail i stitni ono da si  zaboravio pass i onda ti pošalje na tvoj drugi mail (koji si napisao kao "zamjenski") tvoju šifru , tak sam ja rješio svoj problem

13 godina
krayz1e kaže...

Evo ako ste kojim slucajem zaboravili glasat...

http://www.bug.hr/master/toplista/

Vidiš hvala što si me posjetio, zaboravih dati glas za stalkera. :)

Eniway vidio sam na WoT EU forumu da se dosta ljudi žali na Humella (neprecizan, spor aiming time, splash damage etc.). Ali za mene je to drugi najzabavniji tenk u igri (poslije ferdinanda:), jedino se mogu požaliti na spash damage.

Nepismen
14 godina
World of Tanks
Evo malo da se pohvalim,bez premiuma
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Zanemari,gledao sam samo jednu sliku pa sam pomislio da govoris da si uzeo E-75.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 13:35 (ivanoile).
14 godina
ivanoile kaže...
Bez premiuma,al sa arty i tier V tenkom...

ne kuzim sta sa arty,i tier v tenkom

Igrao sam sa E75.Slikao sam garazu kao dokaz za nonpremium acc

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 13:35 (tadic).
13 godina
protjeran
World of Tanks

Napokon istražen T-50-2, a gad košta 750 000 kvragu.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
14 godina
Doxy_CRO kaže...

Napokon istražen T-50-2, a gad košta 750 000 kvragu.

Imao sam ga,i nije bas neka sreca za zaradu(osim za izivcirat protivnike)

Moras pazit kako igras,nije kao T50 da sezaletis i otkrijes 4-5 tenkova i kad te roknu da si opet u plusu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 13:45 (tadic).
13 godina
odjavljen
krayz1e kaže...

Hvala što si me podsjetio. ME3 je dobio moj glas.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
krayz1e kaže...

Hvala što si me podsjetio. ME3 je dobio moj glas.

Ma nema na čemu...i drugi put...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 16:02 (krayz1e).
14 godina
World of Tanks

Poz, jucer sam poceo igrat i na nagovor brata poceo sa francuzima, sad sam na amx 40 i nisam sretan otakako sam poceo igrat s njima... a amx 40 em je spor em ne moze nista probit.. osjecam se ko tenk za nabijanje.. moze li savjet dal se isplati ic sa francuzim do kraja ili da odaberem nesto drugo dok sam jos na pocetku? 

0 0 hvala 0
15 godina
amx 40 je najveće smeće od francuza definitivno.

ne znam, poznati su po svojem revolverskom načinu pucanja (znači kasnije moš ispalit 6 shellova za redom i tek onda reloadat, doduše po 45 sec onda traje reload), brzini i slabom armoru. kasnije su u igri 1 na 1 kraljevi, ali ako se slučajno nađu okruženi sa više tenkova, nema pomoći,pošto im je oklop najslabiji u igri.

znači sažetak, brzo pucanje, slab oklop, brzina, pa ti odluči dal' želiš igrat s njima
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
antagonist kaže...

Poz, jucer sam poceo igrat i na nagovor brata poceo sa francuzima, sad sam na amx 40 i nisam sretan otakako sam poceo igrat s njima... a amx 40 em je spor em ne moze nista probit.. osjecam se ko tenk za nabijanje.. moze li savjet dal se isplati ic sa francuzim do kraja ili da odaberem nesto drugo dok sam jos na pocetku? 

haha, pa kud baš odma na francuze ideš pored njemaca{#}

14 godina

ma uzas da a tebam skupit 15k expa za dalje... morat cu igrat s njim jos xy partija.. misilo sam da ce mi barem 75mm top bit ok protvi KV-a ali nista... 
doduse svida mi se igrat sa artijem... igram paralelno sa bisonom.. evo bas ovaj tren sam otkljuco  Sturmpanzera II pa mi palo napamet da mozda igram samo sa artijima.. ne znam..

bojim se da cu prestat igrat ako nastavim sa amx 40.. jedva napraim 1 kill po igri.. kod njega nema veze tucem li ja neki tenk u glavu, odozada ili bocno hahah

13 godina
protjeran
antagonist kaže...

Gle kak se igra s AMX40.

Prava kornjača.

Allianz osiguranje
14 godina
World of Tanks

je po oklopu jak u svojoj klasi ali rijetko me baci tako.. uvije sa jacima pa i do tier VII sto je frustrirajuce :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
antagonist kaže...

Gle kak se igra s AMX40.

Prava kornjača.

Upravo tako,sa amx-om se mora igrati kao da želite steel wall ili barem sniper medalju a ne...na sve druge načine kojim god vi htjeli igrati.Ja sam uvijek volio sniper tenkove i tenkove sa puno oklopa tako da sa amx 40 imam najbolji win rate(63%) :).Taj tenk pstaje u garaži.

A inače he spam na sve šta je veći tier od vas.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 17:00 (g12356).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da se i ja pohvalim, sa kvom protiv 5-6 devete klase, i jos im je sedma klasa bila najslabija

2 0 hvala 0
15 godina
da pogodim, izašao iz borbe čim si vidio matchmaking?

jer još nisam doživio da dobim samo 1xp, a igrao sam u kojekakvim matchevima :D
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

najzalosnije je da sam se borio, ili bar krenuo boriti, trebalo mi je par minuta da se popnem na desno brdo(el halluf), i onda sam napao {#}  tri is4, i naravno "ostali samo dugmici"

jedina dobra stvar je 1200 kredita  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 17:54 (dkriza).
17 godina
dkriza kaže...

najzalosnije je da sam se borio, ili bar krenuo boriti, trebalo mi je par minuta da se popnem na desno brdo(el halluf), i onda sam napao {#}  tri is4, i naravno "ostali samo dugmici"

jedina dobra stvar je 1200 kredita {#}

Da si imao troll gun dobio bi 20 000.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks

O da,sa derpom(HE) sam jednom u takvoj partiji brijem barem preko 2000 štete učinio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlicna igra, ali je balans na serverima retardiran.
Imam tenk lvl 3 i stave me na srvr sa 4 i 5.
Kupim lvl 4, stave me sa lvl 9! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RocketJuice kaže...

Ideš,vidio sam da tier 5 stavljaju sa tier 9...jeli je taj tier 4 tank destroyer ili arty ili šta?

13 godina
neaktivan

Ma medium tank LVL 4 stavljaju sa tigerom II itd.

15 godina
neaktivan
RocketJuice kaže...

Ma medium tank LVL 4 stavljaju sa tigerom II itd.

Ali koji?

13 godina
neaktivan
RocketJuice kaže...

To je skoro pa normalno da te stavlja s 3-4 tiera jačim tenkovima, ali u pravilu uvjek imaš isto takvog na suprotnoj strani, kojeg prema Murphyjevom zakonu nećeš sresti {#}

Strpi se, uskoro budeš u partijama gdje ćeš biti najjači tenk, a onda opet jadikovke zašto su se svi okomili na tebe (pogotovo arty) {#}

13 godina
World of Tanks

Otvorio rusku granu pa još malo do KV-a. Koji ono vodi prema artiljeriji sa novim patchom? KV-1 ili KV-2? i kako da dobijem kojeg. Hvala! :)

Nepismen

0 0 hvala 0
15 godina
KV-1 dobiš sa default kupolom a KV-2 sa onom drugom.

E sad koji vodi k artiju i mene zanima pošto mi se s-51 na test serveru činio kao ok spg
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
KV-1 dobiš sa default kupolom a KV-2 sa onom drugom.

E sad koji vodi k artiju i mene zanima pošto mi se s-51 na test serveru činio kao ok spg

Ok?
To blago rečeno čudo oneshota E100 ako mu metak dobro padne.

Praktički T8 bočno je oneshot neke i sprijeda.

T9 raznese do bola.

WoT: BlackRainCRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice